Web Analytics Made Easy - Statcounter
به نقل از «تابناک»
2024-04-26@00:27:23 GMT

پرتاب همزمان ۶۰ ماهواره کوچک به فضا

تاریخ انتشار: ۲۱ آبان ۱۳۹۸ | کد خبر: ۲۵۷۶۴۵۵۹

پرتاب همزمان ۶۰ ماهواره کوچک به فضا

شصت ماهواره کوچک آمریکا به یکباره به فضا پرتاب شد و در مدار قرار گرفت.

به گزارش «تابناک» به نقل از خبرگزاري صدا و سيما، روز گذشته ایالات متحده در شهر کیپ کاناوارل در ایالت فلوریدا به آزمایش فضایی دیگری مبادرت کرد. در این اقدام، با استفاده از موشک فالکُن-۹ (FALCON ۹)، شصت ماهواره کوچک به صورت همزمان به فضا پرتاب شد.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

این ماهواره‌ها کارکرد مخابراتی دارند و از آن‌ها برای توسعه پوشش شبکه ماهواره‌ای استفاده خواهد شد. شرکت اسپیس ایکس SpaceX این ماهواره‌ها را به فضا پرتاب کرد.

با این اقدام، این شصت ماهواره کوچک در کنار شصت ماهواره کوچک دیگری قرار می‌گیرند که در ماه مه به فضا پرتاب شدند و در مدار زمین قرار گرفتند. این شرکت قصد دارد شمار بیشتری ماهواره کوچک از این نوع را در مدار زمین قرار بدهد. حضور این تعداد زیاد از ماهواره‌ها در فضا سبب شلوغ‌تر شدن هرچه بیشتر آسمان می‌شود. همین امر باعث شده است نگرانی‌های جدی در میان دانشمندان در این خصوص بروز کند.

هدف شرکت اسپیس اس این است که در آینده، بخش اعظم بازار اینترنت جهان را در کنترل خودش داشته باشد. اما شرکت انگلیسی وان وب OneWeb و همچنین شرکت آمازون با پروژه کویپر Kuiper از رقبای شرکت اسپایس اکس هستند و نمی‌خواهند این میدان را برای شرکت اسپایس اکس خالی بگذارند.

در حال حاضر حدود دو هزار و یکصد ماهواره فعال در اطراف زمین در مدار قرار گرفته و در حال چرخش هستند. اما اینکه این تعداد به چهل و دو هزار ماهواره افزایش یابد بسیار نگران کننده است. این مسئله نه تنها سبب تحلیل رفتن شدید دید در شب می‌شود بلکه ممکن است با شلوغ شدن آسمان، این ماهواره‌ها با هم برخورد کنند که این مسئله می‌تواند بسیار پرهزینه باشد.

منبع: تابناک

کلیدواژه: مستند ایکسونامی ورنکش ذرت های آلوده مارک ویلموتس هشترود شهید تهرانی مقدم اقساط وام طرح ملی مسکن آمریکا پرتاب ماهواره موشک فالکون 9 مستند ایکسونامی ورنکش ذرت های آلوده مارک ویلموتس هشترود شهید تهرانی مقدم اقساط وام طرح ملی مسکن

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.tabnak.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «تابناک» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۵۷۶۴۵۵۹ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

ساخت یک موشک جدید برای جستجوی حیات در سیاره زهره

به گزارش خبرگزاری علم و فناوری آنا به نقل از اسپیس، پیتر بک، موسس و مدیر عامل شرکت راکت‌لب، یکی از شرکت‌های پیشرو در زمینه ساخت موشک‌ها و فضانوردی است و با کمک تکنولوژی در تلاش برای رونق دادن به صنعت فضایی به عنوان راهی جدید برای سکنت انسان‌ها است. پیتر بک با توجه فعالیت‌های موفق شرکت خود، به یکی از شخصیت‌های برجسته در صنعت فضایی تبدیل شده است.

راکت‌لب در سال ۲۰۰۵ تاسیس شد و تلاش این آزمایشگاه برای پیشگامی در دسترسی مقرون به صرفه به فضا با توسعه موشک الکترون، وسیله پرتابی که برای ارسال ماهواره‌های کوچک به فضا طراحی شده بود، انجام شد. نخستین پرتاب موفقیت آمیز مداری این موشک در ژانویه ۲۰۱۸ از سایت پرتاب نیوزلند این شرکت، واقع در شبه جزیره ماهیا در جزیره شمالی انجام شد.

موشک الکترون  تا به امروز ۴۶ بار پرواز کرده و بیش از ۱۸۰ ماهواره را برای سازمان‌های بخش خصوصی و دولتی، از جمله محموله‌های امنیت ملی ایالات متحده حمل کرده است.

آزمایشگاه راکت که مقر آن در لانگ بیچ، کالیفرنیا است، دارای سه سکوی پرتاب است که دو سکو در نیوزلند و سومی در ویرجینیا، در جزیره والوپس قرار دارند. 

اخیراً، پیتر بک اعلام کرده است که شرکت راکت‌لب به دنبال ارسال موشک‌ها به سمت سیاره زهره است. این اقدام جدید امکان پیگیری پتانسیل وجود حیات در این سیاره را فراهم می‌کند و می‌تواند اطلاعات جدید و مهمی برای دانشمندان و محققان به ارمغان بیاورد.

با توجه به اهمیتی که این پروژه برای صنعت فضایی دارد، مصاحبه‌ای با پیتر بک برگزار شده است. در این مصاحبه، او در مورد اهداف آینده شرکت راکت‌لب و چالش‌هایی که در حوزه فضایی با آن مواجه است و اهمیت کشف حیات در سیاره ونوس صحبت کرده است.

پیتر بک به عنوان یک انسان با دیدگاه و انگیزه‌های بی‌پایان برای کشف بیشتر  فضا به عنوان یک پیشرو و نوآور در حوزه فضانوردی شناخته شده و با توانایی‌ها و آرمان‌های او، شرکت راکت‌لب می‌تواند به دنبال اهداف بزرگتر و بیشتری برای اکتشافات فضایی بپردازد و با کشف حیات در سیاره‌های دیگر، انسانیت را به یک مرحله جدید از پیشرفت و تحقیقات هدایت کند.

انتهای پیام/

دیگر خبرها

  • ۷ اردیبهشت در دنیای علم چه خبر؟
  • ناسا ۲ ماموریت رصد زمین را پس از ۱۸ سال متوقف کرد
  • ساخت یک موشک جدید برای جستجوی حیات در سیاره زهره
  • بادبان خورشیدی ناسا به مدار زمین رفت
  • کره جنوبی نانوماهواره پرتاب کرد
  • امسال شاهد رونمایی و پرتاب ماهواره‌های جدید خواهیم بود
  • زباله‌های فضایی ماهواره ناسا را در آستانه نابودی قرار داد!
  • احتمال رفع فیلتر گوگل‌پلی/رونمایی و پرتاب ماهواره‌های جدید
  • رونمایی از کوچک‌ترین مدل هوش مصنوعی مایکروسافت
  • مدل‌های آب‌وهوایی تغییر مکان ماهواره‌ها را هم پیش‌بینی می‌کنند