Web Analytics Made Easy - Statcounter

تارنمای پولیتیکو روز گذشته(دوشنبه) به نقل از یک مقام آگاه از تصمیم ترامپ افزود: مهلت رئیس جمهور آمریکا برای اعمال تعرفه بر  واردات خودرو از اروپا چهارشنبه این هفته پایان می یابد.

به نوشته پولیتیکو، در حالیکه ترامپ تلاش می کند با دستیابی به توافقات اولیه با چین مانع بروز اختلافات تجاری جدید شود، تصمیم وی برای به تعویق انداختن تعرفه واردات خودرو از اروپا از بروز تنشی جدید با یکی از بزرگترین شرکای تجاری آمریکا جلوگیری خواهد کرد.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

ترامپ اردیبهشت سال جاری(ماه مه) گفت: وزارت بازرگانی آمریکا به این نتیجه رسیده که واردات خودرو و قطعات آن تهدیدی علیه امنیت ملی است.

وی به «رابرت لایتیزر» نماینده تجاری آمریکا دستور داد برای دستیابی به توافقی تجاری با اتحادیه اروپا و ژاپن مذاکره کند و ۱۸۰ روز به  لایتیزر وقت داد تا این ماموریت را انجام و نتیجه را به او گزارش دهد. چهارشنبه این هفته مهلت این ضرب الاجل رئیس جمهور آمریکا به پایان می رسد.

پولیتیکو به نقل از مقام آگاه از تصمیم اخیر ترامپ هشدار داد همواره تردیدهایی درباره تصمیم نهایی ترامپ در بحث تعرفه ها و مسائل تجاری وجود دارد اما انتظار می رسد وی به منظور جلوگیری از بروز برخی اتفاقات غیرمنتظره، این مهلت را تا ۶ ماه  دیگر تعویق بیاندازد.

نماینده تجاری آمریکا درباره توافقات تجاری با ژاپن مذاکره کرده است. این مذاکرات بازارهای ژاپن را به روی صادرات کشاورزی آمریکا باز  و مقررات تجارت دیجیتال را تقویت می کند.

به همین دلیل لایتیزر شهریور ماه (سپتامبر) به خبرنگاران گفت، انتظار ندارد ترامپ تعرفه هایی را علیه صادرات خودرو و قطعات خودرو از ژاپن وضع کند.

با این حال مذاکره با اتحادیه اروپا تاکنون نتیجه ای نداده که دلیل اصلی آن خودداری اتحادیه از مذاکره بر سر مسائل کشاورزی است.

 رئیس بانک مرکزی اروپا به تازگی ترامپ را عامل افزایش رکود و بیکاری در جهان معرفی کرد و گفت: بی‌ثباتی ناشی از وقوع جنگ تجاری میان چین و آمریکا مهمترین دلیل کاهش رشد اقتصادی جهان است. 

«کریستین لاگارد» خاطرنشان کرد: تعرفه‌های گمرکی بر کالاها و محصولاتی وارداتی که چین و آمریکا برای یکدیگر وضع کرده اند، رشد اقتصادی جهان را در سال ۲۰۲۰ میلادی حدود هشت دهم درصد کاهش می دهد. این رقم برای میزان کاهش رشد اقتصادی جهان بسیار حائز اهمیت است زیرا موجب افزایش بی رویه نرخ بیکاری در میان جمعیت فعال جهان می شود.

در همین ارتباط، چندی پیش نیز بانک جهانی و صندوق بین‌المللی پول در مورد چشم‌انداز ضعیف رشد اقتصاد جهان هشدار دادند و هر دو تعاملات تجاری (ضعیف) را عامل این مسأله دانستند.

جنگ تجاری همچنین منجر به ناخشنودی بازارهای مالی شده است. سرمایه‌گذاران نگرانند که تجارت سرمایه‌گذاری با بن‌بست مواجه شود و بانک‌ها مجبور به کاهش نرخ بهره شوند.

جنگ بی‌پایان تعرفه‌ای میان آمریکا و چین، تهدیدهای دائمی ترامپ برای اعمال تعرفه و تداوم تنش در روابط آمریکا و اروپا بر سر تعرفه واردات خودرو و تجهیزات کشاورزی، همه حاکی از افزایش نشانه‌های وقوع جنگ تجاری در دنیا است. 

۱۰۷۱

برچسب‌ها دولت ترامپ اتحادیه اروپا تعرفه صادراتی ژاپن چین

منبع: ایرنا

کلیدواژه: دولت ترامپ اتحادیه اروپا تعرفه صادراتی ژاپن چین دولت ترامپ اتحادیه اروپا تعرفه صادراتی ژاپن چین

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.irna.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «ایرنا» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۵۷۷۰۱۴۵ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

تعویق تخلیه دانشجویان حامی غزه از دانشگاه کلمبیا/ بازداشت۳۳دانشجو

به گزارش خبرگزاری مهر به نقل از المیادین، دانشگاه کلمبیا در نیویورک آمریکا تخلیه تظاهرکنندگان طرفدار غزه را از محوطه دانشگاه به تعویق انداخت.

ریاست دانشگاه کلمبیا ضمن اعلام این خبر افزود که مذاکرات با تظاهرکنندگان حامی فلسطین پیشرفت نشان داده و این مذاکرات همچنان ادامه دارد و پلیس نیویورک به محوطه دانشگاه دعوت نشده است.

این خبر در حالی است که شبکه ان بی سی آمریکا اعلام کرد که بر اساس آمارها، دانشجویان ۴۰ دانشگاه در آمریکا و کانادا برای اعلام همبستگی با غزه تحصن کرده اند.

منابع خبری هم اعلام کردند که پلیس آمریکا تحصن دانشجویان دانشگاه ایندیانا را در حمایت از غزه و فلسطین هدف حمله قرار داد. این حمله پس از آن صورت گرفت که تحصن کنندگان حاضر به جمع کردن چادهای نصب شده در محوطه دانشگاه نشدند.

به گفته منابع مذکور، پلیس دست‌کم ۳۳ دانشجوی معترض به نسل کشی در غزه را در این دانشگاه بازداشت کرده است.

کد خبر 6088861

دیگر خبرها

  • چالش تغییر تعرفه های گمرکی برای بازرگانان و فعالان اقتصادی
  • تعویق تخلیه دانشجویان حامی غزه از دانشگاه کلمبیا | بازداشت۳۳دانشجو
  • تعویق تخلیه دانشجویان حامی غزه از دانشگاه کلمبیا/ بازداشت۳۳دانشجو
  • مقررات جدید اروپا برای مبارزه با پولشویی
  • فرانسه خواستار تحریم روسیه به اتهام انتشار اخبار جعلی شد
  • انتقاد نماینده بلژیکی از رویکرد اتحادیه اروپا در قبل نسل کشی غزه
  • سیاست خارجی ترامپ در صورت پیروزی در انتخابات ریاست جمهوری آمریکا
  • بورل: ایران و کره شمالی، کشورهایی هستند که بیشترین تحریم‌ها علیه آن‌ها اعمال شده است
  • اروپا درصدد اعمال تحریم علیه ۱۰ شرکت مرتبط با روسیه
  • اتحادیه اروپا ال‌ان‌جی روسیه را هم تحریم می کند