Web Analytics Made Easy - Statcounter
به نقل از «ایسنا»
2024-04-29@16:40:03 GMT

۹۰ درصد بودجه کشور صرف هزینه‌های جاری می‌شود

تاریخ انتشار: ۲۱ آبان ۱۳۹۸ | کد خبر: ۲۵۷۷۰۲۶۶

۹۰ درصد بودجه کشور صرف هزینه‌های جاری می‌شود

ایسنا/مرکزی استاندار مرکزی گفت: در حال حاضر ۹۰ درصد بودجه کشور صرف هزینه‌های جاری از جمله پرداخت قوق می‌شود که با ادامه روند دیگر روند توسعه‌ای و عمران در کشور مشاهده نخواهد شد.

به گزارش ایسنا، سیدعلی آقازاده در شورای راهبری توسعه و مدیریت استان مرکزی اظهار کرد: از مجموع بودجه کشور حدود ۹۰ درصد صرف هزینه‌های جاری از جمله پرداخت حقوق می‌شود و اگر این منوال و افزایش نرخ تورم و افزایش حقوق ادامه یابد تا سه سال آینده ۱۰۰ درصد بودجه کشور باید صرف هزینه‌های جاری شود.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

وی با تاکید بر اینکه با این روند، کشور هیچ مسیری برای استفاده از بودجه در راستای توسعه و عمران نخواهد داشت و راهکار آن برون‌سپاری امور توسط دولت است، گفت: بخشی از وظایف باید به بخش خصوصی واگذار شود و دولت تمرکز بیشتر خود را به وظایف نظارتی، توسعه کشور و سیاست گذاری مصروف کند.

استاندار مرکزی با بیان اینکه زیرمجموعه‌ها و لایه‌های پایین‌تر دولت نیازمند اصلاح هستند، تصریح کرد: دولت در حال حاضر بار سنگینی را به دوش می‌کشد و این سنگینی مانع حرکت درست و چابک او شده است و بیش از این ظرفیت بارگذاری و جذب پرسنل ندارد.

وی راهکار چابکی و چالاکی دولت را سبک‌سازی از طریق واگذاری بخشی از کارها به بخش خصوصی بیان کرد تا راه تنفسی هم برای کشور ایجاد شود و ادامه داد: نگاه ما به وظایف دستگاه‌های دولتی باید تغییر پیدا کند و لازمه این تغییر نگاه تغییر شیوه و سیستم موجود است، البته در شرایط کنونی امکان اعمال این تغییرات وجود ندارد، اما اگر بخواهیم اکثر اعتبارات کشور را صرف سازندگی و توسعه کنیم با روش کنونی به نتیجه نخواهیم رسید.

استاندار مرکزی در خصوص کمبود نیروی دستگاه‌های دولتی در استان نیز تصریح کرد: در برخی دستگاه‌های اجرایی استان کمبود نیروی انسانی سبب بروز مشکلات عدیده و اختلال در دستگاه مربوطه شده است که باید در این راستا تدابیر ویژه‌ای توسط مسئولان ذیربط صورت گیرد و در غیر این صورت باید مکاتبات در سطح کلان انجام شود.

آقازاده در خصوص برگزاری نمایشگاه الکامپ در اراک بیان کرد: این نمایشگاه با همکاری و مساعدت دستگاه‌های مختلف از جمله اداره کل ارتباطات و فناوری استان و بخش خصوصی برگزار شده است و با توجه به فعالیت این نمایشگاه در حیطه شهر هوشمند و دولت الکترونیک  انتظار می‌رود ‌تمام مدیران دستگاه‌های اجرایی در راستای استقرار کامل دولت الکترونیک در دستگاه‌های مربوطه از این نمایشگاه بازدید کنند.

بدنه کارشناسی و آینده مدیریتی دستگاه‌های حکومتی به شدت تهدید می‌شود

به گزارش ایسنا، معاون هماهنگی امور اقتصادی استاندار مرکزی نیز در این جلسه گفت: طی سال‌های ۸۴ تا ۹۲ تعداد زیادی از نیروهای خدماتی و شرکتی به نیروهای قراردادی تبدیل شدند و اعتراضی هم در این رابطه صورت نگرفت البته فقط در شهرداری‌ها در مقابل انجام این کار مقاومت شد.

سعید فرخی بیان کرد: بدنه کارشناسی در دستگاه‌ها به شدت در حال تضعیف شدن است و این موضوع به بدنه دولت و آینده نظام حکومت‌داری ایران ضربه وارد می‌کند.

وی اضافه کرد: توقعات نظام و جامعه روز به روز از اقدامات اداری افزایش می‌ یابد و متاسفانه نگاه حاکم بر کشور به سمتی است که دولت را موظف به انجام بسیاری از کارها و مسئول در قبال تمام کارها نشان می‌دهند.

فرخی افزود: با توجه به اینکه از سال ۸۸ آزمون استخدامی در استانداری مرکزی برگزار نشده در نتیجه نیاز است سازمان اداری استخدامی اجازه برگزاری آزمون برای جذب نیرو را بدهد.

انتهای پیام

منبع: ایسنا

کلیدواژه: نمايشگاه الكامپ شهر هوشمند دولت استانی سیاسی

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.isna.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «ایسنا» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۵۷۷۰۲۶۶ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

روز ملی ایمنی در حمل و نقل و حسرت فرصت هایی که از دست می روند....

تین نیوز فروغ فاریابی :

تصادفات جاده ای در کشور، سالانه جان هزاران نفر از هموطنانمان را می گیرد و بسیاری را برای همیشه با معلولیت درگیر می کند.

هزینه های تصادفات علاوه بر اندوه و سوگ سنگین در غم جان های عزیزی که برای همیشه از دست می روند، خسارت های مادی سنگینی بر خانواده ها، جامعه، سیستم امداد و درمان، سیستم توانبخشی، و ....تحمیل می کند.

مطالعات بسیاری برای محاسبه همه جانبه  هزینه تصادفات انجام گرفته. در یک مطالعه حتی رنج و اندوه و فشارهای روانی حاصله از تصادف را ، تقویم به پول کرده و به هزینه های کمّی و ملموس افزوده اند. 

برآورد هزینه ها، یکی از راه هایی است که ابعاد هولناک سوانح را آشکار و کمک می کند تصمیمات بازدارنده و پیشگیرانه بهتری اتخاذ شود.  

در شرایط اقتصادی سختِ متاثر از تحریم های ظالمانه، و تورم کمر شکن، عزم مدیران و سیاستگذاران کشور باید هر چه بیشتر به سمت عقلانیت و دوراندیشی و دلسوزی برای مصرف درست ریال به ریال منابع کشور میل کند و سازمان برنامه بایستی با خساست و سختگیری منطقی نسبت به توزیع منابع و تخصیص بودجه اقدام کند و دستاورد اعتبارات را بازخواست کند. 

با انتشار بودجه سال ۱۴۰۳ ، باز هم ردیف های بودجه ای خاصی ذهن را آزار می دهد. 

۶۷۰ هزار میلیارد تومان بودجه نهادهای فرهنگی و دینی با عملکرد منفی یا نامعلوم!!!

در کنار آنها ۶۸ هزار و پانصد میلیارد تومان بودجه وزارت راه با این مقدار کاستی و نیاز و حوادث جاده ای و ریلی و زیرساخت های ناکافی و ....

پول هدر دادن نیست؟!

نهادهایی که چنین پولی را از جیب مردم جذب می کنند و شاید بیشتر از آن هم طلب می کنند آیا با توجه به عملکرد خود، در قبال مردم  احساس دین نمی کنند؟ 

حتی اگر سهم تقصیر  خطای انسانی در تصادفات بزرگ باشد، خود دلیل بی ثمری این نهادها در تربیت انسان های قانونمند و دیگرخواه و مسئول است. 

ای کاش برای یک سال بطور آزمایشی، همه این نهادهای تبلیغی و فرهنگی و مذهبی تعطیل شوند و بودجه آنها به بهبود ایمنی راه های کشور و نوسازی ناوگان عمومی درون شهری و برون شهری و بهبود سیستم های امداد و فوریت های پزشکی  اختصاص یابد.

اقلا آنها که می توانند خدمت ملموسی ارائه کنند ، در ارائه خدمات خود تقویت خواهند شد.

 

فروغ فاریابی وبلاگ‌نویس آخرین اخبار حمل و نقل را در پربیننده ترین شبکه خبری این حوزه بخوانید

دیگر خبرها

  • جدول هزینه‌های متفرقه بودجه ۱۴۰۳ تصویب شد
  • ۶۵ نفر در آزمون استخدامی طرح شهید زین الدین مرکزی جذب می شوند
  • فرهنگ و هنر در بخش دوم لایحه بودجه ۱۴۰۳
  • بودجه سال ۱۴۰۳ کل کشور در بخش فرهنگ و هنر
  • رشد اعتبارات هزینه‌ای عمومی دستگاه‌های فرهنگی متناسب با مأموریت‌های آنها بوده است
  • روز ملی ایمنی در حمل و نقل و حسرت فرصت هایی که از دست می روند....
  • سرنوشت لایحه امنیت شغلی به کجا ختم شد؟
  • تزریق ۲,۹۰۰ میلیارد تومان اوراق مشارکت برای حمل‌ونقل اصفهان
  • اختصاص ۲۵ هزار میلیارد تومان به حوزه رسانه در سال جاری
  • بانک مرکزی آرژانتین نرخ بهره را به ۶۰ درصد کاهش داد