Web Analytics Made Easy - Statcounter

به گزارش خبرنگار مهر، ارسلان زارع عصر سه شنبه در جلسه شورای آموزش و پرورش گیلان در سالن اجتماعات استانداری، اظهار کرد: به رغم کمبود نیروی انسانی و نگرانی‌های جدی در زمان بازگشایی مدارس خوشبختانه با اقدامات انجام شده این مشکل در سطح استان گیلان تا حدودی رفع شده است.

وی با بیان اینکه قطعاً برای داشتن جامعه پویا، بانشاط و باامید و در راستای توسعه استان و کشور نیازمند انجام اقدامات مناسب در سطح مدارس برای تحقق شعار سال وزارت آموزش و پرورش هستیم، افزود: باید در این زمینه تلاش مضاعف انجام شود.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

استانداری گیلان در ادامه با اشاره به اینکه این استان سابقه درخشانی در حوزه فرهنگی، اجتماعی علمی و آموزشی دارد، گفت: قرار گرفتن در رتبه چهارم برخورداری از سواد در سطح کشور به واسطه همین سابقه به دست آمده است اما این کافی نبوده و نیازمند تلاش بیشتر هستیم.

وی با بیان اینکه رشد خوبی در حوزه سواد آموزی در سال‌های ۹۷-۹۶ داشته‌ایم، تصریح کرد: امسال نیز باید با برنامه‌ریزی در راستای ارتقای این جایگاه تلاش کنیم.

ضرورت افزایش تلاش‌ها برای ماندگاری سواد

زارع با اشاره به نرخ ۹۷.۵ درصدی سواد مردم استان و با بیان اینکه این نرخ بالاتر از میانگین کشوری است، بیان کرد: باید تلاش‌های بیشتری برای ماندگاری سواد، سنجش و ارزیابی برای تثبیت در میان سواد آموزان و انجام تحصیلات تکمیلی انجام شده و برای رسیدن به آن جایگاه تلاش شود.

استاندار گیلان با بیان اینکه حتماً برای رسیدن به این جایگاه نیازمند برنامه‌ریزی جدی از سوی معاونت سوادآموزی اداره کل و تکمیل بانک اطلاعاتی بی سوادان در سطح استان هستیم، گفت: در این زمینه می‌توانیم از کمک کمیته امداد، بهزیستی و صدا و سیما استفاده کنیم.

وی همچنین به شناسایی هشت شهرستان در استان گیلان در این زمینه اشاره کرد و افزود: از این میان شش شهرستان وضعیت نامطلوبی دارند که باید تلاش شود تا پایان سال به میانگین استانی برسند.

استاندار گیلان با اشاره به اردوی راهیان نور، تأکید کرد: راهیان نور حرکت خوبی است که تاثیرات فرهنگی و اجتماعی بسیاری در راستای افزایش عزت نفس و اعتماد به نفس دانش آموزان و حمیت ملی در آنها دارد که باید برنامه‌ریزی لازم بهره مندی بیشتر از این اثرات فراهم انجام شود.

پیگیری جدی طرح تقویت بنیه علمی دانش آموزان

وی با بیان اینکه برگزاری پیش اجلاسیه نماز دانش آموزی در استان گیلان کار ارزشمندی است، اظهار کرد: برگزاری این اجلاسیه سبب تقویت بیشتر نماز جماعت در سطح مدارس می شود. نقش تربیتی نماز در دانش آموزان غیرقابل انکار است.

زارع با اشاره به اجرای طرح تقویت بنیه علمی دانش آموزان و با تأکید بر مشارکت همه مسئولان در سطح شهرستان‌ها برای اجرای این طرح، ادامه داد: باید براساس هدف‌گذاری‌های پیش بینی شده حرکت کنیم به ویژه در مناطق کمتر توسعه یافته نیازمند تلاش بیشتری هستیم.

وی در ادامه به فعالیت‌های کارآفرینی دانش آموزان در سطح مدارس فنی و حرفه ای نیز اشاره کرد و گفت: این موضوع تضمینی است برای ترسیم آینده خوب برای دانش آموزان بوده و تقویت روحیه کارآفرینی جدا از فعالیت‌های انتزاعی که جز آسیب‌ها در سطح مدارس و سپس دانشگاه‌ها است، می تواند نقش هدایت تحصیلی در آینده دانش‌آموزان داشته باشد.

کد خبر 4770756

منبع: مهر

کلیدواژه: ارسلان زارع شورای آموزش و پرورش استانداری گیلان یوم الله 13 آبان بوشهر زلزله راهپيمايي 13 آبان شهرکرد ایلام تئاتر کودک و نوجوان گرگان شیراز بیرجند خطبه های نماز جمعه قزوین پدافند غیرعامل سفر استانی

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.mehrnews.com دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «مهر» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۵۷۷۴۳۷۹ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

مدارس تا فرارسیدن ایام امتحانات باید دایر باشند

احمد محمودزاده، رئیس سازمان مدارس و مراکز غیردولتی و توسعه مشارکت‌های مردمی گفت: طبق قانون مدارس تا فرارسیدن ایام امتحانات باید دایر باشند و مدارس برای ارتقای جایگاه علمی و افزایش میانگین نمرات نهایی دانش‌آموزان باید اقدامات موثری را به انجام برسانند.
وی افزود: ۵۷ درصد مدارس غیردولتی سراسر کشور در مقطع ابتدایی است. بر اساس آمار اعلامی تا ۱۴۰۵ تراکم دانش‌آموزدر دوره ابتدایی کاهش زیادی خواهد داشت. محمودزاده با بیان اینکه ۲ درصد مدارس غیردولتی فنی‌حرفه‌ای و ۳ درصد دیگر کاردانش هستند، گفت: تعداد دانش‌آموزان مدارس غیردولتی در هنرستان‌های فنی‌وحرفه‌ای در سال گذشته رشد خوبی داشته است.
وی بر ثبت اطلاعات همه دانش‌آموزان و پرونده آنها در سامانه سیدا تاکید کرد و افزود: ساختار سازمانی مدارس و مراکز باید درست باشد و موسسین و مدیران مدارس بایست در جهت انجام برنامه‌های عملیاتی و تقویم اجرایی نهایت دقت را داشته باشند.
معاون وزیر آموزش و پرورش به تراز علمی دانش آموزان و امتحانات نهایی در خرداد ماه اشاره کرد و گفت: طبق قانون مدارس تا فرارسیدن ایام امتحانات باید دایر باشند و مدارس برای ارتقای جایگاه علمی و افزایش میانگین نمرات نهایی دانش آموزان باید اقدامات موثری را به انجام برسانند.
محمودزاده بر توسعه و راه‌اندازی هنرستان‌های فنی‌وحرفه‌ای در راستای افزایش توانمندی‌ها و مهارت‌افزایی نسل آینده در استان‌ها تاکید کرد و گفت: حتی شهر‌هایی که امکان راه‌اندازی هنرستان را ندارند می‌توانند دو رشته فنی را در ضمیمه مدارس متوسطه راه‌اندازی کنند.

باشگاه خبرنگاران جوان علمی پزشکی آموزش و پرورش

دیگر خبرها

  • آمادگی مجموعه مدارس صدرا در اجرای کامل سند تحول آموزش و پرورش
  • لزوم اقدام به موقع برای ثبت نام کتاب دانش آموزان
  • کلاهبرداری از دانش آموزان در پوشش فروش سئوالات کنکور 
  • کلاهبرداری از دانش آموزان در پوشش فروش سوالات کنکور
  • برگزاری مراسم جشن تكليف دانش آموزان دختر در شهر نسر  
  • دانش‌آموزان گیلانی همیار و سفیر نجات غریق می‌شوند
  • نخستین کارسوق سواد رسانه‌ای ویژه دانش آموزان درآمل برگزار شد
  • برگزاری نخستین کارسوق سواد رسانه‌ای ویژه دانش آموزی درآمل
  • مدارس تا فرارسیدن ایام امتحانات باید دایر باشند
  • تلاش برای ارتقای رتبه علمی آموزش در خوزستان