Web Analytics Made Easy - Statcounter

کمتر از یک ماه تا زمان ثبت‌نام کاندیدای انتخابات مجلس یازدهم باقی‌مانده است؛ اصولگرایان برای ائتلاف حداکثری و اصلاح‌طلبان برای انتخاب محور و سازوکار در حال رایزنی‌ هستند. ۲۱ آبان ۱۳۹۸ - ۲۰:۰۶ سیاسی سیاست ایران نظرات - اخبار سیاسی -

به گزارش خبرنگار سیاسی خبرگزاری تسنیم، کمتر از یک ماه دیگر تا زمان ثبت‌نام  کاندیداها در انتخابات یازدهمین دوره مجلس شورای اسلامی باقی‌مانده است؛ اصولگرایان، شورایی را برای ائتلاف جریان‌های انقلابی تشکیل داده و برنامه‌شان انتشار یک لیست واحد در سراسر کشور است؛ گرچه در اردوگاه اصولگرایی، هنوز جبهه پایداری با شورای ائتلاف به صورت کامل همراه و هماهنگ نشده، اما حجت‌الاسلام ناصر سقای بی‌ریا عضو شورای مرکزی جبهه پایداری گفته است که تعامل با گروه‌های انقلابی برنامه و راهبرد ما در انتخابات آتی است و ما تلاش داریم بر اساس راهبرد جبهه پایداری برای وحدت و تعامل بیشتر عمل کنیم.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

تاانتخابات| عدم کاندیداتوری حدادعادل/ آغاز بکار ستاد انتخاباتی اصلاح‌طلبان

وی درباره رابطه شورای ائتلاف و جبهه پایداری نیز این‌گونه توضیح می‌دهد که این شورا تشکیل‌شده اما جبهه پایداری عضو یا بخشی از آن نیست چرا که به گفته او، پایداری تلاش دارد بر اساس راهبرد خود در انتخابات آتی عمل کند.

*چمران: به موفقیت شورای ائتلاف بسیار امیدواریم

مهدی چمران عضو شورای ائتلاف جریان‌های انقلابی در همین زمینه و با اشاره به رایزنی‌های که به گفته او با جبهه پایداری شده است، به تسنیم گفته است: اکنون ما بزرگ‌ترین ائتلاف را در اردوگاه جریان انقلابی تشکیل داده‌ایم و همه گروه‌ها و جریان‌های انقلابی به این شورا پیوسته و از آن استقبال کرده‌اند اما راه موفق شده این شورا، همراهی عملی نیروها و گروه‌های انقلابی است.

این عضو شورای ائتلاف جریان‌های انقلابی -که می‌گوید به همراه شدن جبهه پایداری با شورای ائتلاف امیدوار است- درباره نحوه انتخاب اعضای لیست انتخاباتی، تأکید می‌کند که روش جدیدی در شورای ائتلاف مطرح‌شده که به موجب این طرح قرار نیست فرد یا گروهی، سهمیه‌ای در لیست ندارند بلکه همه اعضای لیست باید شایستگی لازم را برای حضور در مجلس شورای اسلامی داشته باشند.

*سرا یا دموکراسی وارونه: حزب اسلامی کار مخالفت با سرا را تکذیب کرد

و اما در جبهه اصلاح‌طلبان، "سرا" همچنان کانون اختلاف است و بخشی از اصلاح‌طلبان که آن را به بهترین راه مقابله با اختلاف‌ سلیقه می‌دانند، در مقابل جریان مخالفی که آن را "دموکراسی وارونه" می‌خواند، به اجرای طرح انتخاباتی خود اصرار دارد اما کارگزاران هنوز به اجرای این سازوکار انتخاباتی تن نداده اند؛ از طرفی، یک حزب از چهار حزبی که روزنامه سازندگی آن را مخالف "سرا" خوانده بود امروز، ادعای این روزنامه را رد کرد؛ محمد نیشابوری سخنگوی حزب اسلامی به تسنیم گفت: از آنجا که طرح سامانه رای‌سنجی اصلاح‌طلبان در روزهای اخیر به عنوان یکی از طرح‌های ارائه‌شده به عنوان سازوکار اصلاح‌طلبان برای ورود به انتخابات مطرح‌شده، حزب اسلامی کار نیز در جلسه روز گذشته خود به بررسی این طرح پرداخته اما هنوز هیچ موضعی درباره تائید یا رد این طرح اتخاذ نکرده و آنچه در برخی رسانه‌های درباره مخالفت حزب اسلامی کار، گفته‌شده تنها برداشت شخصی آن رسانه‌ها بوده است.

* مرعشی: در قالب شورای سیاست‌گذاری وارد انتخابات می‌شویم

علاوه بر "سرا" گفته می‌شود موارد دیگری نیز به اختلاف در جبهه اصلاح‌طلبان افزوده‌شده است. برخی خواستار محوریت شورای سیاست‌گذاری اصلاح‌طلبان بوده و برخی دیگر حزب کارگزاران را به‌عنوان محور فعالیت انتخاباتی در نظر گرفته‌اند؛ حسین مرعشی سخنگوی حزب کارگزاران درباره اینکه اصلاح‌طلبان با چه مکانیزمی وارد انتخابات خواهند شد و در پاسخ به این سؤال که حزب کارگزاران در چارچوب لیست وارد انتخابات خواهد شد یا مستقل؟، پاسخ داده است: ما در قالب شورای عالی سیاست‌گذاری اصلاح‌طلبان در انتخابات حضور خواهیم داشت.

* اصلاح‌طلبان و آدم‌های ضعیف مجلس دهم!

وی همچنین در پاسخ به سؤال خبرنگار روزنامه سازندگی که پرسید شما چه راهکاری دارید که همانند مجلس قبلی- مجلس دهم- "آدم‌های ضعیف" روی کار نیایند؟ این‌طور پاسخ داده است: ما آدم ضعیف نداشتیم. آدم‌های خیلی قوی داشتیم. آدم‌های قوی ما 100 نفر بودند. اصولگرایان آدم‌های قوی‌شان در مجلس هفتم، هشتم و نهم، دو سوم بودند، در مجلس دهم هم اکثریت با آنها بود.

و اما به نظر می‌رسد تا روزهای آتی، تکلیف اصلاح‌طلبان و اصولگرایان برای نحوه ورود به انتخابات آتی مجلس شورای اسلامی روشن‌تر خواهد شد و باید دید که اصولگرایان در چه سطحی ائتلاف خواهند کرد و اصلاح‌طلبان با "سرا" و کارگزاران به چه فرجامی خواهند رسید؟

انتهای پیام/

R31462/P/S1,1412/CT1

منبع: تسنیم

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.tasnimnews.com دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «تسنیم» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۵۷۷۴۴۸۶ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

راه‌یابی کاندیداها از یک لیست به مجلس بعید است

قائم مقام جامعه اسلامی مهندسین با تاکید بر اینکه جامعه اسلامی مهندسین از یک لیست حمایت نمی‌کند، گفت: راه‌یابی کاندیداها از یک لیست واحد به مجلس بعید به نظر می رسد.

علیرضا خجسته پور در گفت‌گو با خبرنگار ایمنا با اشاره به مرحله دوم انتخابات دوازدهمین دوره مجلس شورای اسلامی اظهار کرد: جامعه اسلامی مهندسین در مرحله دوم انتخابات در تهران و سایر حوزه‌هایی که به دور دوم کشیده شده‌اند، به بررسی نفرات پرداخته و بنا دارد نفرات مورد حمایت خود را از بین چند لیست انتخاب کند.

وی افزود: این افراد از بین لیست‌هایی انتخاب خواهند شد که نفرات آنها به دور دوم رقابت‌ها راه پیدا کرده‌اند؛ بر همین اساس طی سه روز آینده اسامی قطعی را که به هیئت اجرایی و شورای مرکزی ارسال شده به اطلاع رسانه‌ها خواهیم رسانید.

قائم مقام جامعه اسلامی مهندسین با اشاره به لیست‌های راه یافته به مرحله بعدی انتخابات تصریح کرد: جامعه اسلامی مهندسین در دور قبل فقط از لیست شورای ائتلاف و شورای وحدت حمایت کرد اما این بار لیست‌ها تغییر کرده‌اند و بنا داریم ترکیبی ۱۶ نفره از لیست شانا، امنا، جبهه صبح ایران و شورای ائتلاف ارائه دهیم و صرفاً نفرات یک لیست را معرفی نخواهیم کرد.

وی خاطرنشان کرد: هنوز برای پیش بینی انتخابات زود است چرا که رقابت تنگاتنگ و سختی بین شورای ائتلاف، شانا، جبهه صبح ایران و امنا در پیش رو است و بنابراین تحلیل می‌شود که ترکیبی از انتخاب نفرات این لیست‌ها را شاهد باشیم و به نظر می‌رسد نفرات یک لیست واحد به مجلس راه پیدا نکنند.

کد خبر 747174

دیگر خبرها

  • نقوی حسینی: طیف پایداری، شریان و مصاف برای ریاست مجلس، روی ذوالنور به جمع‌بندی می‌رسند
  • راهیابی کاندیداها از یک لیست به مجلس بعید است
  • راه‌یابی کاندیداها از یک لیست به مجلس بعید است
  • پورفرجی:حضور امینی در شهرداری اهواز باعث ایجاد اختلاف بین نیروهای انقلابی شده است
  • لیست ۱۶ نفره انتخاباتی "شانا" هفته آتی منتشر می‌شود
  • اختصاصی|لیست ۱۶ نفره انتخاباتی شانا هفته آتی منتشر می‌شود
  • انتقاد نماینده ولی فقیه از دخالت نمایندگان مجلس در انتصابات
  • دور خیز احزاب برای مرحله دوم انتخابات مجلس
  • ائتلاف قالیباف و پایداری‌ها ادامه دارد؛ لیست مشترک در دور دوم انتخابات
  • ائتلاف قالیباف و پایداری ها ادامه دارد /لیست مشترک در دور دوم انتخابات