Web Analytics Made Easy - Statcounter

به گزارش خبرنگار مهر، محمدعلی طهماسبی عصر سه‌شنبه در جشنواره خرمای استان بوشهر اظهار داشت: کمربند جغرافیایی محدودی در جهان وجود دارد که می‌توان در آن منطقه خرما تولید کرد.

وی اضافه کرد: در مجموع فقط ۳۹ کشور در دنیا در عرصه خرما فعالیت دارند. از هشت میلیون تن خرمای تولید شده در دنیا، ۱.۲ میلیون تن در عرصه صادرات قرار می‌گیرد.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

معاون امور باغبانی وزارت جهاد کشاورزی با اشاره به اینکه ایران از کشورهای مهم تولید کننده خرما در دنیا است بیان کرد: ۲۵۳ هزار هکتار نخل در ایران وجود دارد که ۱۲۲ هزار هکتار بارده است.

وی با اشاره به تولید ۱.۲ میلیون تن خرما در استان بوشهر خاطرنشان کرد: بیشترین میزان صادرات در کشور ۳۰۶ هزار تن خرما در یک سال بوده است که رکورد ایران در صادرات خرما بوده است.

طهماسبی با اشاره به اینکه بزرگترین طرح اصلاح و بهسازی نخلستان‌ها و آبرسانی در استان بوشهر در حال انجام است، تصریح کرد: قرار است این طرح در سطح ۳۴ هزار هکتار از اراضی باغی و زراعی آبخور سد رئیسعلی دلواری و سد دالکی اجرا می‌شود. مسئولان استان پیگیری کنند که این طرح‌ها در استان اجرا و تکمیل و به پایان برسند.

وی با بیان اینکه غرق‌آبی نه جایز و نه مجاز است و باید به سمت آبیاری نوین برویم تاکید کرد: در سیستم‌های نوین آبیاری، هر سه روز یا هفت روز باید آبیاری نخیلات را داشته باشند.

معاون امور باغبانی وزارت جهاد کشاورزی گفت: دستگاه‌های جدید در زمینه خرما وارد شده است و در عرصه بسته‌بندی شاهد تغییر و تحول‌های خوبی هستیم و امیدواریم باعث شود که در عرصه جهانی شاهد بهبود باشیم.

وی با بیان اینکه خرما و درخت نخل به صورت کامل قابل استفاده است ادامه داد: ایجاد صنایع کشاورزی تغییر کاربری محسوب نمی‌شود و می‌توان تغییرات خوبی را در این زمینه انجام داد.

کد خبر 4770613

منبع: مهر

کلیدواژه: بوشهر وزارت جهاد کشاورزی یوم الله 13 آبان بوشهر زلزله راهپيمايي 13 آبان شهرکرد ایلام تئاتر کودک و نوجوان گرگان شیراز بیرجند خطبه های نماز جمعه قزوین پدافند غیرعامل سفر استانی

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.mehrnews.com دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «مهر» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۵۷۷۴۵۳۰ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

مبارزه با سوسک خرما در ۷۰ هکتار از نخلستان‌ها

مدیر حفظ نباتات سازمان جهاد کشاورزی استان سیستان و بلوچستان گفت: از ابتدای سال گذشته تاکنون کار ردیابی سوسک سرخرطومی خرما در سطح بیش از ۷۰ هزار هکتار از باغات نخل استان انجام شده است. - اخبار استانها -

به گزارش خبرگزاری تسنیم از زاهدان، غلامحسین تیموری اظهار داشت: سوسک سرخرطومی حنایی به‌ عنوان یکی از خطرناک‌ترین آفت‌های درختان نخل نام برده می‌شود که برای زندگی و تغذیه به طور معمول از تنه درخت استفاده می‌کند. 

مدیر حفظ نباتات سازمان جهاد کشاورزی استان سیستان و بلوچستان افزود: از ابتدای سال گذشته تاکنون کار ردیابی سوسک سرخرطومی خرما در سطح بیش از 70 هزار هکتار از باغات نخل استان انجام شده است. 

وی گفت: در جریان ردیابی و مبارزه با سوسک سرخرطومی حنایی تعداد 83 هزار و 857 اصله خرما آلوده تشخیص داده شده که تیمار 83 هزار و 486 اصله درخت خرما انجام و 371 اصله نخل نیز به دلیل میزان بالای خسارت وارده شده امحا شد.

تیموری تصریح کرد: آفت سرخرطومی خرما علاوه بر خسارت مستقیم که از بابت تغذیه لارو آفت از تنه درخت و آوندهای آن انجام می شود عامل ورود عوامل قارچی و باکتریایی به داخل تنه بوده که در نهایت درصورت عدم مبارزه به موقع باعث مرگ درخت می‌شود.

 مدیر حفظ نباتات سازمان جهاد کشاورزی استان سیستان و بلوچستان با اشاره به اهمیت آموزش کشاورزان و مشارکت آنان در کنترل سوسک سرخرطومی خرما در سطح نخلستان‌های وسیع استان، گفت: کارشناسان حفظ نباتات سازمان جهاد کشاورزی آمادگی لازم برای آموزش شیوه‌های ردیابی و مبارزه با این آفت خطرناک را دارند.

گفتنی‌است با توجه به اینکه این آفت در سال دارای بیش از سه نسل است و ردیابی باغات آلوده در چند مرحله مستمر انجام می‌شود.

انتهای پیام/.

دیگر خبرها

  • ضرورت جهش نوین نشریات دانشجویی در جهت حل مساله دانشگاه‌ها
  • آسیب‌شناسی راهکار تقویت فرآیند جبهه‌ سازی در عرصه فرهنگی است
  • لزوم تدوین برنامه عملیاتی پتروشیمی‌ها برای تحقق راهبرد جهش تولید
  • لزوم ورود حوزه علمیه به عرصه درختکاری و حفظ منابع طبیعی
  • آیا بانوان می‌توانند امام جماعت شوند؟ + نظرات مراجع تقلید
  • اثربخشی مراتع در تولید گوشت قرمز
  • تولید گاز باید افزایش پیدا کند/ لزوم بهینه سازی مصرف
  • مبارزه با سوسک خرما در ۷۰ هکتار از نخلستان‌ها
  • راهکار رفع ناترازی سوخت، اصلاح زیرساخت‌ها به‌منظور مصرف بهینه است/ لزوم حمایت از احداث صنایع پالایشی کوچک
  • سکوت در ماجرای سنگلج جایز نیست!