Web Analytics Made Easy - Statcounter

مدیرعامل شرکت ایران خودرو گفت: هدف مشترک سایت های تولیدی ایران خودرو، صفر کردن کسری قطعات خودروهای ناقص و تحویل سریع به مشتریان است.

به گزارش خبرگزاری برنا؛ فرشاد مقیمی در بازدید از شرکت ایران خودرو تبریز، این شرکت را یکی از بزرگترین سایت‌های تولیدی گروه صنعتی ایران خودرو دانست و اظهار داشت: ایران خودروی تبریز به عنوان قطب صنعتی استان آذربایجان شرقی قادر است ظرفیت سالانه 130 هزار دستگاه خودروی سواری را تولید کند.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

وی با اشاره به اینکه محصولات تولیدی این سایت معطوف به ایران خودرو نباشد افزود: خواسته ما از ایران خودرو تبریز این است علاوه بر تولید محصولات ایران خودرو، ضمن بهره مندی از ظرفیت‌های تولیدی محصولات بروز دنیا، کسب سهمیه تولید از بازارهای بین المللی و کشورهای همسایه را در برنامه خود قرار دهد.

مدیرعامل گروه صنعتی ایران خودرو خاطرنشان کرد: تبریز به عنوان قطب صنعتی کشور همواره بر سر زبان‌ها بوده و استان آذربایجان شرقی با وجود قطعه سازانی که بیش از 40 درصد قطعات خودرویی داخل کشور را تأمین می‌کنند باید از ظرفیت تولید محصولات دیگر بغیر از ایران خودرو نیز بهره مند گردد تا موجب توسعه و شکوفایی صنعت خودرو کشور بالاخص، منطقه آذربایجان شود.

مقیمی گفت: اصولاً صنایع مهم کشور در چند شهر صنعتی متمرکز شده که یکی از آنها شهر صنعتی تبریز است.

وی تأکید کرد: خواسته ما از مهندس حاجی‌زاده به عنوان مدیرعامل سایت ایران خودرو تبریز با توجه به زیرساخت‌های مناسب و ظرفیت موجود، برآورد طرح‌های اولیه در خصوص گنجایش سایر محصولات دیگر در چرخه تولید این شرکت است و گروه صنعتی ایران خودرو حمایت کامل را در خصوص نحوه اجرایی کردن آن خواهد داشت.

مدیرعامل گروه صنعتی ایران خودرو در بخش دیگری از سخنان خود اذعان داشت: نکته دیگر که باید به آن توجه شود، مجموعه اقدامات به حداقل رساندن هزینه‌ها در بحث خودروهای کف و لغو کسری خودروهاست که دستورات لازم در این خصوص به شرکت ساپکو داده شده است.

مقیمی با بیان اینکه هدف مشترک سایت‌های تولیدی ایران خودرو ؛ صفر کردن کسری قطعات خودروهای ناقص است، تصریح کرد: الحمدلله اتفاقات خوبی در مجموعه ساپکو شاهد هستیم، به طوری که خودرویی که دارای 41 قطعه کسری بوده در چند ماه اخیر به 14 قطعه تقلیل پیدا کرده که اتفاق بسیار خوشایندی است و ما انتظار داریم این تعداد کسری قطعات نیز توسط شرکت ساپکو به حداقل یعنی صفر برسد.

وی خواستارهماهنگی همه جانبه بین دستگاه‌های اجرایی، انجمن قطعه سازان و سایت‌های تولیدی شد و مسئولیت آن را به شرکت ساپکو محول کرد.

 

بیشتر بخوانید: 1 میلیون تومان از قیمت هر خودرو سود وام ‌های معوق خودروسازان است​ دولت موافق واگذاری سهام خود در ایران خودرو و سایپا است/ در دوره‌ای کوتاه خودروهای کف پارکینگ هم جمع نمی‌شد/ واگذاری انحصار خودروسازان را می‌شکند/ در تامین قطعات خودرو هیچ مشکلی نداریم

منبع: خبرگزاری برنا

کلیدواژه: استان آذربایجان شرقی ایران خودرو خودرو صنعت قطعه سازان

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.borna.news دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «خبرگزاری برنا» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۵۷۷۶۵۳۷ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

سیاست‌های صنعتی باید تعیین تکلیف شود/ سهم اندک تولید از اعتبارات بانکی

به گزارش قدس آنلاین، حمیدرضا غزنوی با اشاره به سخنان روز گذشته رهبر معظم انقلاب در جمع کارگران افزود: هر یک از افراد جامعه توانمندی‌هایی دارند، اما در فضای سردرگم نمی‌دانند باید چه کار کنند. باید زنجیره‌های ارزشی در زمینه تولید را بیش از پیش مورد توجه قرار دهیم تا مشارکت مردم در این رابطه افزایش یابد.

وی عنوان کرد: باید سیاست‌های صنعتی را هرچه زودتر تعیین تکلیف کنیم تا مسیر رشد و توسعه زنجیره‌های ارزش مشخص شود.

غزنوی بر لزوم توجه هرچه بیشتر به شرکت‌های بزرگ و پیشران کشور تاکید کرد و گفت: اگر این شرکت‌ها در کانون توجهات قرار گرفته و امتیازات ویژه‌ای برای آنها در نظر گرفته شود، شرکت‌های متوسط، کوچک و حتی خرد می‌توانند در زنجیره ارزش قرار گیرند.

وی تصریح کرد: اگر برنامه‌ریزی صنعتی نداشته باشیم، مردم در بی‌برنامگی نمی‌توانند مشارکت در جهش تولید کنند و به سمت هدررفت منابع مالی یا در نهایت برنامه‌های خود اشتغالی می‌رویم.

دبیرکل مجمع کارآفرینان ایران همچنین با اشاره به فراز دیگری از سخنان روز گذشته انقلاب و تاکید بر اینکه اعتبارات بانکی باید به سمت تولید برود، اظهار داشت: رهبر معظم انقلاب دلسوزانه و پدرانه موضوع تسهیلات بانکی را عنوان می‌کنند، که باید مورد توجه قرار گیرد.

غزنوی به اشاره به اینکه تامین سرمایه در گردش و سپس سرمایه ثابت، نخستین و مهم‌ترین مساله برای تحقق جهش تولید است، اظهار داشت: به عنوان مثال در موضوع فرزندآوری و ازدواج با توجه به اهمیت رشد جمعیت، تسهیلات تکلیفی یک‌هزار و ۳۰۰ همتی در نظر گرفته شده است، از این رو ضروری است در رابطه با جهش تولید و تحقق فرمایشات رهبر انقلاب تسهیلات تکلیفی تعیین شده و یا لایحه و طرحی تنظیم شود.

وی یادآورشد: کارآفرینان و صنعتگران در مراجعه به بانک‌ها با دو موضوع مواجه می‌شوند؛ نخست اینکه اولویت قانونی برای بانک‌ها تسهیلات تکلیفی است، اما تسهیلاتی برای صنایع در نظر گرفته نشده است و دوم اینکه سایر منابع بانکی را شرکت‌های شبه دولتی در اختیار می‌گیرند.

دبیرکل مجمع کارآفرینان ایران تصریح کرد: اگر منابع و اعتبارات بانک‌ها نیز در این زمینه کم باشد، باید نسبت به افزایش سرمایه و دارایی بانک‌ها از طریق مشارکت مردم اقدام شود و مردم نیز حتماً استقبال خواهند کرد.

غزنوی همچنین به سیاست‌های کلی تامین اجتماعی مورد اشاره در سخنان رهبری اشاره کرد و افزود: با نگاهی به دیگر کشورها مشاهده می کنیم بین پول پرداختی از سوی افراد جامعه در موضوع بیمه و دریافت خدمات تناسبی وجود دارد، اما خدمات تامین اجتماعی در کشور ما بسیار اندک است.

وی یادآورشد: در این زمینه یکی از اشکالات این است که بخش خصوصی سهمی در مدیریت تامین اجتماعی ندارد و با وجود اینکه کارفرمایان ۲۳ درصد و کارگران هفت درصد پرداختی در بیمه دارند، اما در مدیریت آن هیچ نقشی ندارند و چنانچه بخشی از مدیریت در دست بخش خصوصی بود شاهد کمبود خدمات تامین اجتماعی و هدررفت منابع نبودیم.

منبع: خبرگزاری ایرنا

دیگر خبرها

  • ممنوعیت خرید و فروش اراضی شهرک‌های صنعتی قبل از اخذ پایان‌کار
  • رانت ۴ میلیارددلاری مونتاژکاران؛ التهاب بازار خودرو نخوابید
  • ممنوعیت هرگونه خرید و فروش اراضی شهرک‌های صنعتی
  • رانت ۴ میلیارد دلاری مونتاژکاران؛ التهاب بازار خودرو نخوابید
  • خبر جدید وزیر صمت درباره واردات خودرو | مردم هم می توانند این خودروها را ثبت نام و خریداری کنند
  • بهره‌برداری از پروژه فروسیلیس منگنز ازنا در چند ماه آینده
  • هرمزگان کار نگهداری ۱۰۰۰ کیلومتر نوار ساحلی توزیع برق را برعهده دارد
  • اختصاص ۳۰۰۰ میلیارد ریال اعتبار برای تامین برق پایدار در شهرک‌های صنعتی یزد
  • تخصیص بیش از ۳ هزار میلیارد ریال اعتبار برای تامین برق پایدار در شهرک‌های صنعتی یزد
  • سیاست‌های صنعتی باید تعیین تکلیف شود/ سهم اندک تولید از اعتبارات بانکی