Web Analytics Made Easy - Statcounter
به نقل از «خرداد»
2024-05-07@18:02:50 GMT

برای درمان کبد چرب، میوه ها را فراموش نکنید

تاریخ انتشار: ۲۲ آبان ۱۳۹۸ | کد خبر: ۲۵۷۷۸۷۹۸

خرداد: بیماری کبد چرب غیر الکلی، یکی از رایج ترین بیماری های کبد است و زمانی اتفاق می افتد که رسوبات چربی در اطراف کبد جمع می شوند و عملکرد اصلی آن را تحت تاثیر قرار می دهند.

به گزارش خرداد به نقل از آوای سلامت ، رسوبات چربی باعث افزایش التهاب در بدن می شوند. با این حال، این نکته ثابت شده که با درمان های غذایی و تغییر شیوه زندگی می توان این بیماری را مدیریت کرد.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!



بهترین میوه ها برای درمان کبد چرب غیر الکلی معرفی شده اند:

تمبر هندی: این میوه گرمسیری به هضم مواد غذایی و کاهش وزن کمک می کند. دلیل آن، وجود فیبر و اسیدهای چرب اشباع نشده در تمبر هندی است. مصرف این میوه از تصلب شرایین جلوگیری کرده و باعث پیشگیری از بیماری کبد چرب می شود. تمبر هندی کبد را سم زدایی می کند و برای درمان مشکلات صفراوی نیز مفید است. مصرف این میوه باعث کاهش مقادیر چربی اطراف کبد می شود و به کاهش کلسترول خون نیز کمک می کند.

لیمو: روزانه یک لیوان آب به همراه چند قطره لیمو بنوشید تا به سرعت بتوانید کبد چرب را درمان کنید. لیمو سرشار از اسید سیتریک و ویتامین سی است. مصرف آن باعث بهبود فرایند هضم می شود.

گلابی: به دلیل وجود آب زیاد، یک میوه سالم برای کاهش وزن است. گلابی همچنین سرشار از قندی به نام فروکتوز است و مصرف آن به دیابتی ها توصیه می شود. گلابی منبع خوبی از فیبرهای محلول و غیر محلول است و منجر به تقویت عملکرد روده ها می شود. مصرف این میوه، سموم را از کبد دور می کند.

آووکادو: اگر قصد دارید کبد چرب تان را از شر چربی ها نجات دهید می توانید این میوه را نیز به سبد غذایی تان اضافه کنید، در نظر داشته باشید که ترکیبات موجود در آووکادو باعث کاهش سلول های چرب تجمع یافته در این ارگان شده و باعث بهبود عملکرد آن می شوند.

سیب سبز: یکی از سالم ترین و مفیدترین سیب ها و البته میوه ها محسوب می شود؛ سیب و به خصوص سیب سبز باعث پاکسازی کبد می شود. سیب را با پوست میل کنید به این دلیل که سیب دارای مواد معدنی مفیدی است که با چربی ها مقابله کرده و فلزات سنگین را از بدن دفع می کند.

موز: وجود پتاسیم و مواد مغذی دیگر در موز، آن را به میوه ای مفید برای تصفیه ی کبد تبدیل کرده است برای همین موز را به عنوان یکی از میوه های مفید برای کبد چرب پیشنهاد می کنند. مصرف موز به هضم مواد غذایی کمک می کند و فلزات سنگین و سموم را از بدن می زداید.



برچسب ها: کبد چرب ، میوه ، بیماری کبد

منبع: خرداد

کلیدواژه: کبد چرب میوه بیماری کبد

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.khordad.news دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «خرداد» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۵۷۷۸۷۹۸ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

مصرف این سه نوع چای چهره‌تان را ۲۰ سال جوان می‌کند

آفتاب‌‌نیوز :

در میان دمنوش‌ها و چای‌های گیاهی، بابونه از شهرت بالایی برای درمان بیماری‌های پوستی برخوردار بوده و سال هاست که برای درمان خشکی پوست، ترک پوست و حتی برای درمان آکنه‌ها استفاده می‌شود. از آنجا که نوشیدن چای دارای تاثیرات مثبتی روی رنگ پوست است، محصولاتی که در آن‌ها چای به کار می‌رود، نیز می‌تواند برای پوست مفید باشد.

تحقیقات نشان داده است سه نوع چای می‌توانند نقش بسزایی در جوان‌سازی پوست ایفا کنند. این سه نوع چای به شرح زیر است:

چای سبز یکی از دمنوش‌های جوان‌کننده چهره

آفتاب زیاد ممکن است به پوست آسیب رسانده و باعث پیری پوست شود. تحقیقات نشان می‌دهد چای سبز خطر ابتلا به سرطان پوست را کاهش می‌دهد. 

«کاتچین» موجود در چای سبز التهابات پوستی ناشی از پیری را کاهش می‌دهد. از طرفی، این ماده پوست را از آفتاب سوختگی محافظت کرده و آثار منفی اشعه UV خورشید را روی پوست می‌زداید.

تجمع رادیکال‌های آزاد در بدن در اثر جذب بیش از حد اشعه UV سلول‌های سالم پوست را نابود می‌کند.

پلی فنول‌های موجود در چای ضدالتهاب بوده و توانایی بازسازی DNA را دارند و می‌توانند تغییرات سلولی ناشی از انباشت رادیکال‌های آزاد در بدن را اصلاح کنند. 

علاوه بر نوشیدن یک فنجان چای سبز در هر روز می‌توانید از محصولات آرایشی حاوی چای سبز نیز استفاده کنید.

چای بابونه یکی از دمنوش‌های جوان‌کننده چهره

در میان دمنوش‌ها و چای‌های گیاهی، بابونه از شهرت بالایی برای درمان بیماری‌های پوستی برخوردار بوده و سال‌هاست که برای درمان خشکی پوست، ترک پوست و حتی برای درمان آکنه‌ها استفاده می‌شود.

چای بابونه حتی برای درمان پوست‌های جوشدار و ملتهب نیز مفید است. این گیاه سرشار از فلاونوئیدهاست که برای مهار رادیکال‌های آزاد ضروری است.

چای رویبوس یا چای قرمز یکی از دمنوش‌های جوان‌کننده چهره

چای رویبوس یا چای قرمز که از بوته‌های قرمز آفریقای جنوبی استخراج می‌شود، بدون کافئین است. خانم‌هایی که نمی‌خواهند کافئین بدنشان زیاد شود، می‌توانند از این نوشیدنی مفرح برای رطوبت‌دهی به پوستشان بهره ببرند.

این گیاه منبع دو ترکیب ضدالتهاب موسوم به آسپالاتین و نوتوفاگین است. البته فلاونوئید‌های موجود در رویبوس هم خاصیت ضدالتهابی داشته و برای درمان آکنه‌ها بسیار مفید است.

منبع: خبرگزاری ایسنا

دیگر خبرها

  • دم گیلاس ؛ معجونی شفابخش برای درمان بیماری‌ها
  • پیشگیری از بیماری‌های قلبی عروقی با تغذیه مناسب
  • این میوه خوشمزه هم کبد چرب را درمان می‌کند هم باعث طول عمر می‌شود
  • چه مواد غذایی از آسیب های آلودگی هوا محافظت می‌کند
  • سلامت آب‌های بسته بندی هیچ مشکلی ندارد/ به شایعات توجه نکنید
  • سلامت آب‌های بسته بندی هیچ مشکلی ندارند/ به شایعات توجه نکنید
  • خواص گیاه معجزه گر شنگ و روش مصرف آن
  • چه کسانی نباید آب زرشک بخورند؟
  • اگر در این مناطق زندگی می کنید از کولر گازی استفاده نکنید وگرنه ...
  • مصرف این سه نوع چای چهره‌تان را ۲۰ سال جوان می‌کند