Web Analytics Made Easy - Statcounter

به گزارش خبرنگار مهر، محمدرضا نیکبخت امروز چهارشنبه در شورای سلامت و امنیت غذایی لرستان با اشاره به اینکه انتظار داریم جلسات شورای سلامت زودتر تشکیل شود، اظهار داشت: انتظار است جلسات این شورا حداقل هر فصل یک بار برگزار شود، این در حالیست که از برج دو تا کنون تشکیل نشده است.

وی با بیان اینکه یکی از مشکلات مهم در دانشگاه پرداخت های پرسنلی بود، شامل کارانه، حق لباس، اضافه کار و .

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

..؛ تصریح کرد: ۸ ماه کارانه پرسنل، ۱۲ ماه حق التدریس اساتید، ۱۲ ماه حق الزحمه رزیدنت ها، ۸۰ درصد بیمه روستایی، ۳۰ درصد مطالبات شرکت های دارویی، ۱۲ ماه حق فنی پرسنل، ۶ ماه ماموریت پرسنل و... پرداخت شده است.

رئیس دانشگاه علوم پزشکی لرستان با اشاره به اینکه مهم ترین اورژانس استان در بیمارستان شهید رحیمی خرم آباد راه اندازی می شود، گفت: این اورژانس در ۲۷۷۰ مترمربع مساحت با ۸۰ تخت، امکانات رادیولوژی و ... احداث خواهد شد.

نیکبخت با بیان اینکه ۴ تا ۵ میلیارد تومان اعتبار برای این کار گذاشته ایم، تصریح کرد: امیدواریم آن اورژانس بزرگ مورد نظر ستاد مدیریت بحران لرستان بهره برداری شود تا در حوادثی همچون سیل دچار مشکل در خدمت رسانی درمانی نشویم.

وی با تاکید بر اینکه۱۲ دستگاه آمبولانس در استان توزیع شده است، افزود: یک سی تی اسکن قدیمی در بیمارستان شهدای عشایر داریم که نیاز بود تعویض شو؛ دیروز وزیر بهداشت به کرمانشاه آمد و در آنجا قرارداد خریداری سی تی اسکن را بستیم و تا قبل از عید این دستگاه در بیمارستان شهدای عشایر نصب می شود.

رئیس دانشگاه علوم پزشکی لرستان خاطرنشان کرد: با حمایت نمایندگان بروجرد، قرارداد خرید دستگاه ام آر آی را در بروجرد بسته ایم و به زودی در بیمارستان آیت الله بروجردی نصب می شود.

نیکبخت یادآور شد: یک دستگاه آنژیوگرافی در بیمارستان شهید مدنی خرم آباد نیز نصب می شود.

وی با اشاره به اینکه تیم سیاری از پزشکان را برای عشایر تشکیل داده ایم که به طور مرتب جمعیت عشایر را ویزیت و کمک می کنیم، گفت: ۷۰ پزشک متخصص از الان تا پایان آذر وارد لرستان می شود؛ الان هم ۱۸ نفر را تحویل گرفته ایم.

رئیس دانشگاه علوم پزشکی لرستان گفت: در حال حاضر در نورآباد دیگر اتاق عمل صبح جواب نمی دهد و مجبور شده ایم ۱۵۰۰ ساعت اضافه کار دهیم تا اتاق عمل بعدازظهر فعال شود.

نیکبخت با بیان اینکه در روستای جوجه حیدر در بروجرد طغیان کوچکی از بیماری هپاتیت A را داشتیم، تصریح کرد: در این مورد با همکاری جدی فرماندار شهر و شبکه بهداشت و درمان بیماری متوقف شد و مشکل هم چاه های خصوصی آب بود؛ کارهای ضد عفونی صورت گرفت و بیماران درمان شدند.

کد خبر 4771087

منبع: مهر

کلیدواژه: دانشگاه علوم پزشکی لرستان شورای سلامت اورژانس پزشک متخصص یوم الله 13 آبان بوشهر زلزله راهپيمايي 13 آبان ایلام شهرکرد تئاتر کودک و نوجوان گرگان شیراز بیرجند خطبه های نماز جمعه قزوین سفر استانی پدافند غیرعامل

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.mehrnews.com دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «مهر» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۵۷۷۹۰۲۰ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

عشایر لرستان سالانه ۱۷ تن روغن حیوانی تولید می‌کنند

مدیرکل امور عشایری لرستان از تولید سالانه ۱۷تن روغن حیوانی توسط عشایر این استان خبر داد. - اخبار استانها -

هوشنگ نورمحمدی در گفت‌وگو با خبرنگار تسنیم در خرم‌آباد با اشاره به وجود یک میلیون و 500 واحد دامی در لرستان، گفت: عشایر 25درصد پروتئین این استان را تولید می‌کنند.

او با بیان اینکه 14هزار خانوار عشایر با جمعیت 83هزار نفر در لرستان زیست می‌کنند، اضافه کرد: عشایر این استان دارای 13 ایل و 15 طایفه هستند.

مدیرکل امور عشایری لرستان اعلام کرد: عشایر این استان هر سال 1000تن پشم، 150 تن عسل و 17 تن روغن حیوانی را تولید و روانۀ بازار مصرف می‌کنند.

تولید سالانه 16هزار تن گیاهان دارویی در لرستان

نورمحمدی با بیان تولید سالانه 12هزار تن گوشت و 29هزار تن فراورده‌های لبنی توسط عشایر لرستان، بیان کرد: عشایر این استان در حوزه‌های فرش، گلیم‌بافی، جاجیم، سیاه‌چادر، گبه، حصیر و نمد فعال هستند.

او با اشاره به کوچ عشایر لرستان، یادآور شد: عشایر در فصل سرما در جنوب این استان، شمال خوزستان و شرق ایلام زمستان‌گذرانی می‌کنند و در ییلاق نیز در مناطق شمالی لرستان اتراق می‌کنند.

مدیرکل امور عشایری لرستان متذکّر شد: ایل‌های بالاگریوه، چگنی، دلفان، بیرانوند، پاپی، حسنوند، سادات، بختیاری و دریکوند مهم‌ترین طوایف عشایری در این استان هستند.

نورمحمدی با اعلام فعالیت عشایر لرستان در بخش گردشگری گفت: عشایر با ایجاد نوروزگاه‌های عشایری و بوم‌گردی نوع زندگی، معیشت، فرهنگ و هنر عشایر این استان را به نمایش می‌گذارند.

انتهای پیام/ 644

دیگر خبرها

  • کمالشهر صاحب بیمارستان جدید می‌شود
  • عشایر لرستان سالانه ۱۷ تن روغن حیوانی تولید می‌کنند
  • حل معضل کمبود پزشک زن در کشور اولویت مسئولان نیست
  • روایت خبرنگار صداوسیمای لرستان از کوچ عشایر
  • سوانح رانندگی در خراسان رضوی ۱۱ نفر را راهی بیمارستان کرد
  • دلیل منع ورود پزشک فلسطینی به اروپا
  • دخالت تکنسین‎‌ها در امور جراحی و زیبایی/ چطور باید شکایت کرد؟
  • ماموریت بیمار با بالگرد هوایی اورژانس از داران به اصفهان
  • ممانعت فرانسه از ورود پزشک فلسطینی به خاک این کشور
  • فرودگاه شارل دوگل فرانسه به پزشک فلسطینی اجازه ورود نداد