Web Analytics Made Easy - Statcounter
به نقل از «خبرگزاری دانشجو»
2024-04-26@23:05:09 GMT

وجدان را دستگیر نکنید

تاریخ انتشار: ۲۲ آبان ۱۳۹۸ | کد خبر: ۲۵۷۷۹۸۲۱

وجدان را دستگیر نکنید

برادران عزیز بنفش و غیربنفش، ما می‌توانیم با هم اختلاف‌نظر داشته باشیم، اما خوب نیست بی‌هیچ پیچیدگی تریبون صهیونیست‌ها و کودک‌کش‌ها باشیم و حرف آنان را تکرار کنیم، عرق ملی هم چیز خوبی است، حرمت قلم هم چیز خوبی است.

 به گزارش گروه سیاسی خبرگزاری دانشجو، محمدامین ایمانجانی مدیر مسئول روزنامه فرهیختگان طی یادداشتی در این روزنامه با عنوان «وجدان را دستگیر نکنید» نوشت: منازعه غرب با جمهوری اسلامی ایران وارد مرحله متفاوتی شده است، از اردیبهشت ۹۸ که فشار افکار عمومی حاصل از روشنگری‌های دلسوزان انقلابی دولت را از انفعال خودساخته که نامش را صبر راهبردی گذاشته بود، خارج کرد مهره مهمی به شطرنج ایران و غرب اضافه شد و ورق بازی برگشت.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

جمهوری اسلامی ایران متناسب با ظرفیت دولت حسن روحانی گام‌هایی را در راستای کاهش تعهدات برجامی برداشت، گام‌هایی که شاید در جزئیات می‌توانست پرقدرت‌تر و جدی‌تر باشد، اما در راهبری کلان معنایش این بود که کشتیبان را سیاستی دیگر آمده است. ارکان مختلف طرف غربی یعنی اروپا، آمریکا و... از همان اردیبهشت‌ماه به‌رغم همه اختلافات تاکتیکی که با هم داشتند از جنبه راهبردی به یک تصمیم واحد رسیدند و سعی کردند با تقسیم کار مسیر را به‌گونه‌ای طراحی کنند که ایران زیر فشار نظامی، اقتصادی و البته افکارعمومی به میز مذاکره ذلت برگردد.

از همان زمان با اجماع نسبی در حاکمیت و با همراهی افکارعمومی متناسب با ظرفیت‌های فکری و اجرایی دولت روحانی در طرف ایرانی هم طراحی صورت گرفت که در مقابل مدل غربی بتواند محاسبات آن‌ها را دچار تغییر کند. ایران در این طراحی چند امتیاز ویژه داشت، دست‌بالا در تحولات منطقه‌ای با محوریت جریان مقاومت، توان بازدارندگی دفاعی و تلاش برای ایجاد اقتصاد درون‌زا و مبتنی‌بر تعاملات حداکثری با همسایگانی که منافع مشترک فراوانی داشتند. ناظر به این ظرفیت‌ها برخی ایده‌های طرف غربی به دیوار خورد، تلاش برای ترس‌فروشی در داخل با زدن پهپاد فوق‌مدرن آمریکایی و عدم واکنش واشنگتن و همچنین مقابله‌به‌مثل با نفتکش‌های انگلیسی کار را برای طرف غربی به بن‌بست رساند و طراحی غرب برای فروپاشی اقتصاد ایران هم بی‌نتیجه ماند.

طبق گزارش نهاد‌های بین‌المللی، اثر تحریم‌ها بر اقتصاد ایران تقریبا پایان‌یافته و ایران توانسته است اقتصاد خود را به‌رغم همه کوتاهی‌های مقامات دولتی و فشار‌هایی که به مردم وارد شد، بازسازی کند. با این حساب گزینه باقی‌مانده جدی برای غرب عملیات روانی روی افکار عمومی ایران است؛ تحریم مقام‌های ارشد ایرانی آخرین تیر ترکش دونالد ترامپ برای این بازی بود، از تحریم مقام معظم رهبری گرفته تا فرزندان ایشان و برخی مشاوران. در آخرین نسخه تحریمی آمریکا فرزند مقام معظم رهبری و دو تن از مشاوران ارشد ایشان ازجمله دکتر ولایتی در لیست قرار گرفتند، آمریکا صریحا علت تحریم دکتر ولایتی را همراهی راهبردی و اثربخش وی در حل بحران سوریه می‌داند، اتفاقی که عصبانیت طرف غربی را برانگیخته و محاسبات آن‌ها را دچار تغییرات راهبردی کرده است.

گفتیم که این تحریم‌ها اثر چندانی بر اقتصاد ایران ندارد و بیشتر با افکارعمومی ایران کار دارد و عامه مردم هم اگر برخی رسانه‌ها بگذارند هدف‌گذاری طرف مقابل را از این اقدامات می‌دانند.

هنوز چند روزی از این تحریم نگذشته بود که در آستانه سفر مشاور مقام معظم رهبری در امور بین‌الملل به جمهوری آذربایجان که می‌تواند راهبرد تعمیق روابط اقتصادی با همسایه‌ها برای جلوگیری از اثربخشی تحریم‌ها را هم سرعت بخشد، دولت آرژانتین در اقدامی همسو با آمریکایی‌ها از دولت آذربایجان می‌خواهد به بهانه دروغ واهی و قدیمی آمیان، دکتر ولایتی را دستگیر کند! پیشنهادی که مبانی‌اش در همان لیست تحریمی آمریکا ساخته و پرداخته شده، البته خود طرف غربی هم احتمالا به چنین فضا‌سازی‌ای می‌خندد، چون پیش‌تر هم چنین درخواست مضحکی را از برخی کشور‌های جنوب شرقی آسیا داشته که مورد بی‌اعتنایی قرار گرفته بود، اما به هر حال همسویی این درخواست و آن اقدام آمریکا جای هیچ‌گونه ابهامی را در این خصوص باقی نمی‌گذارد، البته از طرف غربی و رسانه‌های وابسته به صهیونیسم انتظاری جز این نیست؛ اما چه بگوییم از قصه پرغصه رسانه‌های داخلی.

هنوز چند ساعتی از نامه طرف آرژانتینی نگذشته است که یکی از سایت‌های خبری نزدیک به دولت خبر را با هیجان و آب‌و‌تاب فراوان با همان تیتر درخواستی صهیونیست‌های آمریکای لاتین کپی می‌کند؛ ولایتی را دستگیر کنید! همزمان با برخی مقامات اجرایی که خیال طرف غربی را از خروج ایران از برجام راحت می‌کند و مهره مهم ایران را می‌سوزاند، تعدادی از رسانه‌های داخلی نسخه فارسی‌زبان صهیونیست‌های آمریکای جنوبی می‌شوند و سر از پا نمی‌شناسند و شوربختانه بعضی رسانه‌های انقلابی هم با اشتباهات سهوی در این پازل می‌افتند و این متن را تکثیر می‌کنند.

برادران عزیز بنفش و غیربنفش، ما می‌توانیم با هم اختلاف‌نظر داشته باشیم، اصلا می‌توانیم نقد‌های مبنایی به هم داشته باشیم، می‌توانیم این نقد‌ها را هم در جای خود طرح کنیم، اما خوب نیست بی‌هیچ پیچیدگی تریبون صهیونیست‌ها و کودک‌کش‌ها باشیم و حرف آنان را تکرار کنیم، عرق ملی هم چیز خوبی است، حرمت قلم هم چیز خوبی است.

منبع: روزنامه فرهیختگان

منبع: خبرگزاری دانشجو

کلیدواژه: روزنامه فرهیختگان رسانه های اصلاح طلب رسانه های اصولگرا

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت snn.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «خبرگزاری دانشجو» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۵۷۷۹۸۲۱ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

معرفی مدیرکل جدید راه و شهرسازی آذربایجان‌غربی

به گزارش خبرگزاری صدا وسیمای مرکز مهاباد؛ در مراسمی رسول عطایی به عنوان سرپرست اداره کل راه و شهرسازی آذربایجان‌غربی معرفی و از خدمات سیدمحسن حمزه لو مدیر کل سابق قدردانی شد.

استاندار آذربایجان‌غربی، در این مراسم با اشاره به تلاش دولت سیزدهم برای توسعه همه جانبه راههای استان گفت: امروز شاهد پیشرفت و آبادانی ملموس راهها در استان هستیم که به موازات آن، نهضت ملی مسکن نیز رشد قابل توجهی داشته است.

محمدصادق معتمدیان افزود: با تلاش شبانه روزی و تصمیم گیری درست مجموعه راه و شهرسازی استان و استفاده از ظرفیتها درحال حاضر ۴۶۲ کیلومتر راه اصلی و بزرگراه در آذربایجان‌غربی در قالب ۴۰ کارگاه راهسازی در دست اجراست.

معتمدیان اظهارکرد: بیش از ۸۰ هزار میلیارد ریال اعتبار به حوزه راه و مسکن آذربایجان غربی اختصاص داده شده که نشان از توجه ویژه دولت سیزدهم برای توسعه این بخش در استان است.

وی، با بیان اینکه امروز شاهد ارتقای شاخص های راه و مسکن در استان هستیم، گفت: بخش قابل توجهی از احداث ‌راهها از مسیر قانونی بود که درگذشته مورد توجه قرارنگرفته است.

معتمدیان، با تأکید بر اینکه هیچ قطعه راهی در آذربایجانغربی وجود ندارد که بلاتکلیف باشد، افزود: تمامی مسیرهای این استان دارای برنامه کاری و عمرانی جهت توسعه، پیشرفت و آبادانی هستند که در این بین، مسیر رازی - خوی از جمله محورهایی است که درحال تبدیل به مسیر اقتصادی بین‌المللی است.

استاندار آذربایجان غربی اضافه کرد: با پایان یافتن اجرای طرح توسعه این مسیر، مرز رازی به مسیری بین المللی برای دستیابی به بازار هدف جهانی تبدیل خواهد شد.

مدیرکل سابق راه و شهرسازی آذربایجانغربی هم در این مراسم با قدردانی ازحمایتهای استاندارآذربایجان‌غربی و مدیران ارشد استانی گفت: در دولت سیزدهم با حمایت همه جانبه توانستیم بیش از چهار برابر میانگین کشور در ۵۴ ماه گذشته بزرگراه و راه اصلی احداث کنیم.

سیدمحسن حمزه‌لو افزود: اخذ ۹ هزار فقره سند مالکیت تک برگی در استان و کسب رتبه نخست کشوری در برنامه اجرایی نهضت ملی مسکن از جمله دستاوردهای اداره کل راه و شهرسازی بود.

رسول عطایی، مدیرکل حدید راه و شهرسازی آذربایجان‌غربی هم در این مراسم گفت: نهضت ملی مسکن یک تکلیف شرعی درکنار کار حرفه‌ای است که با تمام توان به همراهی بخش خصوصی و با مشارکت مردم در خانه‌دار کردن بخش مستضعفین تلاش خواهیم کرد.

دیگر خبرها

  • ۶ نفر از عوامل نزاع و درگیری پل قویون ارومیه دستگیر شدند
  • قالیباف: تا یکشنبه برنامه ارزی خود را ارائه نکنید خودمان موضوع را دنبال خواهیم کرد!
  • ضرب‌الاجل قالیباف برای دولت/ رئیس مجلس: تا یکشنبه برنامه ارزی خود را ارائه نکنید خودمان موضوع را دنبال خواهیم کرد!
  • معرفی مدیرکل جدید راه و شهرسازی آذربایجان‌غربی
  • اين دختر بسكتبال لژيونر مى شود، شك نكنيد
  • محکومیت تهدید تحریم دولت اسلام آباد از سوی آمریکا
  • اخبار سیاسی ۵اردیبهشت؛ تاکید رهبر انقلاب بر حال خوب کارگران/افتتاح «اومااویا» با حضور رئیسی
  • وزیر ضعیف را استاندار نکنید!
  • معافیت ایرباس از تحریم های روسیه
  • بزرگ نمایی تحریم، چالش حوزه روابط مالی نفت و دولت