Web Analytics Made Easy - Statcounter

پزشک خادمیار آستان قدس رضوی گفت: خدمت به امام رئوف تنها در آستان مقدس امام مهربانی‌ها خلاصه نمی‌شود و خدمت در حرم مطهر برای قرارگیری در فضای روحی و تغذیه‌ی معنوی است و خادمان مقبر امام رئوف در مکان‌های مختلف خدمت خود را بجا می‌آورند.

به گزارش شبکه اطلاع رسانی راه دانا؛ به نقل از  صبح‌قزوین؛ باب‌الجواد که نمایان می‌شود یکی از یونیفورم پوشان با لبخند به تو سلام می‌کند گویا آمده تا مهرش را نثار محبان امام رئوف کند، دیگری آن‌سوی حرم جارو می‌کشد، یکی اسپند می‌ریزد، یکی را برای راهنمایی زائر گذاشته‌اند، یکی کفش‌هایت را می‌گیرد و یکی.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

..

صدای نقاره‌خوانان می‌پیچد به طرف ضریح می‌چرخی یونیفورم پوشان زیادی به زائرین خوشامد می‌گویند انگار امام مهربانی‌ها قدری از مهربانیش را به آن‌ها ابلاغ کرده‌است ته دلت خالی می‌شود خودت را در لباس‌ آن‌ها تصور می‌کنی در خیالت گوشه‌ای ایستاده‌ای محض رضایت او تصدق زائرانش می‌روی. به راستی چقدر شیرین است خدمت در کنار او و برای رضای او.

دکتر محمد مرادی از این دست خادمان است که در عرصه خادمی امام رضا(ع) در استان قزوین قدم برداشته است وی پزشک است و خدمات رایگان درمانی نیز به محرومان ارائه می‌دهد.

مرادی در گفت‌وگو با خبرنگار فرهنگ‌وهنر صبح قزوین؛ درباره‌ی خدمت به مردم با عنوان امام مهربانی اظهار می‌کند: تولد در خانواده‌ی مذهبی نقطه‌ی آغازی بود تا کودکی، نوجوانی، جوانی و مسیر زندگی فعلی من حول محور عشق به اهل بیت(ع) باشد و رزق معنوی و برکت زندگی من از این راه تامین شود.

وی اضافه می‌کند: رشد در خانواده‌ی معتقد و مذهبی پلی برای رسیدن به رشد معنوی بود، این مسئله همان دلیل خادمی من از دوران کودکی شد و چیزی که در این میان جلوه‌ی ویژه‌تری داشت این بود که عشق و علاقه به اهل بیت(ع) ارتباطی به موقعیت اجتماعی و شرایط سنی خلاصه نمی‌شد.

عضو هیئت علمی دانشگاه علوم پزشکی استان قزوین اذعان می‌کند: دوران کودکی، مدرسه و دانشگاه خود را با فعالیت در تشکل‌های انقلابی و مذهبی و شرکت در هیئات مذهبی سپری کردم و این فرآیند توانست در کنار تقویت روحیه‌ی انقلابی نهضت حب نهضت ائمه(ع)را در وجود من تجلی ببخشد.

خادم افتخاری حرم رضوی در بخش خدمات کتب و انباری داری هستم

وی می‌گوید: با گذشت زمان به عنوان خادم کفشداری آستان امام‌زاده حسین(ع) انتخاب شدم و همزمان با آن در زمینه‌ی تخصصی خودم یعنی مشاور سلامت روان فعالیت می‌کردم و حدود12سال به عنوان خادم افتخاری کلاس‌ها و کارگاه‌های رایگان مشاورازدواج، بهداشت روان، مشاورخانواده و بلوغ را برگزارکردم. بعد از مدتی عنوان خادمی به خادمیاری شمس‌الشموس تغییر کرد و من فعالیت خود را در این مکان ادامه دادم.

این مقام مسئول ابراز می‌کند: هم‌اکنون حدود دوسالی‌است که به عنوان خادم افتخاری حرم رضوی در بخش خدمات کتب و انباری داری را انجام می‌دهم و همزمان با آن به عنوان خادمیار سلامت و مسئول تیم پزشکی خدماتی مانند خدمت به مردم مستضعف در حوزه‌های مختلف سلامت مانند پرستاری و روانشناسی، سرکشی به بیمارستان، انجام مشاوره‌های تلفنی و حضوری رایگان و معرفی بیماران مستضغف به مراکز درمانی کمک می‌کنم.

وی عنوان می‌کند: چاشنی شیرینی که طعم خادمی را نسبت به سایر عملکردها متفاوت می‌کند قابلیت خستگی‌ناپذیر بودن خدمت است، حتی وجود برخی مخارج برای خدمت به اهل بیت هم به عنوان برکت رزقی و معنوی برای انسان محسوب می‌شود.

معاونت فرهنگی شمس‌الشموس درباره‌ی ارزش معنوی خادمیاری بیان می‌کند: خدمت به اهل بیت(ع) در هر زمینه و جایگاهی وجود دارد و گاهی همین عشق به اهل بیت(ع) و توفیق خادمی افراد با زمینه‌های شغلی متغاوت را در کنار هم جمع می‌کند که این شیرینی محبت اهل بیت را افزایش می‌دهد.

وی تصریح می‌کند: خدمت به امام رئوف تنها در آستان مقدس امام مهربانی‌ها خلاصه نمی‌شود و خدمت در حرم مطهر برای قرارگیری در فضای روحی و تغذیه‌ی معنوی است و خادمان مقبر امام رئوف در مکان‌های مختلف خدمت خود را بجا می‌آورند.

این پزشک خادمیار اضافه می‌کند: خادمان اهل بیت(ع) به ویژه خادمان امام مهربانی‌ها با وجود جایگاه‌های مختلف اجتماعی و شغلی ارادت خود را در محل کار و حوزه‌ی شغلی خود خارج از حرم به محبان امام ابراز می‌کنند، مانند پزشکانی که به عشق امام رئوف بیماران مستضعف را رایگان درمان می‌کنند، معلمان و مربیانی که اطلاعات علمی خود را در اختیار مردمی که توانایی مالی برای شرکت در کلاس‌های آموزشی ندارند قرار می‌دهند و حتی در میان انسان‌های دیگری وجود دارند که با شغل‌های متفاوت برای رضایت امام و محبان ایشان تلاش می‌کنند.

خدمت به ائمه همراه با برکت‌های آشکار و پنهان است

وی ادامه می‌دهد: خدمت به اهل بیت(ع) یک مسئله معرفتی‌است و اهل معرفت برای خدمت به زمان و مکان معینی اکتفا نمی‌کنند. مسیر خدمت به روی همگان باز است و اهل معنا که خود را درجایگاه خادم ملائک که خادمان امام هستند می‌دانند بر این باورند که هیچ خدمتی برای امام بی‌جواب نمی‌ماند.

مرادی باتوجه به سخن عالمان دینی تاکید می‌کند: طبق فرمایش آیت‌الله مجتهدی خورشیدی که از مشرق زمین طلوع می‌کند اگر به امام خود سلام نکند، اجازه‌ی طلوع ندارد. این موضوع نشان می‌دهد که عالم محضر خداوند است و جهان هستی به برکت وجود اهل بیت(ع) وظایف خود را انجام می‌دهند.

وی می‌گوید: امام نظاره‌گر تمام امور است و پرونده‌ی تمام مسلمین توسط امام بررسی می‌شود و به واسطه‌ی برکت ایشان است که الطاف الهی بیشتر در اختیار آدمی قرارمی‌گیرد، پس لازم است برای جبران اندکی از محبت‌های امام در حد توان قدمی برای خوشحالی ایشان برداشته شود یا گره‌ای از مشکلات محبان ایشان و مردم برطرف شود.

این مشاور ازدواج و سلامت روان و جامعه عنوان کرد: معنویت تنها در عبادت خلاصه نمی‌شود اگرچه عبادت راه تقرب الهی است، اما عبادت تنها راه نیست اینکه انسان بتواند گره‌ای از مشکلات مردم و جامعه را بگشاید و استعداد خود را در مسیر درست و برای جامعه‌ی اسلامی به کار ببرد خدمت است که عبادت محسوب می‌شود.

عضو هیئت علمی دانشگاه علوم پزشکی استان قزوین درباره‌ی برکت معنوی خدمت به ائمه اذعان می‌کند: خدمت به ائمه همراه با برکت‌های آشکار و پنهان است و افرادی که به هر نحوی در مسیر خدمت به امام رئوف گام برمی‌دارند به صراحت شاهد عنایات حضرت هستند.

وی درباره‌ی یکی از عنایات امام مهربانی‌ها اضافه می‌کند: عنایات امام پنهان و آشکار به تمامی محبان اثبات شده‌است گاهی لطف امام از پیش‌آمد برخی حوادث جلوگیری می‌کند، گاهی در قالب رزق و برکت مادی آشکار می‌شود و گاهی نیز در قالب برآورده شدن حاجات بروز پیدا می‌‎کند.

خادمان بیش از سایر مردم باید مراحل امام شناسی را بدانند

این مقام مسئول ادامه می‌دهد: یکی از عنایاتی که من به شخصه شاهد آن شدم، تصادفی بود که برای یکی از خادمین اتفاق افتاد در این حادثه‌ی بزرگ که خودرو کاملا متلاشی شده‌بود هر چهار سرنشین بدون اینکه آسیبی دیده باشند با سلامت کامل از خود را خارج شدند.

معاونت فرهنگی شمس‌الشموس درباره‌ی خصوصیات خادمین ابراز می‌کند: شغل هر فرد باید در منش و رفتار هر فرد متجلی شود و شخصیت و برخورد هر فرد نمایانگری صفات درونی او است که این مسئله باید در خصوص افرادی که به عنوان خادم درحال فعالیت هستند، بیشتر ظاهر شود.

وی بیان می‌کند: ویژگی رفتاری و عملی یک خادم باید در جایگاه و شان امام باشد و صفاتی از صفات امام را نمایان کند و هر فرد منتسب به امامی که توفیق خادمی او را دارد باید مراحل امام شناسی را برای ترویج صفات امام طی کند و در وحله‌ی اول در مسیر خودسازی قرار بگیرند.

مرادی ادامه می‌دهد: شخصی که به عنوان خادم امام مهربانی‌ها توفیق خدمت به امام را به دست می‌آورد، باید مهربانی و عطوفت خود را در تمام زمینه‌ها بروز دهد و حضور امام را در جایگاه‌های مختلف زندگی احساس کند این مسئله به خوبی می‌تواند ریشه‌ی برخی اشکالات، سوتفاهمات و کوتاهی‌های ذهنی نسبت به امام را برطرف کند.

وی اضافه می‌کند: خادمان امام رئوف بیش از سایر مردم باید مراحل امام شناسی را حفظ کنند، زیرا خدمت به کسانی را انجام می‌دهند که ارتباط مستقیم با درگاه خداوند دارند و بیشتر از هرکسی با اقشار مردم که حب امام را در سینه دارند در ارتباط هستند و برخورد آن‌ها می‌تواند در بسیاری از عوامل تاثیر گزار باشد.

این خادم سلامت در پایان درباره‌ی حاجات خود از امام مهربانی‌ها ابراز می‌کند: حاجتی که بیشتر از هر چیزی می‌تواند موثر باشد و در عصر حاضر دربرگیرنده‌ی تمامی حاجت است، دعا برای ظهور حضرت ولیعصر(عج) است که امید است امام مهربانی‌ها به دعای ظهور آمین بگوید و دومین درخواستی که از امام رئوف می‌توان داشت این است که توفیق خادمی را هیچ‌گاه از ما گرفته‌نشود.

انتهای پیام/

منبع: دانا

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.dana.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «دانا» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۵۷۷۹۹۰۱ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

ساخت ۱۸۰۰ واحد مسکونی برای محرومان استان مرکزی

فرمانده سپاه روح الله استان مرکزی از ساخت ۱۸۰۰ واحد مسکونی برای محرومان به برکت کنگره شهدای استان مرکزی خبر داد.

به گزارش خبرگزاری ایمنا از مرکزی و به نقل از روابط عمومی سپاه روح‌الله، سردار محسن کریمی در مراسم اختتامیه گردهمایی هم سنگران نیروی انسانی لشکر ۱۷ علی ابن ابیطالب در مجموعه آفتاب اراک، اظهار کرد: ایمان، توکل بر خدا و امید موتور محرکه پیشرفت کشور در طول انقلاب اسلامی است و رزمندگان اسلام در طول ۴۵ سال گذشته با این مؤلفه‌ها توانستند بزرگترین افتخارات و سربلندی را برای کشور رقم بزنند که نمونه آن در دوران پرافتخار دفاع مقدس و جبهه مقاومت موج می‌زند.

وی با بیان اینکه پیشکسوتان ایثار و شهادت گنجینه‌های عظیم معرفت، ایمان و امید هستند، افزود: در شرایطی که امروز نظام اسلامی نزدیک قله‌های بلند سربلندی است باید تجربیات، روحیات و فرهنگ‌های ارزشی به نسل جدید منتقل شود و خودباوری و ما می‌توانیم را برای جوانان نهادینه سازند.

فرمانده سپاه روح الله استان مرکزی تصریح کرد: در همه مقاطع هشت سال دفاع مقدس ملت ایران ایمان، امید، اخلاق، معنویت و جوانمردی موج می‌زند و این مقطع نورانی مظهر مقاومت، پایداری، تدبیر و حکمت است و قطعاً راهبردهای دفاع مقدس برای رفع مشکلات کشور کارآمد است.

سردار کریمی با اشاره به نقش استان مرکزی در انقلاب اسلامی خاطرنشان کرد: استان مرکزی نقش مهم و اثرگذاری در طول تاریخ انقلاب اسلامی و خصوصاً دفاع مقدس داشته که تعابیر بسیار دقیقی از نقش استان در کلام مقام معظم رهبری داریم که نشان از پیشتازی مردم سرزمین دیار آفتاب در تاریخ انقلاب است.

وی اضافه کرد: در راستای تبیین نقش استان مرکزی در انقلاب اسلامی طی یک دهه اخیر اقدامات قابل توجهی انجام شده که یکی از آنها رویداد ملی کنگره شهدای استان است که برکات بسیار زیادی داشت و امروز به یک جریان عظیم فرهنگی، مردمی و ملی در حوزه ایثار و شهادت تبدیل شده است.

فرمانده سپاه روح الله استان مرکزی ادامه داد: کنگره شهدای استان مرکزی علاوه بر مزین بودن به نام زیبای امام خمینی (ره) از جهات مختلف توانست در سال ۹۸ برترین رتبه را در کشور کسب کند و بسیاری از فعالیت‌ها برای سایر استان‌ها تبدیل به یک الگو شود.

سردار کریمی تصریح کرد: بعد از اجلاسیه اصلی فعالیت‌ها همچنان با رویکرد تحقق بیانات مقام معظم رهبری با قوت ادامه پیدا کرد و در بخش‌های مختلف محرومیت زدایی، اجتماعی، خدماتی، فرهنگی، علمی و پژوهشی، هنری و تبلیغاتی، زیرساختی و عمرانی و حمایتی اقدامات بسیاری انجام شده که همچنان ادامه دارد.

وی با اشاره به مهمترین اقدامات در ذیل کنگره شهدای استان تاکید کرد: طرح هر پروژه یک شهید و هر خدمت به نام یک شهید از مهمترین دستاوردهای کنگره شهدای استان مرکزی است و به برکت این طرح هزاران عنوان خدمت به ولی نعمتان ارائه شده که اهدای بیش از یک هزار ۹۰۰ سری جهیزیه به زوج‌های جوان و ساخت ۱۸۰۰ واحد مسکونی برای محرومین از جمله آنها است.

فرمانده سپاه روح الله استان مرکزی افزود: به برکت کنگره شهدای استان مرکزی تاکنون بیش از یک میلیون سند در حوزه دفاع مقدس و مقاومت جمع‌آوری شده و بزرگترین منبع بریا انجام کارهای پژوهشی و علمی است.

سردار کریمی خاطرنشان کرد: البته با تهیه دانشنامه دفاع مقدس که تاکنون بیش از ۷۲۰ مدخل آن نهایی شده بخش مهمی از این اسناد را مورد بهره برداری قرار داده‌ایم.

وی تأکید کرد: کاهش آسیب‌های اجتماعی و حاکم‌شدن فرهنگ‌های ارزشی در استان مرکزی از دیگر دستاوردهای کنگره شهدای استان مرکزی است و البته هر زمان به فرهنگ ایثار و شهادت بیشتر پرداختیم شاهد برکات آن بودیم و این مسئله برای شرایط امروز درس‌های فراوانی دارد.

فرمانده سپاه روح‌الله استان مرکزی عنوان کرد: جوان‌گرایی، مردمی بودن، توجه به ماندگاری و اثرگذاری فعالیت‌ها و استفاده از ظرفیت‌ها و توانمندی‌های استان از دیگر شاخص‌های کنگره شهدای استان مرکزی است و در ستاد کنگره همه مسئولان و دستگاه‌ها نقش مهمی دارند که در قالب ۲۵ کمیته ۱۶ کارگروه و ده‌ها هیئت اندیشه‌ورز فعالیت می‌کنند.

سردار کریمی با اشاره به اینکه پیشکسوتان پیک‌های راستین انقلاب هستند، گفت: تقویت ارتباط با نسل جدید باید بیش از هر زمانی مورد توجه باشد و قطعاً این گردهمایی‌ها علاوه بر تجدید خاطرات و دیدار یاران که برکات فروانی دارد می‌تواند بر تقویت ارتباط با نسل جدید مؤثر باشد.

وی با تاکید بر اینکه نیروی انسانی به‌عنوان رکن اساسی در نیروهای مسلح از راهبردهای مهم و رمز موفقیت در همه امور است، افزود: همه موفقیت‌ها و افتخارات نیروهای مسلح خصوصاً پیروزی‌های دفاع مقدس به برکت وجود نیروی انسانی متعهد و کارآمد است.

فرمانده سپاه روح‌الله استان مرکزی اظهار کرد: سومین گردهمایی «یاد یاران» با حضور رزمندگان پرافتخار استان‌های زنجان، قزوین، قم، سمنان، تهران، یزد، مازندران و استان مرکزی در مجموعه آفتاب اراک برگزار شد که در این برنامه علاوه بر یادآوری دوران پرافتخار دفاع مقدس هدف گذاری ها برای تدوین عملکرد واحد پرسنلی لشکر ۱۷ در دوران دفاع مقدس انجام شد، تجلیل از خانواده معظم شهدای واحد پرسنلی از دیگر برنامه‌ها بود.

کد خبر 750822

دیگر خبرها

  • اعزام کاروان سلامت به مناطق کم برخوردار شهرستان قروه 
  • ارائه خدمات رایگان پزشکی و بهداشتی در لاران
  • اعزام کاروان سلامت به مناطق کم برخوردار شهرستان قروه
  • ساخت ۱۸۰۰ واحد مسکونی برای محرومان استان مرکزی
  • درمان رایگان کودک مشروط بر داشتن بیمه پایه
  • درمان رایگان کودک با داشتن بیمه پایه
  • همکاری ۲۰۰داوطلب هلال احمر زنجان در نذر سلامت
  • همکاری ۲۰۰داوطلب هلال زنجان در نذر سلامت با قرارگاه جهادی الکفیل
  • ارائه خدمات رایگان پزشکی در قصر قند
  • واکنش قاضی‌عسکر به اتفاقات دانشگاه‌های آمریکا