Web Analytics Made Easy - Statcounter

دبیر بخش هنرهای تجسمی دهمین جشنواره سیمرغ می‌گوید که جشنواره سیمرغ به‌عنوان جشنواره‌ای پرتحرک موجب افزایش انگیزه دانشجویان می‌شود. ۲۲ آبان ۱۳۹۸ - ۱۱:۳۵ فرهنگی موسیقی و تجسمی نظرات - اخبار فرهنگی -

به گزارش خبرنگار فرهنگی باشگاه خبرنگاران پویا، مرتضی گودرزی دیباج؛ دبیر بخش هنرهای تجسمی جشنواره سیمرغ، با اشاره به اینکه بخش تجسمی جشنواره سیمرغ بزرگ‌ترین بخش این جشنواره از حیث تعداد مشارکت‌کنندگان است، گفت: بخش تجسمی از نظر جمعیت شرکت کننده، تعداد آثار و تنوع رشته‌ها نسبت به سایر بخش‌های جشنواره سیمرغ گستردگی بیشتری دارد.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

گودرزی دیباج افزود: در مروری کلی وقتی جشنواره سیمرغ را از‌ دوره نخست تاکنون که به دوره دهم رسیده است، بررسی کنیم، روند طی شده در این ده دوره، رشد کمی و کیفی قابل توجهی در بخش تجسمی داشته است و معدل آثار ارسال شده حاکی از بالارفتن کیفیت جشنواره است.

وی تصریح کرد: با بالا رفتن کیفیت آثار ارسال شده به این دوره از جشنواره، به نظر می‌رسد هرچه پیش آمدیم، دوستانی که در جشنواره سیمرغ شرکت کردند، مطالعه و جست‌وجوی بیشتری داشتند. از طرف دیگر افزایش تعداد شرکت کننده‌ها بیانگر این است که اعتبار جشنواره برای شرکت کنندگان بیشتر شده و شناخت و انگیزه بالاتری برای شرکت در مسابقه پیدا کردند. این روند صعودی در کمیت و کیفیت دیده می‌شود و امیدوارم با تلاش‌های ریاست محترم جشنواره، دکتر لاری، در ادامه این مسیر نیز شاهد شرایط بهتری باشیم و در جشنواره بعد اتفاقات مثبت‌تری را ببینیم.

دبیر بخش هنرهای تجسمی جشنواره سیمرغ درباره حمایت از دانشجویان برگزیده جشنواره پس از پایان این رویداد گفت: در جلسه‌ای که با دکتر لاری و دبیران دیگر بخش‌های حاضر در جشنواره داشتیم، قرار شد طرحی تنظیم شود و براساس آن در قالب تشکلی هنری و متناسب با گستردگی این جشنواره، برنامه‌هایی در این زمینه برای حمایت از دانشجویان طراحی و اجرا شود؛ این طرح فعلا در مرحله توافق اولیه است و نیاز به بررسی محدودیت‌ها، زیر ساخت‌ها و جوانب مختلف آن دارد و فکر می‌کنم پس از بررسی‌های لازم  به ثمر برسد.

وی در پاسخ به اینکه جشنواره‌های دانشجویی که اکنون در فضای فرهنگ و هنر کشور برگزار می‌شود تا چه‌اندازه برای فضای دانشجویی کشور مفید است، اظهار کرد: برگزاری چنین جشنواره‌هایی عالی است؛ یکی از ثمرات جشنواره‌های دانشجویی مانند جشنواره سیمرغ، نشاط، انرژی و انگیزه‌ای است که به دانشجویان می‌دهد؛ من معتقدم جشنواره سیمرغ به‌عنوان جشنواره‌ای پرهیجان و پرتحرک، یکی از بانشاط‌ترین جشنواره‌های کشور است و از نظر گستردگی و جمعیت جوانی که در آن شرکت می‌کنند اتفاقی کم سابقه محسوب می‌شود.

مرتضی گودرزی دیباج، درپایان با اشاره به دوران دانشجویی خود گفت: من هم مانند بسیاری از دانشجویان در آغاز راه وقتی دانشجو بودم در جشنواره‌های زیادی شرکت می‌کردم و این مسیر ادامه پیدا کرد تا در جشنواره‌های مختلف داوری و دبیری را تجربه کردم و این مسیری است که برای دانشجویان نیز می‌تواند با موفقیت طی شود.

انتهای پیام/

R1527/P/S4,40/CT3 واژه های کاربردی مرتبط هنرهای تجسمی

منبع: تسنیم

کلیدواژه: هنرهای تجسمی هنرهای تجسمی

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.tasnimnews.com دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «تسنیم» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۵۷۸۰۳۸۳ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

دانشجویان باید با یک تیتر نقشه راه را به روسای دانشگاه‌ها نشان دهند

به گزارش خبرنگار گروه آموزش و دانشگاه خبرگزاری علم و فناوری آنا، مسعود میرزایی رئیس دانشگاه فردوسی مشهد در اختتامیه سیزدهمین جشنواره سراسری رسانه و نشریات دانشجویی اظهار کرد: در دوره جدید اهدافی را برای خودمان در نظر گرفته‌ایم تا در افق ۱۴۰۴ بتوانیم برای بحث آموزش عالی کشور کار کارستانی انجام دهیم؛ بنابراین بخشی از مدیریت دانشگاه و فضای تصمیم گیری و تصمیم سازی را به دانشجویان واگذار کرده‌ایم.

وی افزود: جشنواره‌هایی نظیر نشریات دانشجویی یا جشنواره تیتر باید بتواند با قلم دانشجویان معامله بازی و مدیریت دانشگاه را بهم بزند و به هیئت رئیسه دانشگاه‌ها نقشه راه‌ها نشان دهد؛ یعنی دانشجویان مشق نوشتن می‌کنند تا بتوانند به عنوان تصمیم سازان کار ارزنده‌ای انجام دهند.

انتهای پیام/

نادیا عابد

دیگر خبرها

  • رویداد «صدرا» بهترین فرصت برای تبادل اندیشه‌ دانشجویان و صاحبان صنایع است
  • دانشجویان باید با «تیتر» نقشه راه را به رؤسای دانشگاه‌ نشان دهند
  • دانشجویان باید با یک تیتر نقشه راه را به روسای دانشگاه‌ها نشان دهند
  • استقرار ۴۵ هسته فناور و شرکت دانش‌بنیان در مرکز رشد واحد زاهدان/ جذب دانشجویان در قالب طرح پویش
  • عدم استفاده بهینه از منابع موجب کاهش بهره وری در دانشگاه‌ها می‌شود
  • رویداد صدرا بستر افزایش همکاری بین دانشگاه و صنعت است
  • پرفسور بالتازار چگونه دیده شد؟/ نقش جشنواره در افزایش انگیزه
  • تقدیر از ۱۵۰ فعال قرآنی دانشگاه علوم پزشکی زاهدان
  • آمادگی مازندران برای برگزاری الکترونیکی دور دوم انتخابات
  • آغاز به کار جشنواره رسانه و نشریات دانشجویی تیتر ۱۳