Web Analytics Made Easy - Statcounter
به نقل از «دانا»
2024-05-07@02:46:12 GMT

کلاهبرداری با عنوان کار در منزل

تاریخ انتشار: ۲۲ آبان ۱۳۹۸ | کد خبر: ۲۵۷۸۳۰۵۵

کلاهبرداری با عنوان کار در منزل

امروز اپلیکیشن دیوار و شیپور بستر مناسبی برای کلاهبرداری کلاهبرداران با عناوین مختلف شده است.

به گزارش شبکه اطلاع رسانی راه دانا؛ به نقل از  قم فردا، این روزها اپلیکیشن دیوار و شیپور بسیار در بین مردم مورد استفاده قرار می گیرد و تقریبا می توان گفت همه کاربران گوشی  حتی برای یکبار هم شده در این اپلیکیشن ها به دنبال خرید و یا فروش کالایی بوده اند.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!


همین موضوع باعث شده است این اپلیکیشن ها بستر مناسبی برای برخی افراد کلاهبردار برای کلاهبرداری شود و با آگهی های شیک دروغین برای خود کسب درآمد کنند.

کلاهبرداری های بسیاری در این بستر با رقم های کوچک و بزرگ انجام گرفته است که اگر اخبار حوزه پلیس فتا را دنبال کنیم خواهیم دید هر از چندگاهی فردی کلاهبردار دستگیر و یا مورد پیگرد قانونی قرار می گیرد.
البته اخباری که از کلاهبرداری در دیوار و یا شیپور منتشر می شود همه با رقم های چندصد هزارتومان به بالا است اما برخی کلاهبرداری ها با رقم های زیر 50 هزار تومان است که در اکثر مواقع مالباخته به دلیل کم بودن مبلغ به دنبال شکایت و پیگیری آن نمی رود که اگر بخواهیم مبلغ این نوع کلاهبرداری های را جمع کنید بسیار رقم بالایی باشد.
این در حالی است که امروز با وجود وضعیت بد اقتصادی و گرانی های چند برابری در کشور، شاید فردی با داشتن یک شغل نتواند کفاف خرج و مخارج زندگی را بدهد به همین دلیل افراد به دنبال شغل های دوم و یا سوم هم هستند.

از همین رو یکی از انواع کلاهبرداری برای کلاهبرداران در بستر دیوار و یا شیپور با عنوان کار در منزل است، کلاهبرداران با عنوان کار در منزل آگهی درج می کنند و کارجویی که از همه جا بی خبر است و فشار اقتصادی زیادی بر او تحمیل شده است سریع به سراغ این نوع آگهی ها می رود.
در این نوع آگهی ها ابتدا با جملات زیبا و اندکی اطمینان که از طریق نام فرد و یا نام شرکت حاصل می شود شما را جذب خود می کنند و با ارسال نوع فعالیت و فیلم آموزشی نوع کار  اطمینان بیشتری به شما می دهند و اما نکته مهم اینجاست که در نهایت با دادن شماره کارتی از شما در خواست پول از 15هزار تومان تا 34هزار تومان ؛ بسته به نوع آگهی؛ می کنند.
در ادامه هم به شما اطمینان می دهند که بعد از 72 ساعت کالای مورد نظر برای شروع کار در منزل برای شما ارسال خواهد شد که این اتفاق هرگز رخ نخواهد داد چرا که بعد از 72 ساعت نه آن شماره و نه آن شخص پاسخگوی شما نخواهند بود.

بر اساس تحقیق خبرنگار ما در این نوع آگهی ها شماره تماس و شماره حساب واریز پول بعد از 72ساعت تغییر می کند و این نوع آگهی در قالب شماره و تلفن جدید در اپلیکیشن دیوار و شیپور درج می شود.
از همین رو  یکی از همین مالباختگان که 20هزار تومان به حساب فرد واریز کرده است در گفتگو با خبرنگار ما گفت: در ابتدا بسیار تردید داشتم که پول را واریز کنم یا نه اما به دلیل کم بودن مقدار پول این کار را انجام دادم.
وی ادامه داد: به دلیل دانشجو بودن به دنبال کاری در منزل بودم تا هم بتوانم کار کنم و هم بتوانم گوشه ای از مخارج تحصیل خود را دربیاورم.
این شخص بیان داشت: اما بعد از گذشت 72 ساعت که خبری از ارسال کالا نشد هرچه به شماره مورد نظر زنگ زدیم خاموش بود و هرچه در قسمت چت دیوار به او پیام دادیم جواب نداد.

در هر حال امیدواریم که شهروندان در ابتدا به هشدارهای پلیس بیشتر توجه کنند و همچنین پلیس فتا هم فعالیت در چنین بسترهایی را برای شهروندان هر روز امن تر کنند تا شاهد فعالیت چنین کلاهبردارانی نباشیم.

انتهای پیام/

منبع: دانا

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.dana.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «دانا» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۵۷۸۳۰۵۵ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

جواب بده ۱۰۰ میلیون برنده شو؛ کلاهبرداری جدید

به گزارش خبرآنلاین، رییس پلیس فضای تولید و تبادل اطلاعات پایتخت از کشف پرونده کلاهبرداری تلفنی با موضوع برنده شدن در یک مسابقه تلفنی خبر داد و گفت: چهار متهمی که با این شگرد بیش از پنج میلیارد ریال از شهروندان کلاهبرداری کرده بودند، شناسایی و دستگیر شدند.

ایرنا در خبری نوشت: سرهنگ داود معظمی گودرزی روز دوشنبه در جمع خبرنگاران افزود: چندی پیش یکی از شهروندان مراجعه و مدعی شد که شخصی با وی تماس گرفته و ضمن معرفی خود بعنوان مجری مسابقه بزرگ تلفنی اظهار داشته فقط با پاسخ به یک سوال می‌تواند برنده ۱۰۰ میلیون تومان شود که شاکی نیز وسوسه شده و با کلاهبرداران همراهی کرده و در ادامه با دریافت اطلاعات بانکی، از او کلاهبرداری کرده است.

وی ادامه داد: مجرمان با استفاده از ترفندهای زیرکانه مالباخته را متقاعد کرده که جهت دریافت جایزه خود کدهای مختلفی را که از پشت تلفن به وی اعلام می‌کرده در مرورگر تلفن همراه خود وارد و اعلام کند و شاکی با یک غفلت ساده در نهایت متوجه سرقت تمامی موجودی حساب‌های بانکی خود می‌شود.

سرهنگ معظمی گودرزی اضافه کرد: موضوع در دستور کار متخصصان پلیس فتا پایتخت قرار گرفت و پس از اقدامات تخصصی و تحقیقات سایبری متهمین شناسایی و پس از تشریفات قضایی هر چهار عضو اصلی این باند دستگیر و به پلیس فتا منتقل شدند.

وی با اشاره به گسترده بودن ابعاد کلاهبرداری این مجرمان گفت: ممکن است شیوه‌های کلاهبرداری این افراد مجرم متفاوت باشد اما در نهایت به یک شیوه عمل می‌کنند و با اعلام برنده شدن مخاطبان، با ترفندهای ماهرانه تمام اطلاعات حساب بانکی افراد را دریافت کرده و با استفاده از آن اقدام به برداشت از حساب افراد می‌کنند.

رییس پلیس فتا تهران بزرگ به شهروندان توصیه کرد: همان گونه که به دفعات پلیس هشدار داده به هیچ عنوان جهت دریافت جایزه نیازی به حضور در پای دستگاه عابربانک و یا دادن اطلاعات محرمانه حساب بانکی از جمله اینترنت بانک و همراه بانک نیست و تماس هایی که این موارد را از شهروندان درخواست می‌کنند، قطعا کلاهبرداری است.

وی یادآور شد: هیچ سازمان دولتی و نهادی اعم از صدا و سیما، اپراتورهای تلفن همراه، شرکت مخابرات، سازمان حج و زیارت و دیگر نهادها با استفاده از خطوط شخصی و از بستر شبکه‌های اجتماعی با هیچکس تماس نمی‌گیرند و و صرف استفاده از لوگو و یا نشان این سازمان‌ها بر روی پروفایل شخص تماس گیرنده در شبکه‌های اجتماعی دلیلی بر صحت و تایید منشا این تماس‌ها نیست.

سرهنگ معظمی گودرزی تاکید کرد: شهروندان می‌توانند هرگونه موارد مشکوک را از طریق مرکز فوریت‌های سایبری به شماره تلفن ۰۹۶۳۸۰ و یا سایت پلیس فتا به آدرس www.cyberpolice.gov.ir اطلاع رسانی کنند.

۴۷۲۳۶

برای دسترسی سریع به تازه‌ترین اخبار و تحلیل‌ رویدادهای ایران و جهان اپلیکیشن خبرآنلاین را نصب کنید. کد خبر 1903414

دیگر خبرها

  • زلف بر دیوار | بازار داغ گیس فروشی
  • استخدام ۵ عضو یک خانواده در صداوسیما
  • جواب بده ۱۰۰ میلیون برنده شو؛ کلاهبرداری جدید
  • هوش مصنوعی راهی برای کلاهبرداری است!
  • چطور پیامک‌های جعلی را بشناسیم؟
  • کلاهبرداری با کارت سوخت در پمپ بنزین ها | بپا سوخت ندی!
  • ۷ میلیارد کلاهبرداری تحت عنوان غصب عناوین انتظامی و قضایی
  • حبس و جریمه نقدی در انتظار فروشندگان امتیاز طرح نهضت ملی مسکن
  • وضع قوانین سختگیرانه گوگل برای محتوای دیپ‌فیک
  • آگهی‌های هرزنگاری دیپ فیک در گوگل ممنوع می‌شوند