Web Analytics Made Easy - Statcounter

این‌که یک شهر را با چه عنوانی بشناسید، به علایق شخصی‌تان برمی‌گردد. مثلا شهر جم استان بوشهر برای هرکس به یک چیز مشهور است.

به گزارش ایسنا بنابراعلام با سلام، اگر اهل فوتبال باشید احتمالا تیم پارس جنوبی جم را می‌شناسید، اگر به اقتصاد علاقه داشته باشید حتما می‌گویید همان شهر کوچکی که کنار عسلویه است و پالایشگاه و پتروشیمی دارد.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

اما برای تولیدکنندگان عسل جنوب، جم شهری است که قرار است در آن یکی از بهترین عسل‌های دنیا یعنی عسل کنار برداشت شود. گزارش ویژه‌ی باسلام از این رویداد ملی را از دست ندهید.

ثبت جهانی عسل کنار، رویداد امسال را متفاوت‌تر کرده است

امسال جهاد کشاورزی و صندوق کارآفرینی امید ریاست جمهوری در پنجمین جشنواره برداشت عسل کنار بوشهر به طور ویژه در کنار تولیدکنندگان عسل جنوب هستند. تا سال‌های قبل عسل کنار فقط یک محصول باکیفیت مخصوص جنوب بود، اما از امسال و بعد از ثبت رسمی عسل کنار، محصولی ملی است که باید به تولید و توزیع آن توجه ویژه‌ای شود. معاون وزیر جهاد کشاورزی، رییس صندوق ملی کار آفرینی ریاست جمهوری و مسئولین استان بوشهر ۲۰ آبان ۹۸ در شهرستان جم کنار هم جمع شده‌اند تا در اولین سال ثبت ملی عسل کنار، روش‌های حمایت از این محصول را بررسی کنند.

 به دلیل آب وهوای مناسب و تراکم بالای درختان کنار یا سدر، جنوب ایران مهد این عسل شده و حدود ۲۰۰ تولیدکننده در این زمینه فعال هستند ... باسلام هم برای حمایت از این محصول به جم رفته تا از نزدیک با تولیدکنندگان دیدار کند.

باسلام؛ کلونی عسل ایران و حامی تولیدکنندگان عسل

یکی از کارهای اصلی صندوق کارآفرینی، حمایت از تولیدکننده و کمک به فروش محصول است. امسال از باسلام به عنوان تنها استارتاپی که می‌تواند به تولید کنندگان محلی برای معرفی و فروش محصولشان کمک کند دعوت شد تا ۲۰ آبان به بوشهر برود. آقای یاسر خسرو(ایرانگرد باسلامی) همراه با یکی از فعال‌ترین غرفه‌داران عسل در باسلام به شهرستان جم سفر کرده‌اند تا بهترین راه برای فروش این عسل فوق‌العاده را به کندوداران پیشنهاد دهند.

آقای حسینی که صاحب غرفه‌ی کافه عسل میم است، همراه با آقای یاسر خسرو جلسات و کارگاه‌های متعددی با  تولیدکنندگان دارند. آقای حسینی که سال‌ها است به دنبال علاقه‌ی شخصی‌اش در تولید محصولات طبیعی رفته و تجربه‌های زیادی در فروش عسل دارد، با تولیدکنندگان صحبت می‌کند. از دغدغه‌های آن‌ها به خوبی اطلاع دارد و موانع پیش‌روی کسب و کارشان را می‌داند.

 از آن‌جا که سایت باسلام بیشترین تنوع برای فروش عسل را دارد و غرفه‌های فروش عسل از موفق‌ترین غرفه‌های این مجموعه هستند، می‌تواند بهترین بستر برای معرفی و توزیع این محصول ملی باشد. بی دلیل نیست که باسلام را کلونی عسل ایران می‌دانند، بیشترین تعداد محصولات مرتبط با عسل و تولیدکنندگان آن در این سایت جمع شده‌اند.

  باسلام امیدوار است ۲۰۰ تولید کننده‌ای که ۲۰ آبان در شهرستان جم کنار هم جمع شده‌اند، غرفه داران عسل کنار باسلامی باشند تا محصولشان بدون واسطه به دست مصرف کننده برسد.

چرا عسل کنار اینقدر محبوب است؟

ظرفیت تولید عسل کشور سال گذشته ۹۰ هزار تن بوده که قرار است امسال با همکاری تولیدکنندگان به ۱۱۲ هزار تن برسد. ۸ درصد کندوهای دنیا و ۴ درصد عسل دنیا متعلق به ایران است. خوشبختانه مردم کشورمان هم علاقه‌ی زیادی به عسل دارند. سرانه مصرف عسل در دنیا ۲۴۵گرم و در ایران۱۰۷۷ گرم است. این اعداد نشان می‌دهد که محصول پرخاصیتی مثل عسل کنار مشتریانی دارد که مشتاق‌اند عسل باکیفیت و قیمت مناسب تهیه و مصرف کنند.

این عسل طرفداران زیادی در کشورهای حوزه خلیج فارس دارد و به خاطر خواص فوق‌العاده‌اش یکی از بهترین عسل‌های دنیاست. اگر نگران آلزایمر دوران پیری هستید یا اگر دوست دارید فرزندتان با هوش بالایش انیشتن را پشت سر بگذارد، مصرف این عسل را فراموش نکنید؛ با دیابتی‌ها هم دوستی دیرینه دارد و ضرری به آن‌ها نمی‌رساند. عسل کنار سپر دفاعی محکمی در برابر سرطان است و باعث تقویت سیستم دفاعی بدن می‌شود، حتی به شکل بسته‌های ۲۰ گرمی و به عنوان دارو به مصر صادر می‌شود.

خرید این عسل دارویی اصلا سخت نیست، سری به غرفه‌های باسلام بزنید و بهترین عسل را پیدا کنید.

انتهای رپرتاژ آگهی 

منبع: ایسنا

کلیدواژه: عسل عسل جنوب تیم پارس جنوبی

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.isna.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «ایسنا» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۵۷۸۶۰۱۶ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

افزایش ۳۷ درصدی میزان تولید پتروشیمی بوشهر

به گزارش خبرگزاری صدا و سیما مرکز بوشهر؛ جواد حاتمی در نشست هم اندیشی راهکار‌های تحقق حداکثری جهش تولید با مشارکت مردم در صنعت ارزآفرین پتروشیمی با حضور معاون وزیر نفت اظهار داشت: پتروشیمی بوشهر در سال گذشته با ۵۱۰ میلیون دلار صادرات در این شاخص رشد ۱۸ درصدی داشته و همچنین موفق به کسب درآمد ۲۰۰ هزار میلیارد ریال شده است.

وی بیان کرد: ظرفیت تولید پتروشیمی بوشهر حدود ۹ میلیون و ۲۴۸ هزار تن است که بخشی از این محصولات به صورت خوراک به مصرف واحد‌های دیگر مجتمع می‌رسد و بخش دیگر به عنوان محصول نهایی صادر می‌شود.

مدیرعامل شرکت پتروشیمی بوشهر گفت: مجموعه پتروشیمی با توجه به تنوع محصولات بزرگ‌ترین زنجیره ارزش صنعت پتروشیمی کشور را دارا است به نوعی که از مرحله دریافت گاز ترش تا انواع محصولات شیمیایی و الفینی در پتروشیمی بوشهر تولید می‌شود.

حاتمی ادامه داد: این محصولات توسط ۱۲ پتروشیمی تولید می‌شود و یا در آینده با راه اندازی فاز‌های توسعه‌ای تولید آنها آغاز می‌شود.

وی اظهار داشت: پتروشیمی بوشهر از طریق فروش یوتولیتی کمک شایانی به سایر واحد‌های پتروشیمی دارد به نحوی که یک سوم درآمد پتروشیمی بوشهر از محل فروش یوتیلیتی است.

حاتمی عنوان کرد: یکی از مسائل و مشکلات پتروشیمی تهیه خوراک است که با توجه به راه اندازی فاز دوم در آینده نزدیک نیاز است سهمیه خوراک پتروشیمی بوشهر افزایش پیدا کند.

مدیرعامل شرکت پتروشیمی بوشهر گفت: در تحقیق و توسعه نگاه به این است که از ظرفیت‌های داخلی نهایت استفاده انجام و از شرکت‌های داخلی برای شارژ کاتالیست‌ها بکارگیری شود.

حاتمی افزود: رویکرد زیست محیطی به صورت عینی و واقعی در پتروشیمی بوشهر دنبال می‌شود و در این زمینه برای کاهش پساب و حفظ محیط زیست منطقه اقدام‌های ارزشمندی اجرایی شده است.

وی عنوان کرد: در سال گذشته نیز تندیس واحد پاک به پاس اقدام‌های ارزشمند زیست محیطی به مجموعه پتروشیمی بوشهر اهدا شده است.

حاتمی ادامه داد: بهینه سازی و مدیریت مصرف انرژی و صرفه ۱۵۰ هزار دلاری ماهانه از دیگر دستاورد‌های این پتروشیمی محسوب می‌شود.

وی اظهار داشت: روزانه مصرف انرژی در حوزه تولید پایش می‌شود تا سهم بسزایی در صرفه جویی و پایش به صورت روزانه انجام شود.

حاتمی ادامه داد: کل فروش پتروشیمی بوشهر ۵۹۸ میلیون دلار گزارش شده است.

وی افزود: در مرحله دوم پتروشیمی متوسط پیشرفت واحد‌های در دست ساخت ۹۳.۵ درصد است که انتظار می‌رود دو تا سه طرح این مرحله در سال جاری به بهره برداری برسد.

دیگر خبرها

  • فارس و بوشهر زیر ذره‌بین دفتر موسیقی رفتند
  • یمن میهمان ویژه نمایشگاه بین‌المللی کتاب تهران شد
  • هند به نمایشگاه کتاب تهران نرسید،‌ یمن جایگزین شد
  • برداشت ۱۳ هزار تن سیر در دزفول
  • آغاز برداشت گل محمدی در بابل + فیلم
  • حفاظت از لاک‌پشت‌های دریایی در بوشهر/برداشت بارناکل غیرقانونی است
  • روایت سازنده مستند «مشتی اسماعیل» از شالیکاری
  • پنجمین جشنواره فرهنگی و گردشگری سی ترمی در زهک برگزار شد
  • افزایش ۳۷ درصدی میزان تولید پتروشیمی بوشهر
  • ادامه آبیاری نخلستان‌های آبپخش تا برداشت محصول