Web Analytics Made Easy - Statcounter
به نقل از «ایرنا»
2024-04-26@06:35:47 GMT

حوزه فناوری در صنعت گیاهان دارویی تقویت شود

تاریخ انتشار: ۲۲ آبان ۱۳۹۸ | کد خبر: ۲۵۷۸۶۸۸۵

حوزه فناوری در صنعت گیاهان دارویی تقویت شود

محمدباقر رضایی روز چهارشنبه در کنفرانس بین‌المللی گل‌محمدی در پژوهشکده اسانس‌های طبیعی دانشگاه کاشان در قمصر تصریح کرد: جمهوری اسلامی ایران در تولید و پرورش گیاهان دارویی یکی از کشورهای پیشرفته جهان به شمار می‌رود اما باید تلاش کرد تا مواد اولیه و خام به صورت فرآورده تولید شود و مورد مصرف جهانیان قرار گیرد.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

وی برگزاری کنفرانس بین‌المللی گل محمدی را فرصت بسیار مناسبی برای نزدیکی بخش صنعت با پژوهش دانست و بیان کرد: ۱۲ پژوهشگر از کشورهایی مانند آمریکا، پاکستان، انگلستان، فرانسه، ایتالیا و نروژ در این کنفرانس حضور دارند.

رییس هیات مدیره انجمن گیاهان دارویی از رونمایی نخستین مجله علمی ترویجی گل محمدی، زراعت و فناوری خبر داد و تشریح کرد: در این کنفرانس کتاب ۲۰۱۹ Rosa damascene به زبان انگلیسی و کتاب تاریخچه گل محمدی و رویش آن و مقاله‌های علمی پژوهشگران منتشر می‌شود.

وی به دریافت ۱۰۰ مقاله علمی از سوی دبیرخانه این کنفرانس اشاره کرد و افزود: نزدیک به ۶۰ مقاله در نهایت پذیرفته شد که به مدت سه روز در قالب سخنرانی و پوستر ارایه خواهد شد.

رییس دانشگاه کاشان نیز با قدردانی از برگزارکنندگان این کنفرانس گفت: برگزاری چنین کنفرانس‌هایی در توسعه علم و ارتباط هر چه بیشتر با صنایع نقش بسزایی دارد.

عباس زراعت با اشاره به اینکه دانشگاه‌ها از پول مردم ارتزاق می‌کنند، تصریح کرد: دانشگاه‌ها مدیون مردم هستند و باید برای مطالبه‌ها مبنی بر اقدام‌های صورت گرفته در زمینه رفاه آنها، پاسخ قانع کننده‌ای داشته باشیم.

وی ادامه داد: خام‌فروشی جزو بزرگترین مشکلات کشور است و باید دانایی و علم تبدیل به دارایی، محصول و تجاری‌سازی شود.

رییس دانشگاه کاشان اضافه کرد: یکی از هدف‌های ترویج علم، عمومی کردن آن است و انتظار می‌رود این کنفرانس با ارایه کارگاه‌های علمی، تخصصی و کاربردی در توسعه صنایع به ویژه صنعت گلاب و اسانس تاثیرگذار باشد.

کنفرانس بین‌المللی گل محمدی با حضور جمعی از پژوهشگران داخلی و خارجی به مدت سه روز در پژوهشکده اسانس‌های طبیعی دانشگاه کاشان واقع در قمصر برگزار می‌شود.

گل محمدی یا گل سرخ با نام علمی Rosa damascena نام نوعی گل رز بومی ایران است که مقاومت بالایی در برابر کم‌آبی داشته و پیشینه پرورش آن به چند هزار سال پیش بازمی‌گردد.

مزارع گل محمدی به صورت عمده از جمله در استان‌های اصفهان، فارس، مرکزی، سمنان، کرمان و آذربایجان شرقی است؛ میمند و داراب از جمله شهرستان های دارای بیشترین سطح زیر کشت گل محمدی در کشور هستند و بهترین و با کیفیت‌ترین گل محمدی مزارع گل سرخ کاشان را در بخش‌های برزک، جوشقان‌قالی، نیاسر و قمصر برداشت می‌کنند.

کاشان در فاصله نزدیک به ۲۰۰ کیلومتری شمال اصفهان، با ۹ هزار و ۵۰۰ تن محصول از ۲ هزار و ۵۰۰ هکتار سطح زیر کشت، بیشترین میانگین تولید گل محمدی در کشور را دارد و سالانه نزدیک به ۱۵ هزار تن گلاب مرغوب و ۲.۲ تن اسانس طبیعی در ۲۸ کارخانه صنعتی، یک‌هزار و ۶۰۰ کارگاه سنتی و ۱۲ واحد نیمه صنعتی این شهرستان تولید می‌شود.

برچسب‌ها گیاهان دارویی دانشگاه کاشان گلابگیری قمصر

منبع: ایرنا

کلیدواژه: گیاهان دارویی دانشگاه کاشان گیاهان دارویی دانشگاه کاشان

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.irna.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «ایرنا» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۵۷۸۶۸۸۵ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

دهمین کنفرانس بین‌المللی نانوفناوری ایران در رفسنجان برگزار می‌شود

رئیس انجمن نانوفناوری ایران گفت: دهمین کنفرانس بین‌المللی نانوفناوری ایران به مدت ۲ روز در دانشگاه حضرت ولی‌عصر(عج) رفسنجان برگزار خواهد شد.

به گزارش خبرگزاری ایمنا از کرمان و به نقل از روابط عمومی دانشگاه، رضا رنجبرکریمی رئیس دانشگاه حضرت ولیعصر (عج) رفسنجان امروز _چهارشنبه پنجم اردیبهشت_ در نشستی با حضور رئیس انجمن نانوفناوری ایران، دبیر کمیسیون انجمن‌های علمی ایران، رئیس و معاون پژوهش و فناوری و دو تن از اعضای هیئت علمی دانشگاه با ارائه گزارشی از کنفرانس‌ها و سمینارهای برگزار شده، اظهار کرد: زیرساخت لازم جهت برگزاری کنفرانس‌های مهم در این دانشگاه فراهم است.

وی با بیان اینکه در کنفرانس‌های گذشته شرکت‌کنندگان این دانشگاه را با خاطرات خوشی ترک کرده‌اند، افزود: همکاری مجموعه‌های اداری شهرستان رفسنجان در برگزاری همایش‌ها و کنفرانس‌های گذشته در این دانشگاه بسیار ارزنده بوده است.

مالک نادری رئیس انجمن نانوفناوری ایران هم در این جلسه با اشاره به برگزاری دهمین کنفرانس بین‌المللی نانوفناوری ایران در روزهای دهم و یازدهم بهمن به میزبانی دانشگاه حضرت ولی‌عصر (عج) اظهار کرد: این کنفرانس هر سال توسط انجمن نانوفناوری با هدف توسعه فناوری نانو در کشور برگزار می‌شود.

وی با اشاره به حضور اساتید بین‌المللی و کشوری در زمینه فناوری نانو در این کنفرانس، تصریح کرد: ریاست افتخاری این کنفرانس بر عهده دکتر رنجبرکریمی رئیس دانشگاه حضرت ولی‌عصر (عج) گذاشته شده و دبیر علمی آن دکتر حسن هاشمی و دبیر اجرایی آن دکتر محمد شفیعی دهج از اعضای هیئت علمی دانشکده فنی و مهندسی دانشگاه حضرت ولی‌عصر (عج) رفسنجان خواهند بود.

در ادامه علی ایرانمنش دبیر انجمن‌های علمی ایران نیز گفت: با توجه به اینکه یکی از سیاست‌های کمیسیون انجمن‌های علمی حمایت از انجمن‌هایی است که فعالیت بین‌المللی دارند، وزارت علوم تحقیقات و فناوری از برگزاری کنفرانس‌های بین‌المللی توسط انجمن‌های علمی حمایت خواهد کرد.

وی با اشاره به اینکه انجمن علمی نانوفناوری ایران یک انجمن علمی بین رشته‌ای است و چندین سال در بین انجمن‌های علمی رتبه A را کسب کرده است، خاطر نشان کرد: این انجمن در کنفرانس‌هایی که برگزار کرده است، توانسته از ظرفیت دانشمندان برتر کشور و دنیا استفاده کند و برگزاری این کنفرانس در رفسنجان نیز مورد توجه و حمایت کمیسیون انجمن‌های علمی قرار خواهد گرفت.

در این نشست هم‌چنین تفاهم‌نامه‌ای بین انجمن نانوفناوری ایران و دانشگاه حضرت ولی‌عصر (عج) رفسنجان در راستای برگزاری کنفرانس امضا شد.

کد خبر 747648

دیگر خبرها

  • راهکارهایی برای به روزرسانی نقشه جامع علمی کشور
  • دانشگاه ولی‌عصر(عج) رفسنجان، میزبان دهمین کنفرانس بین‌المللی نانوفناوری ایران
  • دهمین کنفرانس بین‌المللی نانوفناوری ایران به‌میزبانی رفسنجان برگزار می‌شود
  • دهمین کنفرانس بین‌المللی نانوفناوری ایران در رفسنجان برگزار می‌شود
  • تقویت ارتباط صنعت و دانشگاه مشکلات اقتصادی را حل می‌کند
  • حمایت ایرانسل از رویداد استارتاپی «هوش مصنوعی از داده تا ثروت»
  • گل محمدی به عنوان گیاهی اقتصادی برای کشاورزان یزدی
  • تاکید بر تعاملات بین المللی ایران در حوزه علمی فناوری با دانشگاه‌های جهان
  • دانشگاه صنعت ماشین‌سازی تاسیس می‌شود
  • قرار گرفتن گل محمدی در برنامه‌ی توسعه‌ی کشت استان یزد