Web Analytics Made Easy - Statcounter
به نقل از «پارسینه»
2024-05-05@22:37:37 GMT

آخرین وضعیت تصمیم انتخاباتی علی لاریجانی

تاریخ انتشار: ۲۲ آبان ۱۳۹۸ | کد خبر: ۲۵۷۸۷۷۲۲

آخرین وضعیت تصمیم انتخاباتی علی لاریجانی

محسن کوهکن عضو فراکسیون نمایندگان ولایی و از نمایندگان نزدیک به علی لاریجانی درباره گمانه‌زنی‌هایی که طی روز‌های اخیر درباره حضور یا عدم حضور لاریجانی در انتخاباتی آتی مجلس مطرح می‌شود، توضیحاتی ارائه کرد.

او گفت که "دو روز پیش به همراه یکی از دوستان هیئت رئیسه به منظور اینکه در همین رابطه از ایشان پرس و جو کنیم به دیدار آقای لاریجانی رفتیم و بنده صحبتی با ایشان داشتم.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

"

وی افزود: یکی از آقایان صحبتی کرده بود مبنی بر اینکه آقای لاریجانی در جلسه‌ای گفته قصد کاندیداتوری در انتخابات را ندارد و شخص دیگری از اعضای هیئت رئیسه مجلس در مصاحبه‌ای گفته بود که ایشان در انتخابات شرکت می‌کند. آقای لاریجانی گفت: علی‌الظاهر تنها کسی که در رابطه با این موضوع اظهار نظر نکرده خود اوست. منظور ایشان این بود هر شخصی که درباره آمدن یا نیامدن من مصاحبه‌ای کرده برداشت شخصی خود را گفته و تاکنون اظهارنظری در این باره نداشته و تصمیم مشخصی نگرفته است.

این عضو فراکسیون ولایی مجلس در پاسخ به این سوالی درباره انتشار لیست شورای هماهنگی اصولگرایان در قم و اینکه نام لاریجانی در این فهرست نبود، تصریح کرد: من فکر می‌کنم با همه حرمت و احترامی که برای هر دو جریان قائل هستم، ولی چه اصلاح‌طلبان و چه اصولگرایان اگر امروز اعلام کنند که به طور مثال در حوزه‌های انتخابیه چند نمایندگی لیست نهایی خود را بسته‌اند، خبط آشکاری مرتکب شده‌اند. به نظر من سیاست و مراعات تمامی جوانب امر اقتضا می‌کند که یک جریان سیاسی دست خود را برای چگونگی حضور در انتخابات رو نکند. این به معنای ورود به حوزه تصمیم‌گیری یک جریان نیست، ولی با توجه به شناختی که از حوزه انتخابیه قم دارم فکر می‌کنم این مسئله یک اشتباه استراتژیک است.

این نماینده نزدیک به رئیس مجلس در پاسخ به این سوال که آیا ممکن است لاریجانی به‌عنوان گزینه اصلاح‌طلبان در انتخابات شرکت کند، اظهار داشت: آقای لاریجانی هیچگاه به عنوان گزینه اصلاح‌طلبان مورد حمایت آن‌ها قرار نگرفته و در انتخابات دوره گذشته نیز با توجه به اینکه اصلاح‌طلبان گزینه قطعی در شهر قم نداشتند، ترجیح دادند که از آقای لاریجانی اعلام حمایت کنند. علت این حمایت هم این بود که اصلاح‌طلبان در دوره قبلی بر این باور بودند که باید با حداکثر گزینه‌های ممکن در سراسر کشور حضور پیدا کنند حتی اگر این گزینه از نظر سیاسی چهره‌ای اصلاح‌طلب نیز به شمار نیاید.

** لاریجانی قطعاً از طرف اصلاح‌طلبان کاندیدای مجلس نمی‌شود

وی افزود: من با ایشان صحبتی در این زمینه نداشتم، ولی شکی در این مسئله نداشته باشید که آقای لاریجانی قطعا هیچگاه به درخواست اصلاح‌طلبان قم در این شهر کاندیدا نخواهد شد. نه در این شهر بلکه در هیچ شهر دیگری با این رویه کاندیدا نخواهد شد. آقای لاریجانی که من می‌شناسم به درخواست اصلاح طلبان در هیچ شهری نامزد نمی‌شود.

نائب رئیس جبهه پیروان خط امام و رهبری خاطرنشان کرد: البته ممکن است اتفاقات دیگری بیفتد و درخواستی از ایشان بشود. مثلا از یک حوزه انتخابیه دعوتی از وی بشود یا اینکه در قم برخی اشخاص سرشناس این شهر از ایشان درخواست کنند و مسائلی پیش بیاید که آقای لاریجانی احساس تکلیف برای حضور در رقابت‌های انتخاباتی کند.

نماینده لنجان در مجلس در پاسخ به سوالی دیگری مبنی بر اینکه چرا باید چنین وضعیت مبهمی برای آقای لاریجانی که با تدبیر خود ۱۲ سال ریاست مجلس را در دست داشته، پیش بیاید؟ گفت: به نظر من بخشی از این عدم قطعیتی که در آقای لاریجانی به وجود آمده حاصل شیوه و متدی است که ما و دوستانمان (جریان اصولگرایی) پیگیری کردیم. انتقاد داشتن نسبت به عملکرد آقای لاریجانی یک بحث است و ممکن است این انتقادات به ایشان وارد هم باشد کما اینکه بنده نیز به برخی از اقدامات آقای لاریجانی انتقاد دارم منتها وقتی این انتقادات به یک سمت و سویی برود که ایشان را به طور کلی از انتساب به یک جریان سیاسی خارج کند، این صحیح نیست. آقایانی که این اعتقاد را دارند ممکن است یادشان نیاید که ما در مجلس چهارم و در دور دوم ریاست جمهوری آقای هاشمی در میان وزرای او تنها وزیری که احساس می‌کردیم حرف ما را می‌فهمد و ولایی است آقای لاریجانی بود.

** ماجرای جمله منتسب به لاریجانی از زبان مرحوم هاشمی رفسنجانی

کوهکن با اشاره به اتفاقات پس از انتخابات ریاست‌جمهوری سال ۸۸ گفت: در جریان فتنه ۸۸ در جلسه‌ای مرحوم هاشمی به نقل از آقای لاریجانی حرفی زده بود. وقتی من این مسئله را به آقای لاریجانی گفتم ایشان به شدت برافروخته شد و حرفی زد که شاید صحیح نباشد به زبان بیاورم. پس از آن نیز به من گفت که از شما درخواست می‌کنم حرف‌های به نقل از من زده شده را تکذیب کنید. متاسفانه بار‌ها و بار‌ها تلطیف شده آن اظهارات نادرست علیه آقای لاریجانی در رسانه‌ها مطرح شد و چهره ایشان را مخدوش کرد. با توجه به این که من در مجلس هشتم عضو هیئت رئیسه بودم هیچگاه ندیدم که ایشان راهی را برود که حتی احتمال مخالفت با نظر مقام معظم رهبری باشد.

وی با بیان اینکه آقای لاریجانی هیچگاه یک چهره اصلاح‌طلب نبوده، گفت: شاید جالب باشد که بدانید در جریان انتخابات سال ۸۸ آقای لاریجانی به شکل خصوصی به من گفت که "فلانی ما ضمن اینکه خیلی انتقادات به آقای احمدی‌نژاد داریم، اما اگر آقای موسوی در انتخابات به پیروزی برسد معلوم نیست چه اتفاقی برای کشور بیفتد و شما هر تلاشی که برای موفقیت آقای احمدی نژاد از دستتون بر می‌آید دریغ نکنید. "، ولی متاسفانه عده‌ای ایشان را متهم کرده که، چون بر اساس یک خبر‌های ضد و نقیضی به آقای موسوی تبریک گفته یعنی پس پرده به دنبال پیروزی آقای موسوی بوده است.

کوهکن در پایان اینگونه اظهارنظر کرد: بنده به صراحت به شما می‌گویم که اگر می‌گویند برجام در مجلس قبلی از سوی آقای لاریجانی ظرف ۲۰ دقیقه به تصویب رسید بخشی از آن به دلیل ضعف عملکرد دوستان ما بود. به دلیل اتفاقاتی که در قضیه تصویب برجام رخ داد بنده به آقای لاریجانی پیشنهاد دادم که برای اینکه برداشت‌های برجامی نسبت به شما پیش نیاید در ارتباط با تصویب لوایح FATF هیچ نظری صادر نکنید و شاهد بودیم که پس از تصویب این لوایح روزنامه‌ها به جای اینکه بگویند لاریجانی این لوایح را تصویب کرد، نوشتند مجلس FATF را تصویب کرد.

منبع: پارسینه

کلیدواژه: علی لاریجانی انتخابات مجلس شورای اسلامی

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.parsine.com دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «پارسینه» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۵۷۸۷۷۲۲ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

آنچه در مناظره انتخاباتی کاندیداها در دانشگاه لرستان گذشت

خبرگزاری مهر - گروه استان‌ها: امروز یکشنبه مناظره انتخاباتی ویژه مجلس دوازدهم در محل دانشگاه لرستان برگزار شد.

این مناظره انتخاباتی با حضور «هادی هاشمی»، «رضا سپهوند» و «قدرت الله ایمانی» از جمله کاندیداهای راه‌یافته به‌دور دوم انتخابات مجلس شورای اسلامی از حوزه انتخابیه خرم‌آباد و چگنی، در محل سالن آمفی‌تئاتر حاج‌قاسم سلیمانی دانشگاه لرستان برگزار شد.

بر اساس اعلام بسیج دانشجویی لرستان، از «محمدرضا ملکشاهی راد» دیگر کاندیدای حوزه انتخابیه خرم‌آباد و چگنی برای حضور در این مناظره از قبل دعوت به‌عمل‌آمده بود، این در حالی است که وی در این مناظره شرکت نکرد.

نباید اقدامات نمایندگان سابق را زیر سوال برد

قدرت الله ایمانی کاندیدای انتخابات مجلس دوازدهم در حوزه انتخابیه خرم‌آباد و چگنی در این مناظره با بیان اینکه برای ارائه خدمت بی‌منت به مردم در این صحنه وارد شده‌ام و خود را آماده کرده‌ام تا برای رفع مشکلات حوزه انتخابیه خرم‌آباد و چگنی اقدام عاجل داشته باشم.

وی در ادامه سخنان خود با بیان اینکه همواره در عرصه‌های مختلف نظام، قبل و بعد از انقلاب حضور داشته و در دفاع از انقلاب پای‌کار بوده‌ام و پاک‌دست زندگی کرده‌ام، گفت: نباید اقدامات و کارنامه نمایندگان سابق از سوی برخی کاندیداهای حاضر در مناظره زیر سوال برود.

این کاندیدای انتخابات مجلس با اشاره به برخی از اقدامات خود در دوره نمایندگی مجلس شورای اسلامی، افزود: در صورت رأی آوردن در مجلس آینده به دنبال شایسته‌سالاری هستم و این شایسته‌سالاری دینی مورد تأکید مقام معظم رهبری را از همه جهات موردنظر خود قرار خواهم داد.

ایمانی در ادامه سخنان خود با بیان اینکه برخی از کاندیدها میلیاردها تومان هزینه تبلیغات کرده‌اند، درد فقر و محرومیت را نچشیده‌اند، گفت: نماینده باید کارآمد، باشهامت، خوش‌نام، انقلابی، مؤمن و… باشد، من در زمان نمایندگی اقدامات زیادی را انجام دادم و این در حالی است که برخی این اقدامات را کتمان می‌کنند.

وی گفت: باید پیگیری کنیم که بودجه ملی به لرستان اختصاص پیدا کند.

اقدام چشمگیری برای توسعه لرستان صورت نگرفته است

هادی هاشمی کاندیدای دیگر انتخابات مجلس در حوزه انتخابیه خرم‌آباد و چگنی نیز در این مناظره خطاب به دانشجویان حاضر در جلسه، اظهار داشت: این نشانه خرد و شعور سیاسی شما است که این مجلس برگزار شده است و من از یکایک شما عزیزان تشکر می‌کنم.

وی با بیان اینکه شما سکان‌دار تحول و طلایه‌دار تغییر هستید و تغییر در دانشگاه انجام می‌گیرد، عنوان کرد: من از دانشگاه جدا نیستم، آموزش‌وپرورش و دانشگاه در اصل یک پیکر در دو مکان هستند و من افتخار می‌کنم در آموزش‌وپرورش خدمت کرده‌ام.

این کاندیدای انتخابات مجلس با بیان اینکه رشته تحصیلی من حقوق است و مرتبط با مجلس، افزود: به مدت بیش از ۳۰ سال در عرصه‌های سیاسی، آموزشی و اداری تجربه دارم، علی‌رغم احترامی که برای نمایندگان ادوار گذشته قائل هستم، اما در یازده دور مجلس اقدام چشمگیری برای استان ما نگرفته است، به همین دلیل وارد عرصه انتخابات شده‌ام، امیدوارم اگر شما بنده را شایسته دیدید، به لطف و یاری خداوند خدمتگزار شما در کمال صداقت، تعهد و دانش باشم.

هاشمی با تأکید بر اینکه رویکرد من، جوان‌گرایی است، باید از خلاقیت جوانان در عرصه‌های سیاسی، مدیریتی و.. استفاده شود، ادامه داد: حلقه مفقوده همین است که ما از دانش، خلاقیت و استعداد دانشگاهیان استفاده نکرده‌ایم.

وی در ادامه سخنان خود با تأکید بر اینکه رزومه افراد، عملکرد آنها است، بیان داشت: من واهمه‌ای از کسی ندارم و وامدار کسی هم نیستم، من برای اینکه بتوانم به مردم خدمت کنم، حتی زیربار کمک‌های مردمی هم نرفتم تا بتوانم آزادانه حرف خودم را بزنم.

این کاندیدای انتخابات مجلس با بیان اینکه من کمترین هزینه تبلیغاتی را داشته‌ام چون وامدار کسی نیستم، ادامه داد: این‌هایی که می‌گویند، ما حتی یک ماشین هم نداریم، پس هزینه این همه پوستر، بنر و… را از کجا می‌آورند؟

هاشمی در ادامه در پاسخ به سوالی دررابطه‌با صنعت خودرو، گفت: صنعت خودرو تبدیل به مافیا شده، این مافیا باید شکسته شود و واردات انجام بگیرد تا توازن و رقابت شکل بگیرد و خودروسازان هم به کیفیت خودروهای داخلی بی افزایند.

وی در ادامه سخنان خود در پاسخ به سوالی با اشاره به استفاده از ظرفیت دانشگاهیان، اظهار داشت: پیش‌ازاین که وارد میدان رقابت انتخابات شوم، کارگروه تخصصی را با حضور دانشجویان و دانشگاهیان ایجاد کردم و در صورت رأی آوردن از این ظرفیت تخصصی استفاده خواهم کرد.

برخی نمایندگان سابق اجازه ندادند که نخبگان رشد کنند

رضا سپهوند کاندیدای دیگر انتخابات مجلس در حوزه انتخابیه خرم‌آباد و چگنی در این مناظره با اشاره به سابقه علمی و دانشگاهی خود، اظهار داشت: من فرزند دانشگاه هستم، از سال ۶۸ که وارد دانشگاه شده‌ام در خدمت جوانان بوده‌ام، اعضای ستاد من هم اکثراً جوانان هستند.

وی در ادامه با بیان اینکه امام راحل فرمودند که مجلس باید عصاره ملت باشد و عصاره ملت باید مجلسی متشکل از نخبگان باشد، گفت: اولاً بنده در سمت‌های اجرایی زیادی در دانشگاه و خارج از دانشگاه بوده‌ام، مجلس نیاز به قانون‌گذار دارد، کار نماینده و مجلس قانون‌گذاری و نظارت است.

این کاندیدای انتخابات مجلس با بیان اینکه بنده مشاور رئیس کمیسیون اجتماعی، مشاور رئیس مرکز پژوهش‌های مجلس، مشاور کمیسیون اقتصادی و… بوده‌ام، ادامه داد: بنده طرح‌های مختلف اقتصادی را به مجلس ارائه کرده‌ام و در واقع بنده مشاور و مربی خیلی از نماینده‌ها بوده‌ام.

سپهوند با بیان اینکه ماحصل استان لرستان الان هر چه هست، عملکرد نمایندگان سابق بوده است، گفت: برخی نمایندگان سابق اجازه ندادند که نخبگان رشد کنند، مجالس ما، مجالس عوام بوده‌اند که به این سرنوشت گرفتار شده‌ایم، سو مدیریت داشته‌ایم و...

وی با بیان اینکه نمایندگان سابق اقدامات و عملکرد خود را به مردم معرفی کنند، بگویند چند کارخانه در استان ایجاد کرده‌اند؟ گفت: هیچ‌وقت با یک دانشگاهی مجادله نکنید، ما اقتصاد خوانده‌ایم و در مجلس هم مشاور نمایندگان بوده‌ام و به آنها مشاوره داده‌ام.

این کاندیدای انتخابات مجلس در ادامه با بیان اینکه تمام هزینه‌های تبلیغاتی‌ام را خودم پرداخت و تأمین کرده‌ام، ادامه داد: با استفاده از طرح‌ها و پیشنهادت بنده، اقدامات زیادی در حوزه‌های توسعه‌ای و عمرانی استان صورت‌گرفته است.

سپهوند با بیان اینکه به ما نگویید تجربه ندارید، تجربه در مجلس، قانون‌گذاری و نظارت است که باید انجام شود، بیان داشت: ما باید برنامه‌محور باشیم، مجمع نمایندگان باید برای رفع مشکلات استان برنامه‌محور باشند.

وی با تأکید بر اینکه اختلاف در بین نمایندگان، اختلاف بر سر انتصابات است، هم خودشان را فشل می‌کنند و هم استان را، افزود: نماینده‌ای که سواد نداشته باشد و نخبه نباشد را چرا باید به مجلس بفرستیم؟

این کاندیدای انتخابات مجلس با تأکید بر اینکه مجمع نمایندگان باید روی مسائل مهم استان با هم اتحاد داشته باشند، گفت: راه‌حل من این است که نخبگان را به‌کارگیری کنیم، هشت سال است که تیم‌های کارشناسی تشکیل داده‌ام.

کد خبر 6097563

دیگر خبرها

  • اصلاح‌طلبان؟ خیر، متشکرم!
  • آنچه در مناظره انتخاباتی کاندیداها در دانشگاه لرستان گذشت
  • ادعای‌های متعارض اصلاح‌طلبان در خصوص انتخاب هیئت رئیسه مجلس/ از نگاه چپ‌ها قالیباف با پایداری ائتلاف می‌کند یا با اعتدالی‌ها؟
  • رونمایی از لیست‌های انتخاباتی/ آمادگی برای انتخابات الکترونیک
  • حال و هوای انتخاباتی در ۱۵ استان
  • درخواست انتخاباتی یک نماینده مجلس از مردم
  • واکنش به اظهارات حسن روحانی درباره دلایل رد صلاحیت خود | آخرین وضعیت لایحه حجاب | شورای نگهبان به مصوبه متناسب‌سازی حقوق بازنشستگان ایراد گرفت؟
  • استفاده از سالن‌های دولتی برای تبلیغات نامزد‌های مجلس
  • آنچه باید درباره انتخابات 21 اردیبهشت‌ بدانید | معرفی 6 فهرست انتخاباتی در دور دوم
  • لیست انتخاباتی شورای وحدت منتشر شد