Web Analytics Made Easy - Statcounter

ایسنا/گلستان بیست و دومین جشنواره بین المللی قصه گویی منطقه ۵ کشور، چهارشنبه شب با معرفی قصه‌گویان برتر در گلستان به کار خود پایان داد.

مدیرکل کانون پرورش فکری کودکان و نوجوانان گلستان در آیین اختتامیه این جشنواره گفت: در زمان قبل مشروطه که دوره سنتی بود، قطعا قصه گویی وجود داشت و بعد مشروطه، قصه گویی به صورت مدرن ادامه پیدا کرد.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

محبوبه رجب نسب بیان کرد: امروز که کشور ما در حال گذر از مدرنیته به پست مدرنیته است، قصه ها باید بر اساس نیاز مخاطب دنبال شود.

وی گفت: امروزه دنیای مناسبات و تعاملات از حالت مونولوگ عبور کرده به صورت دو سویه و دیالوگ درآمده است. من متعقدم قصه گویی یک دیالوگ است‌. وقتی مناسبات موفق اجتماعی از طریق دیالوگ امکان پذیر است، لازم است در قصه گویی بتوانیم به همین سمت، سوق داشته باشیم.

مدیرکل کانون پرورش فکری کودکان و نوجوانان گلستان با اشاره به اینکه کودکان و نوجوانان مخاطبین خاص کانون پرورش فکری هستند، تصریح کرد: خانواده جزو لاینفک رشد و توسعه فرهنگی یک جامعه است؛ بنابراین اگر بخواهیم بر کودکان و نوجوانان اثر بخش باشیم، حتما باید در کنارش خانواده را هم ببینیم.

در ادامه مراسم ۵ نفر نفر برگزیده جشنواره برای معرفی به بخش کشوری معرفی شدند.

هیئت داوران "الهام مظفری" از البرز با قصه «جشن تولد مار بوا»، "فاطمه اوج اختری" از تهران با قصه «هدیه ای برای خدا»، "مریم احتشام" از خراسان شمالی با قصه «رسم قدیم»، "منیژه واحد قاضیانی" از گیلان با قصه‌ی «گلبهار» و "حسین کاظمی" از مازندران با قصه «شال و مش حسن» را به عنوان برگزیدگان این جشنواره انتخاب کردند.

همچنین "مریم مهدی پور" با قصه «آواز گمشده» از البرز، "محمدرضا برومند" با قصه «طوطی و بقال» از تهران، "فاطمه نودهی" با قصه «بخاطر یک تکه پنیر» از خراسان شمالی، عسل نیکو با قصه «قلب مترسک» از سمنان، سمیه نورعلیشاهی از گلستان با قصه «بشنو از نی »، "سمیه رنجبر" با قصه «مهربانترین آدم برفی» از  گیلان و "ایمانه رجبی" با قصه «قدم یازدهم» از استان مازندران شایسته تقدیر شدند.

مرحله منطقه‌ای بیست‌ و دومین جشنواره بین‌المللی قصه‌گویی با حضور ۳۵ قصه‌گو از استان‌های مازندران، تهران، البرز، خراسان شمالی، سمنان، گیلان و گلستان به مدت دو روز در گرگان برگزار شد.

انتهای پیام

منبع: ایسنا

کلیدواژه: استانی فرهنگی و هنری

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.isna.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «ایسنا» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۵۷۸۸۶۸۸ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

تازه ترین شماره‌ی ماهنامه جرجان بیست شد

به گزارش جام جم آنلاین از گرگان این ماهنامه در تلاش است با نگاهی و رویکردی ژرف‌نگرانه به اخبار، رویدادها و شخصیت‌های فرهنگی و هنری استان گلستان پرداخته و محمل و جایگاهی برای معرفی آنان و نقد و تحلیل و بررسی آثارشان باشد. نگاه و رویکردی که شوربختانه در بسیاری از استانهای کشور و از جمله در استان گلستان نیز دیده می‌شود که صرفا  و بیشتر به بازتاب اخبار و رویدادهای سیاسی و با مرتبط به مسایل سیاسی می‌پردازند. اما در میان، اندک نشریات و رسانه‌های مکتوب هستند که می‌کوشند نقد و بررسی بومی از شخصیت‌ها و دستاوردهای بومی داشته باشند.

در تازه ترین شماره ماهنامه جرجان می خوانیم:

روی جلد: معرفی و خوانش زندگی و  آثار ایرج تنظیفی، بنیانگذار مجسمه‌سازی مدرن با فلز مس در ایران که در بهمن ماه سال گذشته بدرود حیات گفت.

هم‌چنین، مدیرمسوول در سرمقاله این شماره‌ی نشریه تحت نامِ «جهان خانگی و جهان اجتماعی» به این نکته می‌پردازد که ایرانیان در سال‌های گذشته خواسته یا ناخواسته دوگانه‌ای را ساخته‌اند که رفتارهای درون خانه و خانواده با رفتارهای بیرون از خانه‌ی آن‌ها، تفاوت‌های بعضا چشمگیری دارد.

در صفحه خبر پیام نوروزی نماینده ولی فقیه در استان و پیام استاندار گلستان به مناسبت آغاز سال ۱۴۰۳، منتشر شده است.

در صفحه نقد و نظر اما، یادداشت‌هایی با عنوان «شعار سال» منشور جهت‌دهی مسوولان به اولویت‌های کشور به قلم عبدالرسول جوادی بالاجاده و مبانی و وجوه حقوق شهروندی به قلم تهمینه صفرخانی را می‌خوانیم.

در دوصفحه‌ی «مشاهیر» این نشریه به معرفی هنرمند جهانی اهل گرگان استاد حجت‌الله شکیبا پرداخته است؛ یک معرفی پر و پیمان و خواندنی.

در صفحه‌ی ادبیات ماهنامه جرجان، سخنرانی دکتر مجتبی طالبی تحت عنوان لزوم تولید آثار ادبی ‌و هنری از اندیشه‌های شیخ اشراق منتشر شده است.

هم‌چنین در صفحه‌ی گردشگری، به قلم زهرا بهرامی خبرنگار باسابقه‌ی استان گلستان یادداشتی منتشر شده است با نام: ضرورت توسعه بازارچه‌های دایمی صنایع دستی در استان گلستان

و در صفحه آخر نیز اشعار چند تن از شاعران استان گلستان که در انجمن شعر گرگان عضویت و شعرخوانی دارند، منتشر شده است.

دیگر خبرها

  • معرفی نفرات برتر رده سنی نوجوانان دختر کاراته قهرمانی کشور
  • تازه ترین شماره‌ی ماهنامه جرجان بیست شد
  • دومین جشنواره بین‌المللی کوچ عشایر اردبیل با شرکت ۷ کشور خارجی
  • قصه گویی و اجرای نمایش برای کودکان
  • معرفی برگزیدگان جشنواره آب و رسانه در سمنان
  • جایزه جشنواره ایتالیایی برای «در سایه سرو»
  • معرفی برگزیدگان «نمایش» و «سرود» جشنواره روستایی رضوی
  • «در سایه سرو» جایزه جشنواره فیلم ایتالیا را از آن خود کرد
  • معرفی برگزیدگان جشنواره رادیویی پژواک
  • معرفی برگزیدگان سومین جشنواره پژواک/ وعده معاون صدا برای برگزاری دور چهارم به صورت بین‌المللی