Web Analytics Made Easy - Statcounter

رئیس کمیسیون قضایی مجلس گفت: طبق قانون اموال مسئولان به صورت محرمانه در سامانه مربوطه ثبت می‌شود. ۲۳ آبان ۱۳۹۸ - ۱۱:۲۲ سیاسی مجلس و دولت ایران نظرات - اخبار سیاسی -

الله یار ملکشاهی رئیس کمیسیون قضایی و حقوقی مجلس شورای اسلامی در گفت‌وگو با خبرنگار پارلمانی خبرگزاری تسنیم، با اشاره به راه اندازی سامانه ثبت اموال و دارایی مسئولان، اظهار داشت: ثبت اموال مسئولان از نظر روانی اثر مثبتی در جامعه دارد چرا که باعث شفافیت شده و مردم در جریان اموال و دارایی مسئولان پیش و پس از خدمت قرار می‌گیرند.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

آغاز به کار سامانه ثبت اموال نمایندگان در مجلسزمان دقیق آغاز به‌کار سامانه ثبت اموال و دارایی مسئولان در مجلس مشخص شد

وی افزود: از طرف دیگر اجرایی شدن این قانون باعث پیشگیری از تخلف می‌شود چرا که اگر مسئولان نیز بداند که باید به صورت مرتب اموال خود را در سامانه‌ای ثبت کنند اگر خدای نکرده مسئولی بخواهد تخلفی انجام دهد، قطعاً چنین قانونی وی را از این کار باز می‌دارد.

رئیس کمیسیون قضایی مجلس با بیان اینکه طبق این قانون اگر مسئولی اموال  و دارایی خود را اعلام نکند مرتکب جرم شده است، اضافه کرد:اگر مسئولی دارایی خود را کم تر از آنچه که است در سامانه مربوطه ثبت کند در صورتی که بعداً کشف شود، این هم جرم است و مسئول متخلف طبق قانون مجازات می‌شود.

ملکشاهی تاکید کرد: مشابه چنین سامانه‌هایی در اکثر کشور‌ها باب و واقعاً تجربه و اثر مثبتی در راستای اعتماد سازی در آن جوامع داشته است چرا که مردم به صورت شفاف در جریان اموال و دارایی مسئولان قرار دارند.

وی در پاسخ به این پرسش که آیا اموال اعلامی مسئولان باید محرمانه باشد یا خیر؟گفت: فعلا بهتر است آنچه که در قانون آمده رعایت شود و قانون هم آن را به نوعی محرمانه اعلام کرده است، یعنی رئیس قوه قضائیه و نماینده‌ای که او تعیین کرده به این اطلاعات دسترسی دارند و اگر نهاد نظارتی این اطلاعات را نیاز داشته باشد در اختیار آن قرار می‌دهند.

رئیس کمیسیون قضایی مجلس تاکید کرد: طراح این قانون کمیسیون قضایی مجلس بود که پس از تصویب در جلسه علنی با ایراد شورای نگهبان مواجه شد که در نهایت مجمع تشخیص مصلحت نظام نظر مجلس را تایید کرد. که به اعتقاد بنده این قانون یکی از اقدامات مثبت کمسیون قضایی در مجلس دهم بود.

انتهای‌پیام/

R1385/P/S1,15/CT1 واژه های کاربردی مرتبط نمایندگان مجلس مجلس

منبع: تسنیم

کلیدواژه: نمایندگان مجلس مجلس نمایندگان مجلس مجلس

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.tasnimnews.com دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «تسنیم» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۵۷۹۱۷۴۹ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

۳۵ درصد از قانون جوانی جمعیت اجرا شده

به گزارش جام جم آنلاین، صابر جباری در پاسخ به این پرسش که آیا افزایش مشکلات اقتصادی قانون جوانی جمعیت را با حاشیه نبرده است؟ توضیح داد: مسائل اقتصادی در این بین بی‌تاثیر نیستند، زیرا خانواده‌ها باید بتوانند به راحتی از پس هزینه‌های فرزندآوری برآیند. اما در این بین ما فقط با مشکلات اقتصادی رو به رو نیستیم و باید به مسائلی مانند تغییر سبک زندگی نیز بپردازیم.

وی ادامه داد: برای نمونه بررسی‌ها نشان می‌دهد که در برخی استان‌های برخوردار کشور نرخ رشد موالید کمتر از برخی استان‌های کم برخوردار است.

 رییس مرکز جوانی جمعیت، سلامت خانواده و مدارس وزارت بهداشت در پاسخ به پرسش دیگر جام جم‌آنلاین مبنی بر اینکه آیا قانون جوانی جمعیت بدرستی اجرا می‌شود؟ نیز بیان کرد: این قانون به طور کامل اجرایی نشده و حدود ۳۵ درصد آن اجرایی شده است.

جابری درباره اینکه آیا شاهد افزایش شیب کاهش نرخ موالید در کشور هستیم؟ نیز توضیح داد: نرخ موالید کاهشی است. اما شیب کاهشی آن در سال‌های اخیر کمتر شده است. برای نمونه سال ۹۸ در مقایسه با ۹۷ حدود ۱۲۰ هزار کاهش موالید را شاهد بودیم در سال ۹۹ این آمار به حدود یکصد هزار رسید. اما با اقدامات انجام شده در سال ۱۴۰۲ این عدد به حدود ۱۷ هزار رسیده است. 

‌وی ادامه داد: افزون بر این روند زایمان سوم، چهارم و پنجم نیز در کشور افزایشی شده است. به همین دلیل می‌توان گفت قانون جوانی جمعیت بالاخره جواب داده است.
رییس مرکز جوانی جمعیت، سلامت خانواده و مدارس وزارت بهداشت یادآور شد: علاوه بر این شاهد افزایش میزان موالید در سنین ۲۰ تا ۲۴ سال و ۲۵ تا ۲۹ سال نیز هستیم.

جابری تاکید کرد: البته هنوز با شرایط ایده‌آل فاصله داریم و باید شرایطی ایجاد کنیم که نرخ موالید افزایشی شود.

دیگر خبرها

  • حسینی: گرایش سیاسی اکثر نمایندگان منتخب مجلس دوازدهم مشخص است / امیدواریم در مجلس دوازدهم تعامل سازنده بین نمایندگان و دولت بیشتر باشد + فیلم
  • رئیس کمیسیون کشاورزی مجلس: تنها ۲۰ حکم قانون هوای پاک اجرا شده است
  • توقیف ۲۵۰۰ میلیارد تومان اموال قاچاقچیان موادمخدر در گلستان
  • قانون مهریه 2 الی 3 سال است که معطل مانده/ نماینده مجلس: منتظر هستیم؛ فعلا دست هیئت رئیسه است
  • ۳۵ درصد از قانون جوانی جمعیت اجرا شده
  • پیشنهاد پزشکیان به مسئولان بعد از فعال شدن گشت ارشاد
  • توضیحات اژه‌ای درباره معاون اول قوه قضاییه
  • اژ‌ه‌ای: مسئولان قضایی باید خیلی مراقبت کنند
  • رسیدگی به چک‌های برگشتی با هوش مصنوعی
  • پوتین: نظم نوین جهانی باید منافع اکثر کشورها را تأمین کند