Web Analytics Made Easy - Statcounter

فرمانداران سیستان و بلوچستان با تاکید بر اینکه استکبار جهانی همواره به دنبال ایجاد تفرقه در میان شیعه و سنی است، وحدت اقوام و مذاهب در جنوب شرق کشور را مثال زدنی و الگوی برای همگان دانستند.

به گزارش شبکه اطلاع رسانی راه دانا؛ غلامرضا گنجی در گفت و گو با خبرنگار عصرهامون، با تاکید بر اهمیت حفظ وحدت در جامعه، گفت : وحدت یکی از مسائل مهم در ایجاد امنیت در کشور است.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!



وی افزود : استان سیستان و بلوچستان پایتخت وحدت ایران و جهان است جایی که امنیت و وحدت از مهمترین دغدغه های مردم آن است.

معاون استاندار و فرماندار ویژه زابل گفت: مردم استان با وحدت مثال زدنی خود نشان دادند که دشمنان نمی توانند همانند سایر کشورها در ایران نیز اختلاف افکنی کنند چرا که هوشیاری شیعه و سنی این اجازه را به آنها نخواد داد.

وی خاطر نشان کرد: از مهمترین مسائل دیگر در ایجاد امنیت حضور نیروهای بسیجی شیعه و سنی در مرز است که با رشادت خود مرزهای کشور را ایمن کرده اند.

وی تصریح کرد: هفته وحدت بهانه ای برای به رخ کشیدن اقتدار ، برابری و برادری شیعه و سنی در جهان است تا این مسئله باعث شرمساری و رسوایی دشمنان انقلاب شود.

گنجی گفت: دشمن ۴۰ سال است که با راه های مختلف در صدد ایجاد تفرقه بین شیعه و سنی است ، اکنون نیز با ورود به فضای مجازی این عملیات را در پیش گرفته است که نیاز به هوشیاری بیشتر ما دارد.


روشنگری بزرگان شیعیان و اهل سنت جلوی تفرقه را میگیرد

مجتبی شجاعی در گفتگو با خبرنگار ما با اشاره به فرارسیدن هفته وحدت، بیان کرد: در هفته وحدت ، برای تقویت همبستگی شیعه و سنی ، همان گونه که شناخت عوامل و زمینه های تقویت این وحدت ضرورت دارد، شناخت عوامل و زمینه های اختلاف نیز ضروری است.

فرماندار دلگان گفت: بر این اساس برای ایجاد وحدت اسلامی، باید عوامل اختلاف همانند تنگ نظریها ،احساسات آنی ، تحریک پذیری، تعصبات قومی و پیروی از هواهای نفسانی، شناسایی و با آنها مبارزه گردد تا زمینه فرصت طلبی دشمنان خارجی نیز که نقش بنیادی در ایجاد اختلاف داشته و دارند از بین رفته و در عین وحدت و یکپارچگی به تنوع در جامعه به عنوان فرصتی گرانبها نگریسته شود.

وی عنوان کرد: لازم است همه آحاد جامعه به منطق هم احترام گذاشته و عواطف و احساسات یکدیگر را در راستای خواست دشمن مشترک مسلمانان بیهوده مجروح نسازند که در این راستا رسانه ، نخبگان و دلسوزان و ریش سفیدان نقش مهمی در فرهنگ سازی می‌باشد دارند.

شجاعی عنوان کرد: وحدت شیعه و سنی که بارها و بارها بیان گردیده این است که پیروان هر یک از مذاهب اسلامی در عین حال که عقاید و سنن خاص آن مذهب را برای خود حفظ کرده و پای بند به آن هستند، در روابط اجتماعی و سیاسی و اقتصادی و فرهنگی و نظامی خود نیز با مسلمانان دیگر همسو و تابع منافع و مصالح دینی و ملی باشند.

این مسئول افزود: تفرقه باعث میشود دشمنان اسلام و آنهایی که از تفرقه میان شیعه و سنی سود می برند موارد اختلاف برانگیز را پررنگ تر کرده و موارد اصلی را که موجب اتحاد بین مسلمانان می شود، نادیده گیرند و اشتباهات و تندرویهای عده ای اندک به ظاهر منتسب به یک مذهب را به پای کل پیروان آن مذهب گذاشته و مرتبا به اختلافات دامن بزنند.

وی ادامه داد: روشنگری بزرگان و روحانیون شیعه و سنی که البته در سالهای اخیر و همگام با فتاوا و توصیه های رهبر معظم انقلاب پررنگ تر نیز بوده است جلوی هر گونه اختلاف و تفرقه را میگیرد.

شجاعی خاطرنشان کرد: برای تقویت وحدت مسلمانان ، همان گونه که شناخت عوامل و زمینه های تقویت این وحدت ضرورت دارد، شناخت عوامل و زمینه های اختلاف نیز ضروری است.

وحدت اسلامی مهم ترین عامل آبادانی سیستان و بلوچستان

رحمدل بامری در گفتگو با خبرنگار ما بیان کرد: هم‌اکنون جهان اسلام نیازمند یکپارچگی و اتحاد برای فائق آمدن بر مصائب و مشکلاتی است که به‌واسطه دخالت بیگانگان دامن‌گیر ممالک اسلامی شدە بود و همه باید بر هم‌افزایی، همدلی و همسویی باعث همواری و موجبات خشنودی و رضایت خداوند شوند.

وی با بیان اینکه وحدت نه یک تاکتیک بلکه استراتژی است افزود: امروز استان سیستان و بلوچستان به‌ عنوان پیشاهنگ وحدت اقوام و مذاهب مختلف در کشور در حالی بر ریل توسعه قرارگرفته که بیش از هر زمان دیگری نیازمند توجه به مشترکات مذهبی و دینی در سایه اتحاد می باشد.

فرماندار چابهار ادامه داد: از اصول بسیار مهم راهبرد وحدت اسلامی، به ویژه در مجامع و گردهمایی ‏هایی که در آن پیروان مذاهب گوناگون اسلامی حضور دارند، توجه به اصول مورد اشتراک و اتفاق همه مذاهب اسلامی است؛ از جمله این‏که همه مسلمانان خدای واحدی را می‏پرستند.

بامری تاکید کرد: آنانی که به هر دلیلی و با هر شکل و رنگی بر طبل اختلافات می‌کوبند بزرگ‌ترین دشمنان عدالت، امنیت، برادری و توسعه‌اند؛ و قصدشان ایجاد ناامنی در منطقه می باشد.

وی در پایان خاطرنشان کرد: انقلاب اسلامی ایران با پیروزی بر رژیم ستمشاهی پهلوی، به رهبری امام خمینی رحمه‏الله یکی از پایه‏های مهم سیاست داخلی و خارجی خود را بر وحدت اسلامی قرار داد و دفاع از مسلمانان جهان به صورت یکی از اصول سیاست خارجی جمهوری اسلامی ایران در قانون اساسی کشورمان آمده است.

ضرورت حفظ پیوند وحدت و توسعه

ابوذر کوثری در گفتگو با خبرنگار ما بیان کرد: نطفه هفته وحدت و مسئله ان برای ایرانشهر نخستین بار در جامعه ایران توسط مقام معظم رهبری در ایرانشهر بسته شد که خود آغاز گاه بسیار مهمی برای این شهرستان بود.

وی افزود: در قدیم الایام مردم یکدست و همدل نبودند و ایرانشهر از نظر تنوع در قوم و مذهب مشهور و دارای اقوام مختلفی بود که در کنار هم می زیستند.

وی ادامه داد: یکی از دلایل اینکه به ایرانشهر شهر فرهنگ می گویند وجود شاخصه فرهنگ متوالی هم زیستی در بین اقوام و مذاهب مختلف در منطقه می باشد که باعث رشد عقل گرایی، مدارا و سایر شاخصه های فرهنگی است.

وی تصریح کرد: در هر جامعه ای لازمه توسعه، وحدت است. کشور ایران امروز با داشتن اقوام و مذاهب مختلف دارای وحدت درونی و قلبی است که با وقوع انقلاب اسلامی وحدت تقویت شد.

کوثری اذعان کرد: با توجه به شرایط کنونی کشور و تعدادی از دولتهای منطقه ای و فرا منطقه ای همچنان وحدت باید حفظ شود.

وی در پایان تصریح کرد: هر گونه تفرقه و جدایی باعث عقب ماندگی و توسعه کشور می شود و حفظ پیوند بین وحدت و توسعه لازم و ضروری است.

انتهای پیام/

منبع: دانا

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.dana.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «دانا» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۵۷۹۲۰۲۹ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

سیستان و بلوچستان توانمند در استقرار صنایع نیروگاهی

به گزارش خبرگزاری صدا و سیمای مرکز سیستان و بلوچستان، شهرکی با اشاره به ظرفیت‌های اقتصادی سیستان و بلوچستان گفت: این استان به دلیل استقرار در کنار آب‌های آزاد بین المللی خارج از تنگه هرمز، برخورداری از هزار و ۲۰۰ کیلومتر مرز خاکی با کشور‌های پاکستان و افغانستان و ۳۰۰ کیلومتر مرز ساحلی در کنار دریای عمان، نزدیکی مناطق ساحلی استان با کشور‌های حوزه خلیج فارس، دریای عمان و شبه قاره هند از موقعیت جغرافیایی ویژه و مناسبی برای تجارت برخوردار است.

مدیرکل دفتر هماهنگی امور سرمایه گذاری و اشتغال استانداری سیستان و بلوچستان از صدور پروانه بهره‌برداری برای دو هزار و ۴۳۸ طرح با سرمایه گذاری ۱۱۸ هزار و ۷۶۰ میلیارد ریال در سال گذشته خبر داد.و افزود: این طرح‌ها که در زمینه‌های صنعت، معدن، کشاورزی، شیلات و میراث فرهنگی و گردشگری بود اشتغالزایی شش هزار و ۲۸۲ نفر را به همراه داشت.

شهرکی افزود: با توجه به وجود ظرفیت‌های فراوان برای رونق اقتصادی منطقه تسهیل‌گری در انجام امور سرمایه‌گذاری از مهمترین اولویت‌ها در این استان است.
مدیرکل دفتر هماهنگی امور سرمایه گذاری و اشتغال استانداری سیستان و بلوچستان ادامه داد: وجود دو بندر مهم کشتیرانی شهید بهشتی و شهید کلانتری در چابهار که با برنامه‌های توسعه دولت و مشارکت سرمایه گذاران خارجی ظرفیت تخلیه آن تا هشت و نیم میلیون تن افزایش یافته امکان پهلوگیری کشتی‌های بزرگ برای آن فراهم شده از دیگر ظرفیت‌های مهم این استان در حوزه اقتصادی است.
بتول شهرکی افزود: با توجه به ظرفیت‌های فراوان سیستان و بلوچستان در زمینه انرژی‌های نو این استان می‌تواند بستر مناسبی در زمینه سرمایه گذاری داخلی و خارجی فراهم کند وسرمایه گذاری در این بخش با توجه به نیاز کشور‌های افغانستان و پاکستان به واردات برق از ایران سوددهی فراوان را برای فعالان اقتصادی به دنبال دارد.
وی وجود حداقل پنج فرودگاه فعال در سیستان و بلوچستان، اتصال استان و مرز پاکستان به شبکه راه آهن سراسری کشور و خط آهن در دست ساخت چابهار- میلک- سرخس به عنوان کریدور شمال و جنوب و راه‌اندازی خط کشتیرانی چابهار - مسقط برای حمل بار و مسافر و امکان توسعه خطوط کشتیرانی را از دیگر ظرفیت‌های این استان در حوزه زیربنایی عنوان کرد.
مدیرکل دفتر هماهنگی امور سرمایه گذاری و اشتغال استانداری سیستان و بلوچستان گفت: همچنین شرایط خاص جغرافیایی و اقلیمی، این استان را یکی از مستعدترین نقاط کشاورزی کشور تبدیل کرده و در تمامی فصول سال امکان کشت و تولید انواع محصولات در آن وجود دارد.
وی با بیان اینکه سیستان و بلوچستان بهترین فرصت برای توسعه بخش کشاورزی است، افزود: این استان به دلیل دسترسی به بازار‌های افغانستان، پاکستان و حوزه خلیج فارس فرصت بی‌نظیری را برای صادرات محصولات کشاورزی و در نتیجه ارزآوری و فرصت‌های شغلی جدید برای استان و کشور داراست.
شهرکی ادامه داد: همچنین سیستان و بلوچستان در زمینه تولید محصولات باغی بویژه گرمسیری و استوایی بی‌نظیر است وتنها نقطه در کشور است که می‌تواند با تولید محصولاتی نظیر موز و تامین نیاز داخلی به حذف خروج ارز و واردات محصولات کشاورزی که به کشور تحمیل می‌شود کمک کند.
وی دارا بودن سهم ۳۶ درصدی صید آب‌های جنوب کشور، ۳۱ درصد صید کل کشور، ۲۰ درصد کل تولید آبزیان کشور (صید و آبزی پروری)، رتبه دوم صید در اقیانوس هند و تامین کننده بیش از ۷۰ درصد تن ماهیان کشور، وجود ۱۱ اسکله صیادی و جایگاه تخلیه صید در جنوب استان، بیش‌از دو هزار و ۴۰۰ شناور اعم از قایق و لنج و بیش از ۲۵ هزار نفر صیاد، اراضی و اقلیم مناسب در سواحل جنوبی برای توسعه فعالیت‌های شیلاتی و صیادی، امکان اجرای طرح‌های نوین شیلاتی از قبیل پرورش ماهی در قفس و پرورش متراکم و نیمه متراکم انواع آبزیان و وجود شش شهرک صنعتی و ناحیه صنعتی فعال را از مهمترین ظرفیت‌های بخش کشاورزی این استان عنوان کرد.
مدیرکل دفتر هماهنگی امور سرمایه گذاری و اشتغال استانداری سیستان و بلوچستان تصریح کرد: بیش‌از ۱۰۰ واحد کارخانه‌های کنسرو سازی، عمل آوری و بسته بندی ماهی و میگو، واحد سردخانه و انجماد، واحد یخسازی، واحد شناورسازی، اقلیم بسیار مناسب و وجود بیش‌از ۴۲ هزار هکتار اراضی مستعد پرورش میگو و همچنین اقلیم مناسب پرورش انواع آبزیان از جمله صدف دریایی، جلبک‌های دریایی، خیار دریایی، کروکودیل و سایر آبزیان از دیگر ظرفیت‌های بخش کشاورزی این استان است.
وی با اشاره به ظرفیت‌های معدنی سیستان و بلوچستان گفت: این استان یکی از استان‌های بزرگ معدنی کشور است و  از ۶۰ نوع ماده معدنی شناسایی شده در کشور، ۲۸ نوع آن به‌طور قطع و در شرایط کنونی وجود دارد.

دیگر خبرها

  • ایران آمادگی بورس تحصیلی دانشجویان اخراج شده از دانشگاه‌های آمریکا را دارد
  • ماما اولین نوازشگر جسم پاک نوزاد است
  • صدور پروانه بهره برداری برای ۲ هزار و ۴۳۸ طرح سرمایه گذاری سیستان و بلوچستان
  • کنایه روزنامه جمهوری اسلامی به مولوی عبدالحمید
  • عرضه صنایع‌دستی سیستان وبلوچستان در کشور تقویت می‌شود
  • با همه بارش‌ها، ۲۲ استان هنوز دچار خشکسالی است
  • سیستان و بلوچستان توانمند در استقرار صنایع نیروگاهی
  • کاهش ۹ درصدی بارش‌ها در کشور
  • عکس | بازدید فرمانده نیروی زمینی سپاه از مرزهای جنوبی سیستان و بلوچستان
  • تصاویری از فرمانده بلندپایه سپاه در مرزهای سیستان و بلوچستان