Web Analytics Made Easy - Statcounter
به نقل از «خبرگزاری میزان»
2024-05-05@02:26:39 GMT

سناریوی جدید بر علیه ایران کلید خورد

تاریخ انتشار: ۲۳ آبان ۱۳۹۸ | کد خبر: ۲۵۷۹۲۱۶۳

سناریوی جدید بر علیه ایران کلید خورد

خبرگزاری میزان- به نظر می‌رسد همزمان با آغاز دور جدید فعالیت‌های هسته‌ای ایران تحت عنوان کاهش گام به گام تعهدات برجامی، سرویس‌های جاسوسی و اطلاعاتی غربی با استفاده از اهرم آژانس بین المللی انرژی اتمی سعی دارند تا سناریوی جدیدی بر علیه برنامه‌های هسته‌ای ایران ترتیب دهند تا از این طریق بتوانند همانند گذشته دستاویزی برای ادعا‌های دروغین خود بدست آورند.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

تاریخ انتشار: 11:48 - 23 آبان 1398 - کد خبر: ۵۶۷۸۰۶

به گزارش گروه فضای مجازی خبرگزاری میزان، به نقل از جام نیوز،حضور حاشیه ساز یکی از بازرسان آژانس بین المللی انرژی اتمی در سایت هسته‌ای نطنز و گزارش‌های اخیر این نهاد در خصوص برنامه هسته‌ای ایران بار دیگر از دسیسه‌های برنامه ریزی شده طرف‌های غربی بر علیه جمهوری اسلامی خبر می‌دهد.

 

پرهام فرهنگ وصال، کارشناس حقوق بین الملل و تحلیلگر مسائل سیاسی در کانال تلگرامی خود پیرامون این موضوع نوشت: «امروز سایت بی‌بی‌سی فارسی تیتر زد: “آژانس بین المللی انرژی اتمی: در یک سایت اعلام نشده در ایران ذرات اورانیوم پیدا کردیم. “

این تیتر ایراد دارد. گزارش آژانس کجاست؟ در متن خبر ادعا شده گزارش محرمانه است و بی‌بی‌سی آن را دیده. باید از ایشان پرسید: مگر سرویس اطلاعاتی یا جاسوسی هستید که «گزارش محرمانه» نشان‌تان می‌دهند؟

و خودِ ادعا هم ایراد دارد: اگر سایت «اعلام‌نشده» است، آژانس چطور به آنجا رفته و بررسی کرده و ذرات فلان و بهمان پیدا کرده؟

طبق قرارداد پادمان، ایران موظف است اماکنی که در آن فعالیت هسته‌ای انجام می‌دهد را معرفی کند، شروع و پیشبرد هر فعالیت را هم دوره‌ای به آژانس گزارش دهد. حال سناریویی کهنه را خواسته‌اند دوباره اجرا کنند، ولی از آب درنیامده است.

بار اول، در مورد سایت ⁧ نطنز⁩ ادعا شد ⁧ ایران⁩ گزارش نداده و سایتی «مخفی» است که نفوذی‌هایی از سازمان مجاهدین خلق آن را به سرویس‌های امنیتی خارجی لو داده‌اند.

پاسخ دادیم: این سایت روی زمین است و درست کنار جاده و قابل رویت، «مخفی» کجا بود؟! ثانیاً هنوز مواد هسته‌ای به آن وارد نشده بود و فرصت گزارش‌دادن به آژانس طبق پادمان هم تمام نشده بود! بعد هم گفتیم بفرمایید و ببینید. آمدند و خبری هم نبود.

تیرشان که به سنگ خورد، دو سه بار ماموران آژانس را اجیر کردند تا ‏با خود مواد نامربوط بیاورند داخل و جاساز کنند. هر بار مچ‌شان را گرفتیم و البرادعی (مدیرکل وقت آژانس) رسماً ابراز شرمندگی کرد و گفت «تحت فشار» است؛ همین‌ها را بعداً موبه‌مو در کتاب خاطراتش هم آورد.

بار دیگر این سناریو را در مورد ⁧ پارچین⁩ اجرا کردند. گفتند عکس‌های ماهواره نشان می‌دهد در آن مکان تاسیساتی اتمی برپا شده و مدتی فعالیت کرده و سپس جمع شده. پاسخ دادیم: پارچین سایت صرفاً نظامی و با تسلیحات متعارف است، ادعا‌ها کذب است و دلیلی برای بازدید نیست.

پیله کردند که باید بازدید از پارچین صورت گیرد، و ما به دو دلیل نمی‌پذیرفتیم: ۱. اسرار نظامی متعارف در آنجا داشتیم و آژانس هم با چند مورد بازرس فاسد اصلاً قابل اعتماد نبود ۲. صرف اجازه بازدید از سایت‌های نظامی تبدیل به رویه‌ای می‌شد ضد حاکمیت ملی ما که هرکس هروقت هرچه اراده کرد، بیاید و بازرسی کند.

‏همچنان در مورد پارچین بند کردند و ما که می‌دانستیم چیزی در آنجا یافت نخواهد شد، نهایتاً تصمیمی تاکتیکی گرفتیم.

گفتیم صرفاً می‌توانند از نقاطی درون پارچین که الان زمین خالی است و ادعا می‌کنند (طبق تصاویر ماهواره) قبلاً تاسیسات هسته‌ای بوده بازدید کنند؛ همین را هم مشروط کردیم به اینکه کسانی در مقابل کار‌هایی برای ما انجام دهند (که در اینجا باز نمی‌کنم.) پذیرفتند. آمدند و بررسی کردند و یک اتم مواد هسته‌ای نیافتند! اگر ذره‌ای فعالیت هسته‌ای در نقطه‌ای انجام شود، اثرش تا هزاران سال می‌ماند.

حال اجرای چندبارهٔ این سناریوی نخ‌نما، اما این دفعه واقعاً مضحک! نطنز بالاخره سایت هسته‌ای بود و پارچین هم بالاخره یک جایی بود؛ این بار در یک «جایِ نیست‌درجهان» که ایران هم اعلام نکرده و اصلاً بازرس آژانس را به چنان جای ناموجودی راه نداده است، مواد فلان و بهمان پیدا شده!

اصل ماجرا چیست؟ اینکه آن‌ها «کِنِف» شده‌اند! آمریکا از ⁧ برجام⁩ رفت بیرون و با اطمینان گفت ⁧ ایران⁩ هیچ کاری نمی‌کند، اما نه فقط ایران همه‌کار که لازم بود کرد، بلکه مردمان ⁧ یمن⁩ و ⁧ عراق⁩ و ⁧ سوریه⁩ هم انگیزه و اراده یافتند برای انجام دادنِ هرآنچه لازم باشد!

اصل ماجرا این است که هفته پیش بازرس آژانس اجیر شد تا بیاید و مواد جاساز کند، اما تا فهمید در ⁧ ایران⁩ زیر چشم عقاب است، رفت در آبریزگاه و خواست آلودگی و دسیسه را دفع کند، غافل از اینکه حتی در مستراح هم زیر آشکارساز‌های ما بود! کِنِف شده‌اند و دست‌وپا می‌کنند؛ همین!»

به نظر می‌رسد همزمان با آغاز دور جدید فعالیت‌های هسته‌ای ایران تحت عنوان کاهش گام به گام تعهدات برجامی، سرویس‌های جاسوسی و اطلاعاتی غربی با استفاده از اهرم آژانس بین المللی انرژی اتمی سعی دارند تا سناریوی جدیدی بر علیه برنامه‌های هسته‌ای ایران ترتیب دهند تا از این طریق بتوانند همانند گذشته دستاویزی برای ادعا‌های دروغین خود بدست آورند.

بیشتر بخوانید: سوال آژانس انرژی اتمی از ایران درباره یک «مکان خاص» امری عادی است

انتهای پیام/
خبرگزاری میزان: انتشار مطالب و اخبار تحلیلی سایر رسانه‌های داخلی و خارجی لزوماً به معنای تایید محتوای آن نیست و صرفاً جهت اطلاع کاربران از فضای رسانه‌ای منتشر می‌شود.

منبع: خبرگزاری میزان

کلیدواژه: آژانس بین المللی انرژی ایران

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.mizan.news دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «خبرگزاری میزان» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۵۷۹۲۱۶۳ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

چین به بحث کنترل تسلیحات هسته‌ای ورود نمی‌کند

براساس گزارشی به نقل از وزارت خارجه آمریکا، مقامات چین از ادامه مذاکرات کنترل تسلیحات هسته‌ای با ایالات متحده پس از مذاکرات نوامبر ۲۰۲۳ خودداری کرده و به گزینه‌های پیشنهادی «پاسخ اساسی» ارائه نکرده‌اند.

به گزارش ایسنا، وب‌سایت خبری «سمافور» رامروز (پنجشنبه) به نقل از یک مقام وزارت خارجه آمریکا گزارش داد: «متأسفانه، جمهوری خلق چین از برگزاری جلسه بعدی خودداری کرده و پاسخی اساسی به گزینه‌های پیشنهادی ما ارائه نکرده است.»

این مقام افزود، دولت جو بایدن، رئیس‌جمهور ایالات متحده پیشنهاد کرده است که «گام‌های عاقلانه‌ای که خطرات اساسی درگیری و تشدید کنترل‌نشده در حوزه‌های هسته‌ای و فضایی را بررسی می‌کند، صورت پذیرد.»

بر اساس این گزارش، این امر مستلزم بهبود مکانیسم ارتباط بحران بین کشورها، ارائه اطلاعیه‌هایی پیش از آزمایش موشک‌های بالستیک استراتژیک و کاهش تنش در فضاست.

«لیو پنگیو» سخنگوی سفارت چین در واشنگتن با اشاره به ۵۰۰۰ کلاهک هسته ای آمریکا به این وب‌سایت خبری گفت ایالات متحده باید «دیپلماسی مگافون» خود را متوقف کند.                              او  از کشورهایی که زرادخانه‌های هسته‌ای قابل توجهی دارند، خواست تا آن‌ها را کاهش دهند.

انتهای پیام  

دیگر خبرها

  • ایستگاه‌های زمینی؛ کلید توسعه فضایی ایران
  • مثلث آمریکایی چه هدفی را در تقابل با فعالیتهای هسته‌ای ایران دنبال می‌کنند؟ / نقشه راه گروسی در تهران پس از عملیات وعده صادق
  • دیدار دیپلمات‌های ایران و روسیه در وین در آستانه سفر گروسی به تهران
  • در سفر رافائل گروسی به تهران موارد اختلافی ایران و آژانس حل خواهد شد؟
  • آیا در سفر گروسی موارد اختلافی ایران و آژانس حل خواهد شد؟
  • آنروا از شهادت ۱۰ هزار زن در جنگ غزه خبر داد
  • گفتگوی بورل و امیرعبداللهیان در آستانه سفر گروسی؛ رئیس دیپلماسی اروپا به وزیر خارجه ایران چه گفت؟
  • چین به بحث کنترل تسلیحات هسته‌ای ورود نمی‌کند
  • آژانس به مسیر عقلانیت باز می گردد؟
  • بازرسان آژانس در ایران؛ از «البرادعی» تا «گروسی»