Web Analytics Made Easy - Statcounter

رئیس کمیسیون قضایی مجلس گفت: طبق قانون اموال مسئولان به صورت محرمانه در سامانه مربوطه ثبت می‌شود.

به گزارش شبکه اطلاع رسانی راه دانا؛ الله یار ملکشاهی رئیس کمیسیون قضایی و حقوقی مجلس شورای اسلامی، با اشاره به راه اندازی سامانه ثبت اموال و دارایی مسئولان، اظهار داشت: ثبت اموال مسئولان از نظر روانی اثر مثبتی در جامعه دارد چرا که باعث شفافیت شده و مردم در جریان اموال و دارایی مسئولان پیش و پس از خدمت قرار می‌گیرند.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

وی افزود: از طرف دیگر اجرایی شدن این قانون باعث پیشگیری از تخلف می‌شود چرا که اگر مسئولان نیز بداند که باید به صورت مرتب اموال خود را در سامانه‌ای ثبت کنند اگر خدای نکرده مسئولی بخواهد تخلفی انجام دهد، قطعاً چنین قانونی وی را از این کار باز می‌دارد.

رئیس کمیسیون قضایی مجلس با بیان اینکه طبق این قانون اگر مسئولی اموال  و دارایی خود را اعلام نکند مرتکب جرم شده است، اضافه کرد:اگر مسئولی دارایی خود را کم تر از آنچه که است در سامانه مربوطه ثبت کند در صورتی که بعداً کشف شود، این هم جرم است و مسئول متخلف طبق قانون مجازات می‌شود.

ملکشاهی تاکید کرد: مشابه چنین سامانه‌هایی در اکثر کشور‌ها باب و واقعاً تجربه و اثر مثبتی در راستای اعتماد سازی در آن جوامع داشته است چرا که مردم به صورت شفاف در جریان اموال و دارایی مسئولان قرار دارند.

وی در پاسخ به این پرسش که آیا اموال اعلامی مسئولان باید محرمانه باشد یا خیر؟گفت: فعلا بهتر است آنچه که در قانون آمده رعایت شود و قانون هم آن را به نوعی محرمانه اعلام کرده است، یعنی رئیس قوه قضائیه و نماینده‌ای که او تعیین کرده به این اطلاعات دسترسی دارند و اگر نهاد نظارتی این اطلاعات را نیاز داشته باشد در اختیار آن قرار می‌دهند.

رئیس کمیسیون قضایی مجلس تاکید کرد: طراح این قانون کمیسیون قضایی مجلس بود که پس از تصویب در جلسه علنی با ایراد شورای نگهبان مواجه شد که در نهایت مجمع تشخیص مصلحت نظام نظر مجلس را تایید کرد. که به اعتقاد بنده این قانون یکی از اقدامات مثبت کمسیون قضایی در مجلس دهم بود.

انتهای‌پیام/

منبع: دانا

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.dana.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «دانا» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۵۷۹۲۴۰۷ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

ما مسؤولان قضائی گاهی ناچاریم از یک امر مباح هم اجتناب کنیم

به گزارش جام جم آنلاین، حجت‌الاسلام والمسلمین محسنی اژه‌ ای طی سخنانی در آیین تکریم و معارفه معاون اول قوه قضاییه اظهار کرد: آقای دکتر مصدق در طول بیش از ۳۰ سال خدمت در بخش‌های مختلف قوه قضاییه وسع خود را برای پیشرفت امور محوله گذاشتند.

رئیس قوه قضاییه در ادامه با اشاره به ویژگی‌های شخصیتی و مدیریتی حجت‌الاسلام والمسلمین خلیلی معاون اول جدید دستگاه قضا بیان داشت: حجت‌الاسلام والمسلمین خلیلی شخصیتی است که تمام مراحل و مراتب قضایی را طی کرده و اهل تدبیر، نوآوری، تلاش، هماهنگی و مشورت است.

رئیس دستگاه قضا تصریح کرد: همه ما مسئولان قضایی باید توجه کنیم که عهده‌دار مسئولیتی خطیر و تکلیفی سنگین هستیم؛ لذا باید خیلی مراقبت کنیم و در انجام تکالیف، تلاش مضاعف داشته باشیم؛ گاهی ناچاریم از یک امر مباح نیز اجتناب کنیم.

رئیس عدلیه بیان داشت: توقعات به حقی از ما مسئولان قضایی وجود دارد لذا باید با صبر و حوصله و بردباری در برابر موانع و مشکلات بایستیم و امور محوله را به نحو احسن به پیش ببریم.

قاضی‌القضات اظهار داشت: ما در سمت‌ها و مسئولیت‌های قضایی باید بیش از دیگران به حُسن‌خلق توجه داشته باشیم و تمامی همکاران قضایی باید همواره تکریم ارباب رجوع و مراجعان را در زمره اولویت‌های خود قرار دهند.

حجت‌الاسلام والمسلمین محسنی اژه ‌ای بیان داشت: امروز بیش از اوقات دیگر به هماهنگی و همکاری نیازمندیم؛ در این راستا نباید از وجود اختلافات و به میدان آمدن افکار و نظریات و سلیقه‌های مختلف هراسید؛ این هنر ماست که با شنیدن اقوال مختلف، اَحسن آن‌ها را انتخاب کنیم و با متخصصین و اهالی فن و انسان‌های خبره در موضوعات مختلف مشورت کنیم.

رئیس قوه قضاییه در پایان خاطرنشان کرد: تاکید من به مسئولان قضایی آن است که در نحوه تعامل با بخش‌های مختلف قوه قضاییه بر اساس تبیین و اقناع عمل کنند؛ چرا که پیشبرد برخی از امور و رفع برخی از مسائل صرفاً با رویکرد دستوری امکان‌پذیر نیست و باید پیوست‌های تبیینی و توجیهی نیز همراه دستور صادره باشد.

دیگر خبرها

  • رئیس کمیسیون کشاورزی مجلس: تنها ۲۰ حکم قانون هوای پاک اجرا شده است
  • قانون مهریه 2 الی 3 سال است که معطل مانده/ نماینده مجلس: منتظر هستیم؛ فعلا دست هیئت رئیسه است
  • مسئولان قضایی با اهالی فن در موضوعات مختلف مشورت کنند
  • مسئولان قضایی با متخصصین و اهالی فن در موضوعات مختلف مشورت کنند
  • ما مسؤولان قضائی گاهی ناچاریم از یک امر مباح هم اجتناب کنیم
  • توضیحات اژه‌ای درباره معاون اول قوه قضاییه
  • اژ‌ه‌ای: مسئولان قضایی باید خیلی مراقبت کنند
  • مسئولان قضائی عهده دار مسئولیت خطیری هستند
  • رسیدگی به چک‌های برگشتی با هوش مصنوعی
  • پوتین: نظم نوین جهانی باید منافع اکثر کشورها را تأمین کند