Web Analytics Made Easy - Statcounter

به گزارش گروه استان‌های باشگاه خبرنگاران جوان از اهواز، کبری خواجوی کتابدار کتابخانه عمومی مهدیه شهر زهره هندیجان گفت: همزمان با هفته کتاب و کتابخوانی مسابقه انشاءنویسی در دبستان پسرانه میثم شهر زهره شهرستان هندیجان برگزار شد.

او افزود: این مسابقه که با موضوع «کتاب و مطالعه» بود، با هدف تمرین فکر کردن قبل از نوشتن و ساده نویسی، تسلط بر ذهن و عملگرایی دانش آموزان برای روان سازی قلم خود برگزار گردید.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

خواجوی، انشاءنویسی را یکی از فرصت‌هایی عنوان کرد که کودک و نوجوان می‌تواند از آن به مثابه روشی برای خودیابی استفاده کند.

این مقام مسئول تصریح کرد: از آنجا که انشاءنویسی بستری مناسب برای شناخت کودک و نوجوان برای مواجهه با مهارت‌های نوشتن است، طرح ریزی این برنامه و اجرای آن به عنوان یک فعالیت فرهنگی نقش موثری در تکمیل ذهن خلاق و فعال کودکان امروز و نسل فردا دارد.

دیدار رییس کتابخانه‌های عمومی و کتابداران هندیجان با امام جمعه شهرستان

فاطمه شولی رییس اداره کتابخانه‌های عمومی شهرستان هندیجان گفت: دیدار با امام جمعه این شهرستان به مناسبت هفته کتاب و کتابخوانی انجام شد.

او با اشاره به فعالیت ۳ کتابخانه در سطح شهرستان به اهمیت گسترده فعالیت‌های فرهنگی کتابخانه‌ها سخن پرداخت و از تلاش‌های کتابدارانی که در سطح شهرستان برای گسترش و اشاعه فرهنگ کتابخوانی میان آحاد مردم شهرستان داشته تشکر کرد.

شولی اظهار کرد: در این دیدار خواستار همدلی و همفکری بیش‌تر در خصوص ارائه راهکار‌هایی برای جذب بیش‌تر مردم به کتاب و کتابخوانی شد.

سید عبدالحمید حسینی امام جمعه شهرستان هندیجان ضمن عرض تبریک هفته کتاب و کتابخوانی از متولیان عرصه کتاب و فرهنگ خصوصا کتابداران تشکر کرد.

او در ادامه ضمن قدردانی از تلاش همه کتابداران با ارائه راهکار‌هایی از جمله تعمیم مسابقات فرهنگی در بین ادارات و تشریح فواید کتاب و کتابخوانی بخصوص در خطبه‌های نماز جمعه و تشویق بیشتر مردم برای مراجعه به سمت کتاب و کتابخوانی پرداخت.

حسینی با اشاره به اهمیتی که کتابخانه‌ها می‌توانند برای هر انسانی داشته باشند و تعمیم برنامه کتابخوانی به عنوان لازمه رشد فرهنگ فکری مردم اظهار امیدواری کرد که سرانه مطالعه در شهرستان هندیجان بالاتر برود.

بازدید نونهالان از کتابخانه عمومی شهید مدرس هندیجان

رفعت علوی کتابدار کتابخانه عمومی شهید مدرس با اشاره به برگزاری برنامه‌ای مبنی بر بازدید نونهالان مهدکودک نیلگون این شهرستان از این کتابخانه گفت: این برنامه که با هدف آشنایی کودکان و نونهالان با محیط کتابخانه برگزار شد.

او افزود: کودکان ضمن فراگیری آموزش‌های لازم در خصوص کتاب و کتابخانه‌های عمومی ازبخش اتاق کودک در کتابخانه عمومی شهید مدرس دیدن کردند.

علوی بیان داشت: در این بازدید ضمن آشنا کردن کودکان با جاذبه‌های اتاق کودک اعم از کتاب قصه، نشریات کودکان و اسباب بازی، برای آن‌ها کتاب «درخت و برگ و ریشه می‌می نی پیدا میشه» سروده ناصر کشاورز را قصه گویی کرد.

به گفت کتابدار کتابخانه عمومی شهید مدرس، این کتاب یک جلد از مجموعه ۱۲ جلدی شامل قصه‌های تربیتی و منظومی از بچه میمونی شاد، شیرین و بازیگوش است که به زبانی ساده و روان برای کودکان خردسال سروده شده است.

رفعت علوی در ابتدای قصه گویی ضمن زمینه چینی قصه و اطلاعاتی که از می‌می نی به عنوان شخصیت اصلی قصه به کودکان داد، آن‌ها را آرام آرام به فضای قصه شیرین کشانید و کودکان را در خلال قصه با استفاده اززبان حرکات به نقطه اوج و اعماق قصه برد.

انتهای پیام/گ

منبع: باشگاه خبرنگاران

کلیدواژه: اخبار فرهنگی معرفی کتاب

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.yjc.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «باشگاه خبرنگاران» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۵۷۹۳۵۲۶ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

زمینه توسعه فرهنگ کتابخوانی در کردستان مهیا است

نماینده ولی‌فقیه در استان کردستان وجود ۳۳۰ هزار دانش‌آموز در استان را ظرفیتی بزرگ برای توسعه فرهنگ کتابخوانی در کردستان دانست - اخبار استانها -

به گزارش خبرگزاری تسنیم از سنندج، حجت‌الاسلام والمسلمین عبدالرضا پورذهبی پیش‌ از ظهر امروز در دیدار با دبیرکل نهاد کتابخانه‌های عمومی کشور که در دفتر نماینده ولی‌فقیه در کردستان برگزار شد، ضمن خیرمقدم به مهمانان؛ به روایتی از بازدیدهای میدانی از کتابخانه‌ شهرستان‌ها و بررسی مشکلات از نزدیک پرداخت و اظهار داشت: ظرفیت‌های فرهنگی و نیروهای انسانی مستعدی در کردستان وجود دارد که نیاز به توجه بیشتر است.

وی خواستار رسیدگی و توجه مسئولان کشوری به حوزه کتابخانه‌های کردستان شد و گفت: ساختمان کتابخانه، تجهیزات و نوع کتاب‌ها در سنندج نیاز به بازسازی و به‌روزرسانی دارد. توجه به حوزه کتاب و کتابخوانی موجب توسعه فرهنگی جامعه خواهد شد.

زیباسازی و شاداب‌سازی فضای کتابخانه‌ها در اولویت قرار گیرد

نماینده ولی‌فقیه در استان کردستان با اشاره به اینکه در برخی از شهرستان‌ها تعداد اعضای کتابخانه‌ها کم است، تصریح کرد: فضاسازی، شاداب‌سازی و طراحی فضای داخلی کتابخانه‌ها در اولویت قرار گیرد تا باعث ترغیب مراجعه‌کنندگان شود چراکه در بازید میدانی که از بیجار داشتم وضعیت کتابخانه این شهرستان چندان مناسب بود.

وی افزود: زیباسازی فضای درونی و بیرونی کتابخانه‌های عمومی می‌تواند در جلب توجه عمومی مردم به این مکان مقدس فرهنگی بسیار تأثیرگذار باشد

پورذهبی با ابراز خرسندی از اینکه کردستان؛ هنرمندان، هنرپیشه، موسیقدانان و نویسندگان بسیار مستعد و در تراز دارد، عنوان کرد: حیف است که این همه ظرفیت و استعدادها به کار گرفته نشوند. خواستار توجه به این عزیزانمان هستیم.

اعتبارات لازم به حوزه کتابخانه‌های کردستان اختصاص یابد

وی وجود 330 هزار دانش‌آموز در استان را ظرفیتی بزرگ برای توسعه فرهنگ کتابخوانی در کردستان دانست و اظهار کرد:  این دفتر آمادگی حمایت از ترویج مطالعه و کمک فکری را دارد. باید زمینه مطالعه ویژه اقشار مختلف در جامعه فراهم شود.

نماینده ولی‌فقیه در استان کردستان تأکید کرد: نهاد کتابخانه‌های عمومی با توجه به ظرفیت‌های این حوزه، در راستای اجرای برنامه‌های فرهنگی و ترویج فرهنگ کتابخوانی تلاش کند تا بلکه زمینه دسترسی و عدالت فرهنگی بیش از پیش برقرار شود.

پورذهبی با تأکید بر اینکه اعتبارات لازم به حوزه کتابخانه‌های استان اختصاص یابد، ابراز داشت: کتابخانه مریوان، سقز، سروآباد و بیجار نیازمند توجه بیشتر هستند.

انتهای پیام/481/

دیگر خبرها

  • شهرداری میانه از پیشگامان ترویج فرهنگ کتاب و کتابخوانی است
  • میانه ظرفیت ایجاد و احداث کتابخانه مرکزی را دارد
  • رشد ۳ برابری فعالیت‌های فرهنگی در کردستان
  • طرح کتابخانه‌های بدون کتاب در کشور اجرا شده است/ بی مهری نسبت به کتابخانه‌های عمومی کردستان
  • توسعه کتابخانه‌های سیار در دستورکاراست/ایجادزنگ کتابخوانی درمدارس
  • اجرای طرح کتابخانه‌ بدون کتاب در کشور/۱۰شهر کردستان فاقد کتابخانه
  • زمینه توسعه فرهنگ کتابخوانی در کردستان مهیا است
  • احداث کتابخانه در10 شهر استان در آینده ای نزدیک
  • مسئولین استان نسبت به کتابخانه‌ها متفاوت عمل کنند
  • نحوه مدیریت و رویکرد کتابخانه‌های عمومی استان زنجان متحول شده است