Web Analytics Made Easy - Statcounter

رییس صدا و سیما در اختتامیه شانزدهمین اجلاس فناوری رسانه با بیان اینکه صداوسیما خدمات و سرویس‌های فرهنگی خود را به‌طور رایگان به مردم ارائه می‌دهد، گفت: راهبرد ما این‌ است که خدمات و سرویس‌های صدا و سیما را در بستر فضای مجازی و شبکه‌های موبایلی به وصورت رایگان به مردم ارائه کنیم.

به گزارش ایسنا به نقل از روابط عمومی صدا و سیما، علی عسکری گفت که در اجلاس سه‌روزه فناوری رسانه ۱۰ کمیسیون مختلف، ۴۰ نشست تخصصی و۲۶۰ ایده جدید که به محصول هم رسیده و تعداد قابل توجهی از آن‌ها ایده‌های همکاران آنها در سازمان است، برگزار شد.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

عسکری با بیان اینکه در دنیای امروز، ماهیت رسانه‌ها به توانمندی رقابت‌پذیری آن‌ها بستگی دارد، گفت: اگر یک رسانه این توان را نداشته باشد، نمی‌تواند رقابت کند و از صحنه رقابت محو و نابود می‌شود. نقش فناوری رسانه نیز در این رقابت بسیار تعیین‌کننده است؛ یعنی کسی که در تراز بالایی از فناوری رسانه باشد به تاب‌آوری و مقاومت کمک می‌کند و باعث می‌شود که یک رسانه برتر، مقاوم و رقابت‌پذیر باشد. بنابراین فناوری رسانه در سه ساحت گوناگون می‌تواند به این امر کمک کند. اول در زمینه تولید؛ یعنی کسی که دارای تراز بالای فناوری باشد تولیداتش باکیفیت‌تر خواهد بود که عنصر رقابتی مهمی است. علاوه بر این، فناوری رسانه در زمینه سرویس‌ها و خدمات نیز بسیار موثر است به این معنا که هر چقدر توانایی سخت‌افزاری و نرم‌افزاری بالا برود، توانایی ارائه سرویس‌ها نیز ارتقا می‌یابد که این امر در ضریب انتشار مؤثر خواهد بود.

وی ادامه داد: فناوری رسانه در زیرساخت‌ها، فیبر نوری و همچنین شبکه دسترسی موبایل نیز تأثیر دارد. آنچه مهم است اینکه در بین همه فناوری‌ها، پهن‌باندها و گسترش زیرساخت‌های آن سرعت بیش‌تری یافته است. در آینده نیز تمرکز بر استفاده از فناوری سایبر قرار می‌گیرد و فضای مجازی و اینترنت روند و رشد فزاینده‌ای پیدا کرده است و این یک علامت و هشدار مهم برای ماست که باید آن را جدی بگیریم. راهبرد ما این‌ است که خدمات و سرویس‌های صدا و سیما را در بستر فضای مجازی و شبکه‌های موبایلی هم رایگان به مردم ارائه کنیم. گرچه در زمینه پهن‌باند فضای مجازی کار می‌کنیم اما به‌عنوان رسانه‌ای فراگیر، ساحت دیگری فراروی ما است که در آن به‌عنوان تسهیل‌گر عمل خواهیم کرد. در این فضا در کنار همه فعالان بخش خصوصی خواهیم بود تا فوران تولیدات در این فضا ایجاد شود و جوانان ایرانی محصولات فراوانی برای کشور تولید کنند.

او افزود: باید تولیدات داخلی را شکوفا کنیم؛ چراکه اگر افراد توانمند بتوانند تولید کنند، با تعامل و هم‌افزایی در این عرصه، حضور فعالی خواهیم داشت. صدا و سیما می‌کوشد با یاری گرفتن از نیروهای توانمند، جبهه‌ای ملی در مقابل این هجمه در فضای پهن‌باند شکل دهد.  امروز آمریکایی‌ها از اینترنت علیه سایر کشورها و ملت‌ها استفاده می‌کنند و از آن برای جذب منافع خودشان بهره می‌برند. آن‌ها می‌کوشند مرزهای کشورها را درهم بشکنند و بر فرهنگ و هویت ملت‌ها چیره شوند. این راهبردی است که آن را تئوریزه و از طریق اینترنت عملی می‌کنند.

عسکری بیان کرد: امروز کشورهایی چون عراق، لبنان، هنگ کنگ، بولیوی درگیر این هدف آمریکایی‌ها شده‌اند و آنچه امروز در این کشورها شاهد هستیم، نتیجه همین موضوع است.

همچنین رضا علیدادی - معاون توسعه و فناوری رسانه - در این برنامه اظهار کرد: یکی از موضوعات و محورهایی که مقام معظم رهبری در صنعت رسانه مطرح فرمودند، موضوع توجه به پژوهش و حرکت کشور در مسیر پیشرفت بوده است، علمی‌ که مبنای آن داخلی باشد و از مرحله ترجمه و کپی‌سازی، خارج و صرفاً بومی‌سازی و در مرحله تولید قرار گرفته باشد.افتخار می‌کنیم که در بخش علمی این اجلاس با دریافت ۱۲۵ مقاله که برای اولین‌بار در اجلاس شانزدهم به‌صورت علمی‌پژوهشی ارائه شد، یکی از این مطالبات را محقق کرده‌ایم و همچنان به سمت پیشرفت حرکت می‌کنیم. در نهایت ۲۹ مقاله پذیرش و انتخاب می‌شوند و ضمن ارائه، مورد استفاده کارشناسان و متخصصان حوزه صنعت رسانه قرار خواهند گرفت.

وی اضافه کرد: موضوعات مختلفی همچون ورود به هوش مصنوعی در مجموعه‌های فناوری رسانه، نرم‌افزارهای مختلف تبدیل و ماشین‌های یادگیرنده، موضوعات مخابراتی و انتشار آن به بخش‌های مختلف در زمینه بهینه‌سازی‌ها و بهبودسازی‌ها و موضوعات استودیویی، معماری رسانه‌های نوین و مواردی که بیانگر پیشرفت علم در حوزه صنعت رسانه در سازمان است، در این بخش اجلاس ارائه شد. علاوه بر این نوآوری‌ها، فناوری‌های تولید هم برای اولین‌بار در این اجلاس ارائه شد که مورد استقبال بازدیدکنندگان قرار گرفت.

علیدادی گفت: ۱۴ محصول پیشرفته که در مراسم امروز به دست رئیس سازمان رونمایی شد، نشان از حرکت سازمان به سمت پیشرفت صنعت رسانه دارد. همچنین بررسی وضعیت فناوری، بررسی وضعیت مدیریتی، بررسی نقاط قوت و ضعف در حوزه صنعت رسانه و حوزه زیرساخت، از موضوعات مهم مدنظر این اجلاس بود. برگزاری ۴۰ نشست تخصصی با حضور نخبگان، خبرگان و استادان دانشگاه‌های مختلف نیز از اقدامات شایسته این اجلاس بود که امیدواریم بتوانیم از دانش و توان این نخبگان استفاده کنیم .

رییس اجلاس شانزدهم با اشاره به پیشرفت‌های صدا و سیما اظهار کرد: صداوسیما یک سازمان رو به توسعه و پیشرفت است؛ سازمانی که دائماً در حال گسترش زیرساخت‌ها و استفاده از خلاقیت‌ها و نوآوری‌هاست. البته محور مهمی‌که رئیس محترم سازمان برای رسانه‌ملی ترسیم کردند، توسعه عدالت‌محور و خدمت بی‌منت برای مردم شریف و عزیز ایران اسلامی است که نتیجه این سیاست خدمت‌مدارانه، توسعه دائمی در حوزه‌های مختلف و توسعه متوازن در تمام زنجیره‌های تولیدی، پخش و انتشار است.

وی همچنین خاطرنشان کرد: در این زمینه، استفاده از تجهیزات، امکانات و پیگیری موضوع توسعه و در نهایت بهره‌برداری و نگهداری هوشمندانه و کارشناسانه، اتفاقی است که به‌صورت دائمی در معاونت توسعه و فناوری‌رسانه در حال انجام است. توسعه تلویزیون دیجیتال، رادیوهای fm موج متوسط، توسعه زیرساخت‌های استودیوها و انتشار و انتقال ماهواره‌ای، دستاورد تلاش شبانه‌روزی متخصصان جوان صدا و سیما است. همه این موارد، نتیجه  اقداماتی است که در نمونه‌ای دیگر می‌توان به تکمیل پروژه سنگین‌سازی اتوماسیون‌های نوین و... که در حال انجام است، اشاره کرد.

علیدادی درباره برگزاری کمیسیون‌ها گفت: اجلاس شانزدهم با مد نظر قراردادن و ارزیابی عملکرد همکاران، کمیسیون‌هایی را تشکیل داد که هر یک از آن‌ها مواردی را به دقت مورد ارزیابی قرار دادند. به صورت کلی ۵۰۰ مدیریت فنی مورد ارزیابی قرار گرفته که در مرحله اول گزینش حدود ۹۰ مجموعه برتر معرفی و در جلسه پایانی ۳۱ مدیریت برگزیده شدند. توجه به خلاقیت و نوآوری، محور بسیار مهمی است که در این اجلاس مورد توجه قرار گرفته است و۲۶۰ طرح خلاقانه و مبتکرانه در این اجلاس ارائه شد که بیانگر سیاست اصلی سازمان است. به هر حال، تلاش ۴۱ ساله توسعه زیرساخت‌های سازمان صداوسیما و توسعه صنعت رسانه در کشور، در معرض دیدگان ما و شماست. دو مرتبه توسعه کامل زیرساخت‌ها، اتفاقی نادر در کشور تلقی می‌شود؛ نخست تکمیل ساختار و سیستم‌های آنالوگ و سپس تبدیل سیستم‌های توسعه‌یافته به دیجیتال، اتفاق بسیار مهمی است که در کشور رقم خورده است.

انتهای پیام

منبع: ایسنا

کلیدواژه: صداوسيما

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.isna.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «ایسنا» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۵۷۹۴۰۱۰ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

برگزاری ۱۷۳ کرسی نقد و نظریه پردازی/ارائه طرح‌های ملی عفاف و حجاب

به گزارش خبرگزاری مهر به نقل ازسازمان بسیج اساتید کشور، نشست صمیمانه رییس و اعضای شورای معاونین سازمان بسیج اساتید کشور با دکتر محمدعلی زلفی گل وزیر علوم، تحقیقات و فناوری در محل این وزارتخانه برگزار شد.

در این دیدار محمدرضا مردانی رییس سازمان بسیج اساتید کشور ضمن آرزوی موفقیت‌های بیشتر برای آموزش عالی در سال جدید، گزارشی از فعالیت‌های سازمان بسیج اساتید در حوزه علمی، پژوهشی و فناوری ارائه کرد.

مردانی از جمله این فعالیت‌ها را برگزاری دو دوره جشنواره علمی شهید چمران در سالهای ۱۴۰۱ و ۱۴۰۲ برشمرده و همچنین از انتشار نشریات علمی این سازمان در راستای گفتمان انقلاب اسلامی سخن گفت.

تشکیل اندیشکده‌های مطالعات راهبردی؛ برگزاری ۱۷۳ کرسی نقد و نظریه پردازی؛ چاپ ۱۵ جلد کتاب؛ تهیه ۵۰ بسته سیاستی در حوزه‌های کشاورزی، آب، محیط زیست و اقتصاد که تهیه شده و در اختیار مسئولان اجرایی کشور قرار گرفته است؛ برگزاری همایش بین‌المللی تبیین اندیشه‌های دفاعی مقام معظم رهبری؛ از جمله دیگر فعالیت‌های سازمان بسیج اساتید بود که مردانی به آن پرداخت.

وی با اشاره به برخی برنامه‌های بسیج اساتید در حوزه فناوری و نوآوری عنوان کرد: بسیج اساتید در حوزه فناوری و نوآوری نوپاست و لازم است با حمایت و پشتیبانی وزیر محترم علوم و مجموعه همکاران در این حوزه نیز تقویت گردد.

ارائه طرح‌های نوآورانه، برگزاری استارت آپ‌ها و رویدادهای نوآوری، ثبت اختراع، فن بازار، رویداد کارآفرینی در معاونت فناوری و نوآوری بسیج اساتید از دیگر مواردی بود که مردانی تشریح کرد.

تشکیل مرکز افکار سنجی نخبگان در چارچوب طرح اعتلای سازمان بسیج مستضعفین، با ۶ کارگروه تخصصی و انجام پیمایش‌های افکارسنجی نخبگان از دیگر اقدامات بسیج اساتید بود که رئیس سازمان بسیج اساتید کشور به آن پرداخت.

وی همچنین به فعالیت‌های مجمع بین المللی اساتید مسلمان دانشگاه‌ها اشاره کرده و از تشکیل ۶۱ گروه علمی از اساتید مسلمان دانشگاه‌ها و برگزاری نشست‌های بین‌المللی، ترجمه کتابهای مختلف برای استفاده اساتید مسلمان جهان، برگزاری نشست های متعدد از جمله در حمایت از فلسطین مانند همایش جهان عاری از استکبار، اعلام فراخوانی برای تحریم علمی رژیم صهیونیستی و رونمایی از وبگاهی که در دانشگاه صنعتی اصفهان در این موضوع راه‌اندازی شده است، نام برد.

اقدام تبیینی با نشریه تحلیلی جهادگران تبیین، برگزاری همایش جهادگران تبیین طی۳مرحله نهضت روشنگری، اجرای ۲۰۰۰ برنامه رادیویی و تلویزیونی توسط اساتید تبیین‌گر، ارائه تحلیل سیاسی و تبیین مواضع، برگزاری ۴۰۰۰ نشست تبیینی، راه‌اندازی ۱۲۲ کانال تولید محتوا در فضای مجازی و شبکه‌سازی اساتید در فضای مجازی، ارائه بیانیه‌های سیاسی در مناسبت‌های مختلف و در بزنگاه‌ها، برگزاری نشست‌های مجازی از جمله نشست مجازی با ۳۰۰ دانشگاه سراسر کشور، برگزاری کارگاه‌های آموزش ویژه جهادگران تبیین سراسر کشور، ارتباط مستمر با جهادگران تبیین و انجام نظرسنجی‌ها از دیگر موضوعات مطرح شده در سخنان مردانی بود.

وی در ادامه ضمن قدردانی از وزیر علوم برای تشکیل قرارگاه جهاد تبیین در دانشگاه‌ها و اظهار امیدواری برای تقویت این قرارگاه‌ها در دانشگاه‌های سراسر کشور، از شرکت حدود ۹۰۰۰ نفر در اردوهای راهیان نور و راهیان فناوری و پیشرفت این سازمان و نیز برگزاری نشست‌های خانوادگی اساتید هر ماه یکبار در تهران بزرگ و سایر استان‌ها و برگزاری جلسات نشست هیات اندیشه ورزی بسیج اساتید و ارائه ۸۰ یادداشت سیاسی سخن گفت.

رییس سازمان بسیج اساتید کشور ضمن ارائه توصیفی از اقدامات قرارگاه کمک به ارتقای نظام حکمرانی با ۲۰ کارگروه تخصصی و با حضور اساتید برجسته دانشگاهی، بیان کرد: برای تحقق مردمی‌سازی حکمرانی بهترین کار حضور نهاد علم برای کمک به دولت است.

وی ادامه داد: بسیج اساتید با بکارگیری ظرفیت‌های اساتید متخصص در مسأله شناسی و با تکیه بر دانش تخصصی اساتید می‌تواند در این مسیر کمک مهمی برای ارتقای نظام حکمرانی باشد و لازم است این ظرفیت از سوی وزیر محترم علوم، تحقیقات و فناوری به رئیس جمهور محترم انتقال داده شود.

مردانی با بیان اینکه در مسیر کمک به ارتقای نظام حکمرانی در کنار اساتید بسیجی، اساتید غیربسیجی هم پای کار خواهند آمد و طعم شیرین خدمت به مردم و محرومیت زدایی با کمک به ارتقای کارآمدی نظام را خواهند چشید، گفت: اساتید دانشگاه ها همواره دغدغه حل مسائل کشور و ملت را سرلوحه کار خود قرار داده اند.

رییس سازمان بسیج اساتید کشور درموضوع تربیت و آموزش به تشکیل مرکز تربیت مربی بسیج اساتید اشاره کرد و از حضور اساتید در دوره‌هایی در مشهد مقدس و همچنین دوره تربیت مدرس بیانیه گام دوم انقلاب و برگزاری ۲۹۰۰ کارگاه با موضوعات علمی، فرهنگی سخن گفته و این اردوها را حرکت جهادی بزرگی در موضوع گفتمان سازی دانست.

این استاد دانشگاه همچنین به برگزاری ۱۱ دوره توانمندسازی با حضور۱۶۵۰ استاد شرکت‌کننده سخن گفته و از وزیر علوم درخواست کرد دوره‌های دانش‌افزایی و توانمندسازی در ممیزی‌ها جهت ارتقای اساتید مورد تایید قرار گیرد.

تشکیل ۱۵۷۸ حلقه صادقیان استادی، برگزاری همایش الگوی سوم زن مسلمان، ۱۸ جلسه وبیناری پیرامون سبک زندگی و مطالعات زن و خانواده، ۶۰ همایش در موضوع نقش زنان و خانواده، ارائه طرح‌های ملی در موضوع عفاف و حجاب، ارائه ۹۹ بیانیه سیاستی در حوزه مطالعات زنان، برگزاری همایش الگوی سوم زن مسلمان، برگزاری جلسات متعدد عفاف و حجاب، انتشار بیانیه با امضای۱۳ هزار و ۲۴۵ نفر از اساتید دانشگاه‌های سراسر کشور در حمایت از عملیات وعده صادق و حمایت از مردم مظلوم غزه از دیگر موارد مطرح شده توسط مردانی در نشست با وزیر علوم بود.

رییس سازمان بسیج اساتید کشور همچنین به تاثیر بیانیه و نامه‌های اساتید دانشگاه و حضور میدانی اساتید تاکید کرده و از تشکیل شورای تخصصی، اندیشکده حکمرانی آموزش عالی، مجمع پیشکسوتان بازنشسته، تهیه طرح وحدت حوزه و دانشگاه، حضور نماینده‌ای از میان اساتید در اتاق فکرهای وزارت علوم، تحقیقات و فناوری و امضای تفاهمنامه‌های همکاری با مرکزپژوهش‌های مجلس، معاونت علمی و فناوری ریاست جمهوری، تشخیص مصلحت نظام، وزارت صنعت معدن و تجارت و مدرسه عالی حکمرانی سخن گفت.

کد خبر 6086478

دیگر خبرها

  • ۳۰ کشور آفریقایی برای همکاری اقتصادی به ایران می‌آیند
  • توجه به زیرساخت‌های حوزه امنیت غذایی یک ضرورت است
  • ۳۰ کشور آفریقایی برای همکاری اقتصادی به ایران می آیند
  • توسعه زیرساخت‌ها در بنادر امری ضروری است
  • ضرورت توجه به زیرساخت‌های حوزه امنیت غذایی
  • روابط عمومی؛عامل کلیدی در رونق کسب و کار‌ها
  • برگزاری ۱۷۳ کرسی نقد و نظریه پردازی/ارائه طرح‌های ملی عفاف و حجاب
  • ارائه بیش از ۳۵ میلیون خدمت رایگان در نقاط محروم و صعب‌العبور برای مدیریت بیماری‌های دامی
  • محمدخانی: هیچ هزینه‌ای برای عملیات‌های امداد و نجات دریافت نمی‌شود
  • فصل دوم مجموعه تلویزیونی «آقای قاضی» از شبکه دو