Web Analytics Made Easy - Statcounter

معاون پژوهش و فناوری دانشگاه جامع علمی کاربردی کشور عدم تطابق نیازهای بازار کار با دانش آموختگان را از جمله مشکلات بیکاری عنوان کرد.

به گزارش خبرنگار خبرگزاری شبستان از کرمان؛ مهدخت بروجردی علوی امروز (23 آبان) در مراسم اختتامیه پنجمین نمایشگاه اشتغال و کارآفرینی دانشگاه جامع علمی کاربردی استان کرمان گفت: در مورد جمعیت آماری تحقیقی انجام دادیم که خوشبختانه 50 درصد فارغ التحصیلان علمی کاربردی مشغول کار بودند و 30 درصد از اول اشتغال داشته اند و وارد دانشگاه شدند که جمعا 80 درصد فارغ التحصیلان ما شاغل هستند.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

 

 

 

معاون پژوهش و فناوری دانشگاه جامع علمی کاربردی کشور با اشاره به اینکه بیکاری فارغ التحصیلان را باید جدی نگاه کرد، افزود: یکی از علت های اصلی بیکاری عدم تناسب تعداد دانشجویان با بازار کار است لذا رشته های تحصیلی بسته به نیازهای منطقه ای عملی نشده که دانشگاه علمی کاربردی این سیاست را اجرایی کرد و باید برای تمام مشاغلی که مورد نیاز است رشته تحصیلی تعریف کنیم.

 

 

 

وی با اشاره به اینکه عدم تطابق نیازهای بازار کار با دانش آموختگان از دیگر مشکلات بیکاری است، ابراز داشت: از اول مهر تاکید کردیم تا اگر مرکزی که محیط کار ندارد، رشته ندهیم و دانش آموختگان با محیط های واقعی کار و از نزدیک با محیط کار آشنا شوند.

 

 

بروجردی در ادامه بیان کرد: نظارت بر عملکرد آموزشی 500 مرکز کار ساده ای نیست لذا کسانی که نظارت می توانند داشته باشند خود دانشجویان و دانش آموختگان هستند لذا دانشگاه جامع علمی کاربردی راه خود را پیدا کرده و مانند قطاری که از ریل خارج شده به زحمت به ریل بازگشت.

 

 

وی اظهار داشت: باید برای خروجی هر رشته کیفیت آموزش را ارتقا دهیم لذا تعداد دانشجویان در این راستا مهم نیست بلکه کیفیت آموزش مهم است.

 

 

 

معاون پژوهش و فناوری دانشگاه جامع علمی کاربردی کشور با اشاره به اینکه 22 عنوان کتاب مهارت های مشترک توسط مرکز نشر دانشگاهی به چاپ رسیده و دانشگاه هزینه چاپ را پرداخت کرده است، ادامه داد: امیدوارم بتوانیم ارتباط صنعت و دانشگاه را محقق کنیم که در حرف،  بحث زیاد بوده اما در عمل کاری صورت نگرفته است لذا توانستیم مهمترین مامن و مرکز برای ارتباط صنعت با معدن را محقق کنیم.

پایان پیام/667

منبع: شبستان

کلیدواژه: مسجد هفته وحدت کانون های فرهنگی هنری مساجد اردبیل وحدت هفته کتاب و کتابخوانی شیراز کانون های مساجد اصفهان معاون پژوهشی دانشگاه جامع علمی کاربردی نمایشگاه

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت shabestan.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «شبستان» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۵۷۹۴۲۰۴ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

بالاترین نرخ بیکاری در آلمان از سال ۲۰۱۵

موسسه اقتصادی آلمان اعلام کرد که انتظار می‌رود بیکاری امسال در این کشور به طور متوسط به ۲.۸ میلیون نفر برسد که بالاترین سطح از سال ۲۰۱۵ است. - اخبار بین الملل -

به گزارش گروه بین الملل خبرگزاری تسنیم به نقل از روزنامه هندلزبلات المان، بر اساس مطالعه موسسه اقتصادی آلمان، پیامدهای بحران اقتصادی در سال جاری آشکار می شود.

در ادامه این گزارش آمده است: رکود اقتصادی در آلمان به طور فزاینده ای بر بازار کار تأثیر می‌گذارد. بر اساس مطالعه موسسه اقتصادی آلمان (IW) که روز جمعه در اختیار خبرگزاری رویترز قرار گرفت، انتظار می‌رود که بیکاری امسال به طور متوسط ​​به 2.8 میلیون نفر برسد که بالاترین سطح از سال 2015 است. "هولگر شافر"، کارشناس بازار کار موسسه اقتصادی آلمان در این باره گفت: سال گذشته با وجود رکود، بازار کار کاملاً باثبات بود. اما امسال ما پیامدهای بحران اقتصادی را شدیدتر احساس می‌کنیم.

این موضوع در بازار کار آشکارتر خواهد شد. در این تحلیل آمده است: برنامه‌های اشتغال شرکت‌ها هیچ رشدی را برای بقیه سال نشان نمی‌دهد. برخی از شاخص‌های پیشرو نیز دلیل کمی برای خوش بینی ایجاد می‌کنند. در ماه مارس، تعداد مشاغل خالی گزارش شده به کمترین میزان خود در پنج سال گذشته کاهش یافته است، حتی با وجود وضعیت اقتصادی مطلوب، در بهترین حالت می‌توان انتظار افزایش کمی در اشتغال را در سال جاری داشت. از آنجایی که بچه‌های بومی در حال رسیدن به سن بازنشستگی هستند، نیاز به جایگزینی وجود دارد و شکاف مهارتی به سختی از بین می‌رود.

بر این اساس بی میلی شرکت‌ها به استخدام افراد جدید، شانس جویندگان کار را برای یافتن شغل مناسب بدتر می‌کند، در نتیجه، بیکاری همچنان در حال افزایش است. IW که ارتباط نزدیکی با کارفرما ها دارد توضیح داد: "در سه ماهه چهارم انتظار می رود حتی شرایط از سطح بحران در همه گیری کرونا در سال 2020 نیز فراتر رود." به طور متوسط ​​سالانه تقریباً 2.8 میلیون بیکار و نرخ شش درصد را می‌توان پیش بینی کرد. با این حال، این کمتر از نقطه اوج در سال 2005 است، زمانی که تقریباً 4.9 میلیون نفر بیکار بودند و آلمان به دلیل "بازار کار فشرده" آن مرد بیمار اروپا محسوب می شد.

سایر مؤسسات تحقیقاتی اقتصادی اخیراً در گزارش بهاری خود برای دولت فدرال انتظار داشتند که در سال 2024 کمتر از 2.7 میلیون بیکار وجود داشته باشد. سال گذشته اقتصاد آلمان 0.3 درصد کوچک شد. اگرچه کالاها و خدمات کمتری تولید شد، اما تعداد افراد شاغل حدود 0.7 درصد افزایش یافت.

تعداد ساعات کار نیز 250 میلیون ساعت یا 0.4 درصد افزایش یافته است. کارشناسان IW این را از جمله به این واقعیت نسبت می دهند که شرکت ها تمایل دارند کارگران ماهر را حفظ کنند حتی اگر در حال حاضر نتوانند با ظرفیت کامل کار کنند. با این حال، شرکت‌ها احتمالاً فقط می‌توانند در طول دوره‌های خشک اقتصادی کوتاه مدت این شرایط را حفظ کنند. با ادامه فاز ضعیف، به طور فزاینده‌ای محتمل است که نیروی کار باید تعدیل شود، زیرا کاهش دائمی بهره‌وری، رقابت‌پذیری شرکت‌ها را تضعیف می‌کند.

IW توضیح داد که ایجاد تعداد قابل توجهی شغل جدید در سال 2023 برای کاهش بیکاری کافی نیست. دلیل آن نیز مهاجرت خالص بالا است. در اوایل سال 2022، مهاجرت خالص 1.5 میلیون نفر از جمله یک میلیون پناهنده از اوکراین به آلمان صورت گرفت. در سال 2023، 650000 نفر دیگر به طور خالص در یازده ماه اول مهاجرت کردند.

هشدار مقام آلمانی درباره خطر عملیات لیتوانی برای بودجه ارتششکایت معلمان آلمانی از تشدید خشونت‌ها در بین دانش آموزان

انتهای پیام/

دیگر خبرها

  • معضل بیکاری به سراغ اقتصاد آلمان آمد
  • بالاترین نرخ بیکاری در آلمان از سال ۲۰۱۵
  • مسؤولان پیگیر رفع بیکاری و مشکلات معیشتی مردم باشند
  • ثبت اختراع کاربردی دانشجوی دانشگاه لرستان
  • راهکارهایی برای به روزرسانی نقشه جامع علمی کشور
  • اجرایی کردن طرح جامع جهاد علمی
  • نیاز جدی جامعه به نظریات بومی و کاربردی حوزه علوم انسانی
  • بسترسازی برای مشارکت بخش خصوصی در ایجاد پایگاه‌های بزرگ‌داده
  • رونمایی از کتاب «آب، حیات‌بخش مقدس» در کاشان
  • مقابله با معضلات فرهنگی به کمک کاربردی‌سازی سیره حضرت عبدالعظیم(ع)