Web Analytics Made Easy - Statcounter
به نقل از «ایرنا»
2024-05-08@13:50:23 GMT

بافت باارزش ۳۰۰ روستای کشور در حال احیاء است

تاریخ انتشار: ۲۳ آبان ۱۳۹۸ | کد خبر: ۲۵۷۹۶۵۴۴

بافت باارزش ۳۰۰ روستای کشور در حال احیاء است

بافت باارزش به آن بخش از فضای کالبدی روستایی گفته می شود که دارای ارزش های فرهنگی ، تاریخی و معماری متناسب با شرایط محیطی و فرهنگ منطقه است.

طرح بهسازی بافت باارزش روستایی هم با هدف حفاظت، احیاء و مرمت بافت و کالبد واجد ارزش در رابطه با سکونت و تولید، حفاظت و احیای ارزش‌های فرهنگی، تاریخی، کالبدی – فضایی، معماری و منظر روستایی و معرفی این ارزش‌ها در سطوح ملی و فراملی بویژه در زمینه توسعه گردشگری، ارتقای کمی و کیفی عرصه های زیست و تولید روستایی و فراهم نمودن زمینه توسعه و عمران روستا با توجه به شرایط ، امکانات و محدودیت های موجود در دستور کار قرار دارد.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

محمدرضا شاملو عصر پنجشنبه در مراسم افتتاح طرح هادی روستای " بایع کلا " شهرستان نکا در شرق مازندران افزود: اجرای طرح بهسازی و احیای بافت با ارزش ، سبب جذب گردشگران، ماندگاری مردم در روستاها و تثبیت بناهای باارزش روستایی می شود.

وی با اعلام این که احیای بافت باارزش این روستاها از برنامه سوم شروع شد، گفت که همچنین تاکنون طرح هادی برای ۳۸ هزار و ۵۰۰ روستای بالای ۲۰ خانوار با جمعیت بیش از ۱۹ میلیون و ۵۰۰ هزار نفر اجرایی شده است.

شاملو افزود: تاکنون برای سه میلیون و ۵۰۰ هزار واحد مسکونی روستایی هم سند با همکاری سازمان ثبت صادر شده است.

وی کارهای انجام شده از سوی بنیاد مسکن در مازندران را هم ارزشمند توصیف کرد و گفت که پارسال با یکهزار و ۵۰۰ میلیارد ریال اعتبار ، ۵۰۰ طرح و پروژه در زمینه بهسازی، عمران و ایمن سازی روستا در مازندران اجرایی شد.

شاملو اعتبارت طرح هادی روستایی مازندران برای سال ۹۸ را حدود یکهزار و ۵۰۰ میلیارد ریال اعلام کرد و افزود: تلاش داریم تا تمامی این اعتبارت تامین و بموقع تخصیص یابد.

برچسب‌ها مازندران بنياد مسكن انقلاب اسلامی نکا

منبع: ایرنا

کلیدواژه: مازندران بنياد مسكن انقلاب اسلامی نکا مازندران بنياد مسكن انقلاب اسلامی نکا

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.irna.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «ایرنا» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۵۷۹۶۵۴۴ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

روستای بدون بیکار با پرورش گل در مازندران

به گزارش خبرگزاری صدا و سیمای مازندران، اهالی روستای وازیَک محمودآباد با پرورش گل و گیاه توانستند روستای بدون بیکار مازندران لقب بگیرند.


مدیر جهاد کشاورزی محمودآباد با بیان اینکه از ۹۲ هکتار فضای گلخانه‌ای شهرستان محمودآباد ۳۷ هکتار آن در روستای وازیک واقع شده است گفت: ۱۶۹ نفر در این روستا به پرورش گل و گیاه مشغول هستند.


هادی زاده با اشاره به اینکه روستای وازیک سال ۱۴۰۰ به عنوان روستای گردشگری گل و گیاه مازندران معرفی شد افزود: با پرورش گل و گیاه در این روستا، وازیک روستای بدون بیکار مازندران هم لقب گرفت.


او ادامه داد: پرورش دهندگان گل و گیاه روستای وازیک با تولید و پرورش انواع گل‌های آپارتمانی، درخت و درختچه‌های زینتی در جشنواره‌های متعدد گل وگیاه حضور دارند و محصولاتشان به سایر نقاط کشور نیز ارسال می‌شود.


استان مازندران دارای ۱۱۴۵ هکتار فضای گلحانه‌ای است که در این زمینه، رتبه نخست کشور را دارد.

زینب دیوارگر و گزارشی از روستای بیکار مازندران:

کد ویدیو دانلود فیلم اصلی

دیگر خبرها

  • اجرای ۱۷۰۰ پروژه محرومیت زدایی در مازندران
  • بافت تاریخی روستای اصفهک با توجه مردم حفظ شده است
  • سرمایه گذاری در حوزه‌ گندم‌ به یک فرهنگ اقتصادی در کردستان تبدیل شود
  • روستای تاریخی و کویری اصفهک، در راه جهانی شدن
  • بازسازی روستای امامزاده ابراهیم(ع) شفت بدون پروسه اداری آغاز شود
  • آبرسانی به ۹۰ روستای کهگیلویه و بویراحمد
  • بازسازی روستای دهنو با مصالح بومی و محلی
  • روستای بدون بیکار در مازندران
  • روستای بدون بیکار با پرورش گل در مازندران
  • تسریع در رفع مشکلات روستای امام‌قیس شهرستان بروجن