Web Analytics Made Easy - Statcounter

علی قربانی روز جمعه در گفت و گو با خبرنگار ایرنا اظهار داشت: با پیوستن ایران به FATF، در حوزه مالی شفاف سازی می شود، مبدا و مقصد پول در مراوات و جابه جایی ها، مشخص شده و از این طریق جلو سوء‌استفاده ها و پولشویی‌ها گرفته می شود.

نماینده مردم بجنورد، راز و جرگلان، گرمه، جاجرم و مانه و سملقان در مجلس با بیان اینکه کشورهای دوست ایران، از جمله روسیه و چین هم به FATF  پیوسته اند، افزود: با پیوستن به این گروه، علاوه بر شفاف سازی در مراودات بین المللی، در داخل هم جلو سربر آوردن انواع «سلطان» ها گرفته می شود زیرا این سلطان ها، به خاطر پولشویی و نبود شفافیت مالی سر بلند کرده اند.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

قربانی یکی از اصلی ترین اهداف FATF را شفافیت مالی دانست و گفت: اگر این شفاف سازی مالی وجود داشت، اکنون شاهد رانت خواری و یا جابه جایی پول های کثیف در کشور نبودیم.

وی با اشاره به نظر مخالفان پیوستن به FATF که می گویند ممکن است دیگر کشورها از این طریق به برخی اطلاعات ما دست پیدا کرده و زمینه برای سوء استفاده و زیر فشار قرار دادن گروه های مقاومت فراهم شود؛ گفت: این مخالفت ها در حالی است که نهادهای مختلف تخصصی اعلام کرده اند که نگرانی در این زمینه وجود ندارد.

عضو کمیسیون برنامه و بودجه مجلس خاطرنشان کرد: هر کشوری که پیوستن به FATF را به ضرر خود می داند، می تواند از این گروه خارج شود، ایران هم پس از پیوستن به این گروه، در صورتی که تمایل به ادامه ماندن در FATF  نداشته باشد، می تواند از آن خارج شود.

گروه ویژه اقدام مالی که یک نهاد بین دولتی و مرجع برای تنظیم مقررات مبارزه با پولشویی و تامین مالی تروریسم است، در آخرین نشست خود ضمن اعاده دو دسته از اقدامات مقابله‌ای علیه ایران، هشدار داد که در صورت عدم تکمیل فرآیند اجرای توصیه نامه‌ یا برنامه عمل ایران، این نهاد ممکن است طی سه ماه آینده، ایران را به فهرست کشورهای غیر همکار خود اضافه کند. این در حالی است که ایران از مجموع ۴۱ مورد برنامه عمل گروه ویژه اقدام مالی، ۳۷ مورد که مربوط به بخش های اجرایی بوده را عملیاتی کرده است.

چهار مورد باقیمانده در حوزه قانونگذاری است که لوایح آن شامل «اصلاح قانون مبارزه با پولشویی»، «اصلاح قانون مبارزه با تامین مالی تروریسم»، «عضویت در کنوانسیون بین المللی مبارزه با جرایم سازمان یافته فراملی (پالرمو)» و «عضویت در کنوانسیون بین المللی مبارزه با تامین مالی تروریسم (CFT)» از سوی دولت تهیه و به مجلس ارسال شد که از این میان دو لایحه شامل پیوستن ایران به کنوانسیون پالرمو و کنوانسیون مبارزه با تامین مالی تروریسم (cft) برای تعیین تکلیف نهایی در مجمع تشخیص مصلحت نظام معطل مانده است.

گروه ویژه اقدام مالی یک سازمان بین دولتی است که در سال ۱۹۸۹با ابتکار گروه ۷ برای مبارزه با پولشویی تاسیس شد؛ این سازمان ۳۷ عضو دارد و دبیرخانه آن در مقر سازمان همکاری اقتصادی و توسعه در پاریس واقع شده است.

جمهوری اسلامی ایران از سال ۲۰۰۷ میلادی در فهرست سیاه گروه ویژه اقدام مالی قرار گرفت که از سال ۲۰۰۹ به طور رسمی در بیانیه های آن اعلام و مقررات اقدام های متقابل علیه تهران وضع شد تا کشورها در مراودات مالی و بانکی با ایران احتیاط کنند.

از سال ۲۰۱۶ ایران به واسطه اقدامات دیپلماتیک و داخلی در وضعیت تعلیق از «اعمال اقدامات تقابلی» قرارگرفته است و از نظر استاندارد های نظارتی و کنترلی در هر سه زمینه پولشویی، جرایم سازمان یافته و حمایت مالی تروریسم در فضای خاکستری به سر می برد.

برچسب‌ها FATF بجنورد فراکسیون امید گروه ویژه اقدام مالی در ایران پول شویی علی قربانی خراسان شمالی پروندهٔ خبری پیدا و پنهان تصویب لوایح FATF

منبع: ایرنا

کلیدواژه: بجنورد فراکسیون امید گروه ویژه اقدام مالی در ایران پول شویی علی قربانی خراسان شمالی بجنورد فراکسیون امید گروه ویژه اقدام مالی در ایران پول شویی علی قربانی خراسان شمالی

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.irna.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «ایرنا» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۵۷۹۹۲۳۴ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

تاکید استاندار قم بر‌ حمایت از خیرین مدرسه‌ساز

استاندار قم خطاب به مدیران ارشد استان گفت: خیرین مدرسه‌ساز که به این امر خداپسندانه اقدام می‌کنند نباید در بروکراسی اداری گیر کنند و همه دستگاه‌ها موظف به حمایت از آنان هستند. - اخبار استانها -

به گزارش خبرگزاری تسنیم از قم، سیدمحمد آقامیری امروز در مراسم افتتاحیه یک مدرسه خیرساز گفت: سرانه آموزشی استان متاسفانه پایین بوده و حتی با متوسط کشور هم فاصله زیادی داریم.

وی افزود: رفع و جبران کمبود‌های سرانه آموزشی در کشور موضوع مهمی است که در دستور کار دولت سیزدهم قرار گرفته و اقدامات خوبی هم در کشور در این زمینه انجام شده است.

استاندار قم گفت: امروز شاهد حضور فعال و پویا خیرین عزیز مدرسه‌‌ساز در استان هستیم که با تمام توان پای کار هستند تا اقدامی برای فرزندان این سرزمین قرار‌ بگیرد.

وی بیان کرد: بنده خود را خادم خیرین مدرسه‌ساز می‌دانم و این را اعلام می‌کنم که هر خیری این اقدام خداپسندانه را انجام دهد و بنایی برای نظام تعلیم و تربیت کشور آماده کند مورد حمایت همه جانبه بنده قرار خواهد گرفت.

انتهای پیام/

 

دیگر خبرها

  • روسیه : از پیوستن بولیوی به «بریکس» حمایت می‌کنیم
  • مصاف پاریزه رکردستان با نماینده یزد
  • تاکید استاندار قم بر‌ حمایت از خیرین مدرسه‌ساز
  • مقررات جدید اروپا برای مبارزه با پولشویی
  • مرحله اول آزمون سراسری در خوزستان برگزار شد
  • اجلاس روسای FIU کشورهای عضو بریکس در کشور روسیه برگزار شد
  • روسای FIU سازمان بریکس با یکدیگر دیدار کردند
  • لیگ دسته دوفوتسال بزرگسالان کشور
  • تشریح دستاوردهای پلیس در مبارزه با انواع جرایم سازمان یافته و شبکه ای
  • مراسم نکوداشت امام جمعه فقید بجنورد برگزار می‌شود