Web Analytics Made Easy - Statcounter

حجت الاسلام سیدمحسن محمودی در خطبه‌های نماز جمعه ورامین با اشاره به اجرای طرح سهمیه بندی بنزین گفت: مردم انتظار دارند تا از چگونگی هزینه منابع مالی حاصل از این افزایش قیمت و سهمیه بندی مطلع شده و تأثیرات مثبت آن را در کشور ببینند.

وی اظهار کرد: مسئولان نیز باید مراقب باشند تا برخی از افراد سودجو به بهانه گران شدن بنزین، قیمت سایر کالاها و خدمات را افزایش ندهند و نباید گرانی دیگری به مردم تحمیل شود.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

وی تصریح کرد:مسئولان را به خون شهدا قسم می‌دهیم تا مراقب باشند تا عده‌ای سودجو به بهانه گرانی بنزین، خون مردم را در شیشه نکنند.

رئیس شورای هماهنگی تبلیغات اسلامی استان تهران در بخش دیگری ازخطبه‌های نماز جمعه ورامین با اشاره به فرارسیدن روز کتاب و کتابخوانی گفت: امروز جامعه بیش از هر زمان به مطالعه نیاز دارد، افراد با مطالعه کتاب مسیر زندگی خود را به سمت خیر و صلاح تغییر دهند.

وی گفت: تمامی دستگاه‌های دولتی و نهادهای مردم نهاد می‌توانند با اهدای کتاب و برگزاری مسابقات کتابخوانی افراد را به سمت کتاب هدایت کنند.

محمودی با اشاره به حوادث رخ داده در نوار غزه گفت: جوانان فلسطینی هر هفته در سرزمین‌های اشغالی، راهپیمایی بازگشت برگزار کرده و با چنگ و دندان از سرزمین‌های خود و قدس شریف دفاع می‌کنند تا جایی که رژیم اشغالگر قدس مجبور به ترور رهبران مقاومت شده و طی روزهای اخیر در یک عملیات ناجوانمردانه، فرمانده عملیات جهاد اسلامی را در خانه‌اش هدف قرار داد.

وی تصریح کرد : فتنه‌های عراق و لبنان ریشه در توطئه های استکباری- صهیونیستی برای مشغول کردن مسلمانان به مشکلات داخلی دارد، استکبار جهانی بداند که با این اقدامات شوم نمی‌تواند به اهداف ننگین خود در فراموش شدن آرمان فلسطین دست یابد.
 

برچسب‌ها ورامین سهمیه بندی بنزین نماز جمعه کتاب

منبع: ایرنا

کلیدواژه: ورامین سهمیه بندی بنزین نماز جمعه کتاب ورامین سهمیه بندی بنزین نماز جمعه کتاب

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.irna.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «ایرنا» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۵۸۰۲۳۶۷ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

در چه سنی می‌توان یک فرد را «پیر» دانست؟

آفتاب‌‌نیوز :

تیمی از دانشمندان آلمان، ایالات متحده آمریکا و لوکزامبورگ داده‌های بیش از ۱۴ هزار نفر را که در یک تحقیق طولانی‌مدت شرکت کرده بودند، مورد بررسی قرار دادند.

شرکت‌کنندگان در این تحقیق بین سال‌های ۱۹۱۱ تا ۱۹۷۴ میلادی به دنیا آمده و متعلق به نسل‌های مختلف بودند. این افراد که بین ۴۰ تا ۱۰۰ سال داشتند، به ۸ پرسش طی یک دوره زمانی ۲۵ ساله پاسخ می‌دادند.

یکی از سوالات اصلی این بود که «در چه سنی کسی را پیر توصیف می‌کنید؟»

متولدین سال ۱۹۱۱ میلادی در پاسخ به این سوال گفتند که پیری به طور متوسط در سن ۷۱ سالگی شروع می‌شود؛ و هنگامی که همین پرسش از متولدین سال ۱۹۵۶ میلادی پرسیده شد که اکنون به سن ۶۵ سالگی رسیده بودند، آن‌ها آستانه پیری را سه سال دیرتر دانستند و ۷۴ سالگی اعلام کردند.

مارکوس وتشتاین، عضو این تیم تحقیق در گزارشی می‌نویسد: «امید به زندگی افزایش یافته است و برخی از جنبه‌های سلامت نیز در طول زمان بهبود یافته است؛ به طوری که افراد در سنین خاصی که در گذشته پیر محسوب می‌شدند، اکنون دیگر مسن تلقی نمی‌شوند.»

همین روند در سطح فردی نیز مشاهده شد. بگونه‌ای که هر شرکت کننده پس از چهار یا پنج سال مسن‌تر شدن، تخمینش را برای شروع سالمندی یک سال افزایش می‌داد. زنان نیز آستانه پیری را بطور متوسط حدود دو سال دیرتر از مردان درنظر می‌گرفتند.

فاکتور‌های دیگری نیز وجود داشتند که بر تخمین فردی افراد تأثیر می‌گذاشتند؛ مثلا افرادی که مشکل سلامتی داشتند، تنهاتر بودند یا «احساس می‌کردند» مسن‌تر هستند، عموماً معتقد بودند مرحله کهولت زودتر شروع می‌شود.

البته این مطالعه دارای محدودیت‌هایی نیز بود؛ از جمله اینکه شرکت‌کنندگان همگی از یک کشور یعنی آلمان بودند. همچنین این احتمال وجود دارد که در فرهنگ‌های غیر اروپایی، «پیری» به گونه‌ای متفاوت دیده و توصیف شود.

در عصر حاضر، انسان‌ها طولانی‌تر از همیشه زندگی می‌کنند و با ادامه بهبود کیفیت زندگی و سلامت، احتمالا رسیدن به یکصدمین سالگرد زندگی بسیار رایج‌تر خواهد شد؛ به طوری که مردم شروع به طرح این سوال می‌کنند که آیا برای زندگی انسان محدودیتی وجود دارد یا خیر.

نتیجه این مطالعه در مجله Psychology and Aging منتشر شده است.

منبع: یورونیوز

دیگر خبرها

  • غیبت ۱۳۷ کنکوری در مناطق سیل‌زده شهرستان زیرکوه/ علاوه بر فرصت مجدد آیا سهمیه‌ای به داوطلبان اختصاص داده می‌شود؟ +فیلم
  • زندگی سخت است آیا فلسفه می‌تواند کمک کند؟
  • علیرضابیگی: دولت مشکلاتش را به سفره مردم منتقل کرد
  • علیرضابیگی: دولت رئیسی ناکارآمدی و مشکلاتش را به سفره مردم منتقل کرده
  • در چه سنی می‌توان یک فرد را «پیر» دانست؟
  • هشدار رادان به رؤسای پلیس: در توقیف خودرو بی حجاب ها زد و بندی برای یدک کشی و پارکینگ ایجاد نشود
  • اعلام شرایط اعطای وام ضروری به بازنشستگان
  • تغییرات آب و هوایی چگونه زندگی متولدین ۲۰۲۴ را تحت تاثیر قرار خواهد داد؟
  • فضای کار اشتراکی در زیست‌بوم فناوری و نوآوری چیست؟
  • کمک هزینه IOC در تیراندازی به افرادی که باید می رسید نرسید