Web Analytics Made Easy - Statcounter

  ناصر مقدسی رئیس انجمن صنفی گاوداران کشور در گفت‌وگو با خبرنگار صنعت،تجارت و کشاورزی گروه اقتصادی باشگاه خبرنگاران جوان، با اشاره به اینکه بازار دام تعریف چندانی ندارد، اظهار کرد: باتوجه به ممنوعیت صادرات و واردات بی‌رویه گوشت، مقدار زیادی دام روی دست دامدار باقی مانده است که استمرار این روند ضربه مهلکی به تولید گوشت داخل وارد می‌کند.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!



رئیس انجمن صنفی گاوداران کشور قیمت هر کیلو گوساله زنده را ۲۵ تا ۲۶ هزار تومان اعلام کرد و گفت: با توجه به کاهش چشم‌گیر قیمت نسبت به ابتدای سالم دامدار هر کیلو گوساله زنده با زیان ۵ تا ۶ هزار تومانی در بازار عرضه می‌کند.

این مقام مسئول ادامه داد: قیمت هر کیلو گوشت گوساله از ۱۱۰ هزار تومان به ۸۰ هزارتومان در بازار رسیده و تنها ممکن است در برخی مغازه‌های شمال شهر با نرخ‌های گزافی عرضه شوند که این امر نشان می‌دهد دام به میزان کافی در کشور وجود دارد.بیشتر بخوانید: تاثیر اصلاح نرخ بنزین بر تولید ناچیز است/ مجوزهای افزایش قیمت را منتفی می کنیم
مقدسی در واکنش به اظهار نظر برخی مسئولان مبنی بر آنکه آزادسازی صادرات دام بر تلاطم قیمت گوشت در بازار دامن می‌زند، بیان کرد: هم‌اکنون ۶۰ هزار رأس دام سنگین و ۳۰۰ هزار رأس دام سبک در دامداری‌ها انباشت شده که این امر بر زیان دامدار دامن زده است از این رو مسئولان امر باید با اعمال مدیریت و نظارت دقیق مجوز صادرات دام را صادر کنند چراکه ادامه روند ممنوعیت صادرات به نابودی تولید داخل منجر می‌شود.

او با انتقاد از واردات بی‌رویه گوشت در چند ماه اخیر به کشور، گفت: از ابتدای سال رقمی بالغ بر ۱۰۰ هزار تن گوشت وارد کشور شده در حالی که طبق تولید داخل و نیاز کشور، نباید میزان واردات به بیش از ۵۰ هزار تن می‌رسید که متأسفانه این امر تنها در سایه مجدد وزارت بازرگانی و واگذاری مسئولیت امور بازرگانی وزارت جهاد به وزارت صمت اتفاق افتاده است که اگر روندی بی‌رویه واردات به داخل ادامه یابد، بدون تردید صنعت گوشت کشور نابود خواهد شد. ۲۰ هزار تن شیرخشک در کارخانه‌ها دپو شده است  رئیس انجمن صنفی گاوداران کشور در بخش دیگر اظهارات خود با اشاره به اینکه رقمی بالغ بر ۲۰ هزار تن شیر خشک در کارخانه‌ها دپو شده است، گفت: باتوجه به آنکه در شرایط فعلی تحریم امکان ارز آوری از صادرات نفتی وجود ندارد به همین خاطر از مسئولان امر انتظار می‌رود که مجوز صادرات شیر خشک مازاد را صادر کنند چرا که هم‌اکنون کارخانه‌های شیرخشک با مشکل دپوی محصول در انبار‌ها روبه‌رو هستند.

این مقام مسئول ادامه داد: باوجود آنکه تمامی کشور‌ها برای واردات شیر خشک تعرفه می‌گذارند، جای این سوال مطرح است که چرا مسئولان دولتی برای صادرات شیرخشک تعرفه گذاشته‌اند؟ در حالی که واردات در قبال صادرات باید با ارز مشخصی صورت گیرد تا کارخانه‌های لبنی نتوانند به بهانه گران بودن شیرخشک داخل نسبت به خارجی اقدام به واردات شیرخشک بدون تعرفه کنند.

مقدسی با اشاره به اینکه خرید شیر خام با نرخ ۲ هزار و ۷۵۰ تومان تا ۲ هزار و ۹۰۰ تومان از دامداران کذب است، بیان کرد: هم اکنون هر کیلو شیر خام با قیمت پایه ۲ هزار و ۳۹۰ تومان از دامداران درب دامداری خریداری می‌شود و به هیچ عنوان کارخانه‌های لبنی با نرخ ۲ هزار و ۷۵۰ تومان تا ۲ هزار و ۹۰۰ تومان شیر از دامداران خریداری نکرده‌اند.

او در پایان، تصریح کرد: کارخانه‌های لبنی با بیان اظهاراتی مبنی بر خرید شیر خام با نرخ‌های ۲ هزار و ۷۰۰ تومان به بالا به دنبال افزایش قیمت محصولات خود در بازار هستند و از آنجا که ۷۰ درصد محصولات لبنی آن‌ها شامل قیمت‌گذاری و تنها ۳۰ درصد کالای لوکس به شمار می‌رود، جای این سوال مطرح است که آیا مسئولان امر اندازه‌گیری دقیقی بر توزیع محصولات لبنی مشمول قیمت‌گذاری کارخانه‌های لبنی دارند یا خیر؟

انتهای پیام/

منبع: باشگاه خبرنگاران

کلیدواژه: اخبار اقتصادی دامداری قیمت شیر خام قیمت شیر

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.yjc.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «باشگاه خبرنگاران» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۵۸۰۶۷۴۶ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

ضوابط تامین ارز از محل «واردات در مقابل صادرات» اعلام شد

سامانه جامع تجارت در اطلاعیه‌ای ضوابط جدید تأمین ارز از محل واردات در مقابل صادرات برخی کالاهای حوزه‌ جهاد کشاورزی را اعلام کرد. - اخبار اقتصادی -

به گزارش خبرنگار اقتصادی خبرگزاری تسنیم سامانه جامع تجارت ضوابط جدید تامین ارز از محل «واردات در مقابل صادرات» برخی کالا‌های حوزه‌ جهاد کشاورزی را اعلام کرد.

در این اطلاعیه آمده است: تغییرات زیر در خصوص درخواست‌های تأمین ارز از محل «واردات در مقابل صادرات خود و غیر» اعمال شده است:

مطابق سیاست‌های وزارت جهاد کشاورزی، واردات گروهی از کالاها صرفاً از محل صادرات گروه مشخصی از کالاها امکان پذیر است؛ به عنوان مثال واردات موز صرفاً از محل صادرات گروهی از کالاها (مانند سیب) مجاز است؛ لذا در زمان ثبت درخواست تأمین ارز واردات موز، الزاماً باید کوتاژ صادراتی گروه مجاز ارائه شود، در غیر این صورت امکان تأمین ارز و پیشبرد فرآیند واردات وجود نخواهد داشت.

بنابراین کلیه درخواست‌های تأمین ارز از محل‌های «صادرات خود و صادرات دیگران» که مربوط به کالاهای حوزه جهاد کشاورزی باشند (سازمان مجوزدهنده ارزی «وزارت جهاد-تخصیص ارز» باشد) پس از ثبت، در وضعیت «منتظر استعلام مجوز» قرار گرفته و جهت استعلام مطابقت کالای ثبت سفارش با کالای صادراتی به وزارت جهاد کشاورزی ارسال می‌شود.

پس از بررسی قواعد توسط وزارت‌خانه مذکور، در صورتی که کالاها منطبق باشد ادامه فرآیند طی شده و در غیر این صورت، درخواست به وضعیت «رد شده بر اساس ضوابط» تغییر یافته و خاتمه می‌یابد.

تذکر مهم: کلیه قواعد مربوط به انطباق گروه‌های کالاهایی، در مرحله تأمین ارز و پس از ثبت درخواست تأمین ارز صورت گرفته و در مراحل قبل (از جمله فرایندهای ثبت سفارش و تخصیص ارز) کنترلی بابت این موضوع صورت نمی‌گیرد. لذا ضروری است واردکنندگان کالاهای مذکور پیش از اقدام برای ثبت سفارش و خرید ارز حاصل از صادرات، از انطباق گروه کالایی پروانه صادراتی با کالای ثبت سفارش اطمینان حاصل کنند.

انتهای پیام/

دیگر خبرها

  • صادرات محصولات نساجی به ۴۸۹ میلیون دلار رسید
  • صادرات دام راهکاری برای ایجاد رونق صنعت دامپروری
  • کاهش واردات و توسعه صادرات؛ راهبرد مهم فعالیت مناطق آزاد
  • همکاری ایران وپاکستان در موضوع کشت قراردادی و تهاتر کالاهای اساسی
  • واردات موز صرفاً از محل صادرات گروهی از کالاها مجاز است
  • مبادله ۸۴ هزارو ۵۳۹ تن محصولات کشاورزی درمرز‌های رسمی سیستان وبلوچستان
  • ضوابط تامین ارز از محل واردات در مقابل صادرات اعلام شد
  • ضوابط تامین ارز از محل «واردات در مقابل صادرات» اعلام شد
  • ضوابط تامین ارز از محل «واردات در مقابل صادرات» اعلام شد
  • بازار لاستیک ترمز برید