Web Analytics Made Easy - Statcounter

دونالد ترامپ، رییس جمهوری آمریکا در جریان تحقیقات استیضاح، سفیر سابق خود در اوکراین را که شاهد این جلسه بود، به باد انتقاد گرفت.

به گزارش ایسنا، ترامپ در حساب توییتری خود نوشته: "هرجا که پای ماری یووانویچ رسیده وضع خراب شده، کارش را با سومالی شروع کرد. وضعیت آنجا چطور است؟"

ماری یووانویچ، سفیر سابق آمریکا در اوکراین در واکنش به این توییت‌ها گفت این رفتار بسیار "مرعوب کننده است".

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

ترامپ کمی بعد دوباره در توییتر نوشت، حرف‌هایش به هیچ‌وجه مرعوب کننده نیست.

رییس جمهوری آمریکا گفت، بخش‌های از جلسه شهادت در جریان تحقیقات برای استیضاح را تماشا کرده و آن را مایه ننگ خواند.

در جلسه شهادت چه گذشت؟

آدام شف، رییس جلسه تحقیقات برای استیضاح و رییس کمیته اطلاعات مجلس نمایندگان، سفیر سابق آمریکا را از توییت‌های رییس جمهوری مطلع کرد.

خانم یووانویچ، در پاسخ به توییت رییس جمهوری که او را در ناآرامی‌های سومالی مقصر خوانده بود، گفت: "فکر نمی‌کنم من چنان قدرتی داشته باشم، نه در موگادیشو و سومالی، و نه در مناطق دیگر. من درواقع فکر می‌کنم که درسال‌های گذشته هرجا که خدمت کرده‌ام، من و دیگران به بهبود شرایط به طرز ملموسی کمک کرده‌ایم. هم برای آمریکا و هم برای کشورهای میزبان."

جواب یووانویچ زنده در این جلسه تحقیقات از برنامه‌های تلویزیونی در آمریکا پخش شد.

آدام شف، رییس دموکرات کمیته اطلاعات در این جلسه گفت توییت‌های ترامپ باید به نوعی "ارعاب شاهد" محسوب بشود.

به گزارش بی.بی.سی یووانویچ، در یک جلسه غیرعلنی گفت، قربانی کارزاری برای بی‌اعتبار کردن وجهه‌اش شده که به دست "رودی جولیانی" وکیل شخصی رییس جمهوری شده است.

به گفته او جولیانی تلاش کرده همزمان با بی‌اعتبار کردن او، اوکراین را به انجام تحقیقات علیه جو بایدن متقاعد کند.

سفیر سابق آمریکا در اوکراین در عین حال وزارت خارجه آمریکا را متهم کرد که در برابر بهره‌برداری‌های خارجی و فاسد مقاومت نکرده و "سیاست خارجی آمریکا در قبال اوکراین را "مصادره کرده است."

واکنش‌ها به توییت ترامپ چه بود؟

در وقفه‌ای که برای استراحت شرکت کنندگان در جلسه روز پنجشنبه ایجاد شد، آدام شف گفت توییت‌های رییس جمهوری آمریکا تلاشی برای ترساندن خانم یووانویچ و سایر شاهدان احتمالی در این تحقیقات هستند.

او به خبرنگاران گفت سفیر آمریکا بی‌دلیل به کشور فراخوانده شده و اعتبارش را خدشه‌دار کرده‌اند و حالا "در لحظه توسط رییس جمهوری مرعوب می‌شود."

کن استار، که دادستان ویژه استیضاح بیل کلینتون، رییس جمهوری سابق آمریکا بوده به شبکه خبری فاکس گفت اظهارات ترامپ نشان دهنده داوری بسیاری غلط رییس جمهوری است."

جمهوری‌خواهان موضوع "ارعاب شاهد" را رد کرده‌اند. جیم جوردن، یکی از نمایندگان جمهوری‌خواه گفته است "اگر آقای شف توییت رییس جمهوری را در جلسه نمی‌خواند شاهد هم از آن باخبر نمی‌شد."

استیضاح چیست؟

ترامپ متهم شده که مانع انتقال به موقع یک کمک امنیتی مصوب آمریکا به اوکراین شده تا با تحت فشار قرار دادن اوکراین، دولت این کشور را به تحقیق درباره جو بایدن و پسرش وادارد.

در شرایط فعلی استیضاح به معنای وارد کردن اتهاماتی از سوی کنگره آمریکا است که می‌تواند مقدمه‌ای برای محاکمه رئیس جمهور باشد.

قانون پیش بینی کرده که رئیس جمهوری، معاون رئیس جمهوری و مقامات کشوری ایالات متحده را می‌توان پس از استیضاح به خاطر خیانت به کشور، رشوه خواری و سایر جرایم و جنحه‌های مرتبط با مناصب اصلی دولتی و محکومیت به خاطر این جرایم از سمت‌هایشان برکنار کرد.

روند استیضاح باید از مجلس نمایندگان شروع شود و به جریان افتادن آن به رای اکثریت نمایندگان (نصف به علاوه یک) نیاز دارد. در صورت کسب این رای، محاکمه در سنا برگزار خواهد شد.

در این مرحله رای دوسوم نمایندگان سنا برای برکناری رئیس جمهور لازم است.

در تاریخ ایالات متحده آمریکا هرگز چنین اتفاقی نیفتاده است.

انتهای پیام

منبع: ایسنا

کلیدواژه: استیضاح ترامپ

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.isna.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «ایسنا» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۵۸۰۸۹۲۰ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

شکایت مدیرعامل سابق استقلال از بازیکن جنجالی

به گزارش "ورزش سه"، عرفان باقری بازیکن رده های پایه استقلال که مدتی هم در تمرین تیم بزرگسالان حضور یافت و حتی در اقدامی جنجالی و در نقش یک یاغی جوان با باشگاه پرسپولیس نیز قرارداد امضا کرده بود، با انتشار یک استوری، حاشیه ساز شد.

باقری که پاییز سال قبل به تمرینات پیکان اضافه شد، با انتشار یک استوری که مضمون افشاگری علیه سرپرست مدیرعاملی وقت استقلال را داشته، خبرساز شده است. جایی که باقری مدعی است که حجت کریمی از وی درخواست کرده تا علیه فرشید سمیعی، سرپرست مدیرعاملی فعلی آبی ها مصاحبه کند.

این بازیکن در استوری خود نوشته است: آنها از من خواستند تا بگویم سمیعی باعث شده است که از باشگاه استقلال بروم یا دنبال این است که مدیر برنامه‌ام شود اما من گفتم، قاطی این مسائل نمی‌شوم که این پاسخ من باعث شد تا در آن زمان مبلغ رضایتنامه‌ام برای بازگشت به استقلال به باشگاه سایپا پرداخت نشود.

باقری در بند پایانی نیز در شرایزی نوشته که "سمیعی دلسوزترین شخص باشگاه است" که اتهام این بازیکن سبب شده تا سرپرست مدیرعاملی سابق استقلال نسبت به این اظهارات موضع گرفته و به دنبال طرح شکایتی از این بازیکن باشد.

حجت کریمی در گفتگوی کوتاهی که با ورزش سه داشت، ضمن رد ادعاهای باقری اعلام کرد: تاکنون دیدار و گفتگوی خصوصی با این بازیکن نداشته ام و شکوائیه ای نیز در این خصوص تنظیم شده و به دلیل نشر اکاذیب، وکیل بنده از این بازیکن شکایت خواهد کرد.

دیگر خبرها

  • شکایت مدیرعامل سابق استقلال از بازیکن جنجالی
  • تحقیقات دانشگاه می‌سی‌سی‌پی در مورد رفتار‌های نژادپرستانه
  • ترامپ: حاضرم به زندان بروم
  • سفیر نیوزلند در ایران: از سفر به قزوین هیجان زده شده ام
  • ترامپ بایدن را به اداره دولت گشتاپو متهم کرد
  • ماجرای ترور رییس سابق فدراسیون کشتی ایران! / فیلم
  • واکنش کاخ سفید به «گشتاپو» خواندن دولت بایدن از سوی ترامپ
  • جلسه استیضاح شهردار ساری برگزار شد
  • چالش‌های بایدن و ترامپ در انتخابات ۲۰۲۴ ریاست جمهوری آمریکا
  • پیشنهاد گروگان سابق آمریکایی در خصوص جنگ ایران و اسرائیل