Web Analytics Made Easy - Statcounter
به نقل از «ایرنا»
2024-04-26@11:23:55 GMT

ناسا طی ۱۳ سال چهار میلیارد دلار به روسیه پرداخت

تاریخ انتشار: ۲۵ آبان ۱۳۹۸ | کد خبر: ۲۵۸۱۰۶۲۷

ناسا طی ۱۳ سال چهار میلیارد دلار به روسیه پرداخت

«پل مارتین» یکی از مقامات ارشد ناسا به تازگی اعلام کرده است که از سال ۲۰۰۶، ناسا ۷۰ صندلی سایوز را به ارزش حدود ۳.۹ میلیارد دلار از روسیه خریده است و به طور متوسط برای هر بار حدود ۵۵.۴ میلیون دلار پرداخت شده است چرا که قیمت رفت و برگشت هر سفر به فضا حدود ۲۱.۳ تا ۸۶ میلیون دلار خرج روی دست آمریکایی‌ها گذاشته است.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

ناسا نیز در گزارشی اعلام کرده است که از سال ۲۰۱۷، برای در اختیار گرفتن ۱۲ صندلی اضافی در سایوز قراردادی به ارزش یک میلیارد دلار با طرف روسی امضا کرده است به عبارتی برای هر صندلی ۷۹.۷ میلیون دلار پرداخت شده است.

با توجه به فعالیت شرکت‌های خصوصی در آمریکا برای آغاز سفرهای تجاری به فضا، ناسا پیش‌بینی کرده بود که شرکت روسکاسموس (متولی امور فضایی در روسیه) با توجه به کاهش نیاز آمریکا مجبور به کاهش پروازهای فضایی خود شود با این وجود صاحبنظران معتقدند که اگر پروازهای تجاری تا اواسط سال ۲۰۲۰ میلادی آغاز نشود، فضانوردان آمریکایی دیگر جای خالی در سایوز برای اعزام به فضا نخواهند داشت.

چرایی وابستگی آمریکا در حوزه فضایی به روسیه

آمریکا که با استفاده از فرصت دوران نابسامانی اقتصادی و صنعتی روسیه به دلیل فروپاشی شوروی در سال ۱۹۹۱، توانست به پیشروترین کشور در عرصه فضایی تبدیل شود، بر اثر انفجار شاتل خود در سال ۲۰۰۳ مجبور شد، تقریبا بخش اصلی برنامه‌های خود را در این بخش تا جایگزینی سامانه‌ای مطمئن متوقف کند.
اول فوریه ۲۰۰۳ شاتل فضایی کلمبیا پس از انجام ماموریت خود هنگام ورود به جو زمین منفجر شد و هفت سرنشین آن کشته شدند که به فاجعه بزرگ علمی فضایی این کشور شهرت یافت.
پیشتر اعلام شده بود که پنتاگون تا سال ۲۰۲۲ میلادی نیاز به خرید ۱۸ موتور ار.دی-۱۸۰ روسی برای پرتاب ماهواره‌های نظامی خود دارد و تا زمانی که آمریکا نتواند موتور موشک فضایی بسازد باید به خرید موتورهای روسی ادامه دهد.

پیشتر صاحبنظران عنوان کرده بودند که ساخت موشک‌های مشابه روسی توسط آمریکا پنج سال زمان می‌برد.

اکنون روسیه تنها کشوری است که می‌تواند انسان به فضا اعزام کند و در این زمینه به دیگر کشورهای جهان خدمات ارایه می‌دهد.

برچسب‌ها روسیه ایالات متحده آمریکا ناسا

منبع: ایرنا

کلیدواژه: روسیه ایالات متحده آمریکا ناسا روسیه ایالات متحده آمریکا ناسا

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.irna.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «ایرنا» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۵۸۱۰۶۲۷ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

مانور فضایی کره جنوبی و آمریکا در برابر کره شمالی

گردان عملیات فضایی نیروی هوایی کره جنوبی و «نیرو‌های هوا-فضای آمریکا کره جنوبی» برای برگزاری این رزمایش به عنوان بخشی از آموزش پرواز کره (KFT)، یک رزمایش بزرگ سالانه نیروی هوایی، تیمی یکپارچه تشکیل دادند.

این نخستین بار بود که یک تیم عملیات فضایی یکپارچه در KFT در رزمایشی دو هفته‌ای که از ۱۲ آوریل (۲۴ فروردین) در یک پایگاه هوایی در گونسان واقع در ۱۷۸ کیلومتری جنوب سئول آغاز شده است، شرکت کردند.

در این رزمایش، نیرو‌های دو کشور سناریو‌هایی را برای جلوگیری از اختلال ارتباطی ماهواره‌ای و افزایش دقت سیستم‌های موقعیت یاب در برابر تهدیدات احتمالی از سوی کره شمالی شبیه سازی کردند.

به گفته نیروی هوایی کره جنوبی، آنها با استفاده از داده‌های ماهواره‌های نظامی آمریکا، مختصات حملات مختل کننده سیگنال و اطلاعات مربوطه را با نیرو‌های دو کشور به اشتراک گذاشتند و این به جنگنده‌های کره جنوبی و آمریکا این امکان را داد که مبدا این حملات را هدف قرار دهند.

این تیم همچنین درباره راه‌های به‌کارگیری ماهواره‌های شناسایی کره جنوبی در ماموریت‌ها و عملیات‌های واقعی مذاکره کردند.

کره جنوبی اولین ماهواره شناسایی نظامی خود را ماه دسامبر سال گذشته میلادی (آذر-دی) و دومی را اوایل ماه جاری میلادی (فروردین) در مدار زمین قرار داد. این کشور قصد دارد تا سال ۲۰۲۵ پنج ماهواره را برای نظارت بهتر بر کره شمالی بر مدار قرار دهد.

«گردان عملیات فضایی» دسامبر ۲۰۲۲ به عنوان واحدی یکپارچه برای انجام عملیات‌های فضایی و شناسایی بر علیه توانایی‌های فضایی رو به تحول پیونگ یانگ ایجاد شد.

همچنین، «نیرو‌های هوا-فضای آمریکا کره جنوبی» وظیفه هماهنگی عملیات‌های فضایی، هشدار موشکی و ارتباطات ماهواره‌ای برای مقابله با تهدیدات موشکی و هسته‌ای کره شمالی را بر عهده دارد.

کره شمالی ماه نوامبر سال گذشته میلادی (آبان- آذر) ماهواره جاسوسی خود را به فضا پرتاب کرد و وعده داد که در سال جاری میلادی سه ماهواره دیگر را به فضا بفرستد. ارتش کره جنوبی مقدمات کره شمالی برای پرتاب دومین ماهواره خود را به دقت زیر نظر دارد.

منبع: ایرنا

باشگاه خبرنگاران جوان بین‌الملل اروپا و آمریکا

دیگر خبرها

  • روسیه دارایی‌های بزرگترین بانک آمریکا را بلوکه کرد
  • حمله گسترده انصارالله یمن به کشتی های آمریکایی و اسرائیلی/ واکنش مداخله جویانه آمریکا به حکم اعدام توماج صالحی/ امضای تفاهم‌نامه امنیتی میان ایران و روسیه/ ادامه مأموریت‌های مستشاران ایرانی در سوریه
  • سفیر روسیه کمک تسلیحاتی آمریکا به اوکراین را مضحک خواند
  • مانورهای فضایی مشترک آمریکا و کره جنوبی
  • مانور فضایی کره جنوبی و آمریکا در برابر کره شمالی
  • ناتوانی مردم آمریکا در پرداخت اقساط وام‌ها
  • زباله‌های فضایی ماهواره ناسا را در آستانه نابودی قرار داد!
  • کشف یک باکتری عفونی خطرناک در ایستگاه ‌فضایی بین‌المللی
  • ناسا یک باکتری جهش‌یافته و خطرناک را در فضا کشف کرد
  • آماده‌سازی بسته کمک تسلیحاتی جدید آمریکا به اوکراین