Web Analytics Made Easy - Statcounter

به گزارش خبرگزاری مهر، حنان حاج محمودی گفت: امروزه با شیوع به نسبت بالای بیماری دیابت درکشور، اقدامات پیشگیرانه از جمله اصلاح شیوه زندگی، بیش از پیش ضرورت دارد و پیشگیری از دیابت باید از سطح یک شروع شود که به نحوی با آموزش بیمار از سوی پزشک و فرهنگ سازی درزمینه سبک زندگی مناسب از جمله تغذیه، ورزش و موارد دیگر می توان این بیماری را درکشور کاهش داد.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

 مدیرکل دفتر مدیریت خدمات تخصصی سازمان بیمه سلامت افزود: بیشترین تعداد بیمه شدگان مصرف کننده انسولین ابتدا در تهران و سپس در خراسان رضوی و اصفهان قرار دارند.

 وی تصریح کرد: در مجموع ۱۲ درصد از هزینه های دارویی سازمان صرف درمان بیماران دیابتی می شود، درحال حاضر تنها بیماران دیابتی مصرف کننده انسولین در سازمان نشان دار شده اند، لذا شناسایی و نشان دار کردن تمامی بیماران دیابتی و پیگیری وضعیت کفایت درمان این بیماران به منظور پیشگیری از بیماری های قلبی و کلیوی در دستورکار قرار دارد.

حاج محمودی اظهارداشت: هر سال بیش از ۶۰۰ میلیارد تومان هزینه بیماران دیالیزی سازمان می شود، که بخش عمده ای ازآنها ناشی از عوارض درمان کنترل نشده دیابت است.

 مدیرکل دفترمدیریت خدمات تخصصی سازمان بیمه سلامت تاکید کرد: سازمان درهرماه به طور متوسط مبلغ ۱۰۰ هزار تومان برای درمان دیابت های وابسته به انسولین به ازای هربیمه شده هزینه می کند، همچنین در هرماه به طور متوسط هزینه هر بیمار دیالیزی ۲/۵۰۰/۰۰۰ تومان می شود که انتظار می رود با درمان دارویی فوق از هزینه های دیالیز پیشگیری شود.

 وی گفت: درخصوص خدمات آزمایشگاهی چهارکد تشخیصی اختصاصی دیابت در فهرست تعهدات موجود است که این چهارکد در مجموع سالانه بالغ بر ۲۱ میلیارد تومان هزینه در برداشته که این میزان ۶ درصد از مجموع هزینه های آزمایشگاهی سازمان را شامل می شود.

کد خبر 4773422 مهناز قربانی مقانکی

منبع: مهر

کلیدواژه: سازمان بیمه سلامت بیمه خدمات درمانی زلزله شورای شهر تهران وزارت آموزش و پرورش شهرداری تهران شهر تهران آلودگی هوا قوه قضاییه کمیته امداد امام خمینی دانش آموزان سازمان تامین اجتماعی بیمه مترو محسن هاشمی محسن حاجی میرزایی

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.mehrnews.com دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «مهر» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۵۸۱۱۱۸۴ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

انتظار یک روزه بیماران سکته کرده در انگلیس برای رسیدن آمبولانس

به گزارش سرویس بین الملل خبرگزاری صدا و سیما؛ حزب لیبرال دموکرات انگلیس در گزارشی اعلام کرد بیمارانی که دچار سکته قلبی در انگلیس می‌شوند باید بیش از ۲۴ ساعت معطل بمانند تا آمبولانس اورژانس سر برسد.
به گزارش خبرگزاری صدا و سیما از لندن، براساس گزارشی که حزب لیبرال دموکرات‌ها امروز منتشر کرد، پارسال در انگلیس، اهداف خدمات آمبولانس، در همه سازمان‌های بهداشت و درمان این کشور، محقق نشد. براساس این گزارش، هدف وزارت بهداشت و درمان انگلیس این است که در موارد حاد، از جمله سکته‌های مغزی یا قلبی، آمبولانس‌ها در مدت ۱۸ دقیقه سر بالین بیمار برسند که تقریب در همه مناطق، پارسال چنین نشد.
در گزارش حزب لیبرال دموکرات‌های انگلیس آمده است مثلا در دو مورد در مناطق وارینگتون (Warrington) و استافوردشایر (Staffordshire) افرادی که خونریزی داشتند، بیش از ۲۵ ساعت منتظر آمبولانس ماندند.
ایندیپندنت نوشت جولیان هارتلی (Julian Hartley)، میدر عامل تامین خدمات در سازمان ملی بهداشت و درمان انگلیس می‌گوید با توجه به کمبود نیروی انسانی، کاهش امکانات، همراه با افزایش درخواست ها، دولت انگلیس باید فورا بودجه بهداشت و درمان را افزایش دهد. وی افزوده در حالی که تقاضا برای خدمات بهداشتی و درمانی هیچ گاه تا این اندازه فراوان نبوده است، مدیران بیمارستان‌ها و آمبولانس‌ها تلاش می‌کنند تا تاخیر‌ها را کم کنند.
به نوشته روزنامه ایندیپندنت، ماه گذشته یک شرکت خصوصی که اخیرا در منطقه شرق انگلیس فعالیت می‌کند، برای اعزام آمبولانس، از هر بیمار ۹۹ پوند می‌گیرد. این روزنامه نوشت پارسال ۳۴ هزار بیمار در درون آمبولانس‌ها در بیرون از بیمارستان‌های انگلیس منتظر ماندند تا در اورژانس بیمارستان‌ها پذیرش شوند و آسیب دیدند.
بر اساس گزارش ماه پیش سازمان ملی بهداشت و درمان انگلیس، هفت میلیون بیمار در این کشور در فهرست انتظار آغاز درمان در بیمارستان‌های دولتی انگلیس اند.

دیگر خبرها

  • هندوانه برای دیابتی‌ها مفید است یا مضر؟
  • انتظار یک روزه بیماران سکته کرده در انگلیس برای رسیدن آمبولانس
  • شناسایی بیش از ۲۲هزار بیمار دیابتی در نیشابور
  • شیوه ناپسند برخی از آزمایشگاه‌ها برای فرار از ورشکستگی!
  • حـذف کودکان مهاجر از سلامت
  • این روغن ناجی دیابتی ها، قندخون را بطور کامل شفا میدهد
  • چگونگی استفاده بیماران از سامانه انتظامی نظام پزشکی
  • پیش دیابتی ها چه کارهایی انجام دهند؟ | راهکارهایی برای کاهش سطح قند خون
  • پس لرزه های گرانی و کمبود دارو در صحن مجلس /حاجی دلیگانی: سهم بیماران از پرداخت هزینه ها ۳۰ درصد بود نه ۵۰ درصد!
  • پرونده داروی هموفیلی روی میز شورای‌عالی بیمه