Web Analytics Made Easy - Statcounter

به گزارش همشهری آنلاین به نقل از ایسنا، ارسلان زارع در جلسه کارگروه اشتغال و سرمایه گذاری که با حضور وزیر تعاون، کار و رفاه اجتماعی، نمایندگان استان، مدیران عامل بانک‌ها و مدیران دستگاه‌های اجرایی در سالن غدیر استانداری برگزار شد ضمن تبریک میلاد پیامبر اسلام (ص) و امام صادق (ع) اظهار کرد: در شرایط پیچیده اقتصادی جامعه و در پی تحولات بین المللی، دشمنی‌های استکبار جهانی و تشدید تحریم‌های غیر اخلاقی، غیرقانونی و ظالمانه علیه ملت بزرگ ایران و نظام جمهوری اسلامی؛ محدودیت‌ها و مشکلاتی در بخش‌های مختلف مخصوصا اقتصادی ایجاد شده است.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

وی با اشاره به راهبرد اقتصادی کشور با تدبیر رهبر معظم انقلاب تحت عنوان اقتصاد مقاومتی که مورد تأکید رییس جمهوری و دولت تدبیر و امید نیز است، افزود: با ایستادگی و مقاومت ملت و تلاش و همکاری بخش خصوصی و حمایت دولت انشاالله همانند گام اول انقلاب از این مرحله سخت و دشوار نیز گذر خواهیم کرد.

نماینده عالی دولت در گیلان با بیان اینکه در استان با همکاری مردم، نمایندگان مجلس شورای، حمایت های دستگاه های اجرایی، سازمان های مردم نهاد و همت بخش خصوصی کوشش های فراوانی شده افزود: نرخ بیکاری کشور در سال ۹۷ که ۱۲ درصد بود، در استان گیلان ۱۱.۴ درصد ثبت شده که با تلاش های صورت گرفته و نتیجه بخش در شش ماه اول سال‌جاری این رقم در استان به ۹.۶ درصد رسید که کاهشی معنادار است.

استاندار گیلان با اشاره به اینکه عمده بیکاران استان جوانان و تحصیل‌کردگان هستند گفت: با وجود محدودیت ها و مشکلاتی که بود حدود یک هزار و ۵۰۰ میلیارد تومان تسهیلات بانکی در ردیف های مختلف در قالب سرمایه ثابت و سرمایه در گردش به واحدهای تولیدی پرداخت شده که باعث تثیت اشتغال واحدهای صنعتی و تولیدی و ایجاد شغل های جدید شده است.

وی با اشاره به بازگشت بیش از ۳۶۰ واحد راکد و نیمه راکد در سال‌جاری به چرخه تولید خاطرنشان کرد: با ابتکار جانشین ستاد اقتصاد مقاومتی کشور در استان گیلان، برای ۱۹۶ واحد نیمه تمام با پیشرفت فیزیکی بالای ۷۰ درصد و اشتغالزا، برای دریافت ۸۵۲ میلیارد تومان تسهیلات به بانک‌ها معرفی شدند.

وی با بیان اینکه برای اشتغال روستایی در استان تسهیلات به میزان ۵۲۸ میلیارد تومان اعلام که ۳۳۲ میلیارد تومان آن ابلاغ شده اظهار کرد: انتظار داریم با دستور وزیر تعاون، کار و رفاه اجتماعی باقیمانده سهم استان و همچنین ۵۰۰ میلیارد تومان برای اتمام طرح های قبلی که پرونده در کارگروه اشتغال به بانک ها معرفی شدند، اختصاص پیدا کند.

نمایند عالی دولت در گیلان با اشاره به اینکه بعضی از استان‌ها نتوانستند همه سهم تخصیصی را جذب کنند عنوان کرد: باتوجه به مستعد بودن استان و در مجموع حدود ۹۰۰ میلیارد تومان پرونده آماده صورت در کارگروه داریم و انتظار داریم سهم قابل توجهی برای فعالیت و بهره‌برداری و اشتغال استان گیلان اختصاص پیدا کند.

استاندار گیلان با اشاره به واحدهای تحت تملک شستا مانند چوکا و چوب اسالم در گیلان که از وضعیت مناسبی برخوردار نیستند اظهار کرد: تزریق سرمایه و همچنین حل مشکل بدهی معوق آن واحدها برای جلوگیری از تنش‌های احتمالی که فرصتی خوبی برای استقلال این واحدهاست، اهمیتی دوچندان دارد.

وی با بیان اینکه در کارگروه اشتغال و سرمایه‌گذاری در استان گیلان سه طرح مشخص زراعت چوب، نوغانداری و تولید ماهی در استخرهای کوچک شناسایی و در ستاد اقتصاد مقاومتی هم تصویب شده، گفت: در صورت حمایت وزارت تعاون، کار و رفاه اجتماعی با پرداخت تسهیلات کم بهره در قالب شرکت های تعاونی یا اشخاص آمادگی برای ایجاد شش هزار فرصت شغلی برای طرح های فوق قابل ارائه است.

زارع به درخواست نمایندگان مردم استان در مجلس شورای اسلامی اشاره و خاطرنشان کرد: تمامی مدیران دستگاه‌های اجرایی و مدیران عامل بانک‌ها می‌بایست پیوسته پیگیری‌های لازم را برای حل مشکلات واحدهای تولید و صنعتی انجام دهند تا استان بتواند سهم بیشتری را اخذ کند و میزان نرخ بیکاری کاهش یابد.

کد خبر 463456 برچسب‌ها استان گیلان اقتصاد

منبع: همشهری آنلاین

کلیدواژه: استان گیلان اقتصاد

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.hamshahrionline.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «همشهری آنلاین» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۵۸۱۱۷۵۶ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

توزیع رایگان تخم نوغان بین مددجویان کمیته امداد گیلان

به گزارش خبرنگار مهر، عباس اهرابی صبح سه شنبه در گفت و گو با رسانه ها اظهار کرد: در راستای تحقق شعار سال و به منظور ترغیب مددجویان معزز جهت مشارکت در احیای صنعت نوغان و توانمندسازی آنان، تعداد ۵ هزار جعبه نوغان بین مددجویان داوطلب پرورش کرم ابریشم در حال توزیع می باشد.

مدیر کل کمیته امداد گیلان، با بیان اینکه استان گیلان خاستگاه تولید ابریشم در ایران بوده است، عنوان کرد: این طرح به منظور ایجاد اشتغال پایدار برای روستائیان به منظور جلوگیری از مهاجرت آنان به شهرها، کمک برای حمایت صنعت نوغانداری و افزایش درآمد برای خانوارهای تحت پوشش اجرا می گردد.

اهرابی، اضافه کرد: برگزاری کلاس های مشاوره ای و انگیزشی، دوره های آموزشی فنی و توسعه پرورش کرم ابریشم، توسعه باغات توت با واگذاری نهال اصلاح شده رایگان و خرید مستقیم و تضمینی از کشاورزان به منظور قطع واسطه گری، از دیگر اقداماتی است که در این زمینه صورت می پذیرد.

وی، با تأکید بر اینکه پرداخت تسهیلات قرض‌الحسنه برای پرورش کرم ابریشم به مددجویان از دیگر اقدامات کمیته امداد است، گفت: تسهیلات قرض‌الحسنه برای پرورش کرم ابریشم از محل اعتبارات بانکی، اشتغال روستایی و اعتبارات صندوق اشتغال نیازمندان حداکثر تا مبلغ ۱۵۰ میلیون تومان برای مددجویان فعال در زمینه نوغانداری اهداء می گردد.

اهرابی با اشاره به اینکه زنجیره کامل تولید در حوزه صنعت ابریشم در استان ایجاد گردیده است، تشریح کرد: تمامی مراحل خرید تضمینی پیله تر ابریشم از مددجویان، استفاده از قابلیت ها و پتانسیل های صنایع تبدیلی داخل استان به منظور تبدیل پیله تر به پیله خشک، استفاده از صنایع تکمیلی استانی به منظور تبدیل پیله خشک به نخ و تحویل نخ ابریشم به مددجویانی که در عرصه تولید فرش ابریشم فعال هستند با نظارت و حمایت کمیته امداد انجام می شود.

اهرابی، با بیان اینکه بسیاری از مددجویان کمیته امداد گیلان، استعداد و توانایی کار دارند اما شرایط و سرمایه کافی برای ایجاد شغل ندارند، اضافه کرد: توانمندسازی خانواده‌های تحت حمایت کمیته امداد استان گیلان با ایجاد اشتغال پایدار همواره جزء برنامه‌ها و اولویت‌های کاری این نهاد است و بر این اساس کمیته امداد با پرداخت تسهیلات ارزان، آن‌ها را در مسیر خودکفایی قرار می‌دهد.

وی، حمایت از ترویج مشاغل و صنایع بومی استان را یکی از رسالت های کمیته امداد در حوزه اشتغال و خودکفایی عنوان کرد و افزود: خدمات مشاوره ای، اعطای تسهیلات قرض الحسنه به مددجویان و اجرای طرح توسط این عزیزان با نظارت ۳ تا ۵ ساله جهت پایداری طرح از جمله حمایت های کمیته امداد در این بخش می باشد.

گفتنی است، در سال گذشته ۱۵۰ تُن پیله ابریشم توسط ۲ هزار مددجوی کمیته امداد استان به ارزش ریالی ۳۷ میلیارد تومان تولید شد.

کد خبر 6092733

دیگر خبرها

  • بازگشت ۱۲۰۰ کارگر استان بوشهر به اشتغال
  • بازگشت ۴۹۷ واحد تولیدی استان مرکزی به چرخه تولید
  • تجلیل از ۳۰ نفر از جامعه کار و کارگری گیلان
  • بازگشت واحدهای تعطیل‌شده به چرخه تولید، ادعاست یا واقعیت؟ / باوجود دستور رئیسی، مسئولان از اعلام آمار، فراری هستند
  • بازگشت ۴۴۹ طرح راکد و غیرفعال به چرخه تولید با حمایت بانک کشاورزی در سال ۱۴۰۲
  • توزیع رایگان تخم نوغان بین مددجویان کمیته امداد گیلان
  • ۱۰ معدن راکد استان اردبیل احیا می‌شود
  • بازگشت قریب الوقوع بیت کوین به ۳۰ هزار دلار
  • بیش از ۱۰ هزار واحد صنعتی به چرخه تولید بازگشتند
  • احیای واحدهای تولیدی راکد در دستور کار دولت است