Web Analytics Made Easy - Statcounter

ایسنا/خراسان رضوی کارشناسان اظهار کردند: کتابخانه‌ها نمونه‌ای از گزینه‌های پایدارتر در مقابل کتاب های کاغذی یا الکترونیکی هستند.

به نقل از تریهاگر، یکی از عادت‌های افراد در گذشته استفاده از کتاب‌های کاغذی بود، اما در حال حاضر استفاده از کتاب‌های الکترونیکی  رونق یافته است. به همین دلیل استقبال از کتابخانه‌ها هم مانند گذشته نیست.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

برخی از افراد هنوز عاشق خواندن کتاب‌های کاغذی هستند و لمس کاغذ و بوی آن برای آنان بسیار لذت‌بخش است. این افراد معتقدند زمانی که کتاب کاغذی می‌خوانند تجربه متفاوتی نسبت به خواندن کتاب‌های الکترونیکی دارند.

البته برخی از خوانندگان بر این باورند که کتاب‌های کاغذی به محیط‌زیست آسیب می رسانند، زیرا در تولید آنها درختان بسیاری از بین می‌روند و منابع زیادی استفاده می‌شود.

بهترین روش در حافظت از طبیعت و استفاده از کتاب‌های کاغذی، کتابخانه‌هاست.

همانطور که به افراد توصیه می‌شود تا از بطری‌های یکبار مصرف استفاده نکنند و بجای آن از بطری‌های قابل بازیافت استفاده کنند به دوستداران کتاب‌های کاغذی نیز توصیه می‌شود که از کتابخانه‌ها بجای خرید کتاب کاغذی استفاده کنند.

کتاب‌های کتابخانه دیگر یکبار مصرف نیستند، آنها بارها مورد استفاده قرار می‌گیرند و به اشتراک گذاشته می‌شوند. از این طریق، هم تجربه استفاده از کتاب‌های کاغذی را خواهید داشت و هم کمتر به محیط زیست آسیب خواهید رساند.

کتابخانه بهترین تعریف از اقتصاد اشتراکی(Sharing Economy)  و محیطی هست که در آنجا افراد می‌توانند به دیگران کمک کنند و در آموزش آنان سهیم باشند.

در حال حاضر، کتابخانه‌ها در همه جا مورد تهدید هستند، بنابراین اگر به تاثیر محیطی خواندن اهمیت می‌دهید به یاد داشته باشید که بهترین گزینه کتاب الکترونیکی نیست، سبزترین کتاب، همان کتابی است که از کتابخانه عمومی به امانت گرفته‌اید.

اقتصاد اشتراکی (Sharing Economy) اصطلاحی است که در برگیرنده معانی متفاوتی است و اغلب در توصیف فعالیت اقتصادی و اجتماعی حاوی تبادلات آنلاین به کار می رود.

انتهای پیام

منبع: ایسنا

کلیدواژه: استانی فرهنگی و هنری كتابخانه

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.isna.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «ایسنا» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۵۸۱۲۸۲۷ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

رونمایی از کتاب «دنیای کسی را عوض کرده‌ای؟»

همزمان با هفته معلم، آئین رونمایی از کتاب «دنیای کسی را عوض کرده‌ای؟» با حضور مدیرکل کتابخانه‌های عمومی آذربایجان غربی، نمایندگان دستگاه‌های اجرایی، معلمین، مدرسین، فعالین اجتماعی، اعضای کتابخانه‌های عمومی و علاقه‌مندان در سالن جلسات کتابخانه مرکزی آذربایجان غربی برگزار شد. 

توحید اصغرزاده از سال ۱۳۷۰ در کنار شغل شریف معلمی، نویسندگی را مشق زندگی خود قرار داده و تا کنون حدود ۲۰ عنوان کتاب در حوزه‌های تعلیم و تربیت، دفاع مقدس، ادبیات و .. دارند که هر کدام وزن و ارزشی ویژه دارد. 

این اثر گفتار نوشته‌هایی با محوریت آموزش خانواده و دستنامه‌ای برای معلمین، مدرسین و اولیاء محسوب شده که با قلم نافذ، اثرگذار نویسنده نگاشته شده است. 

کتاب  «دنیای کسی را عوض کرده‌ای؟» خلاصه ای  از  پاسخ  پرسش هایی برای  تغییر دنیای خود و دیگران به ویژه  برای معلمان و اندیشمندان انسان ساز است و که در اجرای   سند تحول بنیادین آموزش و پرورش و بر مبنای سبک زندگی ایرانی و اسلامی به نگارش درآمده است.

محتوای این کتاب، خانواده و مدرسه را پیوند می‌دهد و اگر این پیوند مستحکم باشد بسیاری از مشکلات جامعه امروزی حل خواهد شد. 

خدیجه معصومی مدیرکل کتابخانه‌های عمومی آذربایجان غربی در آییبن رونمایی از این کتاب تصریح کرد: مطالعه رکن جامعه فرهیخته است و هر چقدر بیشتر در کتابخانه های حضور پر رنگ وجود داشته باشد و خواندن کتاب افزایش یابد مسلما سطح آگاهی  و سواد جامعه نیز افزایش خواهد یافت .

باشگاه خبرنگاران جوان آذربایجان غربی ارومیه

دیگر خبرها

  • رونمایی از کتاب «دنیای کسی را عوض کرده‌ای؟»
  • رونمایی کتاب دنیای کسی را عوض کرده ای در ارومیه
  • ۲۵ اردیبهشت آخرین مهلت تبدیل مجوز‌های کاغذی به الکترونیکی
  • اولین کتابخانه ملی دیجیتال جهان در فنلاند راه‌اندازی شد
  • اولین کتابخانه دیجیتال ملی جهان در فنلاند راه‌اندازی شد
  • طلسم‌های مرگباری که در کتاب‌های قدیمی جاساز شده‌اند
  • ۳۹ درصد پروانه های کسب کاغذی در لرستان الکترونیکی شد
  • این کتاب‌ها می‌توانند شما را بکشند!
  • آهنگسازی در موسیقی کلاسیک ایرانی کتاب شد/ خواندن چند پژوهش
  • چگونه نوجوانان امروز را به خواندن کتاب‌های ایرانی علاقه‌مند کنیم؟/ ادبیات نوجوان در سایه غلبه ترجمه