Web Analytics Made Easy - Statcounter

ایسنا/قم سرپرست مدیریت امور پردیس‌های دانشگاه فرهنگیان قم با بیان اینکه در حال حاضر حدود ۲هزار دانشجوی دختر و پسر در دانشگاه فرهنگیان قم مشغول تحصیل هستند، گفت: دانشگاه فرهنگیان قم، قطب رشته‌های دبیری الهیات و زبان عربی در کشور است.

حسن محمدپور با حضور در تحریریه ایسنا قم، عنوان کرد: دانشگاه فرهنگیان یک دانشگاه ماموریت‌گرا است و دانشجویان این دانشگاه پس از فارغ‌التحصیلی بیکار وارد جامعه نمی‌شوند و همگی از ابتدای دوران تحصیل در دانشگاه، استخدام می‌شوند و حقوق و مزایا دریافت می‌کنند.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

وی با بیان اینکه دانشگاه فرهنگیان در سه محور فعالیت می‌کند، افزود: محور اول آموزش دانشجویان در رشته‌های دبیری است که علاقه‌مندان از طریق آزمون سراسری و انجام مصاحبه‌های عمومی جذب می‌شوند، محور دوم فعالیت دانشگاه فرهنگیان، ارائه مهارت‌های تدریس به افرادی است که از طریق آزمون ادواری جذب آموزش و پرورش می‌شوند و در یک دوره یکساله تحت آموزش قرار می‌گیرند و سپس کار تدریس را آغاز می‌کنند.

سرپرست مدیریت امور پردیس‌های دانشگاه فرهنگیان قم بیان کرد: محور سوم فعالیت دانشگاه فرهنگیان، ارتقا آموزشی معلمان است و معلمانی که بخواهند در مقاطع تحصیلی بالاتر تحصیل کنند، می‌توانند در دانشگاه فرهنگیان به این امر بپردازند.

وی ادامه داد: سیاست دانشگاه فرهنگیان استفاده از افراد علاقه‌مند، متدین و نخبه است و از سال ۹۱ با تاسیس دانشگاه این روند پیگیری شده است و با افزایش شناخت عموم مردم از دانشگاه فرهنگیان، اقبال نیز به این دانشگاه بیشتر شده است.

محمدپور در خصوص نحوه جذب دانشجویان در دانشگاه فرهنگیان تصریح کرد: علاقه‌مندان در آزمون سراسری به رقابت می‌پردازند و اگر بتوانند نمره تراز لازم را کسب کنند، مجاز به انتخاب رشته خواهند شد، داوطلبان اگر در نتایج نهایی در دانشگاه فرهنگیان پذیرفته شوند، در مصاحبه عمومی شرکت خواهند کرد که نمره تراز و نمره مصاحبه جمع می‌شود و افراد برگزیده در دانشگاه فرهنگیان جذب خواهند شد.

وی اضافه کرد: حداقل نمره تراز برای مجاز شدن انتخاب رشته در دانشگاه فرهنگیان، نمره تراز ۶۵۰۰ است و داوطلبانی که بتوانند نمره تراز بالاتر از این میزان را کسب کنند، مجاز به انتخاب رشته در دانشگاه فرهنگیان می‌شوند؛ همچنین دو تا سه برابر ظرفیت، افراد پذیرفته و در مصاحبه عمومی شرکت می‌کنند و افراد برتر در دانشگاه فرهنگیان پذیرفته می‌شوند.

سرپرست مدیریت امور پردیس‌های دانشگاه فرهنگیان قم اظهار کرد: در مصاحبه عمومی، میزان توانمندی و علاقه‌مندی داوطلبان مورد بررسی قرار می‌گیرد و عموما افراد نمره قبولی را در این مصاحبه کسب می‎کنند، نمره مصاحبه با نمره تراز جمع می‌شود و افراد برگزیده مشخص می‌شوند.

وی خاطرنشان کرد: در حال حاضر دانشگاه فرهنگیان قم در سه مرکز آیت‌الله طالقانی، حضرت معصومه(س) و و شهید مدنی مشغول فعالیت است و ۲هزار دانشجوی پیوسته و ۵۰۰تا ۶۰۰مهارت آموز مشغول تحصیل در این مراکز هستند.

سرپرست مدیریت امور پردیس‌های دانشگاه فرهنگیان قم در خصوص میزان کاربردی بودن دروس ارائه شده در دانشگاه فرهنگیان، تاکید کرد: دروسی که در دانشگاه فرهنگیان ارائه می‌شود، به چند بخش تقسیم می‌شود، برخی دروس مربوط به همان رشته تخصصی هستند و مباحث مرتبط با آن رشته ارائه می‌شود، برخی دروس عمومی و معارفی هستند و برخی دروس نیز مازاد بر دروس دانشگاه‌های دیگر است، دروسی مانند تحلیل محتوای کتاب درسی و روش تدریس به دانشجویان ارائه می‌شود و همچنین دانشجویان دانشگاه فرهنگیان باید ۴ترم دوره‌های کارورزی را در مدارس سپری کنند تا آشنایی کامل با مدارس پیدا کنند.

آموزش دانشجویان دانشگاه فرهنگیان با متدهای روز دنیا

وی افزود: روش تدریس‌هایی که دانشجویان در دانشگاه فرهنگیان می‌گذرانند، مطابق با متدهای روز دنیا است و دانشجویان باید این روش‌ها را در دوره کارورزی پیاده کنند تا بتوانند تسلط لازم را کسب کنند و پس از دوران فارغ‌التحصیلی با آشنایی و توانمندی کامل در کلاس‌های درس حاضر شوند.

محمدپور در خصوص اینکه آیا تضمین شغلی و دریافت حقوق برای دانشجویان دانشگاه فرهنگیان سبب بی‌انگیزگی آنان نمی‌شود، تاکید کرد: دانشجویان دانشگاه فرهنگیان در طول تحصیل استخدام آزمایشی هستند و گزینش‌ها و پایش دانشجویان در دوران تحصیل ادامه دارد و اگر کسی نتواند نمرات قبولی در درس‌ها را کسب کند و یا به دلایلی شرایط و صلاحیت شغل معلمی را نداشته باشد، کنار گذاشته می‌شود.

وی گفت: درصد غالب فارغ التحصیلان دانشگاه فرهنگیان به دنبال ادامه تحصیل در مقاطع بالاتر و ارتقای تحصیلی هستند و این نشان از انگیزه بالای دانشجویان دانشگاه فرهنگیان در کسب علم و دانش دارد.

محمدپور اظهار کرد: مسئله مهمی که در دانشگاه فرهنگیان به آن توجه می‌شود، نوع رفتار و برخورد دانشجویان با دانش‌آموزان است و ارتقای شخصیتی دانشجومعلمان بسیار در اولویت قرار دارد، زیرا اشتباه رفتاری یک معلم در یک روستا می‌تواند حتی وزیر را هم به چالش بکشد و از همین رو دروس و کارگاه‌هایی برای دانشجویان در جهت ارتقای شخصیت رفتاری آنان برگزار می‌شود.

حقوق یک میلیون و ۵۰۰هزار تومانی دانشجویان دانشگاه فرهنگیان

سرپرست مدیریت امور پردیس‌های دانشگاه فرهنگیان قم در خصوص اعتراص برخی دانشجویان دانشگاه فرهنگیان قم مبنی بر کسر حقوق خود، عنوان کرد: طبق قانون تربیت معلم، کسی که وارد دانشگاه فرهنگیان می‌شود، حقوق دریافت می‌کنند که این مبلغ در سال جاری به حدود ۱میلیون و ۵۰۰هزار تومان رسیده است، البته به دلیل استفاده از خدمات دانشگاه مانند خوابگاه و غذا، ۴۵درصد از حقوق آن‌ها باید به خزانه برگردد.

حل مشکل کسر شدن حقوق دانشجویان قم

وی افزود: دانشجویان موظف هستند که در خوابگاه حضور داشته باشند و اغلب برنامه‌های فرهنگی و کارگاه‌ها در ساعات عصر و شب برگزار می‌شود، البته قانونی نیز وجود دارد که افراد متاهل، سرپرست خانوار و در شرایطی که دانشگاه فضای خوابگاهی در اختیار نداشته باشد، دانشجویان می‌توانند در خوابگاه حاضر نشوند و این افراد باید تنها ۲۵درصد از حقوقشان کسر شود و دانشجویان به این موضوع معترض بودند که با هماهنگی‌های انجام شده، از سال جاری این موضوع اجرایی می‌شود.

حضور ۳۵هیئت علمی در دانشگاه فرهنگیان قم

محمدپور در خصوص اساتیدی که در دانشگاه فرهنگیان تدریس می‌کنند، بیان کرد: دانشگاه فرهنگیان مانند دیگر دانشگاه‌ها هیئت علمی دارد و از این اساتید برای تدریس استفاده می‌شود که در حال حاضر ۳۵هیئت علمی در دانشگاه فرهنگیان قم مشغول تدریس هستند و همچنین از اساتید مدعو نیز در صورت لزوم استفاده می‌شود که اولویت با استفاده از اساتیدی است که تجربه کار در آموزش و پرورش دارند.

دانشگاه فرهنگیان قم قطب رشته‌های دبیری الهیات و عربی کشور

وی ادامه داد: دانشگاه فرهنگیان قم در رشته‌های دبیری الهیات و زبان عربی قطب کشور است و دانشجویان از کل کشور برای تحصیل در این دو رشته به قم مراجعه می‌کنند که در حال حاضر ۸۰۰دانشجو در این دو رشته مشغول تحصیل هستند.

دانشجویان فرهنگیان برای فعالیت در تشکل‌های سیاسی احتیاط می‌کنند

وی در خصوص میزان فعالیت انجمن‌ها، کانون‌ها و تشکل‌های دانشجویی در دانشگاه فرهنگیان قم، خاطرنشان کرد: دانشجویان به دلیل آزمایشی بودن استخدام خود، برای فعالیت در تشکل‌های سیاسی احتیاط می‌کنند و برهمین اساس تاکنون تشکل‌های سیاسی در دانشگاه فرهنگیان تشکیل نشده است؛ دانشگاه مخالفت و ممانعتی با تشکیل و برگزاری برنامه‌های سیاسی ندارد؛ عدم فعالیت تشکل‌های سیاسی در دانشگاه آسیب محسوب می‌شود و روحیه مطالبه‌گری دانشجویان را تضعیف می‌کند، ولی کانون‌های فرهنگی و انجمن‌های علمی در دانشگاه فرهنگیان قم فعال هستند و فعالیت‌های خوبی نیز به انجام می‌رسانند.

سرپرست مدیریت امور پردیس‌های دانشگاه فرهنگیان قم اظهار کرد: بدنه فعلی آموزش و پرورش با سابقه بالای ۲۰سال است و به سمت پیری می‌رود، هرساله آموزش و پرورش خروجی‌های بسیاری دارد که نیاز است نیروی جوان جایگزین شود و در این راستا دانشگاه فرهنگیان نقش اساسی دارد. در حال حاضر به دلیل کمبود فضای فیزیکی امکان افزایش جذب دانشجویان وجود ندارد که اگر این مشکل رفع شود، با افزایش ورودی و جذب دانشجویان می‌توانیم نیازهای استان از نظر معلم در چندسال آینده را تامین کنیم.

محمدپور در خصوص ظرفیت استان قم و همکاری با حوزه‌های علمیه تصریح کرد: تفاهم نامه‌های همکاری با حوزه علمیه امضا شده است تا از ظرفیت حوزه علمیه استفاده شود؛ در گذشته حوزویان تنها در رشته‌های دبیری الهیات و ادبیات عرب می‌توانستند جذب آموزش و پرورش شوند ولی اکنون با وجود رشته‌های تخصصی در حوزه علمیه، طلاب می‌توانند در رشته‌های مختلف جذب آموزش و پرورش شوند.

تاسیس مرکز آموزش مبلغِ معلم در قم

وی اضافه کرد: همچنین با توافق حوزه علمیه و دانشگاه فرهنگیان، بنا شد مرکزی تاسیس شود تا به تربیت مبلغِ معلم بپردازد و مبلغین در یک دوره یکساله آموزش مبلغی و معلمی می‌بینند تا وقتی به مناطق مختلف جهت تبلیغ اعزام می‌وند، بتوانند به عنوان معلم نیز به دانش‌آموزان، آموزش دهند.

انتهای پیام

منبع: ایسنا

کلیدواژه: دانشگاه فرهنگیان استانی علمی و آموزشی قم معلمان

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.isna.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «ایسنا» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۵۸۰۸۵۷۲ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

افزایش رشته‌های کارشناسی ارشد دانشگاه آزاد اسلامی واحد شهرکرد

به گزارش خبرگزاری خبرآنلاین استان چهارمحال وبختیاری ، پژمان فاضلی از پذیرش دانشجو در رشته‌های جدید کارشناسی ارشد آسیب شناسی ورزشی و تمرینات اصلاحی گرایش تمرینات اصلاحی، روانشناسی ورزشی، مهندسی مکانیک گرایش تبدیل انرژی در دانشگاه آزاد شهرکرد خبر داد و افزود: هم اکنون در این دانشگاه ۵۱ رشته در مقطع کارشناسی ارشد وجود دارد.

وی‌گفت: دانشگاه آزاد شهرکرد با در نظر گرفتن آمایش منطقه‌ای و برای رسیدن به دانشگاه کارآفرین و همچنین پاسخ به نیاز جوانان جویای تحصیل به ویژه تحصیلات تکمیلی، به دنبال افزایش رشته‌های جدید و کاربردی است.

فاضلی یادآورشد: برای تشویق نسل جوان و جویای علم، شرایط ویژه‌ای مانند تخفیف شهریه و وام‌های تحصیلی مختلف در نظر گرفته‌ایم.

معاون آموزشی و تحصیلات تکمیلی دانشگاه آزاد اسلامی شهرکرد گفت: داوطلبان مجاز به انتخاب رشته کارشناسی ارشد سال ۱۴۰۳ می‌توانند از مهرماه امسال در این رشته‌ها مشغول به تحصیل شوند.

به‌گفته وی در این دانشگاه حدود ۱۰ هزار دانشجو در رشته‌های تحصیلی مقاطع کاردانی، کارشناسی، کارشناسی ارشد، دکتری عمومی و دکتری تخصصی مشغول به تحصیل هستند.

46

برای دسترسی سریع به تازه‌ترین اخبار و تحلیل‌ رویدادهای ایران و جهان اپلیکیشن خبرآنلاین را نصب کنید. کد خبر 1901627

دیگر خبرها

  • علت محبوبیت رشته‌های پزشکی و پیراپزشکی در کشورمان چیست؟
  • افزایش رشته‌های کارشناسی ارشد دانشگاه آزاد اسلامی واحد شهرکرد
  • روایت شهید مطهری از کلاس درس متفاوت امام
  • مجتهدی اهل تظاهر نبود و همیشه خودش را دانشجو می‌دانست
  • تکذیب پیوست نامه صحرایی درباره ابطال کسر ۴۵ درصد از حقوق دانشجو معلمان/ دانشگاه رای را اجرا کند
  • کسورات حقوق دانشجو معلمان به میزان خدمات دریافتی می شود
  • گرامیداشت روز معلم در دانشگاه فرهنگیان کرمان
  • تاسیس ۳۱ دانشگاه فرهنگیان مجزا با چه تدبیری انجام می‌شود!
  • یادواره‌ای به نام شهدای دانشجو معلم در لرستان
  • تحصیل ۳۴۰۰ دانشجو در دانشگاه فنی و حرفه‌ای چهارمحال وبختیاری