Web Analytics Made Easy - Statcounter
به نقل از «ایسنا»
2024-05-08@20:24:14 GMT

دانشجویان خارجی سفیران فرهنگی کشور هستند

تاریخ انتشار: ۲۵ آبان ۱۳۹۸ | کد خبر: ۲۵۸۱۳۳۲۳

دانشجویان خارجی سفیران فرهنگی کشور هستند

ایسنا/کردستان رئیس دانشگاه کردستان گفت: دانشجویان خارجی می‌توانند در سطح کلان به‌عنوان سفیران فرهنگی ایفای نقش کنند.

رحمت صادقی امروز(۲۵آبان) در جلسه افتتاح دفترامورکنسولی دانشجویان غیر ایرانی استان، اظهار کرد: همه دانشگاه‌های کشور هدفشان ارتقای وجه بین‌المللی بوده و دانشگاه کردستان هم در سال‌های اخیر اقدامات خوبی در این زمینه انجام داده است.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

وی افزود: افتتاح نمایندگی امور کنسولی دانشجویان غیر ایرانی و ساختمان مرکز آموزش زبان فارسی به غیرفارسی‌زبانان ازجمله زیرساخت‌های لازم برای پذیرش و تحصیل بیشتر دانشجویان خارجی است.

رئیس دانشگاه کردستان، عنوان کرد: با توجه به مرزی بودن استان کردستان موقعیت خوبی برای تحصیلات تکمیلی وجود دارد و درآمدزایی خوبی هم برای دانشگاه در پی خواهد داشت.

صادقی با اشاره به اینکه حضور دانشجویان خارجی به نفع استان خواهد بود، تصریح کرد: دانشجویان خارجی می‌توانند در سطح کلان به‌عنوان سفیران فرهنگی ایفای نقش کنند و با بازگشت به کشور خود، افراد بیشتری را برای تحصیل در دانشگاه‌های ایران ترغیب کنند.

وی بیان کرد: تعداد دانشجوی خارجی در دانشگاه کردستان افزایش چشمگیری داشته است و در حال حاضر ۴۹۲ دانشجوی خارجی در این دانشگاه مشغول به تحصیل هستند و دانشگاه ظرفیت افزایش جذب و پذیرش دانشجویان بیشتری را دارد.

رئیس دانشگاه کردستان، با اشاره به اینکه دانشگاه کردستان برای ارتقای وجهه بین‌المللی اهتمام ویژه‌ای دارد، گفت: خوشبختانه توانسته‌ایم سهمیه‌های خوبی در اراسموس پلاس و ارنست ماه برای دانشگاه جذب کنیم و دانشجویان زیادی در قالب طرح تبادل دانشجو در دوره‌های مختلف دانشگاه‌های اسپانیا و اتریش حضور پیداکرده‌اند.

صادقی با تأکید بر اینکه رتبه‌بندی‌های جهانی برای بین‌المللی شدن دانشگاه ضروری است، ذکر کرد: کسب رتبه ۱۰۰۰-۸۰۱ دانشگاه کردستان در رتبه‌بندی تایمز اعتبار خوبی به این دانشگاه بخشیده و منجر به ترغیب شهروندان کشورهای خارجی برای تحصیل در دانشگاه کردستان خواهد شد.

وی با اشاره به بودجه سرانه کل کشور، تصریح کرد: سرانه بودجه کل کشور ۱۲۰ هزار تومان در وزارت علوم بوده اما این میزان در استان کردستان در حدود ۸۰ هزار تومان است و جزو استان‌های آخر در این زمینه هستیم.

رئیس دانشگاه کردستان، خاطرنشان کرد: دانشگاه کردستان دارای ۴ ردیف بودجه بوده اما به دلیل اندک بودن بودجه پژوهشکده کردستان شناسی به‌طور کل ۳ ردیف بودجه‌ای برای این دانشگاه در نظر گرفته‌شده که نسبت به سایر استان‌های هم‌جوار ازجمله همدان با ۱۰ ردیف بودجه و کرمانشاه و لرستان با ۷ ردیف بودجه بسیار محجور واقع‌شده و ضروری است تا این عقب‌ماندگی را که از گذشته تاکنون ادامه داشته، جبران کنیم.

انتهای پیام

منبع: ایسنا

کلیدواژه: استانی علمی و آموزشی دانشجویان خارجی

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.isna.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «ایسنا» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۵۸۱۳۳۲۳ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

جزییات سومین دوره آموزشی حلقه‌های میانی «حامیم» در دانشگاه علامه اعلام شد

سومین دوره آموزشی توانمندسازی دانشجویان فعال فرهنگی، سیاسی و اجتماعی با عنوان حلقه‌های میانی «حامیم» با حضور ۱۹۰ دانشجوی دختر و پسر در دانشگاه علامه‌طباطبائی برگزار می‌شود.

به گزارش ایسنا، حمید ستوده، مدیر اجرایی دفتر نهاد رهبری در دانشگاه از برگزاری سومین دوره آموزشی توانمندسازی دانشجویان فعال فرهنگی، سیاسی و اجتماعی با عنوان حلقه‌های میانی «حامیم» در این دانشگاه خبر داد.

وی اظهار کرد: این دوره آموزشی با حضور 190 نفر از دانشجویان دختر و پسر از 19 تا 21 اردیبهشت‌ماه به‌صورت حضوری در پردیس مرکزی دانشگاه علامه‌طباطبائی و در روزهای 22 و 23 اردیبهشت‌ماه نیز به‌صورت مجازی برگزار می‌شود.

ستوده در ادامه با اشاره به اینکه اردوی فرهنگی و تفریحی این دوره در هفته نخست خردادماه به مدت دو روز در خارج از تهران برگزار خواهد شد، بیان کرد: مهم‌ترین موضوعات مورد توجه در این کلاس‌ها و کارگاه‌های آموزشی، شامل سبک زندگی، مباحث اندیشه‌ای، معارف دینی و بررسی شبهات رایج معرفتی، فرهنگی و سیاسی در فضای دانشگاهی است.

دبیر برگزاری سومین دوره آموزشی حامیم در دانشگاه علامه‌طباطبائی گفت: علی صدرا، مدرس دانشگاه، موحدابطحی استاد حوزه و دانشگاه، دکتر احمد قدیری‌ابیانه، کارشناس امور بین‌الملل، نویسنده و پژوهشگر سیاسی و مهدی عباسی‌مهر، مدیر سیاسی نهاد نمایندگی مقام معظم رهبری در دانشگاه‌ها به عنوان مدرس در این دوره حضور دارند.

ستوده تقویت نقش محوری دفاتر نهاد در راهبری فعالیت‌های فرهنگی دانشگاه‌ها، تقویت بنیه اعتقادی و فکری دانشجویان فعال فرهنگی و سیاسی، امیدآفرینی و تقویت نشاط و روحیه فعالیت‌های جمعی، تقویت انگیزه برای نقش‌آفرینی در سال تحصیلی جدید و حضور میدانی در دانشگاه‌ها، استعدادسنجی و بهره حداکثری از توانمندی‌ها و ظرفیت‌های دانشجویان و استفاده از فرصت شبکه‌سازی و تیم‌سازی دانشجویان مستعد از جمله اهداف طرح حامیم برشمرد.

انتهای پیام

دیگر خبرها

  • تاکید بر توسعه فعالیت‌های فرهنگی جهاددانشگاهی در دانشگاه‌ها
  • مشارکت دانشگاه‌های تهران در اجرای دوازدهمین دوره مسابقات ملی مناظره دانشجویی
  • اعتراض دانشجویان به تعطیلی ۲۳ ماهه مسجد دانشگاه شریف
  • جزییات سومین دوره آموزشی حلقه‌های میانی «حامیم» در دانشگاه علامه اعلام شد
  • حذف خط قرمز‌ها و تسهیل در فرآیند صدور مجوز نشریات دانشجویی / بودجه مجزایی برای حمایت نداریم+ فیلم
  • برگزاری رویداد ملی مسئله محور «شروع» در دانشگاه کردستان
  • رویداد ملی مساله محور «شروع» در دانشگاه کردستان آغاز شد
  • نخبگان و کارآفرینان خارجی جذب مرکز رشد و سرای نوآوری می‌شوند
  • آمادگی دانشگاه شیراز برای جذب دانشجویان خارجی
  • آمادگی دانشگاه شیراز برای جذب دانشجویان اخراجی خارجی