Web Analytics Made Easy - Statcounter

نماینده حزب کارگزاران در شورای سیاست‌‌گذاری اصلاح‌طلبان معتقد است لاریجانی برای کاندیداتوری  منتظر دعوت یک جریان سیاسی است ولی هیچ جریانی حاضر به دعوت و حمایت از او نیست. ۲۵ آبان ۱۳۹۸ - ۱۴:۲۱ سیاسی سیاست ایران نظرات - اخبار سیاسی -

ید‌الله طاهرنژاد عضو شورای مرکزی حزب کارگزاران و نماینده این حزب در شورای سیاست‌گذاری اصلا‌ح‌طلبان در گفت‌وگو با خبرنگار حوزه احزاب خبرگزاری تسنیم، در تحلیل علل عدم موضع‌گیری مشخص علی لاریجانی مبنی بر کاندیداتوری یا عدم کاندیداتوری، کمتر از 100 روز مانده به انتخابات دوره یازدهم مجلس گفت:‌ آقای لاریجانی یک سیاست‌مدار کهنه‌کار، مجرب و مسلط بر اوضاع و احوال سیاسی کشور است.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

همچنین ایشان وجوه مختلفی از جمله سابقه پاسداری، سابقه ریاست صدا وسیما، از بیت روحانیت بودن و اخوی رئیس سابق قوه قضاییه بودن را دارد که مجموعه این شرایط محیط را برای استمرار طولانی مدت وی در راس مجلس را فراهم کرده است.

تا انتخابات|ابهام درباره‌ی لاریجانی و تداوم اختلاف در سرای اصلاح‌طلبان

 

** لاریجانی برای کاندیداتوری  منتظر دعوت یک جریان سیاسی است

وی افزود: اما در این مدت برخی از این وجوه دچار آسیب شده و کارآمدی لازم را برای استمرار بخشیدن به ریاست ایشان در مجلس ندارد. همین مسئله باعث شده که آقای لاریجانی درباره آینده سیاسی خود تامل بیشتری به خرج بدهد. ضمن اینکه معمولا شخصی در جایگاه آقای لاریجانی هیچگاه به شکل مستقیم وارد انتخابات نمی‌شود و منتظر می‌ماند تا جریانات و جبهه‌های سیاسی به شکل رسمی از ایشان دعوت کند.البته این جریانات سیاسی باید دارای این ویژگی نیز باشند که توان حمایت از ایشان را داشته باشند و به نوعی حمایت آنها از آقای لاریجانی کارساز باشد. به نظر می‌رسد این دعوت هنوز اتفاق نیفتاده باشد. 

**هیچ جریانی حاضر به دعوت و حمایت از لاریجانی نیست

طاهر‌نژاد در پاسخ به این سوال که آیا برای آقای لاریجانی مهم نیست که این دعوت از سوی کدام یک از جریان‌های سیاسی صورت گیرد؟ گفت: من شخصا پیش‌بینی نمی‌کنم که جریان سیاسی مقتدری که بتواند ضمن دعوت از آقای لاریجانی، از ایشان حمایت مورد نظر را انجام دهد داشته باشیم چراکه اگر قرار بود این اتفاق بیفتد باید زمینه‌های آن تاکنون فراهم می‌شد. البته آنطور که بنده شنیدم  لیستی که در قم از سوی اصولگرایان ارائه شده قطعی نیست و نظر جامعه مدرسین و سایر دوستان هنوز قطعی نشده و ممکن است در این شهر اتفاقاتی بیفتد ولی به هر حال بنده خیلی خوشبین نیستم که در شهر قم استقبال جدی از آقای لاریجانی برای حضور در انتخابات چه از سوی اصولگرایان و  حتی از سوی اصلاح‌طلبان صورت گیرد.

** تجربه کاندیداتوری خانواده لاریجانی از آمل موفق آمیز نبوده

عضو شورای مرکزی حزب کارگزاران خاطرنشان کرد: اینکه آقای لاریجانی در تهران مورد اقبال قرار گیرد و از ایشان برای حضور در رقابت‌های انتخاباتی دعوت شود نیز از نظر من خیلی روشن نیست. دلیل آن نیز همان آسیب دیدن وجوه قدرت ایشان در سالهای اخیر است. البته برخی‌ها نیز خبر از کاندیداتوری ایشان از شهر آمل داده‌اند که بنده این مسئله را نیز بعید می‌دانم چرا که یک بار اخوی ایشان فضای سیاسی آمل را تست کرده‌اند و پاسخ مثبتی نیز دریافت نکرده‌اند. بنابراین بنده فکر می‌کنم که آقای لاریجانی انگیزه چندانی برای حضور در انتخاباتی آتی مجلس را نداشته باشد. در عین حال احتمال حمایت جریانات سیاسی و یا عناصر سیاسی مطمئن و موثری از ایشان نیز خیلی زیاد نخواهد بود. 

**در صورت عدم نقش‌آفرینی در انتخابات مجلس، لاریجانی شانسی برای 1400 ندارد

نماینده حزب کارگزاران در شورای سیاست‌گذاری در پاسخ به این سوال که چه میزان این گزاره را محتمل می‌دانید که علت عدم اعلام کاندیداتوری آقای لاریجانی تاکنون به خاطر برنامه‌ ایشان برای حضور در انتخابات 1400 باشد؟ تصریح کرد: دروازه ورود به انتخابات 1400 انتخابات آتی مجلس است و هر جریان سیاسی که موفق شود اکثریت مجلس یازدهم را داشته باشد به احتمال بسیار قوی و بر اساس سابقه فعالیت جریانات سیاسی، شانسش برای موفقیت در انتخابات ریاست‌جمهوری بالا می‌رود. بنابراین اگر آقای لاریجانی نتواند در انتخابات آتی مجلس نقش‌آفرینی مطلوبی داشته باشد نقش‌آفرینی او در 1400 بسیار کاهش پیدا می‌کند مگر این که در ماه‌های منتهی به سال 1400 اتفاق خاصی در فضای سیاسی کشور رخ دهد. 

**نقش احمدی‌نژاد در وضعیت کنونی لاریجانی 

طاهرنژاد همچنین در پاسخ به سوال دیگری مبنی بر اینکه عدم استقبال گروه‌های سیاسی از لاریجانی را تا چه میزان مرتبط با حمایت‌های او از دولت و متعاقباً عملکردهای ضعیف دولت می‌داند؟ گفت:‌ عدم استقبال از لاریجانی هیچ ارتباطی به حمایت وی از دولت روحانی ندارد. اصولا خانواده لاریجانی ضربات سنگینی از ناحیه احمدی‌نژاد و جریان منتسب به او در این سالها خورده‌اند و با توجه به اینکه احمدی‌نژادی‌ها در میان اقشار کم‌تر برخوردار جامعه جایگاه نسبتا خوبی دارند، عملکرد آنها علیه خانواده لاریجانی در شرایط کنونی رئیس مجلس تاثیر زیادی داشته است. 

این فعال سیاسی اصلا‌ح‌طلب در پایان یادآور شد: در عین حال آقای لاریجانی را سیاستمدار پخته‌ای می‌دانم که مدیریت او در مجلس مدیریت خوبی بوده و تواسته در بحران‌ها فضای مجلس را مدیریت کند و حتما زعمای قوم از  وجود ایشان در جایگا‌ه‌های دیگر استفاده خواهند کرد.

انتهای پیام/

R1455/P/S1,1412/CT1 واژه های کاربردی مرتبط احزاب اصولگرا احزاب اصلاح طلب علی اردشیر لاریجانی

منبع: تسنیم

کلیدواژه: احزاب اصولگرا احزاب اصلاح طلب احزاب اصولگرا احزاب اصلاح طلب

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.tasnimnews.com دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «تسنیم» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۵۸۱۳۳۴۴ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

رابط اصلاح‌طلبان با رهبری بعد از فوت هاشمی‌رفسنجانی چه کسی است؟

جهانگیری گفت: رهبری در سال ۹۵ فرموند من ارتباط اصلاح‌طلبان با ایشان را بر عهده بگیرم. الان قاعدتاً اصلاح‌طلب‌ها باید برای نحوه ارتباط فکر دیگری بکنند. الان هم اگر مبحث مهمی باشد، منعکس می‌کنم

به گزارش اعتماد، بخش‌هایی از گفتگو با اسحاق جهانگیری معاون اول دولت روحانی، را بخوانید؛

بعد از سال ۸۸ بانی شدم و به اتفاق آقایان موسوی لاری و مجید انصاری خدمت رهبری رسیدیم.

بعد از فوت مرحوم هاشمی، در جلسه با حضور آقای خاتمی و آقای خوئینی‌ها و حسن آقای خمینی و آقای نوری، مطرح شد که من راجع به ارتباط اصلاح‌طلبان با رهبری، با ایشان صحبت کنم.

 

سال ۹۵ به صورت اختصاصی خدمت رهبری رفتم و در مورد مسائل اصلاح‌طلبان صحبت کردم. رهبری در سال ۹۵ فرموند من ارتباط اصلاح‌طلبان با ایشان را بر عهده بگیرم.

بعضی نامه‌ها را ایشان (رهبری) پاسخ داده که پاسخ‌هایشان را هم دارم.

پاسخ‌ها برای انتشار نبوده و منتشرنشده و خصوصی است.

برداشت من این است که ایشان (رهبری) الان مسلط‌ترین فرد نسبت به اوضاع کشور هستند.

الان هم اگر مبحث مهمی باشد، منعکس می‌کنم.

هیچ‌وقت درباره ردصلاحیت‌ها و انتخابات از من خواسته نشد ارتباط بگیرم.

درباره برخی اشخاصی که در جریان رد صلاحیت‌ها پیگیری کردم، دیدم که تایید شدند.

دیگر خبرها

  • اصلاح طلبان در کدام حوزه های انتخابیه کاندیدا دارند؟
  • جوان: مهدی نصیری «باطن» اصلاح‌طلبان است که «ظاهر» شده
  • اولین واکنش یک روزنامه اصولگرا به موضوع مهدی نصیری: او مهره تاج زاده است
  •  واکنش اصلاح‌طلبان به سخنان نصیری درباره اتحاد شاهزاده و تاجزاده؛ تکرار یک شوخی بی‌مزه است | ارتباطی به جریان اصلاحات ندارد | واقعا یک توهم است
  • کرباسچی: مهدی نصیری تعادل ندارد؛ او فقط به درد تبلیغات بی‌بی‌سی می‌خورد
  • مرغ آمریکایی‌ها غاز است!
  • انتخابات به نظام مشروعیت می‌بخشد
  • خیز اصلاح طلبان رادیکال به سوی خیابان به بهانه طرح نور/ روزنامه آرمان ملی: مسئله مذاکره با آمریکا و حجاب باید حل شود!
  • اصلاح‌طلبان درباره روند بررسی صلاحیت‌ها چه گفتند؟
  • رابط اصلاح‌طلبان با رهبری بعد از فوت هاشمی‌رفسنجانی چه کسی است؟