Web Analytics Made Easy - Statcounter

به گزارش خبرنگار صنعت،تجارت و کشاورزی گروه اقتصادی باشگاه خبرنگاران جوان، عباس قبادی در برنامه تیتر امشب شبکه خبر تصریح کرد: پس از اعلام قیمت‌های جدید بنزین در کشور، صبح جمعه فراخوان دادیم و جلسه تنظیم بازار با حضور تمام اعضا برگزار شد و در سراسر کشور نیز استانداران جلساتی مشابه برگزار کردند.

او ادامه داد: مقرر شده جلسات تنظیم بازار به طور مستمر هر روز صبح با حضور اعضای ستاد و برای نظارت بر بازار و روند تنظیم فروش، برگزار شود.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

 قبادی درباره شرایط فعلی بازار گفت: شرایط فعلی بازار روند عادی است و هیچ گونه کمبود کالایی نداریم.

او بیان کرد: با توجه به شرایط کشور، واردات کالا‌های اساسی شرایط مطلوب دارد و تا این لحظه، ورودی کالا به کشور ۱۰ درصد نسبت به مدت مشابه سال قبل بیشتر بوده است و در وفور کالا و انباشت کالای مصرفی مردم مشکلی نداریم.

در ادامه احمدی معاون سازمان حمایت مصرف‌کنندگان و تولیدکنندگان دیگر مهمان برنامه گفت: در جلسه روز گذشته کارگروه تنظیم بازار، ۴ الی ۵ مصوبه برای حاکم شدن آرامش در بازار داشتیم که در درجه نخست، پایش مستمر بازار قرار دارد.

او ادامه داد: امروز نیز با ابلاغیه جدیدی که صادر شد تشدید نظارت بر بازار در دستور کار قرار گرفت.

 احمدی گفت: هماهنگی نزدیکتر با اتحادیه‌ها و اتاق‌های اصناف نیز موجب آرامش بیشتر بازار خواهد شد.

وی با اشاره به برگزاری گشت‌های مستمر اصناف و تعزیزیرات برای نظارت بر بازار افزود: همچنین با ابلاغ مصوبات به ۹۶ انجمن، سندیکا و اتحادیه تاکید شد که در شرایط فعلی با هماهنگی‌های لازم از افزایش قیمت خدمات و کالا‌ها خودداری کنند.

معاون سازمان حمایت  گفت: تا این لحظه افزایش قیمتی که متاثر از قیمت بنزین باشد نداشته ایم و گزارش‌هایی در حوزه‌های حمل و نقل درون شهری داشته ایم که با نظارت تاکسیرانی، کنترل‌ها انجام شده است.

در ادامه شهرام رضایی نماینده شرکت پخش فرآورده‌های نفتی نیز در ارتباط تلفنی با برنامه، درباره بسته تکمیلی سهیمه سوخت ناوگان شهری گفت: ناوگان تاکسی تلفنی در سهمیه بندی قبلی کارت شخصی شان باطل و به آن‌ها کارت سوخت داده شد و اکنون نیز اگر این خودرو‌ها به وسیله وزارت صمت و شهرداری‌ها ساماندهی شوند به میزان ۲۰۰ لیتر برای خودرو‌های بنزین سوز و ۱۲۰ لتیر برای دوگانه سوز در کارت بانکی شان واریزی خواهیم داشت.

وی افزود: برای خودرو‌های بین شهری‌ها نیز منتظر اطلاعات سازمان راهداری هستیم تا سهمیه سوخت آن‌ها اعمال شود؛ و براساس اعلام وزارت نفت و شرکت پخش فراوده‌های نفتی، پس از دریافت اطلاعات، ۷۵۰ لیتر برای خودرو‌های بنزین سوز و ۴۵۰ لیتر برای دوگانه سوز از آذرماه اعمال و برای این ۱۰ روز باقیمانده آبان نیز سهمیه واریز خواهد شد.

وی درباره سوخت سرویس‌های مدارس نیز گفت: اگر این خودرو‌ها در سامانه سپند ثبت نام شده باشند بر اساس اطلاعات سهمیه بندی، مبلغ به کارت بانکی واریز خواهد شد.

 رضائی افزود: خودرو‌های وانت بار نیز سهمیه دریافت می‌کنند که از روز گذشته برای وانت بار‌های پرمصرف ۳۰۰ لیتر و برای کم مصرف ۲۰۰ لیتر اعمال شده است، ولی وانت بار‌هایی که در حمل ونقل بین شهری کار می‌کنند بعد از ساماندهی مابه التفاوت آن واریز خواهد شد.

وی گفت: با توجه به اینکه خورو‌های ون در همه کلاس‌های خودرو وجود دارند بنابراین برای تاکسی‌های ون بعد از شناسایی، کارت جدید صادر خواهد شد و سهمیه آن‌ها ۶۰۰ لیتر در ماه اعمال خواهد شد.

این مقام مسئول بیان کرد: تاکسی‌های اینترنتی نیز با توجه به استفاده از نرم افزار‌ها در صورت داشتن مجوز وزارت صمت و تایید وزارت کشور و داشتن پیمایش بالای ۲۰۰ کیلومتر، اعتبار به کارت بانکی آن‌ها واریز خواهد شد.

 رضایی درباره تمهیدات لازم برای روان سازی ناوگان حمل و نقل گفت: در هر سهمیه بندی اگر نیاز به تغییرات باشد در کمیته‌های لازم پایش‌های لازم انجام می‌شود.

بیشتر بخوانید: تاثیر اصلاح نرخ بنزین بر تولید ناچیز است/ مجوزهای افزایش قیمت را منتفی می کنیم



در ادامه رایگانی سخنگوی سازمان تعزیرات حکومتی نیز در ارتباط تلفنی با برنامه گفت: بازار تاکنون آرام داشته است و هیچ گونه افزایش قیمت نداشته ایم.

او افزود: روز شنبه بخشنامه‌ای به استان‌های مختلف برای رسیدگی به پرونده‌های افزایش قیمت صادر شد و با هماهنگی وزارت صمت بازار، مدیریت و کنترل خواهد شد و رسانه‌ها نیز می‌توانند در بازدید و رصد روزانه همراه گشت‌های سازمان تعزیرات حکومتی حضور داشته باشند.

 حصاری مدیرکل حمل و نقل وزارت کشور نیز در ارتباط تلفنی با برنامه گفت: برای تاکسی‌های اینترنتی حتما سهمیه در نظر گرفته شده است که با احتساب مابه التفاوت به حساب آن‌ها واریز و پرداخت خواهد شد.

وی افزود: سنجش پیمایش بر اساس شرکت‌های تاکسرانی اینترنتی انجام می‌شود و اطمینان می‌دهیم سهمیه به ان‌ها تعلق خواهد گرفت.

 صاری گفت: برای سهمیه سرویس‌های مدارس نیز ۱۲۰ لیتر برای خودرو‌های تکسوز و بر اساس تعداد سفر از کلانشهر‌ها تا شهر‌های کوچک و ۶۰ لیتر برای دوگانه سوز‌ها در نظر گرفته شده است که بعد از ثبت در سامانه سپند اعمال می‌شود.

انتهای پیام/

منبع: باشگاه خبرنگاران

کلیدواژه: تنظیم بازار واردات

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.yjc.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «باشگاه خبرنگاران» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۵۸۱۷۵۳۵ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

۱۳ میلیون خودروی فرسوده روزانه ۶۳ میلیون لیتر سوخت مصرف می‌کنند

تردد بیش از ۱۳ میلیون خودروی فرسوده در کشور که در روز بیش از ۶۳ میلیون لیتر سوخت مصرف می‌کنند یکی از چالش‌های بزرگ حوزه انرژی است که در شرایط ناترازی بنزین، خسارات شدیدی به بدنه اقتصاد کشور وارد می‌کند.

به گزارش برنا، فرسودگی خودرو به تنهایی می‌تواند مصرف سوخت آن را بالا ببرد و البته که خودرو‌های تولید داخل در صورتی که فرسوده هم نباشند، ۲ برابر استاندارد جهانی سوخت مصرف می‌کنند.

در حال حاضر که مسأله ناترازی بنزین به یک معضل بزرگ تبدیل شده و ایران را در جایگاه کشور واردکننده بنزین قرار داده، بد نیست نگاهی به آمار و ارقام خودرو‌های فرسوده بیندازیم:

براساس تازه‌ترین آمار، ۹۰ درصد از موتورسیکلت‌ها، ۴۸ درصد تاکسی‌ها، ۸۶ درصد مینی‌بوس‌ها، ۸۲ درصد اتوبوس‌های درون شهری و بیش از ۵۲ درصد از خودرو‌های برون شهری کشور فرسوده هستند.

در حالی که کشور با چالش ناترازی بنزین دست و پنجه نرم می‌کند، همچنان شاهد تردد خودرو‌های فرسوده‌ای هستیم که عملاً بنزین را هدر و هوا را آلوده می‌کنند؛ بر اساس محاسبات سازمان نوسازی ناوگان حمل و نقل، خودرو‌های فرسوده اعم از سواری، تاکسی، کامیون و کامیونت به ترتیب روزانه، ۱۲.۵، ۲۱، ۱۵ لیتر بنزین و تجاری سنگین ۱۷۵ لیتر گازوئیل مصرف می‌کنند. همچنین موتورسیکلت‌های فرسوده ۲ برابر سایر موتورسیکلت‌ها بنزین مصرف می‌کنند.

همچنین مصرف سوخت در خودرو‌های تجاری سنگین که فرسوده شده اند سرسام آور است؛ تازه‌ترین آمار ستاد نوسازی حمل و نقل نشان می‌دهد که خودرو‌های تجاری سنگین که فرسوده شده اند در روز بیش از ۱۷۵ لیتر گازوییل مصرف می‌کنند و این در حالی است که خودرو‌های استاندارد ۹۰ لیتر در روز مصرف گازوییل دارند.

فرسودگی خودرو‌ها تنها به اقتصاد ضربه نمی‌زند بلکه نقشی اساسی در آلودگی هوا نیز ایفا می‌کنند به گونه‌ای که ۶۰ درصد آلودگی در تهران ناشی از ذرات معلق که حاصل سوخت غیراستاندارد و خودرو‌های فرسوده است. سهم خودرو‌ها در آلودگی هوا بین ۴۰ تا ۷۳ درصد است که در کنار آن، انتشار گاز‌های آلاینده را هم باید در نظر گرفت که سهمی ۸۲ تا ۸۳ درصدی در آلودگی هوا دارد.

از سوی دیگر نقش خودرو‌های فرسوده در تصادفات رانندگی را نیز نباید نادیده گرفت. همه این موضوعات نشان می‌دهد که اسقاط خودرو‌های فرسوده تا چه حد و از هر لحاظ می‌تواند به نفع کشور باشد.

خودرو‌های فرسوده به تنهایی ضربه سنگینی به اقتصاد کشور می‌زنند و این خسارت به اندازه‌ای بالاست که نمیتوان آن را نادیده گرفت؛ اگر هر لیتر بنزین و گازوییل را با مبلغ ۷۰ سنت حساب کنیم، می‌بینیم که خودرو‌های فرسوده، به طور سالیانه، ۹ میلیارد دلار خسارت به کشور وارد می‌کنند و بیش از ۱۳ میلیارد لیتر بنزینی را هدر می‌دهند که میتواند در شرایط مطلوب، برای کشور ارزآوری داشته باشد.

با یک نگاه کلی به این آمار و ارقام و صدمات خودرو‌های فرسوده، هیچ گونه توجیه منطقی برای عدم اسقاط خودرو‌های فرسوده وجود ندارد و این مسأله نیازمند یک اقدام جدی و ضربتی است تا خودرو‌های فرسوده از رده خارج شوند که این اتفاق می‌تواند تا حد بسیار بالایی در رفع ناترازی بنزین موثر باشد.

دیگر خبرها

  • کمبودی در توزیع لاستیک خودرو‌های سواری نداریم
  • قیمت عجیب حواله‌های خودرو؛ ۱۲ میلیارد تومان ناقابل!
  • ۱۳ میلیون خودروی فرسوده روزانه ۶۳ میلیون لیتر سوخت مصرف می‌کنند
  • تامین همه نیازهای ارزی توسط بانک مرکزی
  • متوسط قیمت کالاهای خوراکی منتخب در مناطق شهری کشور اعلام شد
  • پیشرفت تصفیه‌خانه بشاگرد به صورت مستمر بررسی می‌شود
  • تشدید گشت های نظارتی بر بازار شهرستان دهلران
  • فاصله نرخ ارز بازار با نرخ نیمایی را کم کنید؛ وگرنه با خروج سنگین سرمایه روبرو می شوید
  • توصیه ارزی همتی به دولت با عنوان خیرخواهانه
  • توصیه همتی به دولت: فاصله نرخ ارز بازار با نرخ نیمایی را کم کنید