Web Analytics Made Easy - Statcounter

به گزارش حوزه رادیو تلویزیون گروه فرهنگی باشگاه خبرنگاران جوان به نقل از روابط عمومی رسانه ملی، همزمان با آغاز هفته بسیج، دکتر علی عسکری رئیس رسانه ملی در دیدار با سردار غلامرضا سلیمانی رئیس سازمان بسیج مستضعفین، سردار آزادی معاون فرهنگی بسیج و جمعی از مسئولان این سازمان اهمیت بسیح را در جامعه فوق العاده دانست و گفت: در هر برهه از زمان، حضور و تأثیر این نهاد مردمی در جامعه حس می‌شود و در بزنگاه‌های تاریخی، و رویداد‌ها و حوادث مهم بسیج حضور فعالی داشته است و همچنان به عنوان مؤثرترین تشکل از آن یاد می‌شود.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

وی با اشاره به ساختار مردمی‌بسیج تأکید کرد: راز ماندگاری و بقای بسیج در مردمی‌بودن آن است و درواقع این نهاد از دل مردم متولد شده، با آن‌ها عجین شده و در کنار آن‌ها حضور دارد و همچنان در کنار مردم خواهد ماند.

دکترعلی عسکری بسیج را انقلابی‌ترین ساختار مردمی خواند و گفت: در هیچ نقطه از دنیا چنین ساختاری با این گستردگی و تنوع مشاهده نمی‌شود و این از برکات بسیج است که در هر شهر و روستایی نشانی از آن دیده می‌شود.

رئیس رسانه ملی افزود: در فضایی که دشمن غرب‌زدگی و وادادگی را تزریق می‌کند، بسیج موجب امیدواری و قوت قلب است و این شبکه عظیم مردمی می‌تواند پرچم تفکر انقلابی را برافراشته نگه دارد.

وی با اشاره به گام‌های استوار بسیج در فضای گام دوم انقلاب متذکر شد: با ورود به گام دوم انقلاب بسیج باید با رویکرد فرهنگی بیشتر و هوشمندانه‌تر ظاهر شود تا خالص‌ترین تأثیرات را در جامعه بگذارد و با سرعت بیشتر در مسیر اجرای گام دوم انقلاب پیش رود.

علی عسکری ادامه داد: این تأثیرگذاری وامدار مطالعات عمیق اجتماعی و تحقیقات عظیم فرهنگی است که اکنون در فضای مجازی هم نمود پیدا کرده است و در قاب‌های مختلف شبکه‌های مجازی هم دیده می‌شود.

به گفته رئیس رسانه ملی بسیج با اتکا بر این گستردگی باید برای تأثیرات بیشتر اجتماعی آماده باشد و از این ظرفیت عظیم استفاده حداکثری کند.

دکتر علی عسکری به هم‌افزایی رسانه ملی با سازمان بسیج در عرصه‌های مختلف تأکید و تصریح کرد: صداوسیما در کنار بسیج، همراه و حامی آن است و این برای ما یک افتخار بزرگ است که اعلام کنیم همه عوامل صدا وسیما بسیجی‌اند و با فرهنگ انقلابی پیش می‌روند. همچون همه بسیجیان برخاسته از مردم، دغدغه مردم و مشکلات آن‌ها را دارند.

رئیس رسانه ملی با تأکید بر گسترش فرهنگ انقلابی و هویت ملی در صداوسیما بیان کرد: رسانه ملی در مسیر گسترش تولید علم و تولیدات فرهنگی و هنری حامی‌بسیج است و آماده هر نوع همکاری در این مسیر با نهاد مردمی و انقلابی است.

علی عسکری با استقبال از حضور برنامه‌سازان نخبه بسیجی در رسانه ملی متذکر شد: حضور نویسندگان و برنامه‌سازان شایسته بسیجی در رسانه ملی موجب اعتبار این رسانه است و کشف این نیرو‌های خلاق انقلابی که در این فضا نخبه‌اند ارزش چندبرابری برای رسانه ملی فراهم خواهد کرد.

وی با اشاره به فراهم بودن فضای همکاری و تعامل میان برنامه‌سازان بسیج با رسانه ملی گفت: صداوسیما در پی گوهریابی است و حضور پررنگ بسیج در جشنواره‌های پویانمایی و مستند بهترین مسیر برای کشف این نیروهاست تا در آینده شاهد برنامه‌های بیشتر موج آفرین از بسیج باشیم.

در ادامه سردار سلیمانی رئیس سازمان بسیج مستضعفین با اشاره به شعار محوری چهلمین سالگرد تأسیس بسیج به برنامه‌های بسیج در مسیر گام دوم انقلاب، اشاره کرد و متذکر شد: بسیج در فصل جدیدی از گستردگی فرهنگی با حفظ اهداف و بر اساس منظومه فکری امام (ره) در فضای تولیدات رادیویی و تلویزیونی گام خواهد برداشت و در این میان ازهمکاری‌های بی دریغ و همیشگی رسانه ملی بهره خواهد برد.

وی افزود: شعار محوری امسال چهل سال خدمت، جهاد و شهادت است که با پیروی از بیانات مقام معظم رهبری (مدظله‌العالی) در تحقق این شعار خواهیم کوشید.

رئیس سازمان بسیج مستضعفین تأکید کرد: گستردگی بسیج و حضورش در عرصه‌های مختلف بی‌همتاست و هیچ نهاد مردمی‌ چنین قدرتی در فضای سیاسی و فرهنگی ندارد.

سردار سلیمانی با اشاره به فضای رقابتی فرهنگی که با رسانه‌های مختلف احاطه شده است گفت: در نگاه جدید رویکرد خود را از نگاه سازمانی به نهادی تغییر دادیم تا در خدمت مردم و انقلاب اسلامی‌باشیم.

رئیس بسیج مستضعفین بیان کرد: هدف ما در این عرصه به فعلیت رساندن ظرفیت‌های فرهنگی بسیج و شناسایی نیرو‌های خلاق و نخبه در این عرصه است.

در پایان این دیدار معاونان سازمان بسیج مستضعفین نظرات خود را درباره همکاری‌های رسانه‌ای با رسانه ملی بیان کردند.

انتهای پیام/ 

 

منبع: باشگاه خبرنگاران

کلیدواژه: رسانه ملی بسیج

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.yjc.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «باشگاه خبرنگاران» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۵۸۲۰۳۱۳ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

قدردانی رهبر انقلاب از فعالیت‌های دفتر مطالعات جبهه فرهنگی‌انقلاب

به گزارش خبرگزاری مهر به نقل از روابط عمومی دفتر مطالعات جبهه فرهنگی انقلاب اسلامی، پیام تشکر حضرت آیت الله خامنه ای رهبر معظم انقلاب اسلامی از تلاش‌ها و نوآوری‌های دفتر مطالعات جبهه فرهنگی انقلاب اسلامی، هفته گذشته به اطلاع اعضای این مجموعه رسید.

در توضیحات تکمیلی این خبر آمده است:

مسؤولان این مجموعه در اسفند ماه سال گذشته (۱۴۰۲)، گزارش مکتوبی از وضعیت و اقدامات دفتر مطالعات و نیز فهرستی از ایده‌هایی که در صورت پشتیبانی سازمان‌های فرهنگی حاکمیتی، امکان پیگیری و به ثمر رسیدن در حسینیه هنر را دارند، خدمت مقام معظم رهبری تقدیم کردند.

آیت الله خامنه ای در حاشیه این گزارش مرقوم فرموده اند: «از تلاش‌ها و نوآوری‌های این جوانان عزیز تشکر کنید.»

پیام تشکر مقام معظم رهبری، هفته گذشته طی تماس تلفنی حسین محمدی، به اطلاع اعضای دفتر مطالعات جبهه فرهنگی انقلاب رسید.

محمدی سال گذشته نیز، پیام خشنودی و تشکر رهبر انقلاب از انتشار ۲ کتاب انتشارات راه یار با عناوین: «ایام سبزوار» و «شهیدآوردند …» را اطلاع رسانی کرده بود.

رونمایی از تقریظ مقام معظم رهبری بر کتاب «سرباز روز نهم» نیز یکی دیگر از رویدادهای فرهنگی مرتبط با آثار دفتر مطالعات در سال گذشته بوده است.

رهبر معظم انقلاب اسلامی در دی ماه ۱۴۰۱، در دیدار با مسؤولان حوزه هنری انقلاب اسلامی، از جشنواره مردمی فیلم عمار به عنوان یک نمونه خوب در استفاده حداکثری از ظرفیت‌های مردمی یاد کردند.

دفتر مطالعات جبهه فرهنگی انقلاب اسلامی از سال ۱۳۸۶ با انتشار مجله راه، فعالیت خود را با هدف ایجاد هم افزایی میان چهار ضلع هنر، اندیشه، رسانه و فرهنگ انقلاب اسلامی آغاز کرد.

اینک با گذشت پانزده سال از تأسیس این مجموعه فرهنگی، «جشنواره مردمی فیلم عمار»، «مدرسه سینمایی اندیشه هنر (ماه)»، سامانه «عماریار»، «واحد اکران مردمی عمار»، «خانه هم‌بازی»، «باشگاه طنز و کاریکاتور انقلاب اسلامی»، «مدرسه راه»، «واحد تاریخ شفاهی» و «انتشارات راه‌یار» ذیل این تشکل فرهنگی مشغول به فعالیت هستند.

کد خبر 6098614 علیرضا سعیدی

دیگر خبرها

  • مشارکت بین‌نهادی، پیش‌نیاز مشارکت مردمی
  • قدردانی رهبر انقلاب از فعالیت‌های دفتر مطالعات جبهه فرهنگی‌انقلاب
  • آمادگی گروه معماری دانشگاه آزاد برای طراحی ساخت ۵۰ هزار واحد مسکن
  • آمادگی گروه معماری دانشگاه آزاد برای طراحی ساخت ۵۰ هزار مسکن کارکنان و اساتید
  • «بسیج سازندگی» الگویی جدید از حکمرانی مردمی و خدمت بی‌منت است
  • نمایشگاه کتاب تهران متعلق به جریان فرهنگ و ادب کشور است
  • پیام سپاه لرستان به مناسبت هفته بسیج سازندگی
  • بسیج سازندگی الگوی خدمت‌رسانی و خدمتگزاری خالصانه است
  • با شعار «خدمت بی‌منت» در خدمت مردم هستیم
  • رسانه‌های جهان اسلام باید به خوبی خروش عواطف انسانی در حمایت از مردم غزه را به تصویر بکشند