Web Analytics Made Easy - Statcounter
به نقل از «ایرنا»
2024-04-26@21:47:16 GMT

ذبح شرعی موجب تضمین سلامت و بهبود طعم گوشت است

تاریخ انتشار: ۲۶ آبان ۱۳۹۸ | کد خبر: ۲۵۸۲۱۲۹۷

ذبح شرعی موجب تضمین سلامت و بهبود طعم گوشت است

امیرحسین بهداد روز یکشنبه در نشست یکروزه « غذای حلال و امنیت غذایی» اظهار کرد: ذبح با شرایط ذکر شده در شرع مقدس، موجب خونریزی و خون گیری کامل از دام و طیور می شود و در نتیجه کیفیت گوشت بالا می رود و طعم آن نیز بهتر می شود، چون با خارج شدن خون به صورت کامل از فساد آن جلوگیری می شود.  

وی افزود: ذبح شرعی علاوه بر کیفیت بخشی به گوشت، سبب کاهش درد و رنج حیوان حلال گوشت نیزز است چون با این روش بی حسی در حیوان ایجاد می شود.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

 

بهداد ادامه داد: برای حسن اجرای ذبح شرعی در کشتارگاه ها و  میادین دام، ناظرین ذبح شرعی و بهداشتی مستقر شده و آذربایجان شرقی به عنوان استان الگو در کشور معرفی شده است.  

بهداد همچنین با اشاره به عملکرد اداره کل دامپزشکی آذربایجان شرقی، گفت: کاهش کانون های بیماری زا در سطح استان از موفقیت های این اداره کل در سال های اخیر است و در خصوص مقابله، اقدامات پیشگیرانه و کنترلی آنفلوآنزای فوق حاد پرندگان و کنترل تب برفکی نیز به عنوان استان الگو معرفی شدیم.  

وی تاکید کرد: تعاملات بین بخشی برای رسیدن به اهداف دامپزشکی استان، سیاست اداره کل دامپزشکی آذربایجان شرقی است به طوری که در کنترل آنفلوآنزا، معدوم سازی لاشه های تلف شده، واکنش های سریع و قرنطینه ای، معدوم سازی، ضدعفونی کردن مراکز دامی و غیره از ظرفیت سپاه و بسیج استفاده کردیم تا کمترین خسارت ها را متحمل شدیم.  

برچسب‌ها آذربایجان شرقی دامپزشکی ذبح دام همایش

منبع: ایرنا

کلیدواژه: آذربایجان شرقی دامپزشکی ذبح دام همایش آذربایجان شرقی دامپزشکی ذبح دام همایش

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.irna.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «ایرنا» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۵۸۲۱۲۹۷ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

هفته سلامت، نقش فعالیت‌های تشخیصی آزمایشگاهی دامپزشکی در بهداشت دام

روح اله زینلی مسئول آزمایشگاه اداره کل دامپزشکی استان سیستان و بلوچستان اذعان داشت: کارشناسان علوم آزمایشگاهی؛ به عنوان " دیده‏بانان گمنام عرصه سلامت " با تشخیص دقیق و به موقع عوامل بیماری زا، با رعایت الزامات تعریف شده مرکز ملی تشخیص، آزمایشگاه‌های مرجع و مطالعات کاربردی، افتخار" مدافعین خطوط اول نبرد با بیماری‌ها " را، از آن خود نموده و در این راه، با از خودگذشتگی و گذشت، سلامت و آسایش خود را وقف سلامت جامعه نموده اند.

وی افزود: بی تردید؛ بازخوانی خدمات ارزشمند و حیاتی آزمایشگاه‌های تشخیصی بیماری‌های دام و کنترل کیفی مواد غذایی با منشاء دامی در مقاطعی از سال، همچون ایام هفته سلامت؛ فرصت مغتنمی جهت یادآوری این مهم می‌باشد؛ و در این رهگذر؛ آزمایشگاه‌های دامپزشکی استان سیستان و بلوچستان با بهره گیری از کارشناسان متعهد و متخصص، دانش و تجهیزات روز دنیا، نقش بسزایی درکاهش هزینه‌های تولید، تضمین سلامت فرآورده‌های خام دامی مورد نیاز مصرف جامعه و توسعه تبادلات بین‌المللی محصولات دامی داشته است.

روح اله زینلی اظهار داشت: تعیین و شناسایی قطعی باکتری‌های بیماریزای منتقله از راه غذا از جمله سالمونلا، شیگلا، لیستریا، ویبریو و ... تشخیص و ردیابی بیماری‌هایی نظیر آنفلوآنزای فوق حاد، آنگارا، برونشیت، نیوکاسل در طیور، ردیابی بیماری‌های نظیر تب برفکی، مرس، تب مالت و ... در دام، ردیابی بیماری‌های WSSV, AHPND و ... در میگو و انجام تست‌های تائیدیه بهداشتی صادراتی و وارداتی با روش‌های تشخیصی بروز دنیا نظیر ریل تایم PCR، الایزا و ... تنها بخشی از خدمات آزمایشگاه به جامعه هدف می‌باشد.

وی افزود: اقدامات تشخیصی آزمایشگاهی در کنار نظارت و کنترل‌های بهداشتی دامپزشکی، نقش مستقیمی در ایمنی و امنیت غذایی کشور از طریق تشخیص بیماری‌ها و کنترل کیفی فرآورده‌های خام دامی ایفا می‌نماید؛ در این راستا می‌توان به آزمایشات محموله‌های صادراتی، ترخیص بهداشتی واردات نهاده‌ها و فرآورده‌های خام دامی و نظارت بهداشتی حاکمیتی سازمان دامپزشکی کشور بویژه در استان مرزی سیستان و بلوچستان اشاره نمود که باعث می‌شود در نهایت امر محصولات بهداشتی در اختیار مصرف کنندگان دامی و انسانی قرار گیرد.

روح اله زینلی ادامه داد: شایان ذکر می‌باشد، آزمایشگاه‌های دامپزشکی استان در دو حوزه تشخیصی بیماری‌های دامی و کنترل کیفی مواد غذایی با منشا دامی به بهره‌برداران خدمت ارائه می‌دهد که در سال ۱۴۰۲ آزمایشگاه‌های استان ۴۵۶۵۵ مورد آزمون کنترل کیفی مواد غذایی با منشا دامی و تشخیص بیماری انجام داده‌اند.

باشگاه خبرنگاران جوان سیستان و بلوچستان زاهدان

دیگر خبرها

  • هفته سلامت، نقش فعالیت‌های تشخیصی آزمایشگاهی دامپزشکی در بهداشت دام
  • خواص جکوزی برای پوست
  • حل مشکلات مردم در حوزه مسکن یک تکلیف شرعی است
  • گرما موجب افزایش افسردگی و خشونت
  • تبدیل به ضایعات بیش از ۳ هزار کیلوگرم گوشت مرغ در بیرجند
  • نظارت بهداشتی بر تولید تا عرضه فرآورده‌های خام دامی
  • وضعیت ویتامین دی مازندرانی ها رو به بهبود است
  • ساماندهی بهداشتی اولویت طرح تضمین سلامت فرآورده‌های شیلاتی است
  • آیا رفع بی‌نظمی‌های زندگی در بهبود سلامت روان موثر است؟
  • تخلف یک کشتارگاه طیور در استان کرمانشاه