Web Analytics Made Easy - Statcounter
به نقل از «ایرنا»
2024-04-26@03:36:14 GMT

۵ نیاز فناورانه رباتیک صنایع دریایی معرفی شد

تاریخ انتشار: ۲۷ آبان ۱۳۹۸ | کد خبر: ۲۵۸۲۷۸۴۱

۵ نیاز فناورانه رباتیک صنایع دریایی معرفی شد

گردهمایی دو روزه فناورانه صنایع، شرکت‌های دانش بنیان و استارتاپ‌های حوزه رباتیک و اتوماسیون صنعتی با حضور ۱۷۵  نفر از ۱۰۴ شرکت دانش بنیان و استارتاپ و ۱۸۴ شرکت غیردانش بنیان برگزار شد و در نمایشگاه جانبی این رویداد، ۵۵ شرکت  از ۲۳ صنعت، سازمان، دانشگاه و پارک‌های علم و فناوری حضور دارند.

در این رویداد نیازهای فناورانه این صنعت در حوزه رباتیک، در زمینه نیاز ربات‌های هدف‌یاب مغناطیسی، ربات خزه زدا برای شناورها، ربات هدایت‌پذیر زیردریایی، دیتالینک بلند برد زیر سطحی و طراحی الگوریتم ربات هدایت‌پذیر زیردریایی تشریح شد.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

سیدعلی عسگری نماینده مرکز نوآوری باز صنایع دریایی روز دوشنبه در گفت و گو با خبرنگار علمی ایرنا در خصوص این نیازهای فناورانه گفت: طراحی ربات متحرک با قابلیت چسبندگی به سطح شناور جهت انجام عملیات خزه زدایی در  زیر آب برای رفع مشکلاتی است که خزه برای صنعت دریایی به وجود می‌آورد، خزه عامل اصلی در کاهش راندمان کشتی، افزایش مصرف سوخت و آلوده کردن آب است.

وی بیان کرد: بنابراین به دلیل این که هزینه‌های خارج کردن کشتی از آب سنگین است، بنابراین نیاز است که پاکسازی سطوح کشتی در زیرآب بدون خارج کردن کشتی و با کمک ربات انجام شود.

نماینده مرکز نوآوری باز صنایع دریایی ادامه داد: کشف و شناسایی اهداف تعیین شده در زیرآب برای شناورهای تجاری در دریا هدف و نیاز به طراحی ربات هدایت پذیر زیردریایی است، عدم دستیابی به دانش و فناوری طراحی و ساخت این تجهیز جهت شناسایی در دریاهای کشور از مشکلات موجود در تامین این نیاز فناورانه است.

عسگری گفت: نیاز فناورانه دیتالینک بلند برد زیر سطحی برای ارایه راهکار ساخت و پیاده‌سازی کانال ارتباطی برد بلند برای شناور زیر سطحی به دو صورت رادیویی و آکوستیکی و ارتباط جهت ارسال و دریافت دیتا با ایستگاه ساحلی در فواصل زیاد امروز معرفی شده است تا مشکلات موجود از قبیل افت زیاد برد مودم رادیویی را برطرف کرد.

وی افزود: دست‌یابی به یک الگوریتم خود سامان‌ده برای تشخیص و بازسازی خطا و خرابی سامانه خودگردان، ساده سازی الگوریتم جهت پیاده سازی و اجرا و ارایه راهکار جهت پیاده‌سازی نرم افزاری برای توابع پیچیده ریاضی و ارایه راه‌های تست و ارزیابی از اهداف مورد نظر جهت طراحی الگوریتم ربات هدایت‌پذیر زیردریایی در رفع این نیاز فناورانه صنایع دریایی است.

در این گردهمایی نیازهای فناورانه برخی صنایع ارایه و در جلسات  B&B مورد بررسی قرار می‌گیرد.

برچسب‌ها صندوق نوآوری و شکوفایی رباتیک صنایع دریایی حوزه دانش بنیان

منبع: ایرنا

کلیدواژه: صندوق نوآوری و شکوفایی رباتیک صنایع دریایی حوزه دانش بنیان صندوق نوآوری و شکوفایی رباتیک صنایع دریایی حوزه دانش بنیان

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.irna.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «ایرنا» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۵۸۲۷۸۴۱ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

آب شیرین‌کُن شناور راهکاری فناورانه برای مبارزه با خشکسالی

به گزارش خبرگزاری علم و فناوری آنا به نقل از اینترستینگ اینجینیرینگ، مقامات منطقه کاتالونیا می‌گویند در مقایسه با حمل و نقل دریایی آب، استفاده از آب شیرین کن شناور «راه حل اقتصادی‌تر و پایدارتری از نظر زیست محیطی» است.

بزرگترین کارخانه آب شیرین کن اروپا «لوبرگات» نام دارد واستان بارسلون برای تامین مصارف خانگی به آن متکی است، اما این کافی نیست. منطقه خودمختار کاتالونیا با بدترین خشکسالی تاریخ مواجه است، بنابراین کارخانه‌های آب شیرین کن شناور به عنوان بخشی از راه حل معرفی شده‌اند.

آب شیرین‌کن‌های شناور به تمام فناوری‌های لازم مجهز هستند. در مجموع قرار است ۱۳ دستگاه آب شیرین کن سیاردر آب‌های این کشور نصب شود، ۱۲ دستگاه کوچک در شمال منطقه «کاستا براوا» و یکدستگاه بزرگ در شهر بارسلون.

کارخانه آب شیرین کن شناور سالانه حدود ۶ درصد از مصرف کلانشهر بارسلون را تولید خواهد کرد. آب تولید شده قبل از ورود به شبکه توزیع در مخزن ذخیره می‌شود.

پیش از این آب مورد نیاز این استان با کشتی از خارج از کاتالونیا وارد می‌شد که دیگر گزینه مقامات این منطقه نیست چرا که جایگزین‌های بهتری وجود دارد.

برای منطقه کاستا براوا، ۱۲ کارخانه آب شیرین کن سیار حدود ۱۰ میلیون یورو هزینه خواهد داشت که می‌توانند حدود ۳۵ درصد از تقاضای آب منطقه شمال کاستا براوا را تامین کنند.

کارخانه آب شیرین‌کن هیچ هزینه پهلوگیری ندارد، بر ترافیک دریایی تأثیر نمی‌گذارد و حدود ۴۰ هزار متر مکعب تولید روزانه دارد. در مقایسه با میانگین ۲۵ هزار متر مکعب در روز که می‌توان با کشتی‌ها حمل کرد، یعنی تا ۵۰ درصد آب بیشتر.

از نظر قیمت نیز، هزینه تولید آب از طریق آب شیرین کن شناور بسیار ارزان‌تر است مثلا، حدود ۶ یورو برای هر متر مکعب، در حالی که این رقم با کشتی به ۱۰ یورو در متر مکعب افزایش می‌یابد.

بیش از ۱۰۰۰ روز خشکسالی

در اوایل سال جاری پس از بیش از یک‌هزار روز خشکسالی، دولت کاتالونیا وضعیت فوق العاده اعلام کرد. محدودیت‌های آب حدود شش میلیون نفر را در بارسلون و ۲۰۰ شهر دیگر تحت تاثیر قرار می‌دهد این به معنی خیلی بیشتر از نیمی از جمعیت منطقه است.

ساکنان بارسلون در حال حاضر ۱۶۰ لیتر آب به ازای هر نفر در روز مصرف می‌کنند.

«پره آراگونس» «Pere Aragonès» رییسدولت کاتالونیا، دو ماه پیش گفت این منطقه خودمختار در سال ۲۰۲۴، بودجه بیش از یک میلیاردیوروییرا برای مقابله با خشکسالی شدید پیش‌بینی‌ کرده است.

سال گذشته دولت اسپانیا یک طرح ۲.۲ میلیارد یورویی برای کمک به کشاورزان و مصرف کنندگان برای مقابله با خشکسالی‌ پایدار تصویب کرد.

انتهای پیام/

دیگر خبرها

  • وقتی روبات‌ها به کمک شرکت‌های پست می‌آیند + فیلم
  • ویدیویی از طرز کار ربات‌های چینی که گیج کننده است
  • دومین جشنواره بین‌المللی کوچ عشایر اردبیل با شرکت ۷ کشور خارجی
  • استفاده از گونه‌های گیاهی خشک منظر در فضای سبز مشهد
  • رونق تولید و اشتغال‌زایی؛ ثمره سرمایه‌گذاری خطرپذیر شرکت صنایع پیشرفته رضوی در پروژه‌های فناورانه
  • موزه چینی خانه شیخ صفی مهمترین مکان برای معرفی هویت ملی
  • رئیس آموزشکده فنی و حرفه‌ای شماره دو پسران سروش معرفی شد
  • (ویدئو) استفاده از برانکارد رباتیک در جنگ اوکراین و روسیه
  • ره‌آورد فناورانه حمل‌ونقل شهری همزمان با رویداد حمل‌ونقل دانش‌بنیان در اصفهان
  • آب شیرین‌کُن شناور راهکاری فناورانه برای مبارزه با خشکسالی