Web Analytics Made Easy - Statcounter
به نقل از «همشهری آنلاین»
2024-05-05@20:12:03 GMT

تعطیلی گرمخانه زنان پیش از افتتاح!

تاریخ انتشار: ۲۷ آبان ۱۳۹۸ | کد خبر: ۲۵۸۲۹۰۴۸

تعطیلی گرمخانه زنان پیش از افتتاح!

همشهری آنلاین-مریم باقرپور: همزمان با آغاز فصل سرما، شهرداری منطقه ۲ با هماهنگی سازمان رفاه و خدمات اجتماعی شهرداری تهران اقدام به تجهیز سوله ای در پارک ۱۵ خرداد محله فرحزاد کرد تا بتواند به زنان بی خانمان و معتاد این محدوده  از منطقه خدماتی را به ویژه شب ها برای اسکان موقت ارائه کند. این گرمخانه قرار بود شنبه شب به بهره برداری برسد اما پیش از افتتاح به علت مخالفت و تجمع اهالی درهای این سوله بسته شد و حتی شنیده شد که پتوها و تجهیزاتش برای جلوگیری از فعالیت دوباره گرمخانه به محل دیگری انتقال یافته است.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

«یوسف مزارعی» معاون اجتماعی و فرهگی شهردار منطقه ۲ در این باره گفت:«شهرداری منطقه از مدت ها قبل به دنبال اسکان و ساماندهی زنان کارتن خواب و معتاد بود و با توجه به حضور بیش از ۲۰ زن درگیر سوء مصرف مواد در محدوده دره فرحزاد، مکانی در پارک ۱۵ خرداد به عنوان ساختمان گرمخانه منطقه ۲ انتخاب شد اما در شب بهره برداری به دلیل مخالفت ساکنان این کار نیمه تمام ماند و اکنون شهرداری به دنبال مکان دیگری برای اسکان زنان معتاد و بی خانمان است. »

«محمد فرحزادی» عضو شورایاری محله فرحزاد درباره دلیل مخالفت اهالی گفت:«محله فرحزاد ۲ بوستان بیشتر ندارد. گرمخانه قرار بود در یکی از این بوستان ها به نام ۱۵ خرداد ساخته شود. یعنی با راه اندازی این گرمخانه به دلیل تردد زنان معتاد و در معرض آسیب، امنیت شهروندان به خطر می افتاد. از طرفی چون این پارک در بافت مسکونی محله واقع شده است، در صورت ساخت گرمخانه اهالی باید هر شب شاهد تردد زنان بی خانمان و معتاد می بودند. به همین دلیل هیچ کس به راه اندازی این مکان رضایت نداد و حتی سوالمان از شهردار این بود که آیا خودشان قبول می کردند که دیوار به دیوار خانه شان زنان بی خانمان و معتاد زندگی کنند؟ »

«احمد فرحزادی» عضو دیگر شورایاری محله فرحزد هم افزود:«سال های گذشته به دلیل قرار داشتن چند مرکز حمایت از معتادان، پارک ۱۵ خرداد برای ساکنان محل ناامن بود تا اینکه این مراکز با پیگیری های مستمر اهالی تعطیل شد  و شهروندان توانستند در امنیت از فضای بوستان استفاده کنند اما با راه اندازی گرمخانه مشکلات دوباره شروع می شد و همین دلیل مخالفت ساکنان بود. »

البته ساکنان فرحزاد برای مدیران شهری راهکاری هم در زمینه اسکان زنان بی خانمان ارائه داده اند. محمد فرحزادی گفت:«حمایت از این زنان آسیب پذیر انسان دوستانه است و ما هم راضی نیستیم که در سرمای هوا آسیب ببینند، به همین دلیل به شهرداری پیشنهاد شد که یکی از خانه های تملک شده در دره فرحزاد را به این کار اختصاص دهند و حتی در بازدیدها چند ملک هم معرفی شد اما باز هم شهرداری بوستان ۱۵ خرداد را انتخاب کرد. با اینکه در گذشته مرکزگذری آسیب تحت پوشش بهزیستی با مشارکت شهرداری مسئولیت ساماندهی این افراد را به عهده می گرفت اما این کار گویا امسال اجرایی نشده است. »

در پاسخ به این موارد معاون اجتماعی و فرهنگی شهردار منطقه ۲ گفت:«با مرکز گذری آسیب همچنان مشارکت داریم و شهرداری در زمینه تامین غذا و پتو کارهایی را انجام داده اما به دستور شهردار منطقه پیگیر مکانی مختص بانوان بودیم که راه اندازی نشد. »

وی درباره راهکار شهرداری منطقه گفت:« برای این کار مکانی در منطقه درنظر گرفته شده و  مکاتبه هایی با شورای شهر و سازمان رفاه و خدمات اجتماعی شهرداری تهران داشتیم اما این مکان دور از محله فرحزاد قرار دارد و پس از شناسایی زنان و جمع آوری آنها هر روز باید آنها را با خودرو منتقل کرد و این موضوع مشکلات خاص خود را دارد. »

کد خبر 463962

منبع: همشهری آنلاین

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.hamshahrionline.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «همشهری آنلاین» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۵۸۲۹۰۴۸ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

شهردار تهران: اتصال بزرگراه یادگار امام به بروجردی و آزاد راه ساوه

تین نیوز

شهردار تهران گفت: به زودی بزرگراه یادگار امام به بزرگراه شهید بروجردی متصل می شود و در نهایت به آزاد راه ساوه می رسد.

 

به گزارش تین نیوز به نقل از همشهری آنلاین، علیرضا زاکانی در دیدار با شهروندان محله یافت آباد در مسجد جامع چهارده معصوم با بیان اینکه کمتر از سه سال از شروع به کار ششمین دوره مدیریت شهری گذشته است، افزود: سعی کردیم تهرانی که تحویل خواهیم داد با آنچه تحویل گرفته ایم، متفاوت باشد. زمانی بیشترین خدمات و امکانات در نیمه شمالی تهران متمرکز بود. تلاش کردیم فاصله بین شمال و جنوب را کم کنیم. از مرداد سال ۱۴۰۱ پویش «امیدوافتخار» را آغاز کردیم تا هر هفته در یکی از مناطق ثمره خدمات را تقدیم شهروندان کنیم. تا امروز حدود ۱۲۰ پویش برگزار شده است.

زاکانی ادامه داد: یکی از رویدادهای «امیدوافتخار» که در منطقه ۱۸ برگزار شد، افتتاح ۳.۷ کیلومتر از بزرگراه شهید بروجردی بود. این پروژه سال ها رها شده بود. در مدیریت شهری قبلی روی بعضی از پل ها خاک ریخته بودند و می خواستند روی آن درخت بکارند! چون تصور نمی کردند، بتوان این پروژه ها را دنبال و تکمیل کرد.

او با اشاره به هزینه کرد اعتبارات برای تکمیل پروژه های شهری، تصریح کرد: برای تکمیل ۱۰۰ پروژه نخست پویش «امیدوافتخار»، بالغ بر ۱۷۸ هزار میلیارد تومان هزینه شده است. بالای ۸۰ درصد این پروژه ها در مدیریت شهری ششم آغاز شده و کسر قابل توجهی از آن ها متعلق به مردم جنوب پایتخت و پایین خط میدان انقلاب است.

اتصال بزرگراه یادگار امام به بزرگراه بروجردی

شهردار تهران با بیان اینکه یکی از مشکلات منطقه ۱۸ با توجه به همه استعدادها، این بود که در «بن بست» حمل ونقلی قرار داشت، اضافه کرد: به همین دلیل پروژه تکمیل ادامه بزرگراه «یادگار امام» آغاز شد. این بزرگراه به زودی به بزرگراه شهید بروجردی متصل و در نهایت به آزادراه ساوه مرتبط خواهد شد. به این ترتیب مناطق ۹ و ۱۸ از شرایط بهتری در حوزه حمل ونقل بار و مسافر برخوردار می شوند.

زاکانی تصریح کرد: امسال پروژه امتداد یادگار امام تا میدان فتح افتتاح شود و شرایط جدیدی را برای منطقه ۱۸ فراهم کرده و بخشی از محرومیت در این منطقه رفع شد. همچنین بخش قابل توجهی از پروژه باغ راه حضرت زهرا(س) هم امسال افتتاح می شود. همین حالا چند پیمانکار با هم در این پروژه در حال فعالیت هستند. باغ راه حضرت زهرا(س)، به طول ۹.۵ کیلومتر دو منطقه ۱۷ و ۱۸ را به هم متصل کرده و یک محل بی دفاع شهری را به فضای سبز و دیگر کاربری های فرهنگی و تفریحی بدل می کند.

او اضافه کرد: آن طور که شهردار منطقه ۱۸ گزارش داده است، در این ۲ سال، بالغ بر پنج همت پروژه های محلی در منطقه ۱۸ افتتاح شده است. مناطق جنوبی پایتخت، فوق العاده باارزش هستند و باید به آنها توجه کرد. ما بدهکار مردم هستیم و تمام تلاش خود را برای خدمت به آنها انجام می دهیم. اما به دعا و پشتیبانی مردم برای خدمت و آبادانی نیاز داریم.

شهردار تهران با اشاره به اجرایی شدن پویش «من شهردارم»، تصریح کرد: سال ۱۴۰۱، شهروندان بالغ بر ۱۳۰۰ پروژه توسعه محلی را به ارزش ۴هزار میلیارد تومان انتخاب کردند. سال گذشته اغلب این پروژه ها به اتمام رسید. ۳۵۰ هزار نفر از شهروندان در پویش «من شهردارم» شرکت کردند. سال ۱۴۰۲، میزان مشارکت مردم در پویش «من شهردارم» به یک میلیون و سیصد و پنجاه هزار نفر رسید. آنها بالغ بر ۳هزار و سیصد پروژه را به ارزش حدود ۸ همت انتخاب کردند. این پویش نمودار روشنی از مدیریت مشارکتی و پیوستگی به متن جامعه است.

آخرین اخبار حمل و نقل را در پربیننده ترین شبکه خبری این حوزه بخوانید

دیگر خبرها

  • بازپیرایی و مرمت محله تاریخی حسینیه اعظم سمنان
  • آغاز عملیات دیوارکشی اطراف آرامستان شیخ شهاب‌الدین (آزادان)
  • احداث ۲۰ پروژه جدید در جنوب تهران/ ساخت پارکینگ زیرسطحی در محله جوادیه
  • بهره‌برداری از ۱۳ پروژه ورزشی تا پایان اردیبهشت ماه در تبریز
  • شهردار تهران: اتصال بزرگراه یادگار امام به بروجردی و آزاد راه ساوه
  • ۱۱۶۰ پروژه در سبد پروژه‌های سالانه شهر اصفهان است/ هیچ پروژه‌ای نباید معطل طراحی بماند
  • امام جمعه اهواز: طرح «نور» محله به محله اجرا شود
  • ۵۸ درصد از مراجعه کنندگان به مرکز مشاوره شهرداری خمین زنان هستند
  • برآورد ۲۱۸ میلیارد تومانی برای تونل بلوار شهید کبیری
  • افتتاح پروژه سد و نیروگاه اومااویا در کشور سریلانکا + فیلم