Web Analytics Made Easy - Statcounter

جلسه کمیته فرهنگ و تمدن اسلام و ایران شورای عالی انقلاب فرهنگی به ریاست دکتر ولایتی در محل دبیرخانه این شورا برگزار شد.

به گزارش ایسنا، در ابتدای این جلسه گزارشی از لزوم به‌کارگیری ظرفیت‌ها و قابلیت‌های کانون‌های دانشجویی به منظور ترویج موضوع فرهنگ و تمدن اسلام و ایران ارائه شد.

در این گزارش ضمن پیشنهاد تشکیل یک کانون دانشجویی مربوط به فرهنگ و تمدن اسلام و ایران در دانشگاه‌های کشور، برخی از وظایف این کانون‌ها نیز تشریح شد.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

در بخش دیگری از این گزارش با اشاره به تقسیم کار  کانون‌های دانشجویی فرهنگ و تمدن با توجه به کارکرد دانشگاه متبوع، پزشکی، فنی، مهندسی و... ایجاد اتحادیه تشکل‌های دانشجویی در سراسر کشور نیز مورد تأکید قرار گرفت.

پس از ارائه این گزارش، اعضاء به بیان نظرات و پیشنهادهای خود پرداختند، که اهم مطالب ارایه شده شامل نقش قشر جوان دانشجو در ساخت تمدن نوین اسلامی، جلوگیری از تراکم بیش از حد تشکل‌های دانشجویی در دانشگاه‌ها با توجه به محدودیت‌های موجود، نظارت بر روند فعالیت‌های تشکل‌های دانشجویی فرهنگ و تمدن اسلام و ایران، مقابله با تحریف تاریخ تمدن اسلام و ایران به ویژه در مورد خدمات اسلام به ایران، توجه به مفاخر ملی و محلی در هر منطقه از کشور است.

ولایتی در همین خصوص تاکید کرد: بستر مناسب این کار هم اکنون در برخی از دانشگاه ها فراهم است.

عضو شورای عالی انقلاب فرهنگی افزود: متأسفانه موضوع فرهنگ و تمدن اسلام و ایران هنوز برای برخی افراد در جامعه علمی کشور به درستی تبیین نگردیده که باید در این زمینه اقدام‌ کرد.

دستور بعدی جلسه کمیته فرهنگ و تمدن اسلام و ایران، بررسی پیش‌نویس گزارش تهیه شده برای ارائه در صحن شورای عالی انقلاب فرهنگی بود که این گزارش با توجه به برخی از تغییرات انجام شده در وظایف و صلاحیت‌های کمیته مورد بررسی قرار گرفت.

ویرایش و بازنویسی آئین‌نامه کمیته فرهنگ و تمدن اسلام و ایران، بررسی دقیق زمینه‌های پیشنهاد اصلاح مصوبه شورای عالی انقلاب فرهنگی در مورد کمیته فرهنگ و تمدن اسلام و ایران، معرفی دستاوردها و اقدامات و برنامه‌های پیش روی کمیته فرهنگ و تمدن اسلام و ایران از موضوعات پیشنهادی اعضا بوده است.

بنا بر اعلام مرکز خبر شورای عالی انقلاب فرهنگی، ولایتی هم طی سخنانی گفت: هیچ مانعی در مسیر پیشرفت و تکامل عملکردهای کمیته فرهنگ و تمدن اسلام و ایران وجود ندارد.

انتهای پیام

منبع: ایسنا

کلیدواژه: شورای عالی انقلاب فرهنگی

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.isna.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «ایسنا» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۵۸۲۹۶۳۶ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

دشمن با ترویج بی حجابی قصد ضربه زدن به اسلام را دارد

به گزارش حوزه استان های خبرگزاری تقریب، حجت‌الاسلام مرتضی ادیب یزدی روز شنبه در مراسم سالروز شهادت امام صادق (ع) در مصلی کیش و در جمع عزاداران اظهار داشت: استکبار از قدرت و تأثیر اسلام ناب محمدی هراس دارد و از همین رو سعی بر آن دارد تا پایه‌های ارزش‌های دینی و اسلامی را در جامعه سست کند و یکی از رویکردهایش در این مسیر موضوع حجاب است.
 
وی با تأکید بر اینکه باید در برابر توطئه‌های دشمنان هوشیار بود، افزود: عده‌ای با برنامه‌ریزی و توطئه می‌کوشند جامعه را به سمت غرب گرایی، لودگی و پوچی ببرند که باید در برابر آنها هوشیار باشیم و به ویژه نسل جوان را متوجه این توطئه‌ها کنیم.
 
دبیر جامعه مبلغین تهران تصریح کرد: این انقلاب و نظام ثمره خون شهدای بسیاری است و امروز در مقابل خانواده شهدا وظیفه داریم پاسدار ارزش‌های اسلامی باشیم.
 
حجت‌الاسلام ادیب یزدی در این مراسم با اشاره به تلاش‌های امام صادق (ع) در تربیت هزاران شاگرد و مبلغ دینی، گفت: بیداری جامعه اسلامی و بازگرداندن آن به مسیر صحیح ارزش‌های اسلامی از مسیر توسعه علوم مهمترین راهبرد دوران زندگی امام صادق (ع) است و به همین دلیل است که امام صادق (ع) را رئیس مذهب جعفری می‌دانند که احیای مکتب شیعه وام دار ایشان است.
 
وی ابراز داشت: در زمان آن امام همام به دلیل شرایط موجود، همه ادیان برای علم‌اندوزی به شهر مدینه و محضر امام صادق (ع) می‌آمدند و امام هم تلاش می‌کرد با هدفدار کردن آموزش‌های خود اسلام ناب محمدی و سیره و سلوک حضرت علی (ع) را به شاگردانش بیاموزد.

انتهای پیام/
 

دیگر خبرها

  • ظرفیت کافی برای به‌کارگیری فارغ التحصیلان مامایی وجود ندارد
  • تعامل دستگاه‌ها لازمه تبیین و ترویج فرهنگ امر به معروف و نهی از منکر است
  • افزایش ظرفیت تولید کاغذ تحریر/ ناشران و مخاطبان کودک و نوجوان حمایت می‌شوند
  • رقابت شهرهای استان کرمان برای عنوان پایتخت کتاب ایران
  • سفر معنوی حج فرصتی مناسب برای ترویج وحدت جامعه اسلامی است
  • دشمن با ترویج بی حجابی قصد ضربه زدن به اسلام را دارد
  • امام صادق (ع) بنیانگذار تمدن نوین بشری
  • سفر معنوی حج فرصتی مناسب برای ترویج وحدت اسلامی است
  • امام جعفر صادق(ع) ترویج‌دهنده فرهنگ اصیل شیعه بودند
  • امام صادق(ع)‌ پرچمدار ترویج معارف شیعه و مبارزه با تحریف دین بود