Web Analytics Made Easy - Statcounter

به گزارش خبرنگار گروه استان های باشگاه خبرنگاران جوان از کرمان، جعفر رودری رییس سازمان مدیریت و برنامه‌ریزی استان کرمان در جمع خبرنگاران گفت:سرانه مصرف بنزین در کرمان از سرانه مصرف کشور بالاتر است که با توجه به اصلاح قیمت انرژی شاهد کاهش مصرف بنزین وهمچنین کاهش قاچاق بنزین در استان کرمان خواهیم بود.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

رودری با بیان اینکه سالانه، قبل از اصلاح قیمت بنزین، استان کرمان ۸ هزار و ۲۰۰ میلیارد تومان یارانه بنزین پرداخت می‌کرده است.

رییس سازمان مدیریت و برنامه ریزی استان کرمان همچنین به تعداد خانوار‌های که در استان کرمان مشمول بسته حمایتی دولت می‌شوند اشاره کرد و گفت: بسته حمایتی دولت ۷۵ تا ۸۰ درصد خانوار‌های استان که حدود ۷۷۸ هزار خانوار از استان را شامل می‌شود.

رودری بیان کرد: وقتی قیمت انرژی پایین باشد، در راستای آن مصرف بی‌رویه انرژی را قطعا شاهد خواهیم بود به‌طوریکه مصرف بنزین در ایران چند برابری کشور همچون ترکیه است لذا این یارانه پنهان به جای آنکه صرف رفاه و افزایش قدرت اقتصادی خانوار شود، از طریق قاچاق سوخت سهم کشور‌های دیگر می‌شود و ریشه بسیاری از مسائل اقتصادی کشور به این مساله برمی‌گردد.

رییس سازمان مدیریت و برنامه‌ریزی استان کرمان با بیان این مطلب که ارزانی حامل‌های انرژی انحراف سرمایه‌ها و جهت‌گیری تکنولوژی از مسیر اصلی را در پی خواهد داشت عنوان کرد: با این وجود، احساس نیاز به پیشرفت تکنولوژی در مسایل اقتصادی کمتر شکل می‌گیرد و پیشرفت تکنولوژی در فعالیت‌های اقتصادی نیز به انحراف می‌رود.

او اصلاح قیمت انرژی را یکی از اصلاحات پایه و ساختاری در اقتصاد کشور دانست و گفت: منفعت اصلاح قیمت انرژی به همه جامعه می‌رسد و همچنین عدالت‌مندی توزیع یارانه‌های پنهان از دیگر نتایج این موضوع خواهد بود، زیرا سهم ثروتمندان و اقشار بالای جامعه از یارانه پرداختی کمتر خواهد شد.

رودری با بیان اینکه به لحاظ مصلحت‌های اقتصادی و منافع اجتماعی و همچنین موضوع عدالت‌مندی به نفع جامعه است که این اصلاح قیمت انرژی در کشور صورت گیرد، تصریح کرد: در دولت‌های مختلف این موضوع مطرح بود، اما به دلایل خاصی در آن زمان اجرا نشده و هر چه این موضوع به تعویق بیفتد هزینه بیشتری به جامعه تحمیل خواهد شد.

رییس سازمان مدیریت و برنامه‌ریزی استان کرمان از دغدغه‌های مردم سخن به میان آورد و بیان کرد: در این برهه زمانی و در مقطع فعلی، که اقتصاد کشور تورم بالایی را پشت سر گذاشته و به واسطه شرایط خاص حاکم بر کشور به لحاظ تحریم‌های ظالمان‌های که از سوی کشور‌های خارجی به اقتصاد ایران تحمیل شد، لذا بخش زیادی از قدرت خرید مردم کاهش یافته است.

اوافزود: افزایش قیمت بنزین اگر چه به لحاظ اقتصادی به نفع ساختار اقتصاد و منافع اجتماعی می‌باشد، اما این دغدغه برای مردم در زمینه قدرت خرید و معیشت وجود دارد بنابراین موضوع معیشت مسئله اساسی، دغدغه مهم و به‌حق از طرف خانوارهاست.

رودری بیان کرد: افزایش قیمت بنزین باعث تحمیل افزایش هزینه مستقیم به خانوار و جامعه خواهد شد و همچنین افزایش قیمت بنزین به‌صورت زنجیره‌ای روی سایر کالا‌ها و خدمات تاثیر گذار است که این موضوع زنجیره‌ای ایجاد می‌کند که این موضوعات از دغدغه‌های اساسی مردم بوده و این تورم و افزایش قیمت ممکن است برای خانوار‌ها قابل تحمل نباشد.

اوگفت: برای جلوگیری از تسریع افزایش قیمت بنزین به سایر کالا‌ها و خدمات با توجه به دستور مقامات ارشد کشور و استان به صورت جدی بازار رصد می‌شود و کلیه بازرسی‌ها مستمر انجام خواهد شد تا از هرگونه تخلفی در زمینه افزایش قیمت کالا‌ها و خدمات ناخواسته جلوگیری به‌عمل آید.

انتهای پیام/ی

بسته حمایتی دولت حدود ۷۷۸ هزار خانوار از استان را شامل می‌شود

منبع: باشگاه خبرنگاران

کلیدواژه: یارانه شرکت ملی نفت

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.yjc.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «باشگاه خبرنگاران» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۵۸۳۴۹۶۹ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

ماجرای سهمیه بنزین ۱۵ لیتری به هر خانوار چیست؟

 به گزارش تابناک، فریدون عباسی در ارزیابی این پیشنهاد اظهار داشت: بنده کلا نسبت به طرح‌ها نظر مثبتی ندارم. بنزین ماده‌ای است که در خودرو استفاده می‌شود، چرا باید به افراد بنزین داده شود؟ در هیچ جای دنیا مشکلی بنزین ندارند، سوخت در جایگاه‌ها وجود دارد و مردم مصرف می‌کنند، چون هزینه‌ها در کشور‌های دیگر واقعی است سوخت هم مثل بقیه کالا‌ها است در کشور ما بیش از حد به این موضوع پرداخته می‌شود، بنزین نباید ابزاری برای بهم زدن آرامش مردم شود.

وی با بیان اینکه تخصیص بنزین به افراد به جای خودرو در راستای اعطای یارانه بیشتر به اقشار کم‌درآمد نیست، افزود: باید این موضوع را در نظر داشته باشیم که شاید کسی نمی‌خواهد خودرو داشته باشد یا گواهینامه ندارد و یا ترجیح می‌دهد از وسیله نقلیه عمومی استفاده کند، بنابراین لزومی ندارد سوخت به افراد اختصاص داده شود.

عضو کمیسیون انرژی مجلس گفت: بهتر است به اصلاح نظام حقوق و دستمزد بپردازیم و ارجح‌تر است که ارزش پول ملی را حفظ و تورم را کنترل کنیم و نسبت به افزایش درآمد کسانی که درآمد ثابت دارند و حقوق‌بگیر هستند اقدام کنیم تا میزان حقوق دریافتی این افراد با تورم سازگار باشد نه اینکه هر سال کمتر از میزان تورم افزایش دستمزد داشته باشیم.

وی تاکید کرد: مشکل کشور در سهمیه‌بندی بنزین نیست، بنزین نباید سهمیه‌بندی شود جز در موارد بحران مثل زمان جنگ آشکار؛ اکنون در جنگ اقتصادی هستیم و بنزین با کارت سوخت در اختیار مردم قرار می‌گیرد، ما باید همین شیوه تخصیص بنزین با کارت را درست اجرا کنیم یعنی هر شخصی با کارت شخصی سوخت را دریافت کند، قیمت هم مشخص باشد و اگر کسی بخواهد بنزین بیشتری مصرف کند باتوجه به اینکه کشور امکان تولید بنزین به میزان تقاضا را ندارد بنزین را با نرخ وارداتی دریافت کند.

عباسی خاطرنشان کرد: واردات بنزین ارزبر است بنابراین هر شخصی بخواهد بنزین بیشتری به مصرف برساند باید قیمت وارداتی یعنی هزینه واردات، حمل نقل و هزینه جایگاه باید در این نرخ گنجانده شده و قمیت واقعی را پرداخت کند و کسی هم مصرف کمتری دارد بنزین تولید داخل را با نرخ یارانه‌ای که دولت در نظر گرفته دریافت کند.

منبع: اقتصاد آنلاین

دیگر خبرها

  • هدر رفت ۲۵ میلیون دلاری بنزین در سال
  • ریشه ناترازی بنزین در مصرف بی‌رویه است
  • رشد اقتصادی پایدار در صنعت نفت با بهینه‌سازی مصرف انرژی
  • ماجرای سهمیه بنزین ۱۵ لیتری به هر خانوار چیست؟
  • اثرات تورم بر زندگی مردم با اختصاص سهمیه بنزین به نفر خنثی می شود
  • تمرکز بر توسعه سبد سوختی کشور با تکیه بر افزایش مصرف CNG و LPG ضروری است
  • معمای بنزین در ایران
  • سرانه مصرف سیب زمینی به ۴۵ کیلو رسید
  • کشتی گیران نونهال کرمانی فاتح مسابقات قهرمانی کشور
  • چالش‌های زیست‌محیطی در توسعه هوش مصنوعی