Web Analytics Made Easy - Statcounter

خبرگزاری آریا- با هدف پیشگیری از آسیب های اجتماعی و کمک به اقشار آسیب دیده، نشستی صمیمانه با حضور شهردار منطقه9، مدیران شهری و جمعی از خیرین و سازمان های مردم نهاد در منطقه خلاق و نوآور برگزار شد.
به گزارش خبرگزاری آریا به نقل از روابط عمومی شهرداری منطقه 9، سید علی مفاخریان شهردار منطقه9 بیان داشت: با توجه به شرایط و وضعیتی که در منطقه9 وجود دارد، توجهات و رسیدگی های مختلف و ویژه ای لازم است که با همکاری سازمان های مردم نهاد و خیرین میسر می شود.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!


وی به مسئولیت های اجتماعی خیرین و سازمان های مردم نهاد اشاره کرد و گفت: بخشی از آسیب های اجتماعی به واسطه تلاش های خیرین و سازمان های مردم نهاد پیشگیری و در مواقع بحران تا حدود زیادی رفع رجوع می شود.
شهردار منطقه9 بر استفاده از ظرفیت های مشترک تاکید کرد و اذعان داشت: با اشتراک بانک اطلاعاتی و بررسی نیازهای افراد شایان توجه، می توان خدمت رسانی را به نحو احسنت انجام داد.
وی با اشاره به مرکز کارآفرینی و توسعه کسب و کار های شهری در منطقه 9 خاطر نشان کرد: با ایجاد زمینه های اشتغال زایی برای علاقه مندان و استارت آپ ها ، می توان فضایی را برای شهروندان به منظور توانمند سازی آنها فراهم کرد.
مفاخریان همچنین به ایجاد اشتغال زایی اشاره و عنوان کرد: با توجه به شعار امسال مبنی بر "رونق تولید" بایست راهکاری برای کیفیت سنجی، برند سازی و بازاریابی تولیدات داخلی ارائه شود تا اشتغال زایی برای افراد بهبودیافته و معتادین و بانوان سرپرست خانوار توسعه پیدا کند که این امر با اشتراک گذاری ظرفیت ها و همکاری همه نهاد های مربوطه تسهیل می شود.
وی به حمایت از افراد آسیب دیده و معتادین تاکید کرد و افزود: ایجاد فضاهای کارگاهی برای این افراد علاوه بر افزایش تولیدات داخلی و ایجاد شغل، موجب ارتقا منزلت اجتماعی آنها می شود.
شهردار منطقه9 با اشاره به مجموعه های بهاران و مدد سرای امید اشاره کرد و گفت: به منظور ساماندهی کارتن خواب ها و معتادین این دو مجموعه برای استراحت شبانه و ارائه درمان های پزشکی فراهم شده است.
وی همچنین با اشاره به توانمند سازی افراد آسیب دیده اجتماعی اظهار داشت: تشخیص افراد نیازمند توسط مجموعه شهری منطقه9 فرآیند دشواری است ضمن اینکه به دلیل کمبود اعتبارات و محدودیت های مالی امکان کمک های مالی نیز توسط این مجموعه فراهم نیست، از این رو ارائه توان افزایی توسط مجموعه شهری می تواند راهکاری مناسب برای کمک به اقشار نیازمند باشد.
به گزارش خبرگزاری آریا به نقل از شهرنوشت، مفاخریان در خاتمه تاکید کرد: منطقه9 آمادگی خدمت رسانی به شهروندان در مقوله های شهری و همچنین ارائه فضاهای در اختیار برای کمک به اقشار در معرض آسیب را دارد که امید است با تعاملات بیش از پیش با سایر دستگاه های مرتبط و ظرفیت های مردمی نظیر خیرین در راستای ایجاد تهران شهری برای همه حرکت کنیم.
شایان ذکر است در پایان از خیرین و نمایندگان سازمان های مردم نهاد بواسطه تلاش هایی که در راستای کمک به مرتفع شدن معضلات افراد و خانواده های آسیب دیده و در معرض آسیب داشته اند توسط شهردار منطقه9 تقدیر به عمل آمد.

منبع: خبرگزاری آریا

کلیدواژه: رونق تولید اشتراک گذاری ظرفیت

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.aryanews.com دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «خبرگزاری آریا» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۵۸۳۵۱۱۲ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

کانون حل بسیاری از آسیب‌ها و مشکلات جامعه، آموزش و پرورش است

مهدی نوید ادهم   در گردهمایی مدیران و رؤسای آموزش و پرورش شهرستان‌ها و مناطق سیستان و بلوچستان، این استان را استانی با موقعیت استثنایی در نظام حکمرانی کشور عنوان کرد و گفت: این استان دارای فرصت‌ها و تهدیدهای متعددی است.

وی مهمترین فرصت‌های سیستان و بلوچستان را نیروی انسانی، منابع و تاریخ پر افتخار این استان بیان کرد و افزود: تهدید عدم توسعه یافتگی استان و رنج مضاعف مردم در این مقوله را نیز نباید فراموش کرد.

رئیس کمیسیون مدرسه یاری جامعه خیرین مدرسه ساز کشور ادامه داد: آموزش و پرورش نقاط آسیب پذیری دارد که یکی از مصادیق آن در سیستان و بلوچستان فاصله معنادار شاخص‌های مختلف آموزشی و تربیتی با میانگین کشوری است.

وی بیان کرد: این کمیسیون با هدف کمک به شاخص‌های آموزشی و تربیتی و فضاها، کارگروه خاص سیستان و بلوچستان را تشکیل داده و به دنبال بهره‌گیری از ایده‌ها، اندیشه‌ها، افکار و برنامه‌های همه صاحب نظران در مسیر توانمندسازی نیروی انسانی و کمک به مدارس این استان خواهد بود.

نوید ادهم خاطرنشان کرد: یکی از بدیهیات در مسیر تحقق اهداف مدرسه یاری، لزوم هماهنگی و برنامه‌ریزی برای ورود خیرین و گروه‌های جهادی در مناطق و شهرستان‌ها با هدف رعایت عدالت در این مقوله خواهد بود.

وی گفت: موضوع مهم و مورد انتظار خیرین در هر منطقه و شهرستانی، مشارکت، همراهی و پای کار بودن مردم در کنار آنان خواهد بود تا مقوله حضور خیرین عزیز اثربخش‌تر از گذشته باشد.

باشگاه خبرنگاران جوان سیستان و بلوچستان زاهدان

دیگر خبرها

  • اشتراک‌پذیری بیش از ۱۰ هزار مشترک جدید در مناطق شهری و روستایی ایلام
  • کمیته امداد، نهاد پیشران در حوزه اشتغال کشور است
  • فرمانداریهای استان تهران برای همکاری با دبیرخانه ۱۰روز فرصت دارند
  • اجرای طرح همیاران آرامش در گرگان و گنبد
  • ثبت بیش از ۷۰ هزار اشتراک‌پذیری جدید گاز در آذربایجان‌غربی
  • کانون حل بسیاری از آسیب‌ها و مشکلات جامعه، آموزش و پرورش است
  • اشتراک‌پذیری بیش از ۱۰۰۰۰ مشترک جدید گاز در مناطق شهری و روستایی ایلام
  • ثبت 70 هزار اشتراک‌پذیری جدید گاز در آذربایجان‌غربی
  • برگزاری ۷۵۰۰ نفر ساعت آموزش توانمندسازی برای تشکل‌های ایثارگری
  • ۷۰ هزار اشتراک‌پذیری جدید گاز در آذربایجان‌غربی طی سال گذشته