Web Analytics Made Easy - Statcounter

خبرگزاری آریا-رییس کل بیمه مرکزی با بیان این که طبق آیین نامه جدید شرکت های بیمه موظف به سرمایه گذاری 40 درصد از حق بیمه های دریافتی خود در بازار سرمایه هستند گفت: حق بیمه دریافتی در سال جاری به 60 هزار میلیارد تومان خواهد رسید.
 به گزارش خبرنگار آریا ،غلامرضا سلیمانی در آیین افتتاح ششمین نمایشگاه بانک ،بورس، بیمه و خصوصی سازی در جزیره کیش اظهار داشت: صنعت بیمه یکی از ارکان موثر در  بازار مالی کشور است و  حضور 60 درصد از شرکت های بیمه در این نمایشگاه نشان از علاقه مندی ما در رونق بازار های مالی و سرمایه است.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

  

وی اظهار داشت : از این رو در بورس بین الملل که در منطقه آزاد کیش تشکیل خواهد شد حضور داریم و تا کنون مبالغی را هم بعنوان یکی از اعضای هیات موسس واریز کرده ایم.
سلیمانی با اشاره به این که در برنامه ششم توسعه یک بند با ارزش وجود دارد و آن گسترش و تعمیق نظام جامع تامین مالی و ابزار های آن (بازار پول ،بازار سرمایه و .. بازار سرمایه است) و همچنین در بند دیگری
ارتقا جامع کمی و کیفی صنعت بیمه و ابزار های آن با مشارکت اشخاص حقیقی و حقوقی و چه داخلی و خارجی وجود دارد گفت:همه انسان ها ،صنایع ،واحدهای تولیدی و مسکونی در معرض خطر و ریسک هستند و این جاست که عملا صنعت بیمه نه تنها به خانواده بلکه به تولید کنندگان و تمام واحدهایی که امکان بروز خطر در آن وجود دارد ، خدمات می دهد. بر این اساس صنعت بیمه با کمک  و اطمینان بخشی  تا حد امکان میزان خسارت را پرداخت کند و برای سرمایه گذاران اعتماد ایجاد می کند. 
وی افزود:معتقدم هر چه جامعه از رشد اقتصادی بیشتری داشته برخوردار باشد و پیشرفته تر باشد ، صنعت بیمه در آن موفق تر  و میزان ضریب نفوذ بیمه در آن بالاتر است .  به عبارتی شاخص توسعه یافتگی کشورها باز می گردد به میزان نفوذ بیمه در آن کشور.
رییس کل بیمه مرکزی خاطر نشان کرد: وقتی از مرحله کشاورزی به صنعتی و از آن  به مرحله خدمات رسیدیم
یکی از ارکان مهم صنعت خدمات، صنعت بیمه است که  در میزان رشد سرمایه گذاری در کشور اثر گذار است و به عبارتی اگر سرمایه گذاری در کشور انجام شود و توسط شرکت های بیمه تضمین شود عملا اطمینان بخشی ایجاد می کند و سرمایه گذاری مجدد به دنبال خواهد داشت.سلیمانی با بیان این که  هر چه نقش دولت کمرنگ تر باشد ،نقش بیمه بیشتر خواهد بودگفت:
 در حال حاضر  32 شرکت بیمه خصوصی و تنها یک شرکت بیمه دولتی در کشور فعالیت دارند و به تازگی شاهد برگزاری مجمع دو شرکت در بخش بیمه زندگی بودیم.و خوشبختانه فعالیت شرکت های بیمه ای از  جنرال به سمت شرکت های تخصصی در حرکت است.
وی با این توضیح که بیمه،  یعنی جمع کردن پول های خرد جامعه  در کنار بانک ها و به عبارتی صنعت بیمه یاریگر  بازار سرمایه است تصریح کرد: در آیین نامه جدید سرمایه گذاری ، موظف کردیم شرکت های بیمه  40 درصد از حق بیمه های دریافتی خود را در بازار سرمایه وارد کنندکه البته در کشورهای پیشرفته این رقم به 70 درصد می رسد.
وی با بیان این که متاسفانه در ایران شرکت های بیمه همچنان علاقمند سپرده گذاری و سرمایه گذاری در بانک ها هستند گفت:
 سال گذشته شرکت های بیمه  20 درصد در بازار سرمایه سرمایه گذاری کردند و به نظر می رسد این رقم تا پایان سال جاری و سال آینده به 40 درصد برسد.
سلیمانی با بیان این که امیدواریم بازدهی بازار سرمایه به شکلی باشد که رغبت شرکت هابرای حضور در بازار سرمایه بیشتر شود گفت:
به اعتقاد من  بازار مالی، فقط بازار پول و بازار سرمایه نیست بلکه صنعت بیمه خود یکی از ارکان قوی بازار مالی است.

وی اضافه کرد: در سراسر دنیا بازار بیمه چنان بازار فعالی است که اکثر شرکت ها در آن سرمایه گذاری می کنند و شرکت های بیمه اقدام به ایجاد بانک می کنند.
بر این اساس به دنبال این موضوع هستیم که اوراق بیمه ای را تبدیل به اوراق بهادار کنیم.
رییس کل بیمه مرکزی در ادامه با تاکید بر این که در کشور نیاز به یک فرهنگ بیمه ای در میان خانواده ها داریم گفت:نفوذ بیمه زندگی مسئله بسیار مهمی است که متاسفانه در حال حاضر تنها 11 میلیون نفر تحت پوشش آن هستند(14.5 درصد پرتفوی صنعت بیمه) در حالی که در کشورهای پیشرفته 60 درصد پرتفوی شرکت ها مربوط به بیمه نامه های زندگی است.
این مقام مسئول ادامه داد:سال گذشته 45 هزار میلیارد تومان حق بیمه در کشور دریافت شد که پیش بینی می شود این رقم تا پایان سال جاری به  به 60 هزار میلیارد تومان برسد.

منبع: خبرگزاری آریا

کلیدواژه: رییس کل بیمه مرکزی نمایشگاه اینوکس کیش بانک بیمه بورس خبرگزاری آریا غلامرضا سلیمانی

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.aryanews.com دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «خبرگزاری آریا» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۵۸۳۵۴۲۰ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

صادرات مرغ با هدف تعادل بازار و ایجاد درآمد ارزی

بنابر آمار پتانسیل تولید سالانه ۳ میلیون تا ۳ میلیون و ۲۰۰ هزار تن مرغ در کشور وجود دارد که با احتساب سرانه مصرف ۳۰ تا ۳۲ کیلوگرم مرغ به ازای هرنفر و استفاده حداکثری از ظرفیت واحدهای مرغداری، برای تولید حداقل یک میلیون تن مرغ مازاد باید برنامه ریزی صادراتی داشت تا تراز تجاری صنعت به سمت مثبت شدن پیش رود.

طی ماه های اخیر وزارت جهاد سیاست افزایش جوجه ریزی های ماهانه ۱۵۰ تا ۱۷۰ میلیون قطعه را در راستای تنظیم بازار اتخاذ کرده که با احتساب مصرف داخل، این میزان تولید از نیاز کشور بالاتر است، بنابراین نه تنها برای ذخایر استراتژیک نیازی به واردات نداریم، بلکه صادرات مستمر به عنوان راهکار موثر در پایداری تولید و تنظیم بازار باید دنبال شود به طوری که با اعمال حمایت های لازم از صادرات، بازارهای جدید حتی خارج از منطقه بازاریابی شود که در صورت تحقق، ارزآوری قابل توجهی خواهیم داشت.

در همین ارتباط مجتبی نوروزی رئیس سازمان دامپزشکی به باشگاه خبرنگاران جوان گفت: بنابر آمار طی ۲ ماه اخیر بیش از هزارتن مرغ به عراق صادر شده است. بناداریم صادرات مرغ به عنوان یک مقوله انجام شود چراکه با زیرساخت های کنونی واحد های  مرغداری امکان صادرات ۳۰۰ هزار تن مرغ در سال وجود دارد. لذا با افزایش میزان جوجه ریزی ها می‌توان بخشی از نیاز ۲ میلیون و ۲۰۰ هزارتنی مرغ کشورهای اطراف را تامین کرد.

رئیس سازمان دامپزشکی افزود: سالانه ۳.۶ دوره جوجه ریزی در واحدهای مرغداری صورت می گیرد که اگر آن را به ۴ دوره ۱۷۰ میلیون قطعه جوجه ریزی افزایش دهیم، مازاد تولید را باید به بازارهای هدف صادر کرد. اگر میزان جوجه ریزی ها با زیرساخت های فعلی  را به ۶ دوره افزایش دهیم، امکان صادرات مرغ تا مرز یک میلیون تن و حتی تولید مرغ سایز هم وجود دارد.

صادرات مستمر مرغ باید در دستور کار قرار گیرد

در ادامه علی ابراهیمی مدیرعامل اتحادیه مرغداران گوشتی گفت: مرغداران در راستای سیاست وزارت جهاد جوجه ریزی را افزایش دادند که در نتیجه به سبب تولید بالا، ماه های پرمصرف را بدون تنش پشت سر گذراندیم. علی رغم افزایش سرمایه گذاری بالا ناشی از ازدیاد جوجه ریزی ها، مرغداران نه تنها سودی عایدشان نشد، بلکه در حال زیان هم هستند که با استمرار این روند تولید دچار چالش می شود.

ابراهیمی ادامه داد: با توجه به سیاست وزارت جهاد، برنامه ریزی ها باید به گونه ای باشد که مازاد تولید به بازارهای هدف صادر شود، کما اینکه از قبل از عید این امر آغاز شده است، اما انتظار می رود که روند صادرات تسریع شود.

مدیرعامل اتحادیه مرغداران گوشتی با بیان اینکه جمع آوری و خرید تضمینی تاثیر مقطعی در کاهش زیان مرغداران دارد، افزود: در شرایط کنونی  امکان جمع آوری کل مازاد توسط پشتیبانی وجود ندارد و از طرفی مرغ های جمع آوری شده در مقطعی باید به بازار عرضه شود که بدین ترتیب جمع آوری مرغ مازاد توسط پشتیبانی امور دام اثر مقطعی دارد.

او صادرات مرغ را موثرین راهکار تنظیم بازار دانست و گفت: موثرین راهکار بالا نگه داشتن تولید مرغ در کشور که تامین کننده نیاز مرغداران باشد، فراهم کردن زمینه صادرات مستمر به کشورهای منطقه و بیرون منطقه است که علاوه بر ایجاد ارزآوری به افزایش اشتغال هم کمک می کند.

با توسعه صادرات مرغ دیگر نیازی به استفاده از درآمدهای نفتی برای واردات نهاده نیست

بنابر آمارهای اعلامی در فروردین ماه حدود ۱۴۰میلیون قطعه جوجه ریزی صورت گرفته است که برمبنای تخم مرغ هایی که به دستگاه رفته برآورد می شود که جوجه ریزی اردیبهشت به همین رقم برسد، درحالی‌که جوجه ریزی ۱۲۵ تا ۱۳۰ میلیون قطعه ای جوابگوی نیاز کشور است که براین اساس مسئولان سیاست گذار در راستای پایداری تولید و جلوگیری از زیان مرغداران باید تمهیداتی برای مازاد تولید اتخاذ کنند.

در ادامه ارسلان قاسمی رئیس کمیسیون کشاورزی اتاق تعاون گفت: برآوردها حاکی از آن است که تا پایان سال حداقل ۳۰۰ تا ۳۵۰ هزارتن مرغ صادر شود که براین اساس صادرات مرغ با احتساب هرکیلو ۲ دلار حداقل ۶۰۰ میلیون دلار ارزآوری دربردارد صادرات مرغ به بازارهای هدف، تراز صنعت مرغداری به سمت مثبت شدن می رود که با این وجود دیگر نیازی به استفاده از درآمدهای نفتی برای واردات نهاده دامی نیست با صادرات مرغ به بازارهای هدف، تراز صنعت مرغداری به سمت مثبت شدن می رود که با این وجود دیگر نیازی به استفاده از درآمدهای نفتی برای واردات نهاده دامی نیست.

رئیس کمیسیون کشاورزی اتاق تعاون با بیان اینکه ۶۰ تا ۷۰ درصد صنعت طیور وابسته به درآمدهای نفتی است، افزود: با توجه به سیاست وزیر جهاد مبنی بر افزایش جوجه ریزی ها بعداز سال ها صادرات مرغ در اسفند آغاز شد که با استمرار این روند نتایج ملموس خواهدشد در اسفندماه صادرات مرغ تنها به عراق انجام شد، اما در حال برنامه ریزی برای صادرات مستمر مرغ به دیگر بازارهای کشورهای همسایه هستیم.

پتانسیل صادرات بیش از ۶۰۰ هزارتن مرغ به بازارهای هدف

همچنین حبیب اسداله نژاد کارشناس صنعت طیور و مدیرعامل اسبق اتحادیه مرغداران گوشتی گفت: بنابر آمار روزانه ۷ هزار و ۵۰۰ تن معادل ماهانه ۲۲۰ تا ۲۳۰ هزارتن گوشت مرغ مورد نیاز کشور است که براین اساس ماهانه ۱۳۰ میلیون قطعه جوابگو است جوجه ریزی۱۵۰ میلیون قطعه ای  شک برانگیز است چراکه بنابه دلایل متعدد از جمله کمبود جوجه، امکان تامین  این میزان از طریق واردات وجود ندارد و دومین موضوع در صورت تحقق جوجه ریزی ماهانه ۱۴۰ تا ۱۵۰ میلیون قطعه، بازاری برای این حجم تولید وجود ندارد.

اسداله نژاد با بیان اینکه فاکتورهای متعددی در صادرات مرغ باید  رعایت شود، افزود: اولین فاکتور برای صادرات نیازمند کاهشی بودن قیمت تمام شده تولید است و همواره  اتخاذ تصمیمات خلق الساعه و تعرفه صادراتی باید حذف شود تا برنامه ریزی برای صادرات مستمر دچار چالش نشود بنابر آمار ظرفیت تولید بیش از ۳ میلیون تن مرغ در کشور وجود دارد که اگر از پتانسیل ها بدرستی استفاده شود، امکان صادرات سالانه بیش از ۶۰۰ هزارتن مرغ به بازارهای هدف وجود دارد.

با توجه به جوجه ریزی ماه های اخیر، بازار مرغ در ثبات و آرامش به سر می برد به طوری‌که علی رغم سنوات گذشته نه تنها دیگر برای تامین ذخایر استراتژیک  و تنظیم بازار داخل نیازی به واردات نداریم، بلکه از ایام پایانی سال گذشته صادرات مرغ بعد از گذشت ۲۵ تا ۲۶ سال در دستور کار قرار گرفت که امید می رود با اعمال حمایت های لازم و برنامه ریزی مناسب، صادرات مستمر و پایدار دنبال شود.

باشگاه خبرنگاران جوان اقتصادی صنعت ، تجارت و کشاورزی

دیگر خبرها

  • قیمت گذاری دستوری بیشتر باعث افزایش قیمت لاستیک می شود
  • بررسی عملکرد نماگر‌های بازار سرمایه در هفته‌ای که گذشت
  • صادرات دام راهکاری برای ایجاد رونق صنعت دامپروری
  • اداره سرمایه انباشته وقف باید علمی باشد/ تحقق شعار سال در حوزه کشت و صنعت
  • صادرات مرغ با هدف تعادل بازار و ایجاد درآمد ارزی
  • افزایش ۱۱.۷ درصد فروش پاکشوما در فروردین ۱۴۰۳
  • فرصت طلایی «مشارکت مردم» در توسعه طلای سیاه
  • افت فروش آیفون در چین؛ اپل به رتبه سوم سقوط کرد
  • رشد بورس با افزایش تولید خودرو و صادرات محصولات پتروشیمی
  • تحقق رویای چین؛ خیابان ها در سیطره خودروسازان اژدهای سرخ!