Web Analytics Made Easy - Statcounter

به گزارش خبرنگار سیاسی ایلنا، یوسف داوودی در نشست علنی صبح امروز (سه شنبه، ۲۸ آبان ماه) مجلس شورای اسلامی در نطق میان دستور خود، ضمن عرض تسلیت به خانواده جانباختگان حادثه زلزله اخیر شهرستان سراب و میانه، گفت: متأسفانه کشور ما جزء ۱۰ کشور آسیب پذیر و بلاخیز جهانی است و سابقه و تاریخچه زلزله در ایران بعد از انقلاب نشان می دهد که هر حدود ۵ سال، یک بار زلزله مهیب و هولناکی با تلفات انسانی زیاد و صدمات اقتصادی فراوان اتفاق می افتد.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

نماینده مردم سراب در مجلس شورای اسلامی در ادامه به برخی از این زلزله ها اشاره و بیان کرد: اول زلزله مهیب طبس و خطه خراسان با تلفات انسانی بسیار زیاد در سال ۱۳۵۷، دوم زلزله هولناک منجیل و رودبار و خطه شمال ایران با تلفات بالای ۳۰ هزار نفر در سال ۱۳۶۹، سوم زلزله خطرناک استان هرمزگان و جنوب ایران در سال ۱۳۶۹، چهارم زلزله بسیار ویرانگر و مهیب روستاهای استان اردبیل در سال ۱۳۷۵، پنجم زلزله بسیار کشنده بم با تلفات بالای ۳۰ هزار نفر در سال ۱۳۸۲، ششم زلزله ویرانگر اهر، هریس و ورزقان در سال ۱۳۹۱ در استان آذربایجان شرقی، هفتم زلزله ویرانگر دوزدوزان و برخی مناطق دیگر در سال ۱۳۹۶ در شهرستان سراب آذربایجان شرقی، هشتم زلزله شدید کرمانشاه در غرب کشور در سال ۱۳۹۶، نهم زلزله مشکین دشت کرج در سال ۱۳۹۷ که تهران و کرج  و روستاهای اطراف را لرزاند و دهم زلزله بسیار وحشتناک و ویرانگر اخیر روستاها و شهرهای میانه و سراب در سال ۱۳۹۸ که موجب ویرانی زیادی شده است.

وی افزود: متأسفانه نمی توانید استانی را پیدا کنید که طعم تلخ زلزله را نچشیده باشد و ۱۰ زلزله مهیب در ۴۱ سال گذشته در کشور ما، نمایانگر این است که ایران به شدت سرزمین زلزله خیزی بوده که در اثر وقوع زلزله بارها لرزیده است لذا آیا هشدار از این شدیدتر و قوی تر باید باشد؟

داوودی ادامه داد: در زلزله سراب و میانه هزاران میلیارد تومان آسیب به مردم مظلوم و محروم این شهرستان ها وارد شده و عزیزانی خانواده، فرزندان، هستی و سرمایه خود را از دست داده اند و زندگی آنها ویران شده است و بیش از ۵ هزار خانه مردم و محل نگهداری دام ها در روستاهای منطقه آسیب جدی دیده و نیاز به بازسازی دارد.

این عضو مجمع نمایندگان استان آذربایجان شرقی در ادامه درباره تداوم زلزله ها عنوان کرد: زلزله روز گذشته در سراب با میزان بالای ۴ ریشتر، نداشتن سرپناه برای زلزله زدگان، سرمای شدید زودرس و طاقت فرسا و بارش برف، استرس و وحشت و خطر ابتلا به بیماری ها، زندگی و جان مردم در مناطق زلزله زده شهرستان سراب را تهدید می کند.

عضو کمیسیون کشاورزی، آب و منابع طبیعی در مجلس شورای اسلامی در پایان ضمن تشکر از زحمات مدیریت بحران و عوامل اجرایی شهرستان سراب در کمک رسانی به زلزله زدگان از حضور مقامات ارشد دولتی، معاون اول ریاست جمهوری و سایر معاونان، وزرای صمت، بهداشت و راه و رئیس ستاد مدیریت بحران، رئیس جمعیت هلال احمر و رئیس بنیاد مسکن، استاندار آذربایجان شرقی، سپاه، ارتش، بسیج و سایر مقامات لشگری و کشوری در مناطق زلزله زده سراب قدردانی کرد، خاطرنشان کرد: از رئیس جمهور به صورت جدی می خواهم فورا دستور تأمین کانکس مورد نیاز، آواربرداری، ساخت منازل موقت و تأمین مالی و دام های از بین رفته مردم زلزله زده و تأمین گرمایش مناسب برای زلزله زدگان را صادر کرده و شخصا از مناطق زلزله زده سراب و میانه بازدید کند تا از رنج و درد آسیب دیدگان مظلوم زلزله سراب و میانه تا حدی کاسته شود.

منبع: ایلنا

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.ilna.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «ایلنا» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۵۸۳۶۱۳۳ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

علائم ورم معده یا گاستریت چیست؟

آفتاب‌‌نیوز :

افراد مختلف با توجه شدت و نوع بیماری و همچنین سطح سلامتی شان ممکن است علائم مختلفی را در اثر ابتلا به ورم معده تجریه کنند. به طور کلی رایج‌ترین علائم بروز بیماری گاستریت عبارتند از:

دل درد، سوزش معده، رفلاکس اسید معده، سوء هاضمه، بروز علائم بد گوارشی بعد از خوردن غذا، حالت تهوع، استفراغ، احساس پر بودن ناحیه بالایی شکم بعد از مصرف غذا، نفخ، سکسکه، کم شدن اشتها، مدفوع سیاه رنگ، استفراغ خون یا موادی شبیه قهوه و ….

در صورت مشاهده این علائم و داشتن تجربه بیماری‌های عفونی معده مانند زخم معده، بهتر است در اولین زمان ممکن به پزشک مراجعه کنید. توجه داشته باشید که تشخیص به موقع و زود هنگام در درمان بیماری گاستریت بسیار موثر است.

چه عواملی خطر بروز گاستریت معده را افزایش می‌دهند؟

استفاده مکرر از برخی دارو‌ها و مسکن‌های رایج مانند آسپرین و ایبوپروفن بدون تجویز پزشک می‌تواند باعث ایجاد پیش زمینه بیماری گاستریت شوند. علاوه بر این مصرف نوشیدنی‌های الکلی، استرس شدید و افزایش سن نیز عواملی هستند که می‌توانند خطر ابتلا به بیماری گاستریت را افزایش دهند.

منبع: خبرگزاری ایسنا

دیگر خبرها

  • ۲ زلزله شدید تایوان را لرزاند
  • کاهش ۳۰ درصدی ابتلا به بیماری‌های مشترک بین انسان و دام
  • میانه ظرفیت ایجاد و احداث کتابخانه مرکزی را دارد
  • بررسی روند بازسازی زیرساختهای آب وفاضلاب مناطق زلزله زده خوی
  • بیشترین موارد ابتلا به مالاریا در سیستان‌و بلوچستان بوده‌است
  • علائم ورم معده یا گاستریت چیست؟
  • خسارت باد شدید به برخی از مناطق استان ایلام
  • بارندگی های شدید چه بر سر شهر زرند آورد؟+ فیلم
  • بارندگی سیل‌آسا چه بر سر شهر زرند آورد؟
  • ضرورت توسعه نان فیبردار با هدف کاهش ابتلا به سرطان