Web Analytics Made Easy - Statcounter
به نقل از «مهر»
2024-04-26@11:38:28 GMT

جهش صادرات غیرنفتی با توسعه زیست فناوری

تاریخ انتشار: ۲۸ آبان ۱۳۹۸ | کد خبر: ۲۵۸۳۶۹۴۵

جهش صادرات غیرنفتی با توسعه زیست فناوری

به گزارش خبرگزاری مهر به نقل از معاونت علمی و فناوری ریاست جمهوری، زیست‌فناوری یکی از علومی است که می‌تواند در خدمت توسعه رفاه و تولید ثروت ملی باشد. علمی که با ارزش افزوده بالایی همراه است و بازار بزرگی در دنیا به خود اختصاص داده است. بازار جدیدی که فرآیند مسیر تحول علمی دنیا را سرعت داده است.

یکی از اهداف اصلی ستاد توسعه زیست‌فناوری معاونت علمی و فناوری ریاست جمهوری دستیابی به ۳ درصد بازار جهانی زیست فناوری تا سال ۱۴۰۴ است.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

مصطفی قانعی دبیر ستاد توسعه زیست‌فناوری معاونت علمی و فناوری با بیان این مطلب گفت: با توجه به اهمیت بالای زیست‌فناوری، تلاش می‌کنیم این علم سودآور را در کشور توسعه‌ای همه‌جانبه دهیم.

بنا به گفته قانعی، توسعه زیست‌فناوری در کشور می‌تواند رقمی در حدود ۳۱ میلیارد دلار را که جهش بزرگی در صادرات غیرنفتی است را برای کشور به ارمغان بیاورد.

قانعی در ادامه بیان کرد: امیدواریم در نیمه دوم امسال با برنامه‌ریزی هدفمند، دانش زیست‌فناوری را در راه توسعه رفاه و تولید ثروت ملی به کار بندیم و با مجهز کردن خود به این علم نافع و ایجاد هم‌افزایی میان همه ظرفیت‌ها، گامی بلند در جهت پیشرفت علمی و اقتصادی کشور برداریم.

ستاد توسعه زیست‌فناوری معاونت علمی و فناوری ریاست جمهوری یکی از نهادهایی است که به صورت تخصصی توسعه زیست‌فناوری را در کشور دنبال می‌کند. در همین راستا نیز اقداماتی مانند تولید ۲۲ داروی زیستی، ایجاد زمینه تشکیل بیش از ۱۰ شتاب‌دهنده در حوزه زیست‌فناوری، کلید خوردن طرح تقسیم کار ملی زیست‌فناوری و ایجاد زیر ساخت شبکه محصولات سالم کشاورزی دارد.

کد خبر 4776054 میترا سعیدی کیا

منبع: مهر

کلیدواژه: معاونت علمی و فناوری ریاست جمهوری زیست فناوری نوآوری معاونت علمی و فناوری ریاست جمهوری تحقیقات علمی فناوری نانو شرکت دانش بنیان موبایل جایزه مصطفی ص فناوری فضایی امنیت اطلاعات شبکه ملی اطلاعات هوش مصنوعی ناسا تولید گوگل

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.mehrnews.com دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «مهر» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۵۸۳۶۹۴۵ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

بسترسازی برای مشارکت بخش خصوصی در ایجاد پایگاه‌های بزرگ‌داده

به گزارش خبرگزاری صدا و سیما، دکتر دهقانی در جمع خبرنگاران با اشاره به برنامه جدی دولت برای توسعه فناوری هوش مصنوعی افزود:با حمایت و پیگیری جدی شخص رئیس‌جمهوری، معاونت علمی و مرکز ملی هوش مصنوعی امسال شاهد ارتقای جایگاه، کاربرد‌ها و رتبه ایران در هوش مصنوعی خواهیم بود و سرعت این توسعه افزایش می‌یابد.

وی با اشاره به برنامه‌ریزی برای کاربردی‌سازی مقالات علمی و مقاله‌های این حوزه افزود: رتبه تولید علم عموماً به تعداد مقالات علمی و ضریب تأثیر آنها ارجاع داده می‌شود. برای آن‌که بتوانیم تولیدات علمی و پژوهش‌ها را کاربردی کنیم به زیرساخت‌ها و سخت‌افزار‌های پیشرفته، قانون‌گذاری یا تنظیم‌گری و حمایت‌های عملی و اجرایی نیاز داریم.

دکتر دهقانی با اشاره به راه اندازی مرکز ملی هوش مصنوعی و نقش آفرینی شورای راهبری فناوری هوش مصنوعی با هدف توسعه کاربرد‌های این فناوری به دست مردم عنوان کرد: ایجاد بستر و زمینه توسعه زیرساخت‌ها و امکانات کاربری هوش مصنوعی از اهداف اصلی این مرکز ملی است، به طوری که بخش خصوصی بتواند با استفاده از امکانات و کاربری سخت‌افزارها، توسعه ابزار‌ها و کاربرد‌های هوش مصنوعی را محقق کند. بخش خصوصی در این امر نقش آفرینی خواهد کرد و زیرساخت‌های پردازشی و پایگاه‌های داده‌ای بزرگ را فراهم می‌کند. داده از مهم‌ترین ابزار‌هایی است که کمک می‌کند جریان کاربردی‌سازی هوش مصنوعی در حوزه‌های مختلف پزشکی، ارتباطات و مالی و دیگر حوزه‌ها شکل گیرد.

وی با اشاره به تمرکز جدی شخص رئیس‌جمهوری، معاونت علمی و مرکز ملی هوش مصنوعی بر توسعه و کاربردی سازی این فناوری گفت: پیش‌بینی می‌شود امسال از نظر عملیاتی و اجرایی شدن کار‌های کاربردی سال پرباری باشد تا کشور هم از نظر رتبه کاربرد هوش مصنوعی سریع‌تر ارتقای پیدا کند.

دیگر خبرها

  • برپایی پاویون دانش‌بنیان‌ها در نمایشگاه پزشکی ویتنام ۲۰۲۴
  • توجه جدی معاونت اقتصادی استاندار یزد بر توسعه اقتصاد دانش‌بنیان در استان یزد
  • مخاطرات عدم سرمایه‌گذاری متوازن در زیست‌بوم هوش مصنوعی
  • بسترسازی برای مشارکت بخش خصوصی در ایجاد پایگاه‌های بزرگ‌داده
  • ۷۰۰ غول دانش بنیان در قلب ایران اکسپو ۲۰۲۴
  • نمایش توانمندی‌های صادراتی نخبگان کشور در «ایران اکسپو ۲۰۲۴»
  • نقش آفرینی مراکز نوآوری در حفظ و ترویج قانون جهش تولید دانش‌بنیان
  • کشور‌های همسایه خراسان رضوی فرصتی برای رونق صادرات هستند
  • با یک آپارتاید علمی از سوی کشور‌های غربی مواجه هستیم
  • متاسفانه با یک آپارتاید علمی از سوی کشورهای غربی مواجهیم