Web Analytics Made Easy - Statcounter

استاندار سمنان راهکارهای مقابله و کنترل سرطان در جامعه را تأکید کرد و گفت: تمامی دستگاه‌های اجرایی استان سمنان باید در این حوزه به کمک بهداشت و درمان بشتابند. ۲۸ آبان ۱۳۹۸ - ۱۶:۰۵ استانها سمنان نظرات - اخبار استانها -

به گزارش خبرگزاری تسنیم از سمنان، علیرضا آشناگر ظهر امروز در جلسه شورای برنامه‌ریزی و توسعه و ستاد فرماندهی اقتصاد مقاومتی استان سمنان اظهار داشت: توجه به‌سلامت اجتماعی یکی از ضروریات و مسائل مهمی است که باید در برنامه‌ریزی‌های اجتماعی بدان توجه شود.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

وی با تأکید بر تغییر سبک زندگی و اثر آن در سلامت اجتماعی گفت: مرزهای جغرافیایی امروز از بین رفته است و تکنولوژی‌های نوین گسترش‌یافته است و همه این‌ها بر ارتباطات سبک‌های زندگی تأثیرگذار بوده‌اند.

داروی ضد سرطان چینی روانه بازار می‌شودضرورت استفاده از روش‌های نوین در درمان سرطان/ واردات بی‌رویه دارو از موانع اصلی طراحی داروهای نوین است

استاندار سمنان به تلاش‌های انجام‌شده از سوی دانشگاه علوم پزشکی شاهرود در حوزه پیشگیری از سرطان اشاره کرد و این اقدامات را امیدوارکننده دانست و گفت: روند صعودی سرطان در جامعه مسئله‌ای نگران‌کننده است که نه‌تنها در استان سمنان بلکه در کشور این روند رو به رشد بر اساس آمارها مشاهده می‌شود.

آشناگر اظهار داشت: مبارزه با سرطان نیازمند همکاری و مساعدت همه دستگاه‌های اجرایی استان سمنان است؛ چراکه اعتبارات در این حوزه محدود است.

وی با تأکید بر آگاه‌سازی مردم از بیماری‌هایی که ممکن است جامعه را دچار مخاطره کند گفت: اقدامات انجام‌شده از سوی دانشگاه علوم پزشکی استان سمنان در این حوزه مطلوب است.

استاندار سمنان تصریح کرد: راهکار مقابله و کنترل سرطان نیاز به آموزش و آگاه‌سازی مردم دارد و با توجه به اینکه الگوی سبک زندگی تغییریافته است و همین امر عامل افزایش بیماری‌ها در جامعه شدن است؛ بنابراین می‌طلبد که در چنین شرایطی با جدیت و حساسیت و عزم بیشتری دستگاه‌های اجرایی به کمک حوزه بهداشت و درمان بشتابند.

آشناگر از مهم‌ترین علل افزایش برخی سرطان‌ها در جامعه را کم‌تحرکی و افزایش وزن در گروه‌های مختلف سنی عنوان کرد و اظهار داشت: باید ورزش همگانی در راستای توسعه نشاط و سلامت اجتماعی در استان سمنان فراگیر شود.

وی بیان داشت: در حوزه سلامت و نشاط اجتماعی می‌بایست تمامی گروه‌های سنی و اقشار جامعه به‌ویژه دانش آموزان، جوانان، نوجوانان و سالمندان و بازنشستگان و همچنین قشر کارگری موردتوجه ویژه قرار گیرند.

استاندار سمنان خطاب به شهرداری‌ها تأکید کرد: در ایجاد فضاهای ورزشی در شهر اقدام ویژه انجام دهد.

انتهای پیام/363/ ت

R41366/P/S6,64/CT11

منبع: تسنیم

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.tasnimnews.com دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «تسنیم» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۵۸۳۷۸۷۸ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

کمبود ۱۰۰۰ نیروی انسانی در حوزه بهداشت و درمان قم

رئیس دانشگاه علوم پزشکی استان قم گفت: یک‌هزار نیروی انسانی کمبود داریم که شامل ۴۰۰ پرستار، ۴۹۰ نیروی حوزه سلامت خانواده، ۲۰۹ کارشناس اورژانس و تعدادی نیز در حوزه بهداشت می‌شود. - اخبار استانها -

به گزارش خبرگزاری تسنیم از قم، مهدی مصری در نشست خبری که در سالن جلسات دانشگاه علوم پزشکی قم همزمان با هفته سلامت برگزار شد، گفت: سلامت خانواده در دولت سیزدهم به‌صورت ویژه مورد تأکید است که شاخص‌های سلامت مورد توجه است.

رئیس دانشگاه علوم پزشکی قم افزود: طرح سلامت خانواده ثبت جهانی شده است و سال گذشته طرح سلامت خانواده از پردیسان شروع شده و تا پایان تیر تا 200 هزار نفر تحت پوشش این طرح قرار خواهند کرد.

وی بیان کرد: در طرح سلامت خانواده نگاه مشارکتی و مردمی‌سازی سلامت است که باید پیاده شود.

رئیس دانشگاه علوم پزشکی استان قم تصریح کرد: یکپارچه‌سازی سلامت مورد نظر طرح سلامت خانواده است؛ بستر هوشمندسازی و الکترونیکی شدن نسخ باعث شده بتوانیم به یکپارچه‌سازی در بحث سلامت برسیم و در موضوع سرطان نیز یکپارچه‌سازی در دانشگاه علوم پزشکی انجام شده است.

وی با اشاره به اینکه طرح سراج با توجه به ارتقای سلامت اجتماعی و روانی جامعه سرمایه اجرا می‌شود، گفت: امید آفرینی، نشاط اجتماعی، بهداشت روان، تعامل اجتماعی و سلامت اجتماعی و افزایش کیفیت درمان و ایمنی بیماران مدنظر طرح سلامت خانواده است.

مصری بیان کرد: در استان قم با کمبود متخصص درمانی مواجه هستیم که باید برنامه‌ریزی‌های برای افزایش این متخصص صورت بگیرد که کارهایی انجام شده است و در برخی از تخصص‌ها در یک سال اخیر اتفاقات خوبی در استان قم رخ‌داده است.

وی خاطرنشان کرد: بین 23 تا 27 رشته تخصصی در چند سال آینده به دانشگاه علوم پزشکی استان قم اضافه خواهد تا باعث ارتقای سلامت در شهر شود. اکنون 300 هیأت علمی در دانشگاه علوم پزشکی استان قم وجود دارد که برنامه‌ریزی صورت‌گرفته  ظرف دو سال آینده به 400 نفر هیأت علمی برسد.

وی افزود: همچنین یک‌هزار نیروی انسانی کمبود داریم که شامل 400 پرستار، 490 نیروی حوزه سلامت خانواده، 209 کارشناس اورژانس و تعدادی نیز در حوزه بهداشت می‌شود.

مصری در ادامه گفت: در سرانه تخت، قم بین استان‌های آخر قرار دارد و تلاش داریم با جایگزینی تخت‌های قدیمی و ایجاد تخت‌های جدید این کمبود را جبران کنیم. در این راستا 250 تخت مادر و کودک در مجموعه بیمارستانی شهید بهشتی احداث خواهد شد.

وی با اشاره به این‌که به زودی 12 خودرو وارد ناوگان اورژانس 115 می‌شود، اضافه کرد: 35 هزار مترمربع فضای آموزشی کمبود داریم؛ از سوی دیگر نیاز است دانشکده توانبخشی و داروسازی در استان احداث شود.

رئیس دانشگاه علوم پزشکی استان قم با بیان اینکه در حوزه پسماند هم برنامه‌ریزی صورت‌گرفته و برنامه مدونی تهیه تدوین شده است، ادامه داد: در جوانی جمعیت نیز دانشگاه علوم پزشکی قم شاخص‌های خوبی کسب کرده است‌.

مصری با اشاره به سیاست جوانی جمعیت، گفت: با تلاش مسوولان، شاخص فرزندآوری در سال جاری نسبت به پارسال،‌ نیم‌ واحد در استان قم ارتقا یافت و دلیل آن زیست بوم فرهنگی و مذهبی استان است؛ این رشد شاخص خوبی است و باید ارتقا یابد.

وی تاکید کرد: جوانی جمعیت سلامت‌ساز است و باعث بالندگی اجتماعی می‌شود.

انتهای پیام/

دیگر خبرها

  • آسیب به جوانان و جامعه با ضعف دستگاه‌های فرهنگی
  • ۲۵ سمن برای مقابله با موادمخدر در قزوین فعال است
  • دیدار معاون فرهنگی اجتماعی انتظامی استان با رییس بیمارستان خاتم الانبیا (ص) زاهدان
  • مستقل شدن روابط عمومی‌ها در دستگاه‌های اجرایی پیگیری می‌شود
  • ۳.۵ درصد از رشد اقتصادی ایلام مربوط به بهره وری است
  • ۷۰ درصد پروژه‌های سازمان ثبت مربوط به حدنگاری است
  • همایش حدنگاری برای تسهیل اجرای کاداستر برگزار شد
  • ایران روی کمربند سنگ کلیه
  • کمبود ۱۰۰۰ نیروی انسانی در حوزه بهداشت و درمان قم
  • کاهش مقابله با آسیب‌های اجتماعی مرتبط با زن و خانواده