Web Analytics Made Easy - Statcounter

«احمد طهرانی» روز چهارشنبه در کارگروه اجتماعی، فرهنگی، سلامت، زنان و خانواده خمین افزود: شاخص های فرهنگی در بین جوانان به عنوان سرمایه های مهم کشور باید افزایش پیدا کند و بهره گیری از ظرفیت های مسجد در این زمینه نقش مهمی دارد.
وی ادامه داد: استفاده از ظرفیت مساجد برای حل مشکلات مناطق آسیب خیز و سکونتگاه های غیر رسمی شهرستان ضروری است.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

فرماندار خمین اظهار داشت: اقدامات موازی کاری و جزیره ای یکی از نقاط ضعف مهم برنامه های فرهنگی و مذهبی در این شهرستان است.
وی افزود: شورای توسعه قرآنی خمین به منظور پرهیز از موازی کاری در فعالیت های قرآنی با حضور دستگاه های متولی قرآن در این شهرستان تشکیل شود.
فرماندار خمین در بخش دیگری از سخنان خود با اشاره به هفته کتاب گفت: نشست های فصلی با حضور فعالان حوزه کتاب و نهادهای مختلف برگزار و راهکارهای عملیاتی برای ترویج فرهنگ کتابخوانی ارایه شود.
رئیس اداره کتابخانه های عمومی خمین نیز در این نشست گفت: ۱۷ هزار و ۵۰۰ جلد کتاب با موضوعات مختلف امسال در کتابخانه‌های این شهرستان به علاقمندان امانت داده شده است.
«مجتبی حیدری » افزود: ۹۷ هزار نسخه کتاب با موضوعات رمان، کمک درسی، دینی، فرهنگی، تاریخی،روان‌شناسی و سایر حوزه ها در ۶ باب کتابخانه خمین موجود است.
وی ادامه داد: چهار هزار نفر عضو فعال کتابخانه‌های عمومی این شهرستان هستند و به شکل مستمر از فضای فیزیکی و خدمات کتاب‌دهی بهره‌مند می شوند.
رئیس اداره کتابخانه های عمومی خمین تصریح کرد: زیربنای ۶ کتابخانه عمومی خمین ۲ هزار مترمربع است که ۲ باب از آن‌ها در شهرخمین، یک باب در شهر قورچی‌باشی و سه باب دیگر در روستاهای شهابیه، دهنو و رباط مراد دایر است.
سرپرست فرهنگ و ارشاد اسلامی خمین با اشاره به برگزاری جام باشگاه های کتاب خوانی با حضور ۲۵ مربی پرورشی و کتابدار در این شهرستان گفت: جام باشگاه‌های کتاب‌خوانی کودک و نوجوان در راستای برنامه‌های ترویجی وزارت فرهنگ و ارشاد اسلامی و در کنار برنامه‌های اجرایی این وزارتخانه برای ایجاد انگیزه مطالعه اجرا می‌شود.
«آزاده محمدی» افزود: طرح عیدانه، بهاره، و تابستانه کتاب و طرح پایتخت کتاب ایران از دیگر برنامه های فرهنگ و ارشاد اسلامی برای ترویج فرهنگ مطالعه در سطح کشور است.
وی ادامه داد: در نمایشگاه کتاب استان مرکزی تنها ناشر شرکت کننده این استان، از خمین بود.
سرپرست فرهنگ و ارشاد اسلامی خمین اظهار داشت: ۱۵ عنوان کتاب نویسندگان خمین در سال جاری توسط اداره کل ارشاد استان به منظور حمایت از نویسندگان بومی خریداری شده است.
خمین در جنوب استان مرکزی ۱۰۵ هزار نفر جمعیت دارد.

برچسب‌ها مسجد استان مرکزی خمین فرهنگی کتاب

منبع: ایرنا

کلیدواژه: مسجد استان مرکزی خمین فرهنگی کتاب مسجد استان مرکزی خمین فرهنگی کتاب

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.irna.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «ایرنا» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۵۸۳۹۳۵۷ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

شست‌وشوی عقل به واسطه کتاب انجام می‌شود

نماینده مردم شهرستان‌های کاشمر، خلیل‌آباد، بردسکن و کوهسرخ،گفت: شست‌وشوی مغز و عقل به واسطه کتاب انجام می‌شود و به عبارتی دیگر کتاب موجب می‌شود انسان نمیرد. - اخبار استانها -

به گزارش خبرگزاری تسنیم از کاشمر،حجت الاسلام جواد نیک بین در آیین افتتاح کتابخانه عمومی برکتِ حاج سید مجتبی حسینی که در روستای شفیع آباد شهرستان بردسکن برگزار شد، گفت: دوست خوب، آدم را در مسیر خوب و رفیق بد، انسان را به مسیر بد هدایت می‌کند.

وی تصریح کرد: انسان برای حرکت در یک مسیر ابتدا باید هدف و سپس همسفر خود را انتخاب کند، به عبارتی همسفر نقش به سزایی در انجام کارها و موفقیتهای کلان ایفا می‌کند.

نیک بین ادامه داد: شستشوی مغز و عقل به واسطه کتاب انجام می‌شود و به عبارتی دیگر کتاب موجب می‌شود انسان نمیرد. اگر از کتاب دوری کنیم بدون شک بدانید که از دایره عقل خارج می شوید؛ لذا برای به روز رسانی اطلاعات و دانش خود نیازمند مطالعه مستمر هستیم.

نماینده مردم شریف شهرستان‌های کاشمر، خلیل‌آباد، بردسکن و کوهسرخ توصیه کرد: برای جلوگیری از زوال عقل و افزایش دانایی و آگاهی شهریار، حافظ، سعدی و مثنوی و در آخر کتاب خوب بخوانید.

حجت الاسلام جواد نیک بین، ضمن تقدیر از بانیان افتتاح کتابخانه در منطقه ترشیز اظهار امیدواری کرد در آینده شاهد حضور جمعیت کثیری از کتابخوانان در این کتابخانه باشیم.

حسین نوربخش، سرپرست اداره کل کتابخانه‌های عمومی خراسان رضوی نیز ضمن ابراز خرسندی از افتتاح کتابخانه در منطقه ترشیز کهن، گفت: این دومین کتابخانه عمومی است که در سال 1403 افتتاح شده است.

وی تصریح کرد: جهش کتابخوانی و کتابخانه سازی را از این منطقه شروع کرده ایم و امیدوارم این جهش با حضور شما در این کتابخانه امتداد پیدا کرده و رشد کند.

نوربخش با بیان اینکه امروز شاهد 153مین کتابخانه عمومی استان هستیم، اظهارکرد: کتابخانه های عمومی امروز با هویت ایرانی و اسلامی نقش ارشادی را در جامعه ایفا می کنند. هدف ما بر این است تا با ارائه خدمات کتابخانه ای بتوانیم نسلی آگاه و دانا را پرورش دهیم.

وی افزود: امیدواریم هر روز بیش از پیش بتوانیم در راستای ترویج فرهنگ کتاب و کتابخوانی گامهای موثرتر و مفیدتری برداریم.

علی دهقان زاده، فرماندار و رئیس انجمن کتابخانه های عمومی شهرستان بردسکن نیز گفت: بنای کتاب و کتابخوانی، مسئله ای است که در دین اسلام به آن تاکید شده است و خداوند به واسطه یکی از شایسته ترین بندگان خود انسانها را به کتابت و کتاب راهنمایی کرد.

وی با بیان اینکه باید به کتاب، غذای روح نیز توجه شایسته و بایسته داشته باشیم، افزود: به عنوان خادم مردم این شهرستان، سپاسگذار فعالان حوزه کتاب و کتابخوانی هستم.

دهقان زاده عنوان کرد: ما قدردان حضور پررنگ خیرین بومی در حوزه های مختلف فرهنگی و عمرانی در حوزه کتابخانه‌ها هستیم و امیدواریم در آینده شاهد افزایش بیش از گذشته تعداد کتابخانه در این خطه فرهنگ دوست باشیم.

مهدی زارعی، رئیس اداره کتابخانه های عمومی شهرستان بردسکن نیز گفت: تلاش ما بر این است تا این کتابخانه را به مرکزی برای اجرای برنامه ها و فعالیتهای متنوع فرهنگی در راستای حمایت از کسب و کارهای کوچک، برگزاری دوره های آموزشی، ترویج فرهنگ کتاب و کتابخوانی و ... تبدیل کنیم.

گفتنی است؛ کتابخانه عمومی برکتِ مرحوم حاج سیدمجتبی حسینی با مساحت 1500مترمربع و زیربنای 265مترمربع و بخشهای کودک، مخزن کتاب، دو سالن مطالعه ویژه خانمها و آقایان، نشریات و ... در شهرستان بردسکن، روستای شفیع آباد، خیابان ولیعصر(عج) 13 واقع شده است.

انتهای پیام/282

دیگر خبرها

  • وزیر فرهنگ و ارشاد اسلامی در حاشیه بازدید از روند آماده‌سازی نمایشگاه کتاب تهران مطرح کرد؛باید فضای تبلیغی و محیطی تهران در قُرُق نمایشگاه بین‌المللی
  • شست‌وشوی عقل به واسطه کتاب انجام می‌شود
  • شرکت زوج‌های عضو کانون‌های مساجد کردستان در دوره علمی آموزشی«شمس»
  • واکنش معاون فرهنگی وزارت ارشاد به تحریف شخصیت حسن صباح در «حشاشین» + فیلم
  • افزایش ظرفیت تولید کاغذ تحریر/ ناشران و مخاطبان کودک و نوجوان حمایت می‌شوند
  • ۶۶۱ نفر در جشنواره کتابخوانی عشایر اردبیل نام‌نویسی کردند
  • کارگاه آموزشی کارآفرینی و اشتغال «همت در مسجد» در بندرعباس برگزار شد
  • افتتاح کتابخانه در روستای بیوران شهرستان سردشت
  • رقابت شهرهای استان کرمان برای عنوان پایتخت کتاب ایران
  • کانون‌های مساجد ظرفیت مؤثری برای غنی‌سازی اوقات فراغت هستند