Web Analytics Made Easy - Statcounter
به نقل از «الف»
2024-05-06@21:29:16 GMT

مطالعه تولید اعضای بدن انسان در بدن حیوان

تاریخ انتشار: ۲۹ آبان ۱۳۹۸ | کد خبر: ۲۵۸۴۰۴۲۰

 به گزارش فارس ، نعمت نعمت‌زاده رئیس پژوهشکده زیست فناوری در اولین نشست تخصصی زیست فناوری کشاورزی در دانشگاه علوم کشاورزی ساری اظهار کرد: طی تفاهم‌نامه‌ای که با ستاد نانو زیست فناوری امضا کردیم، پیرامون حوزه‌های مختلف از ظرفیت‌های این حوزه برای بخش‌های مختلف استفاده می‌کنیم تا دانشگاهی‌ها با این حوزه آشنا شوند، البته حوزه مهندسی بیوتکنولوژی حوزه گسترده‌ای است.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

وی افزود: فناوری بیوتکنولوژی ابزاری برای به دست آوردن قدرت، سرعت و دقت است تا مدیران و محققان با بیماری‌های دام و طیور که عامل اصلی بیماری‌زایی است، آشنا شوند و نشست تخصصی امروز در این حوزه فرآیندی مقدماتی بود، نمی‌توانم بگویم با تولید محصولات تراریخته مخالف هستم یا موافق!

نعمت‌زاده گفت: نباید مسائل علمی را سیاسی کنیم، وزارت‌ها طبق استاندارد باید بگویند چه چیزهایی وارد جامعه بشود یا نشود، پژوهشکده این آمادگی را دارد تا به صورت مشارکتی یا پروژه‌هایی که تبدیل به محصول شود کمک کند تا به مرز شکستن دانش برسیم.

رئیس پژوهشکده زیست فناوری تصریح کرد: نکته مهم این است که آیا این محصولاتی که تولید کردیم قابلیت رقابت با محصولات در بازار را دارد؟ یاخیر، برای این کار وزارت بهداشت و محیط زیست باید برای انجام این کار استاندارد داشته باشند، هر کسی توانست محصولی تولید کند که با این استاندارد مطابقت داشته باشد قابل بهره‌برداری است، باید به مردم آگاهی دهیم، نباید در علم را به روی کسی ببندیم.

در ادامه حسین شهسوارانی عضو هیأت علمی دانشگاه شهید بهشتی اظهار کرد: از فواید بیوتکنولوژی این است که در بخش پزشکی برای بازسازی تولید استفاده می‌شود، همچنین کاربردهای نوینی چون؛ تولیدات مشتق شده انسان و حیوان، استفاده از سم‌های حشرات، استفاده از حیوانات دریایی به عنوان مسکن یا انتقال دهنده ژنتیکی، تولید چسب‌های زیستی که پروتئین و ترکیبی با منشا دریایی، تولید داروهایی برای سرطان معده و در دندان پزشکی یا چیزهایی که قبلا استفاده پزشکی نداشت، می‌تواند استفاده شود اشاره کرد.

وی افزود: تولیدات در این بخش در فضای آزمایشگاه با استفاده از روش‌های جدید انجام می‌شود‌، که به عنوان تولید اعضای بدن انسان در بدن حیوان، تولید اندام‌های کایمریک کبد انسان در خوک و گوسفند طی پروژه مشترک ایران در مرحله مطالعاتی  و آزمایشگاهی قرار دارد.

شهسواری گفت: در آینده در حوزه پزشکی بازساختی قطعه یدکی در انسان را خواهیم داشت، الان مراحل اولیه این کار در ژاپن انجام شده است، پنج فرد نابینا در ژاپن توسط پزشک ایرانی با تمایز سلول بنیادی بینا شدند، در زمینه چشم هم فناوری بیوتکنولوژی به بخش صنعت رسیده  است، همچنین امسال اولین پیوند بافت قلبی را دکتر ایرانی در ژاپن انجام دادند.

این مسؤول یادآور شد: طی همکاری انجام شده با  تیم‌های متنوعی در ایران در بخش چشم، دانشگاه علوم پزشکی درمان بیماری‌های چشمی را شروع کردند و بحث‌های جدید شروع شد، تا جایی که در سال ‌۲۰۱۹ می‌توانیم انسان‌هایی تولید کنیم که ایدز نگیرند کشورهای چین و روسیه در حال دست‌کاری ژنوم انسان هستند.

منبع: الف

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.alef.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «الف» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۵۸۴۰۴۲۰ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

کدام ‌حوزه‌های فناورانه در کیش به توسعه می‌رسند

با صرف درست و هدفمند منابع و هزینه‌ها، احتمال ثمردهی و موفقیت استارت آپ‌ها افزایش یافته و با سرعت بیشتری شاهد تحولات فناورانه و رشد نوآوری در جزیره کیش خواهیم بود. - اخبار استانها -

به گزارش خبرگزاری تسنیم از کیش، درخصوص لزوم هدایت دقیق فعالان حوزه نوآوری در جزیره کیش، باید از بین حدود 2500 حوزه فناورانه موجود در کشور که برای آنها وقت و سرمایه صرف شده است، به سمت فناوری‌هایی پیش رفت که تنها در جزیره کیش امکان رشد و توسعه آنان وجود داشته باشد. این در حالی است که سرمایه‌گذاران هم به واسطه فرصت‌های قابل توجه کیش در این زمینه رغبت بیشتری جهت سرمایه‌گذاری پیدا خواهند کرد.‎

‎علیرضا فراهانی روز یکشنبه در نشستی در همین رابطه در خصوص زمینه‌های جذاب فعالیت نوآورانه در این جزیره، اظهار داشت: از جمله فناوری‌های نوآور که به سرعت می‌تواند در جزیره کیش توسعه یافته و به نتیجه برسد، حوزه‌هایی است که ارتباط مستقیم با دریا دارد. به عنوان مثال در حوزه شیلات می‌توان به بحث گیاهان و جانوران دریایی، دارویی و استحصال انرژی از امواج دریا اشاره کرد.

وی با تأکید بر اینکه نوآوری در جزیره کیش نیاز به شتاب و قدرت فزاینده دارد، تا توسعه و تحول در جزیره نمود بیشتری پیدا کند، افزود: از دیگر جذابیت‌های جزیره کیش برای نوآوری با قابلیت سرمایه‌گذاری حوزه گردشگری است.گردشگری به عنوان یک مزیت جدی در کشور می‌تواند با چاشنی نوآوری همراه شده و در بخش‌های مختلف ازجمله گردشگری تفریحی و یا گردشگری سلامت فعالیت کند.

سرپرست مؤسسه علوم و فنون کیش تصریح کرد: از آنجا که کشور ما قابلیت ارائه خدمات باکیفیت و نسبتاً ارزان را در حوزه سلامت دارد، لذا اقبال بسیاری دربین کشورهای همسایه دارد، از این رو جزیره کیش با توجه به ظرفیت‌های خود می‌تواند شرایط حضور شرکت‌های نوآور در این حوزه را فراهم کرده و ضمن کمک به توسعه گردشگری، سلامت بازدهی زودهنگامی را نیز برای آنان به همراه داشته باشد.‎

فراهانی، حوزه انرژی را از دیگر ظرفیت‌های معرفی کیش به عنوان پایگاه نوآورانه دانست و گفت: منابع گازی و نفتی زیادی در کنار جزیره کیش تمرکز پیدا کرده است، که این امر می‌تواند یک امکان بی‌نظیر جهت حضور شرکت‌های دانش بنیان و ارائه ایده‌های نو با قابلیت اشتغال‌زایی و خلق پول را فراهم آورد.‎ حوزه فناوری اطلاعات نیز از دیگر حوزه‌های دارای جذابیت و مزیت در بحث نوآوری است و ما در جزیره کیش می‌توانیم سرمایه‌گذاری و حمایت‌های جدی نیز از این حوزه داشته باشیم.

وی ابراز داشت: فعالیت در این حوزه برای شروع نیاز به سرمایه‌گذاری، تجهیزات و فضای خاصی جز فراهم بودن بستر ارتباطات و اینترنت نداشته، از این جهت جزیره به لحاظ شرایط آب و هوایی و آرامش ذاتی می‌تواند بستر خوبی جهت مستقر شدن فعالان حوزه فناوری اطلاعات از جمله هوش مصنوعی، نرم‌افزار، سرویس‌های ابری و سایر زمینه‌ها جهت رشد و توسعه این بخش باشد.

‎وی در خصوص خدمات و حمایت‌های مرکز نوآوری مؤسسه علوم و فنون کیش افزود: در حال حاضر این مرکز علاوه بر بحث تأمین محل کار برای این شرکت‌ها، می‌تواند خدمات مشاوره‌ای نیز در خصوص أخذ مجوز دانش‌بنیان، دریافت تسهیلات و حوزه تجاری‌سازی محصولات به آنان ارائه دهد.‎

انتهای پیام/7558

دیگر خبرها

  • حمل‌ و‌ نقل در ناوگان فناوری
  • رئیس سازمان سینمایی: تشکیل شورای فیلم اولی‌ها موجب ایجاد امید در میان نسل جوان شد
  • خزاعی: تشکیل شورا فیلم اولی‌ها موجب ایجاد امید در میان نسل جوان شد
  • کدام ‌حوزه‌های فناورانه در کیش به توسعه می‌رسند
  • حرکت جدی بنیاد ملی علم ایران به سوی تولیدات فاخر علمی است
  • حوزه‌های علمیه مهمترین نقش تربیتی را در جامعه دارند
  • اجرای قانون جهش تولید دانش بنیان حرکت بزرگ اقتصادی را رقم می زند
  • پردازش انسان‌گونه داده‌ها با استارت‌آپ «هوش فضایی»
  • قانون تامین مالی تولید و زیرساخت‌ها ابلاغ شد
  • اولین پوست الکترونیکی قابل کشش در جهان